• 31.07.2010, 22:47

FILM: RIDETUR MED ANDREA, SVARTEN OG GUNNAR


Idag har jeg vært med Andrea i stallen å ridd Gunnar på tur. Da vi kom til stallen var alt salutstyret borte, så vi måtte mikse sammen litt for å få ridd, men da vi var tilbake hadde utstyret kommet.   Vi skulle egentlig ri på bana like ved, men en traktor stod i åpningen, så vi red en tur i stedet og hoppet litt. Gunnar er en typisk fjording, litt treig og sta, men vi kom over hinderene, selv om det ikke hele tiden så helt bra ut. 

Jeg vurderte å delta på på et lite stevne(sprang) på Løten som er en gang i Oktober, men jeg tror vi trenger en del trening før det, og kanskje en sal? Gleder meg til nesten gang jeg skal være med i stallen, da skal vi ha litt mer "sprangtrening".

Vi tok en del filmer  på hesteryggen og på bakken, så enjoy!

Filmen er litt liten i str,  men dere aner ikke hvor lang tid jeg har brukt på å redigere og legge ut filmen med alt tullet som oppstod. Gaad, jeg holdt på å klikke tilsutt.. men da funket det!

Hva syns dere?

- Mona

 • 30.07.2010, 23:33

HØSTPLANER ANG. HEST


I høst har jeg noen planer ang. hest. Rideskolen starter snart opp igjen, så der skal jeg fortsette å ri èn gang i uka. Jeg har byttet gruppe til et som skal ligge et hakk høyere ( får vi håpe). Hvertfall så har jeg byttet fra Torsdag kl. 18:00 til 18:45, ikke så stor forskjell, men jeg håper undervisningen er på et litt høyere nivå.Jeg og noen venner har også tenkt oss på sprang-weekendkurs på Lefdals i høst, så vi skal melde oss på der og krysse fingrene for at vi får plass. Det er et 3-dagers opplegg hvor vi har sprangtrening hver dag, og siste dagen er det et lite stevne. Det er også mye annet vi gjør disse dagene.  Så da håper jeg at vi får plass, for jeg gleder meg allerede!

Film derfra

Jeg skal også på Oslo Horse show den lørdagen det er, en del av bursdagen til Maren. Har aldri vært på det før, så kommer sikkert til å bli kjempegøy! Jeg skal klipse mange, mange bilder!
Og.. hvis jeg får tid, så skal jeg prøve å finne en fôrhest som jeg kan ri litt i blant. Noe jeg har lengtet etter en stund nå. Men finner nok noe til slutt.


Veslegutt er så søt! :') .. men litt for liten? hah

Har du mange planer for høsten?

- Mona

 • 29.07.2010, 21:53

I KVELD HAR JEG..


... gomlet i meg dots duppet i melk, nam! Og jeg har sett på film med mamma, The prince and me-  aww, den er så søt! :') Nå skal jeg ordne litt potetgull og dip, så skal vi se enda en film.Har du sett filmen før?
Hva skal/ gjør du i kveld?

- Mona

 • 28.07.2010, 21:38

STALLEN FOR Å PRØVE DORELL


Idag har jeg vært med Kari-Anne i stallen å prøvd Dorell. Han er veeldig høy, 173 cm i mankehøyde. Gud, så stor hest! Han var litt sterk i munnen, men han var herlig å ri!

Kari-Anne var kjempeflink på han, så jo mer kjent hun blir med han, jo enda flinkere kommer de til å bli sammen. De kan vel snart dra på et lite dressurstevne! - Det hadde vært moro, og da er jeg ansatt som fotograf!    Jeg hadde det gøy i dag med Kari-Anne og Dorell, så ser ikke bort i fra at jeg prøver Dorell en gang senere òg!


Se så søt Lillegutt er!  ♥

Kari-Anne og Dorell

Meg og Dorell

Smil

Meg og Dorell

Kari-Anne og Dorell

Dorell

Meg og Dorell

Måtte ta et søtt bilde av Auvina

Lillegutt vet at det ikke er strøm i gjerde

Hva syns dere om bildene?

- Mona

 • 27.07.2010, 20:16

TOPPLISTE- MELD DEG PÅ!


Ble ikke noe blogging i går siden jeg ikke hadde noe å blogge om, og har ikke fått bilder fra Maren fra jentekvelden enda, så legger ut de da jeg får dem. Nå skal jeg ha en topp 10 liste, så trekker jeg ut de 10 bloggene jeg liker best en dag i løpet av uka. Så da er det bare å melde seg på!- Mona

 • 25.07.2010, 16:40

SOL, SOL, KOM NÅR JEG VIRKELIG TRENGER DEG!


Dagen startet med oppholdsvær, noe jeg ble temmelig glad for. Men etterhvert som tiden gikk ble det verre.. Det har begynt å regne, og jeg og Andrea skal kjøre scooter fra her og helt til Tangen. Deilig kjørevær a gitt! Da er det bare å slenge på seg regntøy å håpe at vi ikke blir gjennomvåte.

Vi skal til Maren på jentekveld/overnatting. Jeg gleder meg for har ikke sett Maren på en god stund, så skal bli koselig å se henne igjen! Jeg skal ha med kameraet, så kommer antageligvis noen bilder på bloggen i løpet av kvelden/morgendagen.


Fint sommervær..
Hva skal du idag?

- Mona
 • 25.07.2010, 02:36

HVORDAN ER DIN DRØMMEGUTT/JENTE?


DRØMMEGUTTEN MIN:

Det første jeg legger merke til på gutter er øynene. Så drømmegutten må ha vakre øyne! Gutten må også være litt høyere enn meg. Han må ha en avslappet, men fin klesstil. Han må og ha en litt trent kropp eller hvertfall passe slank.

Personligheten hans må være snill og god. Han må være lojal, ærlig og stå for sine meninger. Han må kunne tøyse og tulle, men også kunne snakke alvorlig og seriøst. Han må kunne trøste når det trengs og ikke være redd for å vise følelser.  Ikke minst må han ha humor! Hva er gutter uten litt humor?

Nå høres det nok ut som jeg setter de store kravene, men det gjør jeg ikke. Det finnes mange gutter som ikke er lik på noen måter med drømmegutten min, men de kan være herlige fordet! Dette er bare slik min drømmegutt er. Gutten over alle gutter!Finnes drømmegutten min der ute?

Hvordan er din drømmegutt/jente?

- Mona

 • 24.07.2010, 20:09

BILDER FRA DAGENVi møtte Martine og Maren


Oh, sminkeløs..Visste dere at jeg elsker french fries?

Jeg og Kristin spilte kort. Vi vant en gang hver. Jeg var også så dum at like etter jeg hadde tatt bilde så viste jeg det til Kristin, så der fikk hu sett kortene mine, hah...

Sorry Kristin, men dette bildet var litt genialt.( sjekk skuldrene hennes), ser ut som hun ikke har armer.Emilie tok seg en tur..

.. og det gjorde også to kjekke gutter!

Hva syns dere om bildene?

- Mona
 • 24.07.2010, 10:45

STRANDA MED EI JEG IKKE HAR SETT PÅ LENGE!


Hei og hopp!
Jeg har faktisk klart å stå opp i passe tid så jeg rekker å blogge før jeg stikker. Idag skal jeg nemlig være med min søte venninne , Kristin som jeg ikke har vært sammen med på en stund. Så derfor skal vi på stranda idag og sole oss og bade, så det blir nok koselig! Men nå skal jeg spise litt før jeg stikker.

dscf6419
Gammelt bilde, men var det første jeg fant på bloggen

Hva skal du idag?

- Mona
 • 21.07.2010, 22:45

HVA GJØR MAN DA MAN IKKE HAR NOE Å GJØRE?


SpotifySpotifySpotify.. Har hørt gjennom 50 sanger 50 ganger. Hadde jeg hatt klisterhjerne så hadde jeg kunnet alle sangene utenat!

Jeg har ikke en driiiiiitt å gjøre så dette blir en MENINGSLØST innlegg. jeg bare sier ifra.. Har ikke hatt noe å gjøre i kveld. Har faktisk vurdert å ta en joggetur til barneskolen og hjem, men etter noen timer med tenking fant jeg ut at det er blitt litt for sent, så vi tar det senere. I stedet har jeg hørt på musikk,spilt inn starten på en sang hvor jeg har sunget..faktisk, tragisk...,  tatt tragiske og noen litt mer normale bilder av meg selv med speilrefleksen og webkameraet, og snakket med Andrea på msn om usaklige greier. NAIS!

De neste dagene skal jeg ikke stort, eller i morgen skal jeg kanskje møte Andrea. Har ikke sett den jenta på to uker snart! I Helga skal jeg ingenting... Send meg melding om du vil finne på noe med meg : )) Hadde vært veldig koselig!!

Vi er alle spesielle, ikkesant?

- Mona

 • 21.07.2010, 17:51

INNKJØP 21.07.10


Idag har jeg og Kari-Anne vært på Maxi og shoppet litt. Jeg fant blant annet en genser/jakke for kun 49 kr og to par sko for 198 kr tilsammen og litt annet.. Syns jeg har vært økonomisk idag, hah. Men jeg fant en parfyme jeg likte superdupergodt! Hugo og noe annet heter den. Hadde jeg bare hatt 510 kr, så hadde den vært min! Men jeg skal ha den da jeg får skrapt sammen litt penger.


Blomstrete topp(?) fra Only, Genser/jakke og topp fra Gina T.

To par sko fra Økonomisko

Hva syns du om innkjøpet?

- Mona

 • 20.07.2010, 21:42

MAG.NO- LÆR DEG KUNSTEN Å SJEKKE..


(Jeg har forkortet innlegget og tatt med det jeg syntes var viktig i forhold til slik det står i bladet.)

Vi nordmenn begår mange feil når vi er forelsket. For det første er vi alt for redde til å finne ut om den andre gjengjelder følelsene våre. Det er veldig vanskelig, men vi kan vel være enige om at et konstant avslag er bedre enn å være hemmelig forelsket i to-tre måneder og tenke intenst på han/hun vi så gjerne vil bli bedre kjent med, men ikke tør å invitere ut?Drømmedaten:

1. Gå til et sted dere begge er komfortable.

* Det er viktig at samtalen går lett og stemningen er bra.

2. Bli kjent:  Å sette seg rundt et findekket bord, på hver sin side av hverandre, innbyr ikke til mer fortrolig kontakt. Ved å sitte ved siden av hverandre er det lettere å få blikk-kontakt uten å føle at  man stirrer den andre inn i øynene.

* Det er viktig å lære det grunnleggende om hverandre før man går videre. Hvis man ikke stiller hverandre spørsmål kan samtalen fort bli pinlig. Det er vanskelig hvis man er nervøs, men det er veldig viktig å stille den andre spørsmål. På den måten blir en kjent, samtidig som en viser interesse og legger til rette for videre samtale.

3. Følg opp: Hvordan ser vi egentlig om en fyr er interessert?
- Kroppspråk! Det er nøkkelen til Alt. Hvis han lener seg framover, eller gjør gester til å få mer kroppskontakt, er han helt klart interessert. Trekker han seg derimot tilbake, flakker med blikket, ofte i kombintasjon med å si lite, er det nok tegn på at han ikke er så interessert.
Kan vi gjøre noe for å redde situasjonen hvis den blir sånn?
- Det beste er å fortsette å være seg selv. Hvis han ikke liker deg som du er, er han ikke mannen for deg. Så enkelt og så vanskelig.
--

Er vi usikre på om daten ble en suksess, kan det være greit å avklare veien videre før vi går. Ved å si at vi hadde det hyggelig oppfordrer vi til en ny invitasjon.

Datingens verden kan virke som en endeløs jungel, men den viktigste av alle regler er å ha det gøy. Hvis du har det gøy, tør du å være deg selv. Med andre ord: Nyt tida dere har sammen. Ikke la redselen for å si noe dumt, eller å virke for interessert ødelegge et mulig forhold.


GJØR DETTE PÅ DATE


Henrik Fexeus beste tips for en vellykket date.

1. Vis tydelig at du kommer for å ta kontakt, ikke snik deg innpå.
2. Vis interesse for en av egenskapene hans/ hennes. Det kan være noe han/ hun har på seg. er opptatt av, eller noe han/ hun gjør der og da.
2. Få øyekontakt og forsøk å holde på den.
3. Sørg for å få kroppskontakt ved et tidlig tidspunkt. Det kan være ved å stryke på armen eller komme tilfeldig borti ham/ henne.

Hva synes dere om ' tipset'?
Skal jeg fortsette å legge ut litt tips på bloggen fra blader jeg leser?

- Mona

 • 20.07.2010, 17:31

HJEMME IGJEN


Heihei.

Da er jeg hjemme fra campingtur. Ble til at vi dro hjem en dag før siden været ikke ble så bra, men jeg har storkost meg disse dagene! Har solet meg, spist mye god mat, badet og shoppet. Kjøpte med meg månedens mag og det nye så har funnet noen tips derfra som jeg tenkte å legge ut her. Men nå skal jeg spise litt mat før jeg legger ut et av tipsene. Det første tipset(?) handler om Dating.
MagLillebror i farta

Hva skal du resten av ferien?
Skal jeg legge ut litt tips på bloggen fra blader jeg leser?

- Mona

 • 16.07.2010, 14:58

OUTFIT 16.07.10


Heihei!

Nå driver jeg å pakker, for skal nemlig til en campingplass ved Gjøvik med familien. Er der hvert år, så er blitt en slags tradisjon. Jeg reiser etterpå og skal være der til onsdag, spørs på været. Så derfor blir dette antageligvis det siste innlegge på noen dager. ( Hvis jeg ikke finner pc og internett der da )

Siden jeg ikke har lagt ut outfit på gud vet hvor mange uker, så legger jeg det ut nå. :)Bukse fra Gina Tricot
Topp fra Cubus
Øredobber fra Glitter

Hva syns du om outfiten/outfitet?

- Mona

 • 15.07.2010, 16:57

SMINKE JEG BRUKER


Siden jeg ikke har noe å gjøre akkurat nå, så kan jeg like godt vise dere hva slags sminke jeg bruker. Til vanlig bruker jeg ikke mye sminke, så kjøper ikke kjempedyre produkter. Bare produktene passer og jeg liker de, så er jeg fornøyd! concealer

Puddergreie(?)Bytter på mellom disse tre mascaraene


Dette bruker jeg i blant hvis jeg skal ut

Bruker du noe av dette?

- Mona

 • 14.07.2010, 23:55

HOT OR NOT?


Megan baseball jacket, HOT OR NOT?


- Mona

 • 14.07.2010, 18:26

Hva skal du i kveld?


I kveld skal jeg på bursdag, så snakkes enten i kveld eller i morgen!


webcamHva skal du i kveld?
 • 13.07.2010, 20:47

Blomst


 • 13.07.2010, 19:20

SOS BARNEVAKTEN!


I dag har jeg vært hos søskenbarna mine å har passet litt på dem mens tante og onkel var borte en tur. Tok scooteren dit rundt 10/ halv 11 tiden og ble til rundt 4. Måtte drøye med å dra hjem siden det kom et par regnskurer.

Jo, forresten. Været her var på topp i natt, aldri vært bedre! Torden og lyn så det suste, herlig.. Jeg skulle egentlig legge meg rundt 1/halv 2 tiden, men neida. Lynet lyste opp rommet mitt tusen ganger, så det endte med at jeg måtte dekke til vinduet mitt med gardinene og to tepper. Etter det ble det litt bedre, men jeg kunne fremdeles se det blinke gjennom teppene. Jeg liker ikke todenvær! :(


ene søskenbarnet og meg

Var det todenvær hos deg i natt?

- Mona

 • 12.07.2010, 22:54

Stripet håret, men ble det noen striper?


- Njæ, ikke akkurat..

I stad fikk jeg en idè om at jeg skulle stripe håret, så da ble det til at jeg tok meg en tur på butikken. Jeg har aldri likt fargeprodukter og slikt, så ble litt usikker da jeg begynte å kline hårfargegreiene i håret( det som skulle stripes).

Etterhvert begynte det å lukte så sterkt at jeg nesten ikke klarte å puste, og når jeg så på håret mitt etter 10 min, så det blondt ut så da var det rett i dusjen å skylle håret. Men om det ble striper.... kan vurderes. Det ble noen små striper i panneluggen, men ellers synes det ikke så veldig, så skal kanskje stripe opp igjen neste uke.
( Håret mitt ble ikke så lyst som på bildene, blitzen hjalp litt til)

Hva syns du?
Har du stripet håret før?


- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits