hits

Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 30.06.2011
 • Abigail


  I love you Abigail! Nå er Abby hos meg, eller hun har vel egentlig vært her hele kvelden.  Snakkes!
  
  - Mona

 • 23.06.2011
 • Morgenfugl....

  Shiit. Ja, jeg sier shiit. I natt har jeg nesten ikke sovet i det hele tatt. Er ikke så lett å sove når man har fire aper i huset. Kattungen og Leo er de verste. Midt på natten driver katten å  graver seg under pleddet( som ligger over dyna)  og klorer mens Leo står på pleddet og graver etter katten. Veldig koselig når jeg faktisk prøver å sove! Derfor ble det til at jeg stod opp klokka sju i dag. Halvtime før jeg faktisk skulle opp.


  Her har vi ungene selv
  samtidig går det ikke an å bli sure på disse to heller da..

  Jaajaaaa. Nå skal jeg en tur på badet og fikse håret, deretter spise enda mer frokost før jeg stikker på Joker for å møte Kari-Anne. Vi har planer om å ta oss en scootertur til stallen i dag for å møte noen jenter som er på rideleir, og som vi møtte i fjor da vi også var på rideleir på Atlungstad. Litt rart å tenke på at dette er det første året uten rideleir etter fire år med Roy. Har vel vokst litt fra rideleirukene på Atlungstad.

   Hva skal du i dag?

  - Mona

   

 • 06.06.2011
 • Min skrekk

  Vi har alle noe vi ikke liker/ er redd for. Det kan både være komiske og alvorlige ting. Noen er redd dukker, andre er redd begravelser. Det varierer fra person til person. Nå har jeg virkelig gravd langt inn i sjelen min for å komme på alle skrekkene mine. Har funnet ut at det er noen flere enn de jeg nevner her, men tror jeg skal spare dere for alle.

  Skrekk før: Høye tårn med røde lys på sykehus

  Når mamma skulle få lillebror, så måtte vi selvfølgelig på sykehuset til henne. Utenfor sykehuset i Elverum er det et høyt tårn med en stor stjerne(?) og to røde lys på. Av en merkelig grunn så har jeg aldri likt det tårnet. Hver gang vi kjørte til sykehuset på kvelden så holdt jeg meg for øynene og lot være å se på tårnet til jeg var inne på sykehuset. Jeg kan være glad vi flyttet fra Hamar da jeg var seks år, for etter at vi flyttet derfra så har de bygget/ satt opp et helt likt tårn utenfor den gamle leiligheten min. Hadde sikkert fått mareritt hver natt om vi fremdeles hadde bodd der!(haha)

  Elger og andre dyr i skogen

  Jeg misliker å møte på elger og andre store dyr i skogen. Å bare kjøre hjem på scooter fra tante og onkel eller bestefar i mørket gjennom skogen er et stort mareritt hver gang. Jeg hater det rett og slett!

  Døde dyr/ mennesker

  Uhh, er det noe jeg virkelig ikke tåler synet på så er det døde dyr/ mennesker. Bare å se et lik på tv er fælt nok. Hver gang jeg er alene og det kommer " reklame" for en serie med skyting, drap og blod så bytter jeg kanal med en gang. Tåler det ikke.

  Døde dyr som blir påkjørt langs veien er ekkelt. Stakkars dyr. Om jeg går langs veien og ser et dødt dyr, så går jeg lengst mulig unna dyret. Jeg har slike snodige tanker om at de plutselig spretter opp og angriper meg...  Utedoer

  Jeg har aldri likt utedoer. En gang da jeg var mindre (7-8 år) og var med ei gammel venninne på hytta, så begynte jeg å gråte fordi jeg ikke ville gå ut på do før vi skulle legge oss. Jeg bad om å bli kjørt hjem ved midnatt. Tragisk? Jeg vet, men jeg var sykt redd! I tillegg har jeg hørt mange skrekkhistorier om slanger og ekle krypdyr på utedoer. Er det rart jeg ikke liker dem?

  Vepsebol

  Stor, stor skrekk! Jeg går aldri i livet inn i rom hvor det er eller har vært vepsebol(altså der det er igjen rester). Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg er redd det. Må nok være fordi de er så runde og ekle! Veps generelt er jeg ikke særlig redd, med mindre de surrer rundt meg over lengre tid.

  Møll og andre stygge insekter

  Om det er en møll eller edderkopp på rommet mitt, så får jeg helt noia. Jeg går faktisk å henter støvsugeren og støvsuger de bort. Støvsugeren blir også lagt langt unna rommet mitt slik at krypene ikke kommer seg ut og tilbake til rommet mitt. Uhhg.

  Rusa rusmisbrukere

  Oslo, oslo, oslo. Hver gang jeg går der ser jeg rusmisbrukere. Det siste jeg har lyst til er å være i Oslo en sen kveld i mørket.. Jeg tror jeg hadde dødd om en rusa rusmisbruker hadde kommet bort til meg og køddet da. Jeg blir stressa av å bare gå til Oslo city og passere utsiden av oslo s. Om jeg nesten møter på en rusmisbruker der, går jeg heller over veien og langs gangveien på omvendt side for å unngå å møte på dem. Selv om de er mennesker, akkurat som deg og meg, så er de skumle når de er rusa.

  Store kjøretøy

  Det verste jeg kan møte på langs veien er trailere og lastebiler. Ikke bare er de store og skumle, men hver gang de kommer bak meg når jeg kjører, så blir jeg nærmest kjørt ned av de store monstrene! Og store traktorer med gigastore hjul og skuffe foran, guud. Skumle greier!

  Får vel avslutte med å si; Ja, jeg har mange tragisk og dumme skrekker, men vi er alle spesielle, remember!

  Hva er din skrekk?
  

  - Mona


  edit. Ikke bare skriv " fine bilder!" . Det har ingenting med selve innlegget og gjøre. :)

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no