• 31.07.2010, 22:47

FILM: RIDETUR MED ANDREA, SVARTEN OG GUNNAR


Idag har jeg vært med Andrea i stallen å ridd Gunnar på tur. Da vi kom til stallen var alt salutstyret borte, så vi måtte mikse sammen litt for å få ridd, men da vi var tilbake hadde utstyret kommet.   Vi skulle egentlig ri på bana like ved, men en traktor stod i åpningen, så vi red en tur i stedet og hoppet litt. Gunnar er en typisk fjording, litt treig og sta, men vi kom over hinderene, selv om det ikke hele tiden så helt bra ut. 

Jeg vurderte å delta på på et lite stevne(sprang) på Løten som er en gang i Oktober, men jeg tror vi trenger en del trening før det, og kanskje en sal? Gleder meg til nesten gang jeg skal være med i stallen, da skal vi ha litt mer "sprangtrening".

Vi tok en del filmer  på hesteryggen og på bakken, så enjoy!

Filmen er litt liten i str,  men dere aner ikke hvor lang tid jeg har brukt på å redigere og legge ut filmen med alt tullet som oppstod. Gaad, jeg holdt på å klikke tilsutt.. men da funket det!

Hva syns dere?

- Mona

  • 30.07.2010, 23:33

HØSTPLANER ANG. HEST


I høst har jeg noen planer ang. hest. Rideskolen starter snart opp igjen, så der skal jeg fortsette å ri èn gang i uka. Jeg har byttet gruppe til et som skal ligge et hakk høyere ( får vi håpe). Hvertfall så har jeg byttet fra Torsdag kl. 18:00 til 18:45, ikke så stor forskjell, men jeg håper undervisningen er på et litt høyere nivå.Jeg og noen venner har også tenkt oss på sprang-weekendkurs på Lefdals i høst, så vi skal melde oss på der og krysse fingrene for at vi får plass. Det er et 3-dagers opplegg hvor vi har sprangtrening hver dag, og siste dagen er det et lite stevne. Det er også mye annet vi gjør disse dagene.  Så da håper jeg at vi får plass, for jeg gleder meg allerede!

Film derfra

Jeg skal også på Oslo Horse show den lørdagen det er, en del av bursdagen til Maren. Har aldri vært på det før, så kommer sikkert til å bli kjempegøy! Jeg skal klipse mange, mange bilder!
Og.. hvis jeg får tid, så skal jeg prøve å finne en fôrhest som jeg kan ri litt i blant. Noe jeg har lengtet etter en stund nå. Men finner nok noe til slutt.


Veslegutt er så søt! :') .. men litt for liten? hah

Har du mange planer for høsten?

- Mona

  • 28.07.2010, 21:38

STALLEN FOR Å PRØVE DORELL


Idag har jeg vært med Kari-Anne i stallen å prøvd Dorell. Han er veeldig høy, 173 cm i mankehøyde. Gud, så stor hest! Han var litt sterk i munnen, men han var herlig å ri!

Kari-Anne var kjempeflink på han, så jo mer kjent hun blir med han, jo enda flinkere kommer de til å bli sammen. De kan vel snart dra på et lite dressurstevne! - Det hadde vært moro, og da er jeg ansatt som fotograf!    Jeg hadde det gøy i dag med Kari-Anne og Dorell, så ser ikke bort i fra at jeg prøver Dorell en gang senere òg!


Se så søt Lillegutt er!  ♥

Kari-Anne og Dorell

Meg og Dorell

Smil

Meg og Dorell

Kari-Anne og Dorell

Dorell

Meg og Dorell

Måtte ta et søtt bilde av Auvina

Lillegutt vet at det ikke er strøm i gjerde

Hva syns dere om bildene?

- Mona

  • 13.07.2010, 20:47

Blomst


  • 12.07.2010, 22:54

Stripet håret, men ble det noen striper?


- Njæ, ikke akkurat..

I stad fikk jeg en idè om at jeg skulle stripe håret, så da ble det til at jeg tok meg en tur på butikken. Jeg har aldri likt fargeprodukter og slikt, så ble litt usikker da jeg begynte å kline hårfargegreiene i håret( det som skulle stripes).

Etterhvert begynte det å lukte så sterkt at jeg nesten ikke klarte å puste, og når jeg så på håret mitt etter 10 min, så det blondt ut så da var det rett i dusjen å skylle håret. Men om det ble striper.... kan vurderes. Det ble noen små striper i panneluggen, men ellers synes det ikke så veldig, så skal kanskje stripe opp igjen neste uke.
( Håret mitt ble ikke så lyst som på bildene, blitzen hjalp litt til)

Hva syns du?
Har du stripet håret før?


- Mona

  • 12.07.2010, 01:55

Jeg kom inn på 1. ønske mitt!


Etter to dager med streving etter å finne ut om jeg kom inn på helse og sosial eller ikke, så klarte jeg det endelig i natt. Jeg kom inn på Helse og sosial på storhamar så nå er jeg veeeldig happy!! Jeg begynte å se for meg at jeg kom inn på helse og sosial i Elverum eller verstefall i Trysil, ohh. Men jeg kom inn i Hamar, så nå ser jeg fram til første skoledag. Kommer til å bli rart å starte på videregåene. Jeg føler at det ikke var så lenge siden jeg starta i 8'ende, tiden går litt for fort!- Mona

  • 11.07.2010, 16:18

Gårsdagen


Hvordan er det vanlig å starte et blogginnlegg? Ved å si HALLO BLOGGEN!.. Heijaa!... God morgen/dag/kveld/natt.. Eller går dere rett på sak? Jeg går for det meste rett på sak..tror jeg. Hah, dette ble verdens og da mener jeg hele klodens dårligste start på et såkalt blogginnlegg. Anyway, nå kommer sannsynligvis den mest uinteressante( om du ikke er veldig opptatt av hva jeg driver med i ferien) oppsummeringa  om gårsdagen i båten.

Ja, i går var jeg da med Kari-Anne i båten, eller med på båttur. Vi dro til Sund som er en øy du ser hvis du står i Hamar og ser utover mjøsa.( for de som ikke vet hvor det er) Der spiste vi bakt potet. Deretter dro vi til Grøtodden som ligger ved Brumunddal, for å grille og bade. Vannet var ikke akkurat så varmt, men vi kom oss utti etterhvert. Da vi var ferdige var vi to blå isklosser med krampe og hakket tenner. Neida, det var ikke så kaldt, men det frista ikke å ta enda en tur ut i vannet.

Senere på ettermiddagen/kvelden var det fest i båthavna, men vi 'deltok' ikke der, så i stedet for å være der gikk vi en tur til bensinstasjonen noen kilometer unna. På vei dit møtte vi mange folk, blant annet to svensker som var i veldig godt humør, så vi skravlet litt med dem selv om jeg ikke hele tiden forstod hva de sa. Men koselige var de. Utover natten gjorde vi egentlig ikke så mye. Vi gikk på en av bryggene å hørte på en full svenske som skravlet i vei om alt mellom himmel og jord. Haha. Og vi spiste godteri, lo,pratet i telefonen og slikt før vi la oss rundt 3/ 4.

Idag tidlig var det strålende sol. Jeg og Kari-Anne hadde avtalt at vi skulle ta morgenbad og sole oss, dette fikk vi  såvidt gjort. Vi badet ikke særlig siden vannet var så kaldt, men vi solet oss til sola ble borte bak skyene. Like ved der vi solet oss, så jeg en mann et stykke bak meg med sekk og plukket i bakken. Han virket litt spesiell og det var han òg, for da jeg og Kari-Anne hadde tenkt å gå tilbake til båten, snudde Kari-Anne seg mot meg og så rett mot han mannen med store øyne. ''Mona, der er han sekkemannen din.. han bader naken!!'' Å Herre, han visste at vi lå i nærheten.Blæ, han var ekkel og småskummel! Vi fikk selvsagt totalt latterkrampe, huff, tragisk!
Kari-Anne

Zorro ( hunden til Kari-Anne)Nam, godteri!

Søt valp som kom på besøkMorgenbadSå noe morsomt på kameraet til Kari-Anne,haha
Vi har aldri vært mer seriøse!''Det var en gang en rød fisk som het Kåre.''

Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort i helga?

- Mona

  • 10.07.2010, 15:38

Mjøsa- Båten


Nå må jeg kjappe meg med å pakke, for skal være med Kari-Anne i Båten fra idag til i morgen. Gleder meg, tror det er ett år siden sist jeg var med. Håper været bedrer seg, hvertfall så skal vi bade. Skal prøve å få tatt noen bilder hvis jeg får tid. Men nå må jeg pakke ferdig, snakkes!Hva skal du idag?

- Mona

  • 05.07.2010, 20:12

Mona og Andrea + scooter


Idag har jeg og Andrea cruiset rundt på scooter. Først stakk vi innom Berg, deretter dro vi til Romedal å fylte bensin og kjøpte is, deretter dro vi hjem til meg en tur for å hente litt penger. Så dro vi til Hamar hvor vi stakk innom Koigen og maxi.

Btw. Er det noen som vet hvordan jeg fyller olje på scooteren min? Jeg har ikke peiling på hvor mye olje jeg har igjen og hvor den oljetanken er. Hmm, har jeg da et lite problem?- Ja. Jeg har sett i alle kriker og kroker men finner jeg noe som ligner en oljetank..? nope.

Hva har du gjort idag?

- Mona

  • 03.07.2010, 10:29

Ny pc


Endelig! Nå har jeg fått ny pc! Ble på tide, for min gamle funker, men den lader ikke alltid. Men nå som jeg har skaffet meg en stasjonær pc, så trenger jeg ikke å tenke lading lenger. Jeg har allerede lastet ned sims 2, så det går for det meste i sims om dagen. Derfor er det blitt lite blogging i det siste, men skal prøve å blogge litt mer fremover, hvertfall ett innlegg om dagen.Men nå skal jeg spille litt mer på mitt IKKEklikk sims2spill, så snakkes!

Har du bærbar eller stasjonær pc?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits