• 29.08.2010, 15:14

BILDER & VIDEO: Hyttetur og Maarud


Hva syns dere?

- Mona

  • 27.08.2010, 18:07

Hyttetur med jentene!


Hallo!

Denne uka har vært lang, men endelig er den snart over. Nå blir jeg straks henta av Emilie så skal jeg være med henne på hytta med noen andre venner jeg ikke har vært med på en stund. Vi skal være der til i morgen. Gleder meg til å være med de igjen! (Skal prøve å få tatt noen bilder)Dette ble et kort og kjapt innlegg, men det får holde for nå. Snakkes!

- Mona

  • 19.08.2010, 21:09

LANG DAG OG RIDETIME


Heihei!

Idag har vi hatt lang dag på skolen,  08:15- 15:30. Så da skolen var ferdig, var det bare å slenge seg på bussen hjemover. Hele dagen går bort til skole!

Jeg hadde første ridetime i høst. Jeg fikk Roy og han gikk fint på tøylen etterhvert  på  timen, men merket at det var en stund siden sist jeg red han for han var litt komplisert i starten. MEN det gikk supert ellers! Neste uke har vi bomarbeid og uka etter er det sprang, så da håper jeg vi få hoppe litt høyt siden vi har Bente som ridelærer! Og forresten, neste uke ønsket jeg meg Roy eller Friday.


Søte gutten ♥

Nå skal jeg straks legge meg i den herlige senga mi for er totalt utslitt etter dagen idag, såe natta ♥

Hva har du gjort idag?

- Mona

  • 18.08.2010, 16:52

JADA, JEG LEVER!


Hei og hopp!

Det er blitt utrolig lite blogging de siste dagene.. Eller rett og slett ingenting. Skolen har startet igjen og jeg har begynt på videregående. Litt skummelt, men også spennende. Jeg var selvfølgelig en av de som ikke kom i klasse med noen fra gamleklassa, noe jeg ikke likte/ fremdeles ikke liker så godt.

Den første skoledagen var nervepirrende. Jeg tror  ikke jeg har vært så nervøs på gud vet hvor lenge. En hel skole med mange ukjente fjes og nye lærere. Første dagen gikk ut på å lese alle reglene på skolen og få all mulig slags info. Dette hørte vi om fra 09:30- 14:00- kjedelig..

Jeg ble ikke kjent med så mange fra den nye klassa før i går. Da var klassen delt i to, slik at vi bare var 15. Vi hadde engelsk første time, og da må jeg bare få sagt at jeg ikke liker engelsk.. Da timen begynte følte jeg meg uvel og læreren gjorde ikke saken bedre da han begynte å si alt mulig på engelsk til oss. Flott!.. eh. men, de neste timene gikk bedre. Jeg møtte Kristin og Andrea i frimenuttene og ble raskt kjent med flere fra klassa. Ikke så rart, siden vi hvertfall hadde fire '' bli kjent'' leker/ opplegg. Men alltid gøy å gjøre noe annet enn fag!

Dagen idag gikk veldig bra. Vi hadde PTF eller hva det heter, så alle fra vg1 helse og sosial ble delt inn forskjellige grupper som endte med at jeg kom på gruppe med Andrea, jippi! Vi fikk info om hva PTF var, satt i grupper og pratet om ulike ting, hadde første samtaletime med kontaktlæreren min som gikk bra. Etter det, eller fra rundt halv 11/ 11 hadde jeg fri til 12, herlig! Og tilslutt hadde fikk vi enda litt mer info om PTF og hadde en liten ''walktalk(?)'' , så jeg, Andrea og to til( Zakaria og Jacob) gikk ut for å prate om spørsmålene vi hadde fått..

Det var da det meste jeg har gjort de siste tre dagene.


Her har dere skolesekken min. Grønn iste er alltid med ♥

Hvis dere ser ekstra nøye på panna mi så skal det stå" Utslitt etter 3 dager på skolen! ". haha.

Har du begynt på skolen igjen?

-
Mona

  • 07.08.2010, 20:21

Rips, solbær og bringebær


Nå har jeg og lillebror nettopp vært ute å plukket litt bær. Vi har 7 solbærbusker, 3 ripsbusker og en lang rekke langs gjerde med bringebær. Så da var det bare å plukke i vei. Idag fikk vi plukket alt fra èn ripsbusk,  èn kvart solbærbusk og halve rekka med bringebær, så da får vi ta resten i morgen eller en annen dag i løpet av de neste dagene.

 Jeg syns vi har litt overdrevent med bærbusker. Og hvor skal vi gjøre av alt? Før pleide vi faktisk å ta med et plastikkbord, noen campingstoler og en del bokser med bær til en butikk for å selge. Vi dro på morgen, spurte selvsagt om det var greit at vi satt utenfor butikken å solgte, gjorde klart alt og skrev  prisen på hver kurv på et ark og solgte i vei bærene vi hadde med. Så da tjente vi litt penger.
Nam!Så nå skal jeg spise kvikk lunsj og antageligvis se en film. Snakkes!

Har dere bær i hagen?

- Mona

  • 06.08.2010, 16:56

NOEN AV MINE YNDLINGSFILMER


Etter fem dager med pause er jeg tilbake i bloggverden. Er jo ikke noe vits å blogge om når man absolutt ikke har noe å blogge om, eller hva?

I det siste har jeg levd i filmverden. Har sett utrolig mange filmer, dårlige og bra.! Da jeg var mindre var jeg fullstendig opptatt av juledansen på filmen Mean girls. Jeg så filmen flere ganger og kunne til slutt de fleste replikkene og den juledansen utenat! 

Det er noen filmer jeg bare forelsker meg i. De jeg kan se om og om igjen uten å bli lei! Her er noen av dem:


Sleepover

Twilightfilmene


She's the man

It takes to - denne er så søt! :')

Har du sett noen av disse filmene?

- Mona
  • 01.08.2010, 22:49

FILM : TELTOPPSETTING


Heihei!
Nå er Maren og Andrea hos meg. De skal overnatte til i morgen, og vi skal sove i telt ute. I stad satt vi opp teltet, gikk helt greit. Litt problemer her og der, men det ble et telt tilslutt, haha!

Her er filmen, den varte egentlig i 20 min, men vi fikk forkortet den til 2!, Enjoy!Hva syns dere?
Har dere sovet i telt i sommer?

- Mona
Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits