• 29.07.2011, 10:35

Jobbeeen


Om et kvarter stikker jeg på jobb igjen. Har jobbet noen dager denne uka, og skal jobbe et par timer i helga. Ser frem til å sove kjempelenge på mandag jaa!


Stusselig bilde? ja, jeg vet. 


- Mona

 • 24.07.2011, 15:50

Hva tenkte du?


 

"Hva tenkte du?"

trykk over

 

 

 • 23.07.2011, 23:38

22.07.11


Isma.  Selv om jeg ikke kjente han, så hadde vi en del felles venner så det føles nært. Han var en utrolig flink danser fra Hamar, og virket som en ordentlig gledesspreder. Uvirkelig at et så godt menneske har blitt revet bort fra oss med over 90 andre i går, 22. 07.11. 

Blandede følelser av å se denne videoen fra tiden han deltok i Norske talenter.

Uvirkelig!

- Mona

 • 23.07.2011, 00:16

Hva er det som skjer?


Har fulgt med på nyhetene siden jeg kom hjem fra jobb i stad. Ble ganske overrasket når jeg fant ut at det hadde vært eksplosjon midt i Oslo. Enda mer uvirkelig var det da jeg våknet til skyting på utøya etter å ha sovet på sofaen èn times tid. Trodde virkelig ikke at det ville skje noe mer enn den eksplosjonen. Nyhetene strømmet på tv'en og internettet, og jeg er fremdeles i sjokk etter det som har skjedd i dag. Spesielt hendelsen på øya. Hvem er det som har hjerte til å angripe uskyldige ungdommer med våpen?!  

Helt sykt å lese facebookvenners sider som blir spammet ned av " hvor er du?", " ring meg!!", " Hvil i fred", " uvirkelig at det skjedde med deg. ", " kondolerer", " tenker på deg", " bra du er i sikkerhet" ... 

Tenn et lys for alle skadde og omkomne! 

(forferdelig å lese dette"trykk")

 Kommer ikke til å blogge særlig bra de neste dagene.. Har viktigere ting å tenke på

 • 21.07.2011, 12:56

Åh, liker det


Endelig er det litt sommer her i Hedmark òg. Solen steker, så var bare nødt til å gå ut å sole meg. Digg å ligge i varmen å sole seg med facebook og musikk på pc'en. Ahh, livet er herlig altsåå!

edit. Eneste som er litt irriterende er de byggefoka som fikser veien forbi her. De har drevet på samme sted å bråket lenge nok nååå!!


Hva skulle jeg gjort uten deg, sololje!?

Er det sol hos deg i dag?

- Mona

 • 21.07.2011, 00:15

Vi trenger det!


I dag har jeg øvelseskjørt og vært på jobb , og nå er Emilie her. Vi skal lage mat for 2. gang. Herregud, vi er matvrak begge to! I tillegg har vi planer om å se en film. Vi har tross alt ferie så da kan vi jo være opp ekstra lenge.. ( selv om klokka bare er kvart på 12) 


Nei, nå må vi gå ned å spise! Har allerede brukt en halvtime på innlegget! Vi spiser snart opp veggen, og da er det ille altså!

- Mona


 • 19.07.2011, 12:26

Bilder fra i går


Vi fant en vegg mens vi venta på toget til Hokksund. Og når man både har en sånn vegg og et kamera så må man jo ta litt bilder?!( bildene nedenfor er bare et lite utvalg!)
haha, klærne passer ikke til bakgrunnen..

- Mona

 • 18.07.2011, 14:38

Byeeen med beste...venter på Maria...

tidsfordriv..

Krøller.. Faller nok ut om en time eller too...

Nå er endelig jeg og Maria ferdig med å fikse oss. Maria har vært treigest, haha. Hun har aldri klart å bestemme seg for hva slags klær hun skal bruke. Men nå vettuuuu, blir det shopping i byen, snakkes!  ♥

Hva skal du i dag?

- Mona

 

 • 17.07.2011, 20:55

togeeeet


Akkurat nå sitter jeg på toget på vei til min herlige bestevenn, Maria som bor i Drammen. Eller.. jeg er på vei til Lillestrøm, men skal til Drammen. Ettersom det er stengt på oslo s, så må jeg slite med å bytte tog og buss, baah. Jeg som har retningssans som en sau.. Ser virkelig frem til å rote meg bort i Lillestrøm og Lysaker. Kommer sikkert til å måtte sove ute i natt med de søte uteliggerne... eheh.. Så om jeg ikke blogger i løpet av noen dager så er det nok fordi jeg har rotet meg bort, og kanskje har blitt en fersk rusmisbruker.. haha. det siste var hvertfall tull!


Pc, og internett på toget (y)

- Mona

 • 16.07.2011, 18:03

En dårlig morgen


Katta slår til igjen. Ved fem tiden i dag tidlig ble jeg vekket av at kattungen min,  Lissi løpte rundt og klatret på møblene mine på rommet. Etter å ha våknet av dette tre- fire ganger, kastet jeg henne ut og lukket døren så hun ikke kom inn igjen. Når jeg først hadde sovnet igjen, så begynte hun selvsagt å klore på døren og mjaue. Akkurat da fikk jeg en ganske ond tanke i hode om hva jeg ville gjøre med henne. Tror ikke jeg skal si det her for å si det slik. Da får jeg vel stempelet, dyreplager. ehhee.( hadde selvsagt aldri i livet skadet pusungen min da!) Men hvem blir vel ikke litt småsur av å bli vekket av en rastløs katt klokka fem om morgen?!Etter å ha sovet noen timer til, stod jeg opp og hoppet rett i dusjen. Siden jeg skulle starte på jobb klokka 12 så hadde jeg veldig god tid. Meeeen. Da klokka ble halv 12, så jeg tilfeldigvis på den arbeidslista og fant ut at jeg var en halvtime for sen til jobb. Jeg hadde klart å sett på feil dag. Selv trodde jeg at jeg skulle starte klokka 12, men det viste seg at jeg egentlig startetg klokka 11. Så da var det bare å hive seg på scooteren og planlegge hva jeg skulle si når jeg kom frem. Heldigvis har jeg en kjempekoselig sjef som bare lo og sa at det gikk så bra så.

Såeeee, jeg kan vel kalle dette en dårlig morgen..

- Mona

 • 15.07.2011, 00:19

Rare hendelser


I dag har det vært sol her. Endelig ordentlig sommervær for en gangs skyld! Første overraskende hendelse er at jeg har fått skille etter bare èn time i sola. Sololje in my heart!

n
Åhh, skillet så jo så mye større ut i stad...(stygge kamera..)

På ettermiddagen stakk jeg på maxi med min kjære venninne. Jeg handlet kun en ring, bittelitt sminke og en topp som i tilegg var på tilbud. Flinke meg! Når vi kom ut så vi noe veldig uvanlig.. Har du noen gang opplevd at du har skrudd av bilen/scooteren din, gått fra den en stund og kommet tilbake til en bil/ scooter som står og går? Det skjedde utrolig nok her. Øynene mine hoppet nærmest ut da jeg så at min scooter, min scooter av hvertfall sju scootere stod å gikk på parkeringsplassen. De gamle folkene som satt på plastikkstoler tjue meter unna glodde og lo som noen tullinger. Da ble jeg flau, så takk for den! ( grunnen til at min scooter hadde startet er fordi jeg har en egen knapp med et lyn på, autostart eller noe... vedsiden av alarmknappen på den nøkkelgreia mi, som jeg visst har kommet borti mens jeg var inne på maxi. For ja, jeg har både alarm og autostart(?) på scooteren. faktisk..)


Etter den mest tragiske hendelsen i dag dro vi en tur til kinoen, og bestemte oss brått for å se en film. Siden vi ikke var der før sjutiden, så ble det til at vi så den nye harry potter. Dumme som vi var, så tenkte ikke vi noe over at det var del 2 som nettopp hadde kommet ut. Vi har jo ikke sett del 1 engang!... ehh.. Men del 2 er spennende. Så den er verdt å se selv for deg som aldri har vært interessert i harry potter ( som meg for eksempel)

Det siste som skjedde før vi dro hjem i stad var at blondheten min kom frem. Prøvde nemlig å blåse vekk en mygg fra fingeren min med scooterhjelmen på hodet. Funket dårlig..

- Mona

 • 13.07.2011, 23:05

Music is what feelings sound likelighters- bad meets evil( bruno mars, eminem)


party in my head- september


fest i hela huset- basshunter


one song- envy

Jack Sparrow-  the lonely Island, ( feat michael bolton)


 Last friday night- Katy Perry


I'm the club rocker- Inna

Hva slags sanger hører du på for tiden?

- Mona

 • 12.07.2011, 00:30

can't wait!


Om en måned reiser jeg og familien på mamma sin side til Kreta, Platanias. Jeg har bare vært i syden to ganger før, Tenerife(2007) og Kreta ( 2009), så sydenturen dette året er høydepunktet denne sommerferien. Gleder meg til å ligge på stranda og sole meg med musikk på øret, og bare nyte tiden der nede! 
fra kreta, 2009.. (jeg ser ut som en liten unge)


Har du vært, eller skal du til syden i sommer?

- Mona

 • 10.07.2011, 17:20

Empty


... er alt jeg har å si i dag. Har fartet litt rundt i det siste med overnatting, festligheter, a lot of scooterkjøring og litt kvalitetstid med Abby før hun stakk hjem til USA.. Så etter den 'hektiske' timeplanen jeg har hatt denne uka så er jeg så og si helt tom av ord og alt, så derfor blogges vi når jeg har noe nyttig å komme med. hahhah
 
Bildet ser nesten verre ut med de strekene jeg tegnet på fra paint..


Dette er nesten gårskveldens antrekk.  " eneste" vi må bytte ut er buksa, skoene og smykkene. Hehee

Ha en fin dag dere! :)

- Mona

 • 08.07.2011, 16:09

Bolleland


Akkurat nå er jeg og Maren hos gutten vår, Lasse! Det er egentlig ganske langt fra Løten til Espa. Scooteren min har derfor fått gjennomgå en skikkelig kjøretur på humpete grusvei... Stakkars Lille My. Lasse og Emil kjører jo som noen tullinger på mopedene sine. 


Hva gjør du?

- Mona

 • 07.07.2011, 13:52

Kommer til å savne deg!


Akkurat nå sitter jeg i senga til Abby og ser på at hun pakker ned alle sakene sine. Hun reiser nemlig hjem til Madison, USA i morgen tidlig. Huff, kommer til å savne den jenta! Hun er en fantastisk herlig person. Herregud, hun smiler absolutt hele tiden og har så mye positiv energi! I'll miss you, Abigail! ♥


madisooon

Litt ekstra bilder

love you!

 Jeg kommer å besøker deg i USA en dag og bor hos deg en uke! ihih

- Monaa

 • 05.07.2011, 00:44

I seriously have nothing to do


Fuu, facebook! På grunn av facebook som klikket, så klikket hele internettet og det jeg egentlig skrev her ble borte.. Så dette innlegget, som skulle blitt postet for over en time siden med helt annen tekst og alt, kommer heller nå når klokka er 00.44 med en liten vrii. 

Ettersom jeg ikke har så mye å gjøre for tiden (som nå for eksempel), så fant jeg et par(rettelse:en del) egentlig bra sitater på nettet. De over er bare et lite utvalg. Sex og singelliv er på tv'en og last friday night av Katy Perry spilles av på spotify. og jeg spiser is- som vanlig. Sommerferie er litttt digg da!

Har du lite å gjøre i ferien?

- Mona

 • 04.07.2011, 15:13

Heidi er opptatt!


Heidi er her. Bare sånn at alle vet det. Hun er opptatt i dag! Nå skal vi straks reise til Hamar en tur på scooooooter. Heidi sin scooter er forresten ganske smart, for hun kan lage bål langs veien i følge meg. Støtta på scooteren hennes gnistrer i asfalten hver gang hun svinger! haha, må le.

I følge facebookoppdateringen min så skulle vi vel egentlig reist for 20 minutter siden, men jeg heter jo Mona B Larsen, så jeg er jo treig uansett hva. mehehheh.
Da fææær vi, snakkes sikkert etterpå!

- Mona

 • 03.07.2011, 18:28

Take a picture


I går kveld ble det en liten road trip på meg og Abby. Vi delte kvelden i to. Først var vi på bursdagsfest på et lokale i en skog ved vang, før vi dro videre på fest hos Lasse. Vi slet litt med å finne huset hans. Men etter å først ha vært på Tangens eneste butikk og langt ut i skogen i vallset, så fant vi frem! Det ble en koselig kveld/ natt med fooolk( har ikke bilder av de andre jentene) , og kameraet på telefonen fikk gjennomgå litt. Et bilde sier mer enn 1000 ord, ikkesant? Derfor sier jeg ikke mer.


Stygge blits ville ikke slå seg på. (Min skyld)Bestevenneeen!

Hva gjorde du i går?

- Mona

 • 02.07.2011, 18:17

Antrekket for kvelden


Ja. Da skal jeg visst være med Abby på fest i kveld. Regner med at jeg ikke blir borte så veldig, veldig lenge ettersom jeg ikke er i topp " festhumør". Men hva gjør jeg ikke for søte Abby?  Koselig blir det sikkert. Ha en fin kveld!

edit. Endring i planene. Vi drar til Lasseeee.


Skjørt fra h&m // topp fra gina tricot

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits