hits

Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 07.08.2010
 • Rips, solbær og bringebær

  Nå har jeg og lillebror nettopp vært ute å plukket litt bær. Vi har 7 solbærbusker, 3 ripsbusker og en lang rekke langs gjerde med bringebær. Så da var det bare å plukke i vei. Idag fikk vi plukket alt fra èn ripsbusk,  èn kvart solbærbusk og halve rekka med bringebær, så da får vi ta resten i morgen eller en annen dag i løpet av de neste dagene.

   Jeg syns vi har litt overdrevent med bærbusker. Og hvor skal vi gjøre av alt? Før pleide vi faktisk å ta med et plastikkbord, noen campingstoler og en del bokser med bær til en butikk for å selge. Vi dro på morgen, spurte selvsagt om det var greit at vi satt utenfor butikken å solgte, gjorde klart alt og skrev  prisen på hver kurv på et ark og solgte i vei bærene vi hadde med. Så da tjente vi litt penger.
  Nam!  Så nå skal jeg spise kvikk lunsj og antageligvis se en film. Snakkes!

  Har dere bær i hagen?

  - Mona

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no