• 31.07.2013, 20:59

Flytur


Må bruke telefonen om jeg skal oppdatere på bloggen siden jeg ikke har med data. Slenger med noen bilder fra flyturen. Dagen i dag i kreta har gått til bading og soling så nå er det på tide med søvn etter en natt uten :-)

 • 31.07.2013, 05:55

Kreta neste


Heisann! Har akkurat kommet oss på flyet. Så nå ser vi frem mot to flotte uker i kreta! Har ikke fått blogget de siste dagene fordi det har vært fullt stress med pakking og levering av dyrene, i tillegg skal prøvde jeg og presse inn litt kvalitetstid med kjæresten før jeg reiste til syden og han i militæret :) men nok snakk, nå flyr vi straks. Snakkes. Skal ta masse bilder!

 • 28.07.2013, 22:49

Urtespekket kalkunfilet med tzatziki

 • Categori: Mat

Må bare dele denne deilige middagen med dere. Det er som overskriften sier, Urtespekket kalkunfilet med tzatziki. Oppskriften finner dere HER.

 

- Mona

 • 26.07.2013, 00:01

Askim


Heihei!

Har tilbringet hele dagen i Askim sammen med kjæresten og familien. Det var kjempekoselig å se litt av slekta der nede igjen siden vi ses så sjeldent. Tok med kameraet så vi fikk noen bilder derfra.- Mona

 • 24.07.2013, 22:38

En uke igjen!


Heisann! Har nettopp spist en herlig middag laget av meg selv- Til familien. Har plassert meg i sofaen, mens kjæresten tok seg en "middagslur" på rommet, eller " kveldslur". I dag er det bare èn uke igjen til jeg og familien reiser til syden, til sol og varme! Har ventet på den dagen siden oktober i fjor da vi bestilte turen. Så om akkurat èn uke sitter jeg og familien i Platanias, Kreta og slapper av og nyter livet i varmen!

Slenger med noen bilder fra forrige gang vi reiste til syden, som var for to år siden. Kreta, 2011.

- Mona

 • 23.07.2013, 23:02

Laks i limesaus

 • Categori: Mat

Lagde middag til familien før i dag med søskenbarnet mitt, Andrine. Det ble laks gratinert i limesaus. Mmm, andre gangen jeg lager det. Oppskrift hentet HER.( min litt forandret)


- Mona
 

 • 22.07.2013, 23:10

Kos med familien


Tilbringet kvelden ute sammen med familien i dag. En kjempekoselig kveld fylt med mat, latter og kos. Tok med kameraet, og fikk klipset noen bilder. Koselige sommerminner. :-)
ser allerede så mye sunnere ut med salat på toppen, he he.. Lillebror bestilte barnemeny, og fikk en pizza så liten som et enkelt pizzastykke.haha, stakkar..

Eplepai

Brownies

- Mona

 • 20.07.2013, 16:06

Summer in Norway


Hallo. Akkurat nå sittter vi ute i solen i Hadeland, på besøk hos mormoren til Kimma. Det er virkelig sommer i Norge i dag. Solen steker som bare det. Det skal nytes!

 • 19.07.2013, 19:12

Grilling


Heihei! 

Her hjemme holder vi på å griller akkurat nå. Været er fint, eneste er at det blåser, men vi skulle grille fordet. Jeg lagde noen herlige marinerte grillspyd, og ellers har vi grillben og de tradisjonelle kotelettene. Mmmm, nam! Ser virkelig frem til mat, siden jeg ikke har spist siden i formiddag. Skal bli godt!

 


- Mona

 • 18.07.2013, 11:48

Good morning!


Heisann!

Har akkurat laget meg frokost. Vi har fått masse jordbær av bestefar, så frisket opp frokosten med det. De smaker såå godt!!  Prøvde å ta bilde av det til dere, men kameraet mitt ville ikke kontaktes med minnekortet så måtte låne lillebror sitt minnekort ( som heldigvis funket). Må kjøpe meg nytt minnekort til kameraet før syden, og beskyttelsesgreie til å ha foran linsa på objektivet. Men nå skal jeg spise, så tar jeg straks turen ned til treningssenteret og svetter av meg litt, så blir det mest sannsynlig grilling senere i dag med kjæresten og venner, om været holder seg.. Snakkes etterpå!

- Mona

 • 17.07.2013, 00:18

Ostefylt kylling til middag

 • Categori: Mat

Heihei. Sen blogging i dag også, men det kommer av at hele dagen har vært full av planer. Har fått så mye inspirasjon fra fotballfrue. Lagde ostefylt kylling med tilbehør, oppskrift HER. Smakte kjempegodt! 
 

- Mona

 

 • 14.07.2013, 19:15

Smoothie time

 • Categori: Mat

Var på en joggetur i stad. Veiene her oppe er rene helvette, men samtidig gode. Jeg klarte virkelig ikke hele runden- det gikk så mye opp og ned, og avsluttet med en skikkelig oppoverbakke. Så dette var uvant for jenta som til vanlig løper på tredemølle. haha... Skal ta enda en tur på den nye runden min neste søndag, så får vi se om både formen og motivasjoen er bedret til da!

Men sant skal sies at det var ufattelig deilig å være tilbake til huset etter runden. Vann og smoothie har aldri smakt bedre! Det smakte så godt. Prøvde ut en blanding av alt fra bringebær til blåbær og jordbær- mmm!

  

- Mona

 

 • 11.07.2013, 21:55

New shoes


På turen til Hamar i stad lovet jeg egentlig meg selv at jeg ikke skulle kjøpe meg noe, men slik ble det altså ikke. Var innom et par skobutikker for å se etter sandaler. Regnet med at det ikke var noe å se noen steder, for hadde ikke funnet noe tidligere. Men i dag fant jeg et par... eller jeg fant to par sandaler. Samme type i to forskjellige farger, klarte ikke å velge farge, så ble til at jeg kjøpte begge. :( snakk om å være besluttsom.


svarte sandaler

og brune sandaler

Gikk også innom en annen skobutikk igjen for mamma skulle finne seg sko, og gjett om jeg fant et par til med sko. Hvite, kopi av toms sko. De var så gode og behagelig å gå i, så klarte virkelig ikke å la være å kjøpe de. Men nå skal jeg spare penger, for må jo ha igjen litt penger til selve sydenturen og! 


hvite roots


 - Mona

 • 11.07.2013, 14:56

Blue and white jumpsuit


Heihei. Har akkurat kommet inn igjen etter å ha ligget ute og slikket sol. Alt for å få litt grunnlag før syden. Bare tre uker igjen!! Reiser straks til Hamar en tur med mamma for å handle litt og trene. Tok noen bilder av hva jeg har på meg i dag. Elsker å gå i jumpsuit på sommeren. Lett plagg. Snakkes etterpå!- Mona


 • 10.07.2013, 22:15

Mottok siste bikini fra victoria's secret


Endelig! Fikk trusa til bikinisettet jeg bestilte i juni, men selve overdelen var ventet å få på lager rundt disse tider. Mottok overdelen i dag, og var superspent på om den ville passe eller ikke. Trusa passet akkurat, så håper overdelen også gjorde det, så jeg slapp og sitte igjen med kun trusa som passet. Er bare tre uker til jeg reiser til Kreta, så hadde vært fint at det passet. Så heldig som jeg var så passet overdelen akkurat! Den kunne vært et lite hakk mindre, men jeg syns jeg var heldig med størrelsen til tross for at jeg aldri har kjøpt en bikini fra VS før med slike størrelser, så jeg hadde bare hell med at den faktisk passet meg. - Mona

 • 06.07.2013, 22:24

Solfylt dag


Hallo! I dag har det virkelig vært sommer i Hamar! Våknet hos kjæresten etter en kveld/ natt på innflytningsfest hos venner. Solen skinte og varmet. Det var rett og slett som syden. Senere på dagen dro vi til meg, hvor vi pakket med oss litt ting, blant annet lillebror og søskenbarnet, og dro avsted til fotballbanen. Mens kjæresten, lillebror og søskenbarnet mitt sparket fotball, så satt jeg på mitt svarte pledd på sidelinjen og solet meg på denne flotte dagen!

- Mona

 • 05.07.2013, 16:30

Nytt utstyr til kameraet mittbilde lånt fra google

Objektivet Canon EF 50mm f/1.4 USM bestilte jeg her om dagen, og fikk den i posten allerede i går!  Det var på tilbud, så fikk den 300- 400 kr billigere. Skulle egentlig vente til jeg reiser til syden, men når jeg så tilbudet så slo jeg til. Har tross alt ønsket meg dette objektivet i så lang tid, så det var endelig på tide og unne seg noe godt!

Noen prøvebilder jeg tok for å se hvordan den fungerte: Også har jeg litt tidligere i sommerferien bestilt et kamerastativ. Noe jeg absolutt ville ha, så jeg slipper å dra med meg lillebror ut for at han skal leke kamerastativ for meg. Stakkars gutt, haha. Har ikke helt lært meg å bruke objektivet og stativet, siden jeg prøvde de først i dag.. Øvelse gjør mester, så jeg skal klipse masse bilder til bloggen, så får jeg øvd meg masse i tillegg!


HAMA star 61. Veldig rimlig i forhold til andre stativer som kan brukes på speilrefleks. Kostet mellom 200/ 300 kr. 


- Mona

 • 05.07.2013, 12:48

Gave fra jobben


Heihei. Sitter for øyeblikket ute i solen og nyter at det endelig er litt sol på Hedmarken i ferien! Har fått noe nytt som jeg kommer til å legge ut på bloggen i løpet av dagen. Men til overskriften. Fikk en gave fra jobben i går siden jeg hadde min siste dag der.. for alltid... Litt rart og ikke jobbe der lenger, nå som jeg har jobbet der tredje sommer på rad.. Men det var mitt valg og slutte. Fikk dette herlige kaffeservise. Var usikker på om jeg skulle kjøpe det selv mens jeg var på jobb i går. Har gått rundt og nærmest siklet etter det en stund, syns det er så fiiint! Men så fikk jeg det i gave, så da kjøote jeg meg et sett selv også så nå har jeg to par sett.


hehe, glemt å ta av prislappen på brettet jeg kjøpte i går også..

- Mona

 

 • 03.07.2013, 12:40

Blåbærsmoothie

 • Categori: Mat

Heihei! Har jobbet de siste dagene så har ikke hatt tid til å blogge, men i dag har jeg fri så da har jeg litt mer tid. Prøde meg på å lage blåbærsmoothie i stad, og jeg syns den ble veldig god. Selve blåbæren var kjempegod! Nå skal jeg se på pretty little liars mens jeg rydder rommet. Det ser ikke ut! - og har egentlig ikke sett bra ut siden før eksamen i starten av juni...

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits