• 31.08.2011, 21:24

Det funker ikke


Har funnet ut at å overleve en hel dag med skole, jobb og deretter foreldremøte uten mat ikke funker for meg. Eneste jeg har spist i dag er en kjedelig brødskive..Ser for meg et lite, trist og tørt brød som nyter sine siste timer.  Å spise så lite er ikke meg i det hele tatt. Jeg er et matglad menneske!! Magen og hodet er ikke på samme plass for tiden. Jeg vil ha mat, mens magen vil ikke.. Men jeg skal spise, jeg måå!


haha, stygge uttrykk, men det er nesten slik jeg ser ut når jeg ser mat

men nå skal jeg ned å lage meg masse, masse mat. Så får vi se  om det blir spist opp eller ikke.

Det var dagens innlegg. Kommer sterkere tilbake, hhehh..

- Mona

 • 30.08.2011, 14:24

Store planer


Wii. Har endelig litt overskudd på kontoen!! Derfor har jeg endelig bestemt meg for å kaste ut den gamle, stygge senga og sofaen, og kjøpe ny seng. Har hatt planer om å gjøre dette i over et år, men har aldri hatt råd.. Tenkte først å kjøpe sovesofa, men det er jo så stress, og tar jo halve rommet. Og jeg trenger et sted hvor Heidi blant annet kan sove når hun kommer (som er hele tiden...hih). Derfor har jeg og mamma sammen funnet ut at en litt større seng passer meg midt i blinken. Rommet skal i samme slengen bli ommøblert. Gleder meg! Å kjøpe inn nye møbler og endre rom er tross alt noe jeg elsker å bruke kreativiteten min til og drive med!

hahah, paintskills! Sikkert bare jeg som skjønner alt dette klusset.ahah!

Er fremdeles usikker på hvilken størrelse senga skal være. 150 x 200 kan bli litt stort, så vurderer 120 x 200, hmmmm. Blir nok 150 x 200. Vanskelig altsåå. Tror jeg skal prøve ut alle sengene på jysk, skeidar og bohus..

Har du dobbeltseng/ stor seng?

- Mona

 

 • 28.08.2011, 16:00

Det kunne gått så mye verre


Jeg skal aldri mer kjøre i mørket med scooteren min langs veien mellom Løten og Åsvang! Elg-fobien er helt forferdelig for øyeblikket. Jeg er redd elger fra før, så møtet med en gigastor elg rett i bilruta i natt gjorde ikke fobien noe bedre i det hele tatt.

Vi var på vei hjem fra onkels 40 årslag, og hadde akkurat hentet voffen. Alt skjedde så brått. I det ene øyeblikket er vi på vei hjem og gleder oss til å legge oss, i det andre står vi midt i veien i sjokk med ødelagt bil.. Første jeg tenkte da den store, tunge elgen kom løpende fra siden og kræsjet rett i panseret/ ruta, var " få det monsteret vekk". Jeg husker øyeblikket, og det gjentas i hodet hele tiden. Hvor elgen ble av etter ulykken vet vi ikke. Den blåste av bilen, og rett i grøfta. Først trodde jeg den lå for døden, men da vi gikk ut av bilen for å se, så var den borte..  


Jeg satt heldigvis bak. Men tør ikke å tenke på hva som kunne ha skjedd med Caroline og Thomas..(bror og kjæresten) 

Jeg orker ikke å tenke på hva som kunne skjedd om vi hadde kjørt raskere, om elgen hadde kommet et sekund for sent eller for tidlig, om bror ikke hadde stoppet bilen fort nok, om vi hadde sklidd rett ut i den bratte grøfta, eller om ruta på bilen hadde sprukket i tusen biter.. Jeg er bare glad det gikk bra med oss alle, og at vi kom oss uskadde fra ulykken.

- Mona

 • 27.08.2011, 00:56

WEEKEND


Det er heelg. Herlig sier jeg bare. Kjenner at jeg har vært på skolen en uke for å si det slik. Er litt sånn veldig sliten. Heidi er her som vanlig. Hva skulle jeg gjort uten snuppamii?! - Mona

 • 21.08.2011, 21:44

Pikk-Alma


Har nettopp vært på kino med Kristin og sett filmen " få meg på, for faen". Tragisk film i grunn, men den var jo litt bra og da. Komiske hendelser. 

(bilde fra filmen)

Akkurat nå har jeg planer om å legge meg( snart). Er en smule sliten. Heidi og jeg la oss ikke før halv 6 i natt / i dag tidlig. Så er noen timer med søvn jeg må ta igjen før skolestart i morgen klokka 11. Gaad, ser ikke frem til å sitte på bussen hver morgen kvart over sju, og være på skolen i flere timer ,190 dager fremover. Deprimerende å tenke på.


Har begynt å gå med skjerf igjen. Det er jo så kaldt ute!

 Når begynner/ begynte du på skolen? (om du går på skole selvsagt)

- Mona 

 • 20.08.2011, 15:53

Snart ferdig


Har fått pakket ut av kofferten, spist litt av all sjokoladen jeg kjøpte i går (var så sulten så plukket med meg alt som fristet på taxfree), lagt inn bilder på dataen og hentet dyrene på kennel. Eneste jeg mangler er å dra på Hamar å levere undervannskameraet og fornye sminken min. Noen av fargene jeg har er litt for lyse(hehheh). 


Har fått litt brunfargee.

Frister også veldig å dra på kino snart. Så tilfeldigvis traileren til " Få meg på, for faen" i stad. Den virket egentlig litt bra til å være en norsk film. Litt småtragisk kanskje. Skal du se den?- mona

 • 20.08.2011, 01:31

Ohh, kaldt


Å reise fra varme Kreta med sol, og komme hjem til kalde, regnfulle Norge er ikke akkurat positivt.. Har hatt en ubeskrivelig fiin uke i syden med familien. Har storkost meg i Platanias med sol, herlige mennesker og god mat!
Yummiii

ChaniaChania

Kjøpte meg banansplit nærmest hver dag

Legg merke til han "nissemannen" med den store boka i hånda i vinduet. Han sang/ snakket på gresk i flere timer over høytaleren. Hørte preiket hans helt til hotellrommet. Gaash

Ikke hver dag kelnere(?) kommer bort for å ta en øl eller spise med oss mens de jobber. Hahhah.Fotballll

mamma og lillebror

Siden hotellet vårt så og si var på stranda( tre meter fra bassenget til stranda og restauranten), så har vi vært på stranda omtrent hver dag. Vi kjøpte oss/ fikk flytemadrasser og surfet på bølgene( jeg, bror og onkel) de dagene bølgene var store. Havnet under en god del ganger. Ikke deilig i grunn. Fikk noen få "kloremerker" ovenfor hofta ( haha). Ellers har jeg vært med bror på vannscooter. Det var kjempegøy! Og jeg og tante var med på parasailing. Gøygøøy det oog! 


Kommer til å savne alle de koselige menneskene der nede og oppholdet! Blir nok ikke siste gangen jeg reiser dit :)Har mange, mange flere bilder jeg kunne lagt ut, men nå er jeg nødt til å legge meg. Skal på " hundehotell" å hente Leo voffen i morgen tidlig. Gleder meg til å se igjen gullklumpen min! Deretter skal jeg hente pusungen!

- Mona

 • 15.08.2011, 18:13

Kos


Akkurat naa sitter jeg paa en dritstygg og gammel data her nede i Platanias. Har ikke vaert paa dataen her nede foer naa. Hhaha, sikkert tragisk aa lese det jeg skriver ettersom det er saa mange aaaa og ae og oe'er. ( engelsk tastatur..) Har vaert paa stranda naermest hver dag. Har ligget aa solet meg paa flytemadrass i havet og badet i meterhoeye boelger ( to av dagene). Men skal ut aa spise, saa snakkes nok ikke foer paa fredag!

( null bilde. Dere skjoenner nok hvorfor)

- Mona

 • 11.08.2011, 22:13

Kreta neste!


Dyrene er levert på hundehotell og dyrepasser, jeg er ferdig med å pakke (utrolig nok!). Måtte bare presse alt i den lille kofferten og sette meg på den.  Om jeg har glemt noe nå så får det bare være. Tror jeg har med meg nok fra før. 


Før i dag. Antrekk: Topp og bukse fra vero moda // cardigan fra only // veske og sko fra h&m // solbriller fra bikbok.

Nå ligger jeg egentlig bare i sofaen hos bestefar å vente på at klokka blir 02:30. Da reiser vi til gardermoen. Flyet går ved sju-tiden i morgen tidlig, så er i Kreta rundt 11/ 12 tiden. Gleder meg! Været ser jo ut til å bli ganske bra. Satser på at jeg er en smule brunere da jeg kommer hjem neste fredag!

Om jeg finner en pc der nede(noe jeg sannsynligvis gjør), så skal jeg prøve å oppdatere dere. Snakkes hvertfall om en uke! 

- Mona

 • 11.08.2011, 16:45

Gi meg en større koffert


En ting er å kjøpe inn det man tror man vil trenge når man reiser bort, en annen ting er å få plass til alt! Seriøst. Jeg har med meg alt for mye, og jeg kan ikke ta ut mer fra kofferten nå. Hvordan skal jeg overleve på Kreta en hel uke om jeg tar ut alt jeg trenger?... Kan noen gi meg en større koffert? Jeg trenger det virkelig.ehehhe. Vurderte å ta med skolepc'en, men det kan jeg like så godt glemme. Den tar jo så stor plass, i tillegg er den ikke akkurat så veldig lett, så da blir det nok overvekt.. ehh
håhå, for mye! og for liten koffert..

fikk mag i posten idag, heldig der.

 

- Mona

 • 09.08.2011, 18:24

Skjønner ikke hvordan noen kan gjøre slikt mot andre


The world is a dangerous place. Not because of the people who are evil; but because of the people who don't do anything about it. 

Hvem er det som, i uansett tilstand, slår ned en uskyldig småbarnsfar som bare vil ha ro i nabolaget slik at datteren hans får sove? Hvem er det som står å ser på at det ender galt, men ikke tilkaller hjelp? Hva skjer med folk? Vi er ikke skapt til å skade hverandre og skape bråk. Jeg håper virkelig de to som påførte den uskyldig mannen skade, får den straffen de fortjener. Antageligvis har de veldig dårlig samvittighet over det idiotiske de gjorde. Skade en stakkars mann livløs. En mann som har familie, og ei datter på kun noen år. Ei datter som har hele livet foran seg. Stakkars jente som mistet faren sin brått. Ingen fortjener det. Jeg vet hvor sterkt og vanskelig det er å fortelle et lite barn at de aldri vil få se eller møte pappaen sin igjen, og å bli fortalt det til. Jeg vet hvor fælt det å aldri få kunne sitte på fanget til pappaen sin eller å bli holdt hånden av store, sterke pappa som skal passe på deg.. 

Tumblr_l9bccxvf1w1qag73jo1_500_largebilde fra weheartit.com

Jeg er fremdeles i sjokk over det som skjedde i Askim lørdag natt. Når man ser slikt på tv, så tenker man som regel at man er glad for at det ikke skjedde med noen man selv kjenner. Men hva skal man tenke når det faktisk skjedde med noen man kjenner? For en sommer sier jeg bare. Først drapene på utøya og i Oslo, deretter volden i Askim. Hvil i fred, fetter. Uvirkelig det som skjedde! Tenker på deg og slekta i Askim. ♥ 

edit. Innlegget er ikke laget for at dere skal syntes synd på meg. Måtte bare få ned tankene mine som jeg har holdt på det siste døgnet. Tankene som har gjort meg forvirret, sint, trist og fortvilet. Selv syns jeg mer, og da mener jeg mye mer synd på slekta nede i Askim. Kan ikke forestille meg hvordan tante og de har det akkurat nå.  

- Mona

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10097505

 

 • 08.08.2011, 07:45

God morgen!


Ja, klokka er ikke åtte engang, og jeg er allerede oppe. Hva skjer med verden? Jeg som i går kveld trodde jeg aldri i verden kom til å klare å stå opp halv 9 idag, noe jeg egentlig måtte. Men siden jeg har blitt så flink så våknet jeg heller klokka 6. Ikke spør hvorfor. Alt jeg har å si er at det ikke var planlagt fra min side hvertfall. 


Sjekk klokkeslettet! Dette var etter at jeg hadde fikset meg.( vekkeklokka i hjørnet der står på 08:30)
 


Deretter så jeg at det var veeldig fint vær ute, foreløpig..


så da tok jeg liksågodt på meg dette( jumpsuit/playsuit?) ..foreløpig..


Har til og med rukket å fikse meg frokost!


   Et bilde av meg selv tatt kl. 07:35. Klar for en ny dag!

Nå skal jeg sette på noe annet på tv'en, antageligvis 7th heaven, og kose meg med frokost. Ha en fin dag dere!

- Mona

 • 07.08.2011, 19:01

Hva skal man finne på?


I kveld, 07.08.11( skriv det ned!) er jeg faktisk hjemme alene. Haha,  grunnen til at jeg nevner det er fordi det alltid, og da mener jeg alltid er noen flere hjemme enn meg. Det er i grunn litt kjedelig at det hele tiden skal være noen hjemme. Men i kveld er mamma hos noen venner i Hamar, lillebror sover borte og det samme gjelder storebror.

Er hjemme alene i til sammen et par timer i løpet av et helt år. Ja, det er sykt. Altfor lite alenetid sier jeg bare! hehehhhh. Men nå som det har gått et par timer, har jeg funnet ut at det er sykt kjedelig å være hjemme alene. Har vært nede å hentet meg is sånn 168 millioner ganger i dag, i tillegg klarte jeg å rote bort en liten lapp jeg skrev i stad. Fant den igjen i fryseren. Urutinert,ehh.  


legg merke til at det bare er èn is igjen. Krise!

Har også begynt å funnet frem/pakket så smått til Fredag. Pleier som regel å stresse som bare det med å bli ferdig med pakkinga sånn fem min før jeg virkelig må dra.Ender med at jeg glemmer de viktigste tingene,hehhehFant også igjen denne toppen mens jeg fant frem klær. Tror jeg kjøpte den i 9.klasse(?) på bikbok.

Hva gjør du i kveld?

- Mona

 • 04.08.2011, 23:37

Leken katt


Herlig.. Kattungen har full energi og jakter på rommet mitt. Selvfølgelig skal hun starte med dette nå når jeg faktisk skal legge meg. Kommer til å få null søvn i natt, for hun er ikke akkurat lydløs.  Akkurat nå ligger hun i senga å jakter på halen sin. Smart katt? neeej!

 

I tillegg til dette kattestyret så er det en møll på naborommet! Hater møll over alt i verden...:(

 - Mona

 • 04.08.2011, 12:06

Kos hos naboen


Bilder fra i går
reker og viiin

smaker på en reke..." det smaker jo ingenting", skuffet..

"ahahhah, blir moost!.."

dere er nå litt søte daa

- Mona

 • 04.08.2011, 01:55

Sunburn on my FACE


Herlig dag på stranda med herlige jenter, sol, varme og musikk( som klikket et par ganger.. hundre ganger.) Jeg har også blitt solbrent. Ikke bare på ryggen, men også i ansiktet. Takk gud for sminke sier jeg bare. Uten sminke ser jeg ut som en vandrende tomat, mildt sagt.. Jeg hadde forresten årets første bad i dag. Skulle egentlig vente til syden, men det ble litt varmt i solen, så da måtte jeg nesten bare joine de andre med å bade.
 

Bilder fra i kveld legger jeg ut i morgen tidlig, ble litt mange derfra gitt! Nå er det kvelden/ natta, så snakkkkes!

Har det vært "solesegvær" hos deg i dag/ går?

- Mona

 • 02.08.2011, 21:41

Det ligger noe overalt!


Rommet mitt er nesten alltid ryddig. Men i sommer har jeg vært litt for sløv når det gjelder å rydde klærne mine. Innkjøp og andre klær er slengt i stolen, senga, sofaen og på gulvet. Heldigvis er det ikke så rotete at jeg ikke ser gulvet, da hadde det vært ille altså! 
brune,nye sko!

Nå er jeg nødt til å ta en skikkelig opprydning i skapet og jaaa.. overalt egentlig. Er litt over èn uke til jeg reiser til syden, så kofferten må snart ut av det skumle kottet og jeg må finne ut hva jeg virkelig må kjøpe inn før jeg drar.


de skoene på gulvet er også nye.eheheh

Dette kommer til å bli en lang kveld!.. 

- Mona

 • 02.08.2011, 00:20

The last girls night with Emilie

trøtte tryner

På fredag reiser Emilie fra meg, og blir borte i USA i 10 mnd! Det betyr altså 10 lange måneder med kjedelig stillhet i bygda.. Neida. Jeg har jo Heidi, så skal nok overleve til neste sommer!


Og enda et bilde:

Scootertur dagen etter, altså i dag. Shopping uten penger på maxi! Fikk faktisk shoppet litt.( takk for lånet heidi) Kan vise innkjøpet senere. 
 

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits