hits

Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 09.08.2011
 • Skjønner ikke hvordan noen kan gjøre slikt mot andre

  The world is a dangerous place. Not because of the people who are evil; but because of the people who don't do anything about it. 

  Hvem er det som, i uansett tilstand, slår ned en uskyldig småbarnsfar som bare vil ha ro i nabolaget slik at datteren hans får sove? Hvem er det som står å ser på at det ender galt, men ikke tilkaller hjelp? Hva skjer med folk? Vi er ikke skapt til å skade hverandre og skape bråk. Jeg håper virkelig de to som påførte den uskyldig mannen skade, får den straffen de fortjener. Antageligvis har de veldig dårlig samvittighet over det idiotiske de gjorde. Skade en stakkars mann livløs. En mann som har familie, og ei datter på kun noen år. Ei datter som har hele livet foran seg. Stakkars jente som mistet faren sin brått. Ingen fortjener det. Jeg vet hvor sterkt og vanskelig det er å fortelle et lite barn at de aldri vil få se eller møte pappaen sin igjen, og å bli fortalt det til. Jeg vet hvor fælt det å aldri få kunne sitte på fanget til pappaen sin eller å bli holdt hånden av store, sterke pappa som skal passe på deg.. 

  Tumblr_l9bccxvf1w1qag73jo1_500_largebilde fra weheartit.com

  Jeg er fremdeles i sjokk over det som skjedde i Askim lørdag natt. Når man ser slikt på tv, så tenker man som regel at man er glad for at det ikke skjedde med noen man selv kjenner. Men hva skal man tenke når det faktisk skjedde med noen man kjenner? For en sommer sier jeg bare. Først drapene på utøya og i Oslo, deretter volden i Askim. Hvil i fred, fetter. Uvirkelig det som skjedde! Tenker på deg og slekta i Askim. ♥ 

  edit. Innlegget er ikke laget for at dere skal syntes synd på meg. Måtte bare få ned tankene mine som jeg har holdt på det siste døgnet. Tankene som har gjort meg forvirret, sint, trist og fortvilet. Selv syns jeg mer, og da mener jeg mye mer synd på slekta nede i Askim. Kan ikke forestille meg hvordan tante og de har det akkurat nå.  

  - Mona

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10097505

   

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no