hits

Monas beste

- 2 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 31.07.2013
 • Flytur

  Må bruke telefonen om jeg skal oppdatere på bloggen siden jeg ikke har med data. Slenger med noen bilder fra flyturen. Dagen i dag i kreta har gått til bading og soling så nå er det på tide med søvn etter en natt uten :-)

 • 28.07.2013
 • Urtespekket kalkunfilet med tzatziki

  Må bare dele denne deilige middagen med dere. Det er som overskriften sier, Urtespekket kalkunfilet med tzatziki. Oppskriften finner dere HER.

   

  - Mona

 • 26.07.2013
 • Askim

  Heihei!

  Har tilbringet hele dagen i Askim sammen med familien. Det var kjempekoselig å se litt av slekta der nede igjen siden vi ses så sjeldent. Tok med kameraet så vi fikk noen bilder derfra.  - Mona

 • 23.07.2013
 • Laks i limesaus

  Lagde middag til familien før i dag med søskenbarnet mitt, Andrine. Det ble laks gratinert i limesaus. Mmm, andre gangen jeg lager det. Oppskrift hentet HER.( min litt forandret)


  - Mona
   

 • 23.07.2013
 • Black dress with flowers

  Heihei.

  Tenkte jeg kunne legge ut et antrekkbilde fra i går, siden det skjer så sjeldent. Egentlig bare fordi jeg aldri rekker å ta bilde før jeg må reise fordi jeg alltid er litt forsinket fra før. hehe. Men rakk å ta noen brukbare bilder i går, så da kan jeg jo dele dem med dere!


  Kjole fra primark, belte fra gina tricot


  - Mona


   

 • 22.07.2013
 • Kos med familien

  Tilbringet kvelden ute sammen med familien i dag. En kjempekoselig kveld fylt med mat, latter og kos. Tok med kameraet, og fikk klipset noen bilder. Koselige sommerminner. :-)


  ser allerede så mye sunnere ut med salat på toppen, he he..   Lillebror bestilte barnemeny, og fikk en pizza så liten som et enkelt pizzastykke.haha, stakkar..

  Eplepai

  Brownies

  - Mona

 • 19.07.2013
 • Grilling

  Heihei! 

  Her hjemme holder vi på å griller akkurat nå. Været er fint, eneste er at det blåser, men vi skulle grille fordet. Jeg lagde noen herlige marinerte grillspyd, og ellers har vi grillben og de tradisjonelle kotelettene. Mmmm, nam! Ser virkelig frem til mat, siden jeg ikke har spist siden i formiddag. Skal bli godt!

   


  - Mona

 • 17.07.2013
 • Ostefylt kylling til middag

  Heihei. Sen blogging i dag også, men det kommer av at hele dagen har vært full av planer. Har fått så mye inspirasjon fra fotballfrue. Lagde ostefylt kylling med tilbehør, oppskrift HER. Smakte kjempegodt! 
   

  - Mona

   

 • 14.07.2013
 • Smoothie time

  Var på en joggetur i stad. Veiene her oppe er rene helvette, men samtidig gode. Jeg klarte virkelig ikke hele runden- det gikk så mye opp og ned, og avsluttet med en skikkelig oppoverbakke. Så dette var uvant for jenta som til vanlig løper på tredemølle. haha... Skal ta enda en tur på den nye runden min neste søndag, så får vi se om både formen og motivasjoen er bedret til da!

  Men sant skal sies at det var ufattelig deilig å være tilbake til huset etter runden. Vann og smoothie har aldri smakt bedre! Det smakte så godt. Prøvde ut en blanding av alt fra bringebær til blåbær og jordbær- mmm!

      

  - Mona

   

 • 11.07.2013
 • New shoes

  På turen til Hamar i stad lovet jeg egentlig meg selv at jeg ikke skulle kjøpe meg noe, men slik ble det altså ikke. Var innom et par skobutikker for å se etter sandaler. Regnet med at det ikke var noe å se noen steder, for hadde ikke funnet noe tidligere. Men i dag fant jeg et par... eller jeg fant to par sandaler. Samme type i to forskjellige farger, klarte ikke å velge farge, så ble til at jeg kjøpte begge. :( snakk om å være besluttsom.


  svarte sandaler

  og brune sandaler

  Gikk også innom en annen skobutikk igjen for mamma skulle finne seg sko, og gjett om jeg fant et par til med sko. Hvite, kopi av toms sko. De var så gode og behagelig å gå i, så klarte virkelig ikke å la være å kjøpe de. Men nå skal jeg spare penger, for må jo ha igjen litt penger til selve sydenturen og! 


  hvite roots

   

   - Mona

 • 11.07.2013
 • Blue and white jumpsuit

  Heihei. Har akkurat kommet inn igjen etter å ha ligget ute og slikket sol. Alt for å få litt grunnlag før syden. Bare tre uker igjen!! Reiser straks til Hamar en tur med mamma for å handle litt og trene. Tok noen bilder av hva jeg har på meg i dag. Elsker å gå i jumpsuit på sommeren. Lett plagg. Snakkes etterpå!  - Mona

   

 • 05.07.2013
 • Nytt utstyr til kameraet mitt


  bilde lånt fra google

  Objektivet Canon EF 50mm f/1.4 USM bestilte jeg her om dagen, og fikk den i posten allerede i går!  Det var på tilbud, så fikk den 300- 400 kr billigere. Skulle egentlig vente til jeg reiser til syden, men når jeg så tilbudet så slo jeg til. Har tross alt ønsket meg dette objektivet i så lang tid, så det var endelig på tide og unne seg noe godt!

  Noen prøvebilder jeg tok for å se hvordan den fungerte:   Også har jeg litt tidligere i sommerferien bestilt et kamerastativ. Noe jeg absolutt ville ha, så jeg slipper å dra med meg lillebror ut for at han skal leke kamerastativ for meg. Stakkars gutt, haha. Har ikke helt lært meg å bruke objektivet og stativet, siden jeg prøvde de først i dag.. Øvelse gjør mester, så jeg skal klipse masse bilder til bloggen, så får jeg øvd meg masse i tillegg!


  HAMA star 61. Veldig rimlig i forhold til andre stativer som kan brukes på speilrefleks. Kostet mellom 200/ 300 kr. 


  - Mona

 • 05.07.2013
 • Gave fra jobben

  Heihei. Sitter for øyeblikket ute i solen og nyter at det endelig er litt sol på Hedmarken i ferien! Har fått noe nytt som jeg kommer til å legge ut på bloggen i løpet av dagen. Men til overskriften. Fikk en gave fra jobben i går siden jeg hadde min siste dag der.. for alltid... Litt rart og ikke jobbe der lenger, nå som jeg har jobbet der tredje sommer på rad.. Men det var mitt valg og slutte. Fikk dette herlige kaffeservise. Var usikker på om jeg skulle kjøpe det selv mens jeg var på jobb i går. Har gått rundt og nærmest siklet etter det en stund, syns det er så fiiint! Men så fikk jeg det i gave, så da kjøote jeg meg et sett selv også så nå har jeg to par sett.


  hehe, glemt å ta av prislappen på brettet jeg kjøpte i går også..

  - Mona

   

 • 03.07.2013
 • Blåbærsmoothie

  Heihei! Har jobbet de siste dagene så har ikke hatt tid til å blogge, men i dag har jeg fri så da har jeg litt mer tid. Prøde meg på å lage blåbærsmoothie i stad, og jeg syns den ble veldig god. Selve blåbæren var kjempegod! Nå skal jeg se på pretty little liars mens jeg rydder rommet. Det ser ikke ut! - og har egentlig ikke sett bra ut siden før eksamen i starten av juni...

  - Mona

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 24 år. Jeg kommer fra en liten bygd kalt Løten, som ligger litt utenfor Hamar. På denne bloggen deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no