• 30.06.2011, 23:31

AbigailI love you Abigail! Nå er Abby hos meg, eller hun har vel egentlig vært her hele kvelden.  Snakkes!

- Mona

 • 28.06.2011, 11:55

Øvelseskjøring på g


Om ca ti minutter skal jeg, Mona sette meg bak rattet for første gang. Skulle egentlig starte å øvelseskjøre i fjor sommer, men det skjedde ikke av flere grunner. Men nå er jeg klar. Øvelseskjørekortet og den fantastiske ''L''-en er på plass, bestefar er her straks, og min/ bestefar sin lille, røde og gammelsøte bil står klar til bruk. Ønsk meg lykke til!Dette kan jo bli interessant.

- Mona

 • 26.06.2011, 16:29

Scooter til Hamar byyy


I kveld skal jeg på kino med Kari- Anne. Får håpe scooteren klarer å kjøre hele veien til og fra Hamar uten å stoppe. Har nemlig ikke mye bensin igjen. Litt kleint å stå fast langs rv 25 mellom Hamar og Løten.. Lille my(scooteren min), ikke vær så tørst i kveld! Ha en fin dag! 

Hva skal du i dag?

- Mona

 • 24.06.2011, 23:38

Give me your money


I morgen har jeg virkelig planer om å gjøre noe stort.  Jeg skal nemlig kjøpe meg ny mobil. Ja, for meg er bare det faktisk litt stort. Jeg er ikke den personen som kjøper meg ny mobil hver måned eller hvert halvår- ikke hvert år engang! Sist jeg kjøpte meg mobil var i 9.klasse. Altså to år siden. I denne teknologiske verden så er to år lenge. Jeg har derfor bestemt meg for at i morgen skal Gørtil (se eldre innlegg) byttes ut og legges i skuffen til senere.Planen er å kjøpe en htc. Jeg er derfor pent nødt til å komme med dådyrblikk til mamma slik at jeg kanskje har noen hundrelapper i ryggen i tillegg til det jeg har skrapt sammen selv. Jeg er desverre ikke født med ræva full av penger selv om jeg til tider (rettelse: hele tiden) skulle ønske det, men litt må jeg jo unne meg selv i blant!

Hva slags telefon har du?

- Mona

 • 24.06.2011, 17:58

Det går i is


Halsen er en smule vond, derfor har det gått i isspising i hele dag. Har sikkert spist en hel pakke med lollipop nå. Ikke bare kjøler den, men lollipop er faktisk utrolig godt når det er sol ute!Liker du lollipop?

- Mona

 • 23.06.2011, 11:23

Morgenfugl....


Shiit. Ja, jeg sier shiit. I natt har jeg nesten ikke sovet i det hele tatt. Er ikke så lett å sove når man har fire aper i huset. Kattungen og Leo er de verste. Midt på natten driver katten å  graver seg under pleddet( som ligger over dyna)  og klorer mens Leo står på pleddet og graver etter katten. Veldig koselig når jeg faktisk prøver å sove! Derfor ble det til at jeg stod opp klokka sju i dag. Halvtime før jeg faktisk skulle opp.


Her har vi ungene selv
samtidig går det ikke an å bli sure på disse to heller da..

Jaajaaaa. Nå skal jeg en tur på badet og fikse håret, deretter spise enda mer frokost før jeg stikker på Joker for å møte Kari-Anne. Vi har planer om å ta oss en scootertur til stallen i dag for å møte noen jenter som er på rideleir, og som vi møtte i fjor da vi også var på rideleir på Atlungstad. Litt rart å tenke på at dette er det første året uten rideleir etter fire år med Roy. Har vel vokst litt fra rideleirukene på Atlungstad.

 Hva skal du i dag?

- Mona

 

 • 22.06.2011, 17:24

I have a problem..


Okei. Nå er jeg nødt til å skrape frem all datakunnskapen min. Det har nemlig oppstått et problem med skolepc'en min, uheldigvis.. Det har seg slik at lyden ikke alltid virker. Spotify og tv2sumo ( noen ganger) funker, mens youtube og andre filmer og div. på nettet ikke gir lyd fra seg i det hele tatt. En smule irriterende i grunn! Help meee..


Hahh, gammelt bilde jaa! ( og ikke samme pc)

Hatt samme problem?

- Mona

 • 21.06.2011, 14:46

sol, fri og sommer


..Herliiiig! Akkurat nå ligger jeg ute på terassen med musikk på pc'en og soler meg. Solen varmer ganske mye for øyeblikket, så kanskje jeg får litt mer farge. Lov å håpe. Ha en fiin dag!


sminkeløs og ser ut som en flue

Er det sol hos deg i dag?

- Mona

 • 20.06.2011, 21:27

Åh, det er ganske digg!


Endelig er det sommerferie!.. Eller. Startet vel egentlig på fredag, men siden jeg har jobbet så har jeg ikke tenkt noe over det før i dag. Har faktisk ikke så mye planer i ferien. Øvelseskjøring, sydenturen i slutten av sommerferien og de helgene med jobbing i midten av juli er de største planene. Såå, må nok finne på noe å gjøre alle de andre dagene jeg har fri så det blir litt mer " spenning" i hverdagen enn å bare surre rundt hjemme.


( random bilde)

Hva skal du i ferien?

- Mona

 • 19.06.2011, 21:54

What are words if you really don't mean them?


Woooops. Denne helgen har jeg virkelig ikke hatt tid til å stikke innom bloggen for å oppdatere dere om det fantastiske livet mitt, I'm sorry (hihi).. Har nemlig bare såvidt vært hjemme. Skole, ridning, oslo, jobb, fest og jobb igjen har disse dagene gått til.

På torsdag var det siste dagen på ridninga før sommerferien. Jeg var derfor pent nødt til kjøre på max med mine " ridekunnskaper"  siden neste gang jeg setter meg på hesteryggen er om ant. to måneder. Ja, to hele måneder! Jeg red Albert , og ble også kalt " Albert", " berta", " Alberta" og " Albertine" denne ridetimen ettersom vi var to som heter Mona på ridegruppa. Kan si jeg ble litt forvirret i blant.

 

På fredag var det avslutning på skolen i èn time, deretter vg-lista i Oslo. Vg-lista var en opplevelse i seg selv! Jeg koste meg, og det tror jeg de andre jeg var med også gjorde.Chris Medina..Hva skal man si? Rørende!


Folksomt? jepppp!

Ser ut som jeg har håret til Martine i munnen..

Lørdag gikk dagen til jobb og reunion( fest) med de fra gamleklassen. Det var jo festlig det! Mens i dag har jeg jobbet litt igjen. Var ikke akkurat så ladd til å jobbe etter bare noen få timer med søvn, men jeg overlevde- utrolig nok.

 Har du gjort noe spennende i helgen?

 - Mona

 • 16.06.2011, 23:23

Playing the fieldGenser fra bikbok // shorts fra h&m
Liker denne genseren!  Fra bikbok. Kjøpt på ''50% dagen''

 - Mona

 • 15.06.2011, 14:41

Greit med korte dager


Ettersom vi ikke har noe fag på skolen og heller ikke får fri disse dagene det er eksamen, så er det egentlig helt greit at vi får gå før. Vi har sluttet ved 12-tiden de siste dagene, og skal det i morgen òg. Mens på fredag er det avslutning rundt 10-tiden som varer i rundt èn time. Deretter sommerferie
Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor vi må på skolen. For det første så pågår eksamen, som betyr at vi må ha andre lærere, for det andre så har vi levert bøker, så vi har ingenting på fagfronten igjen, og for det tredje så gjør vi ikke annet enn å spille kort, grille og sitte på facebook. Interessante skoledager?- ikke akkurat.

Har dere skole for tiden?

- Mona

 • 14.06.2011, 20:57

Snart lager jeg min egen!


Skolebøkene er levert, slapp eksamen dette året og solen tittet nettopp frem mellom skyene. Eneste som manglet var en goood og kald is!  ....    Er det mulig at kun èn butikk i Løten har yndlingsisen min for tiden?  Jeg fikk nemlig helt " issyken" i stad, så mamma ble dermed pent nødt til å kjøre meg til butikken. Uheldigvis så hadde hverken kiwi, rema, mega eller esso yndlingsisen min. Siste butikk som ikke var besøkt enda var Joker. Heldigvis hadde de isen der. Daimiiiiiis!

 På vei til Joker vurderte jeg å begynne å lage min egen is. Vaniljeis med ekstra mye daim. Tror jeg ville blitt millionær på den isen altså!


Yummii!


Hva er din yndlingsis?

 - Mona

 • 10.06.2011, 10:46

Da var var håndleddet mitt forstuet, Maria sitt bein brukket og Sigrid sin arm ødelagt


Neida. Vi har om førstehjelp på skolen. Maria skal leke liten gutt som har tryna på sykkel og brukket beinet.
- Mona

 • 08.06.2011, 21:42

oss to i oslooooo


.. eller ikke. Vi var faktisk tre. ( Meg, Andrea og Anette) I dag har vi vært på operaen og fått omvisning der og tatt bilder på taket. Deretter var det mange, mange timer i byen som gikk til shopping! Nå er jeg helt død i beina og klar for å legge meg i min " herlige" seng, god natttt!

Hva har du gjort i dag?

- Mona

 • 07.06.2011, 21:26

I really need your help!Eminem & Royce Da 5'9 feat. Bruno Mars- Lighters ( bad meets evil)

Har du noen musikktips til meg? Jeg trenger sanger til bussturen til Oslo i morgen! Bra musikk- ja takk! I morgen skal helse og sosial ( linja) til Oslo. Hvertfall jeg ++ skal til operaen og få omvisning der. Etter det er det byen... som betyr shopping! Gleder meg til å bruke litt penger!  - Mona 

 • 06.06.2011, 20:55

Min skrekk


Vi har alle noe vi ikke liker/ er redd for. Det kan både være komiske og alvorlige ting. Noen er redd dukker, andre er redd begravelser. Det varierer fra person til person. Nå har jeg virkelig gravd langt inn i sjelen min for å komme på alle skrekkene mine. Har funnet ut at det er noen flere enn de jeg nevner her, men tror jeg skal spare dere for alle.

Skrekk før: Høye tårn med røde lys på sykehus

Når mamma skulle få lillebror, så måtte vi selvfølgelig på sykehuset til henne. Utenfor sykehuset i Elverum er det et høyt tårn med en stor stjerne(?) og to røde lys på. Av en merkelig grunn så har jeg aldri likt det tårnet. Hver gang vi kjørte til sykehuset på kvelden så holdt jeg meg for øynene og lot være å se på tårnet til jeg var inne på sykehuset. Jeg kan være glad vi flyttet fra Hamar da jeg var seks år, for etter at vi flyttet derfra så har de bygget/ satt opp et helt likt tårn utenfor den gamle leiligheten min. Hadde sikkert fått mareritt hver natt om vi fremdeles hadde bodd der!(haha)

Elger og andre dyr i skogen

Jeg misliker å møte på elger og andre store dyr i skogen. Å bare kjøre hjem på scooter fra tante og onkel eller bestefar i mørket gjennom skogen er et stort mareritt hver gang. Jeg hater det rett og slett!

Døde dyr/ mennesker

Uhh, er det noe jeg virkelig ikke tåler synet på så er det døde dyr/ mennesker. Bare å se et lik på tv er fælt nok. Hver gang jeg er alene og det kommer " reklame" for en serie med skyting, drap og blod så bytter jeg kanal med en gang. Tåler det ikke.

Døde dyr som blir påkjørt langs veien er ekkelt. Stakkars dyr. Om jeg går langs veien og ser et dødt dyr, så går jeg lengst mulig unna dyret. Jeg har slike snodige tanker om at de plutselig spretter opp og angriper meg...Utedoer

Jeg har aldri likt utedoer. En gang da jeg var mindre (7-8 år) og var med ei gammel venninne på hytta, så begynte jeg å gråte fordi jeg ikke ville gå ut på do før vi skulle legge oss. Jeg bad om å bli kjørt hjem ved midnatt. Tragisk? Jeg vet, men jeg var sykt redd! I tillegg har jeg hørt mange skrekkhistorier om slanger og ekle krypdyr på utedoer. Er det rart jeg ikke liker dem?

Vepsebol

Stor, stor skrekk! Jeg går aldri i livet inn i rom hvor det er eller har vært vepsebol(altså der det er igjen rester). Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg er redd det. Må nok være fordi de er så runde og ekle! Veps generelt er jeg ikke særlig redd, med mindre de surrer rundt meg over lengre tid.

Møll og andre stygge insekter

Om det er en møll eller edderkopp på rommet mitt, så får jeg helt noia. Jeg går faktisk å henter støvsugeren og støvsuger de bort. Støvsugeren blir også lagt langt unna rommet mitt slik at krypene ikke kommer seg ut og tilbake til rommet mitt. Uhhg.

Rusa rusmisbrukere

Oslo, oslo, oslo. Hver gang jeg går der ser jeg rusmisbrukere. Det siste jeg har lyst til er å være i Oslo en sen kveld i mørket.. Jeg tror jeg hadde dødd om en rusa rusmisbruker hadde kommet bort til meg og køddet da. Jeg blir stressa av å bare gå til Oslo city og passere utsiden av oslo s. Om jeg nesten møter på en rusmisbruker der, går jeg heller over veien og langs gangveien på omvendt side for å unngå å møte på dem. Selv om de er mennesker, akkurat som deg og meg, så er de skumle når de er rusa.

Store kjøretøy

Det verste jeg kan møte på langs veien er trailere og lastebiler. Ikke bare er de store og skumle, men hver gang de kommer bak meg når jeg kjører, så blir jeg nærmest kjørt ned av de store monstrene! Og store traktorer med gigastore hjul og skuffe foran, guud. Skumle greier!

Får vel avslutte med å si; Ja, jeg har mange tragisk og dumme skrekker, men vi er alle spesielle, remember!

Hva er din skrekk?


- Mona


edit. Ikke bare skriv " fine bilder!" . Det har ingenting med selve innlegget og gjøre. :)

 • 05.06.2011, 00:11

Hamar by


I dag har jeg ikke vært så mye hjemme. Først et par timer på jobb, deretter var det hjem og dusje før jeg og noen venninner tok turen til Hamar. Skulle egentlig på fest i kveld, men siden jeg skal jobbe i morgen, så tar jeg det heller en gang senere. 

Vi dro først innom peppes og spiste en pizza som i følge meg var litt sterk, men som i følge de andre ikke var sterk i det hele tatt...Snakk om å ikke være vant til småsterk mat.  Deretter dro vi på kino for å se hangover 2. Filmen var veldig bra. Lo flere ganger!! Eneste minusen er at den er ganske lik 1'ern, så du vet liksom litt hva som skjer..Men bra film, anbefales!


Heidi og Silje ++ Abby

I morgen er det back to work igjen. Så blir hvertfall ikke noe blogging på dagen. Snakkes!

Har du sett hangover 2?

- Mona

 

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits