hits

Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 25.07.2012
 • Askim- Halden- Fredrikstad

  Dro på en spontan roadtrip med Emilie fra mandag- tirsdag. Besøkte slekt i Askim før vi fant ut at vi ville videre til Halden, hvor vi kjøpte oss pizza og sov over i bilen til tirsdag. Kom også et gammelt ektepar forbi oss når vi sov ( eller jeg sov, Emilie halvsov ettersom hun la merke til det) som bare" neimen se, de ligger å sover i bilen". Hhaha. Kjøpte meg også GPS før turen så vi skulle unngå å rote oss bort på turen, og GPS'n( altså Jørgen, som navnet ble) ble vår nye og herlige reisekamerat. På tirsdagen( altså i går) dro vi innom noen venner av Emilie som bor i Fredrikstad, hvor vi spiste frokost før turen bar videre til gamle fredrikstad. 

  Kom vel hjem rundt åttetiden i gårkveld, og da var vi vel begge greit slitne etter to dager på farten!
  Kommer del 2 med bilder og. Ble litt mange bilder nemlig, heheh

  - Mona

 • 13.07.2012
 • Kino med lillebror

  Kom nesten nettopp hjem fra kino. Dro med søte lillebror for å se The amazing spider-man. Hadde egentlig ingen forventninger til filmen, men jeg syns den var veldig bra! Anbefales.   Hva har dere gjort i kveld?

  - Mona

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no