• 26.06.2013, 21:30

Nytt møbel


..til pus.

 


Leo ble veldig nysgjerrig

hengte på en lekemus så hun har noe å leke med

Give me a pose!

tror hun likte den..

- Mona

  • 25.06.2013, 21:47

Helt dilla


Heihei

Har blitt helt dilla på serien pretty little liars. Startet med at venninner av meg begynte å se på det for et par år siden, men da syns jeg ikke det virket spennende i det hele tatt. Men for omtrent et halvt år siden begynte jeg å se et par episoder på netflix, og det var faktisk litt spennende. Nå driver jeg midt i sesong to, og jeg er så heldig, for har to sesonger til og se (?), hvertfall èn. Så nå skal jeg fortsette å se videre!

PLL s1 Key Art 02

- Mona

  • 23.06.2013, 13:44

Sunday


Sunday, men ikke bokstaveligtalt SUNday.. Våknet denne søndagen med regn utenfor vinduet.. Utrolig kjedelig at det skal være slikt vær i starten av ferien. Får bare håpe resten av ferien får et litt bedre vær enn dette! Heldigvis vet jeg at jeg har sikret meg to uker med sol og varme. Nå er det bare 38 dager igjen! På en dag som dette, så tenkte jeg at det passer perfekt med en løpetur. Så skal straks ta meg turen til treningssenteret og løpe litt på mølla der. Målet mitt er å klare å jogge èn mil. Foreløpig har jeg klart 8 km. Så er ikke så langt unna målet, men fremdeles er jeg ikke helt der enda. 


bilder hentet fra weheartit

Trener du?

- Mona

  • 21.06.2013, 16:31

Offisielt sommerferie!


Heiheii! 

Kom hjem fra jobb for en time siden. Akkurat nå sitter jeg i senga og har nettopp skypet med min kjære venninne, Maria, mens jeg legger inn bilder fra skoleavslutninga i går. Er så herlig og endelig være ferdig med 13 års skolegang. Kan ikke beskrives! Her er hvertfall litt bilder. Hadde ikke verdens beste fotodag, så bunaden er i fokus, finefine bunaden min! 
Ikke hele klassen, men mange av oss


- Mona

 

  • 19.06.2013, 17:45

Hit om 42 dager


Heihei. Blogget ikke i går på grunn av noe som skjedde. Men i dag er jeg her, og jeg må bare fortelle noe. For om 42 dager reiser jeg nemlig til syden med familien og ei venninne. Kreta i to uker. Gleder meg masse til å slappe av, bli brun, og bare kose meg! og selvfølgelig, ta masse bilder!- Mona

  • 17.06.2013, 12:27

Jeg er tilbake!


Heisann dere som fortsatt titter innom her!- og kanskje nye?  

I dag hadde jeg min siste eksamen på videregående skole. Jeg sa jeg kom til å komme tilbake etter eksamen, og her er jeg! Kom opp i muntlig eksamen i sosiologi, og sklir ut av videregående med glans. karakter 6! Gud, for en føelelse. Happyface!  Så nå har jeg plassert meg ute i solen og koser meg med hjemmelaget smoothie, slapper av, og nyter at det endelig er sommerferie for meg også! 


Under eksamensforberedelsene. Satt i gangen for følte jeg klarte å konsentrere meg der.. snodig..


Etter eksamen!

I morgen har jeg fri fra skolen, det samme på onsdag, mens på torsdag skal vi grille med klassen før det blir avslutning på kvelden. Så er det offisielt ferie! 

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits