• 30.06.2011, 23:31

AbigailI love you Abigail! Nå er Abby hos meg, eller hun har vel egentlig vært her hele kvelden.  Snakkes!

- Mona

 • 28.06.2011, 11:55

Øvelseskjøring på g


Om ca ti minutter skal jeg, Mona sette meg bak rattet for første gang. Skulle egentlig starte å øvelseskjøre i fjor sommer, men det skjedde ikke av flere grunner. Men nå er jeg klar. Øvelseskjørekortet og den fantastiske ''L''-en er på plass, bestefar er her straks, og min/ bestefar sin lille, røde og gammelsøte bil står klar til bruk. Ønsk meg lykke til!Dette kan jo bli interessant.

- Mona

 • 26.06.2011, 16:29

Scooter til Hamar byyy


I kveld skal jeg på kino med Kari- Anne. Får håpe scooteren klarer å kjøre hele veien til og fra Hamar uten å stoppe. Har nemlig ikke mye bensin igjen. Litt kleint å stå fast langs rv 25 mellom Hamar og Løten.. Lille my(scooteren min), ikke vær så tørst i kveld! Ha en fin dag! 

Hva skal du i dag?

- Mona

 • 25.06.2011, 20:39

My new phone


Japp, da har jeg endelig kjøpt meg ny telefon. Det betyr at fra og med i dag er jeg blakk i 15 dager fremover. Synd, men sant. Kan hvertfall kose meg med en ripefri og helt ny htc sensation. Det er den jeg har hatt et lite øye til i det siste, og som butikken anbefalte, så det var ikke noe tvil på hvilken type jeg skulle ha.
Etter å ha kjent telefonen noen timer så har jeg allerede klart å ringe bestefar tre ganger uten mening, skrudd av telefonen da jeg skulle ta av låsen, og strevd med å "ta" telefonen da noen ringte. UFLAKS alle gangene. 


haha, ræva kvalitet og person på dette bildet. men kameraet er faktisk ikke så verst i ordentlig dagslys.


- Mona

 • 24.06.2011, 23:38

Give me your money


I morgen har jeg virkelig planer om å gjøre noe stort.  Jeg skal nemlig kjøpe meg ny mobil. Ja, for meg er bare det faktisk litt stort. Jeg er ikke den personen som kjøper meg ny mobil hver måned eller hvert halvår- ikke hvert år engang! Sist jeg kjøpte meg mobil var i 9.klasse. Altså to år siden. I denne teknologiske verden så er to år lenge. Jeg har derfor bestemt meg for at i morgen skal Gørtil (se eldre innlegg) byttes ut og legges i skuffen til senere.Planen er å kjøpe en htc. Jeg er derfor pent nødt til å komme med dådyrblikk til mamma slik at jeg kanskje har noen hundrelapper i ryggen i tillegg til det jeg har skrapt sammen selv. Jeg er desverre ikke født med ræva full av penger selv om jeg til tider (rettelse: hele tiden) skulle ønske det, men litt må jeg jo unne meg selv i blant!

Hva slags telefon har du?

- Mona

 • 24.06.2011, 17:58

Det går i is


Halsen er en smule vond, derfor har det gått i isspising i hele dag. Har sikkert spist en hel pakke med lollipop nå. Ikke bare kjøler den, men lollipop er faktisk utrolig godt når det er sol ute!Liker du lollipop?

- Mona

 • 23.06.2011, 11:23

Morgenfugl....


Shiit. Ja, jeg sier shiit. I natt har jeg nesten ikke sovet i det hele tatt. Er ikke så lett å sove når man har fire aper i huset. Kattungen og Leo er de verste. Midt på natten driver katten å  graver seg under pleddet( som ligger over dyna)  og klorer mens Leo står på pleddet og graver etter katten. Veldig koselig når jeg faktisk prøver å sove! Derfor ble det til at jeg stod opp klokka sju i dag. Halvtime før jeg faktisk skulle opp.


Her har vi ungene selv
samtidig går det ikke an å bli sure på disse to heller da..

Jaajaaaa. Nå skal jeg en tur på badet og fikse håret, deretter spise enda mer frokost før jeg stikker på Joker for å møte Kari-Anne. Vi har planer om å ta oss en scootertur til stallen i dag for å møte noen jenter som er på rideleir, og som vi møtte i fjor da vi også var på rideleir på Atlungstad. Litt rart å tenke på at dette er det første året uten rideleir etter fire år med Roy. Har vel vokst litt fra rideleirukene på Atlungstad.

 Hva skal du i dag?

- Mona

 

 • 22.06.2011, 17:24

I have a problem..


Okei. Nå er jeg nødt til å skrape frem all datakunnskapen min. Det har nemlig oppstått et problem med skolepc'en min, uheldigvis.. Det har seg slik at lyden ikke alltid virker. Spotify og tv2sumo ( noen ganger) funker, mens youtube og andre filmer og div. på nettet ikke gir lyd fra seg i det hele tatt. En smule irriterende i grunn! Help meee..


Hahh, gammelt bilde jaa! ( og ikke samme pc)

Hatt samme problem?

- Mona

 • 21.06.2011, 14:46

sol, fri og sommer


..Herliiiig! Akkurat nå ligger jeg ute på terassen med musikk på pc'en og soler meg. Solen varmer ganske mye for øyeblikket, så kanskje jeg får litt mer farge. Lov å håpe. Ha en fiin dag!


sminkeløs og ser ut som en flue

Er det sol hos deg i dag?

- Mona

 • 20.06.2011, 21:27

Åh, det er ganske digg!


Endelig er det sommerferie!.. Eller. Startet vel egentlig på fredag, men siden jeg har jobbet så har jeg ikke tenkt noe over det før i dag. Har faktisk ikke så mye planer i ferien. Øvelseskjøring, sydenturen i slutten av sommerferien og de helgene med jobbing i midten av juli er de største planene. Såå, må nok finne på noe å gjøre alle de andre dagene jeg har fri så det blir litt mer " spenning" i hverdagen enn å bare surre rundt hjemme.


( random bilde)

Hva skal du i ferien?

- Mona

 • 19.06.2011, 21:54

What are words if you really don't mean them?


Woooops. Denne helgen har jeg virkelig ikke hatt tid til å stikke innom bloggen for å oppdatere dere om det fantastiske livet mitt, I'm sorry (hihi).. Har nemlig bare såvidt vært hjemme. Skole, ridning, oslo, jobb, fest og jobb igjen har disse dagene gått til.

På torsdag var det siste dagen på ridninga før sommerferien. Jeg var derfor pent nødt til kjøre på max med mine " ridekunnskaper"  siden neste gang jeg setter meg på hesteryggen er om ant. to måneder. Ja, to hele måneder! Jeg red Albert , og ble også kalt " Albert", " berta", " Alberta" og " Albertine" denne ridetimen ettersom vi var to som heter Mona på ridegruppa. Kan si jeg ble litt forvirret i blant.

 

På fredag var det avslutning på skolen i èn time, deretter vg-lista i Oslo. Vg-lista var en opplevelse i seg selv! Jeg koste meg, og det tror jeg de andre jeg var med også gjorde.Chris Medina..Hva skal man si? Rørende!


Folksomt? jepppp!

Ser ut som jeg har håret til Martine i munnen..

Lørdag gikk dagen til jobb og reunion( fest) med de fra gamleklassen. Det var jo festlig det! Mens i dag har jeg jobbet litt igjen. Var ikke akkurat så ladd til å jobbe etter bare noen få timer med søvn, men jeg overlevde- utrolig nok.

 Har du gjort noe spennende i helgen?

 - Mona

 • 16.06.2011, 23:23

Playing the fieldGenser fra bikbok // shorts fra h&m
Liker denne genseren!  Fra bikbok. Kjøpt på ''50% dagen''

 - Mona

 • 15.06.2011, 14:41

Greit med korte dager


Ettersom vi ikke har noe fag på skolen og heller ikke får fri disse dagene det er eksamen, så er det egentlig helt greit at vi får gå før. Vi har sluttet ved 12-tiden de siste dagene, og skal det i morgen òg. Mens på fredag er det avslutning rundt 10-tiden som varer i rundt èn time. Deretter sommerferie
Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor vi må på skolen. For det første så pågår eksamen, som betyr at vi må ha andre lærere, for det andre så har vi levert bøker, så vi har ingenting på fagfronten igjen, og for det tredje så gjør vi ikke annet enn å spille kort, grille og sitte på facebook. Interessante skoledager?- ikke akkurat.

Har dere skole for tiden?

- Mona

 • 14.06.2011, 20:57

Snart lager jeg min egen!


Skolebøkene er levert, slapp eksamen dette året og solen tittet nettopp frem mellom skyene. Eneste som manglet var en goood og kald is!  ....    Er det mulig at kun èn butikk i Løten har yndlingsisen min for tiden?  Jeg fikk nemlig helt " issyken" i stad, så mamma ble dermed pent nødt til å kjøre meg til butikken. Uheldigvis så hadde hverken kiwi, rema, mega eller esso yndlingsisen min. Siste butikk som ikke var besøkt enda var Joker. Heldigvis hadde de isen der. Daimiiiiiis!

 På vei til Joker vurderte jeg å begynne å lage min egen is. Vaniljeis med ekstra mye daim. Tror jeg ville blitt millionær på den isen altså!


Yummii!


Hva er din yndlingsis?

 - Mona

 • 13.06.2011, 16:11

Antrekk 13.06.11


På dagen i dag var det skikkelig sommervær! Så antrekket for dagen var ganske enkelt.


Bikini fra Lindex // shorts fra h&m


Er det fint vær hos deg i dag?

- Mona

 • 12.06.2011, 20:29

Litt av innkjøpene mine fra den store shoppinguka


Denne uka har jeg vært ekstrem når det gjelder shopping. Jeg shopper kanskje ofte, men ikke så mye som 4 av 7 dager i uka! Denne uka har det gått litt for langt over streken, så jeg gjemmer derfor bankkortet trygt og godt i den nye lommeboka mi for en stund. Vi trenger alle en pause for å slappe av i blant a'shø!


Topp fra Bikbok + en lik i hvit

genser fra bikbok + en lik i grå

bikbok

Lindex // h&m // cubus

Leppestift fra Mac

Har du shoppet mye denne uka?

- Mona


 • 12.06.2011, 03:11

I love this picture of you!Bildet ble tatt i dag av fotografen Mona BL  (privat fotograf, 1000 kr timen hvis du lurte)

Heidi, you're beautiful! ♥

- Mona

 • 10.06.2011, 10:46

Da var var håndleddet mitt forstuet, Maria sitt bein brukket og Sigrid sin arm ødelagt


Neida. Vi har om førstehjelp på skolen. Maria skal leke liten gutt som har tryna på sykkel og brukket beinet.
- Mona

 • 09.06.2011, 22:11

Produktanmeldelse- mascara: volume million lashes


Jeg fikk min første " denne type mascara"  av Trine i bursdagsgave for omtrent 2 mnd siden.


// foto: Mona BL

Utseende: Skinnende og fint utseende!

Innholdet: Kosten er fin og mascaraen gir volum samtidig som den ikke klumper.

Positive sider: Den er rett og slett veldig bra. Den gir volum, klumper ikke, gir bra lengde og drysser ikke. Altså min nye favoritt!

Negative sider: Har ingen negative sider når det gjelder dette produktet.

 Kar. 5+


(Jeg har ikke de lengste øyevippene i verden fra før for å si det slik)

Har du prøvd dette produktet før?

- Mona

 • 08.06.2011, 21:42

oss to i oslooooo


.. eller ikke. Vi var faktisk tre. ( Meg, Andrea og Anette) I dag har vi vært på operaen og fått omvisning der og tatt bilder på taket. Deretter var det mange, mange timer i byen som gikk til shopping! Nå er jeg helt død i beina og klar for å legge meg i min " herlige" seng, god natttt!

Hva har du gjort i dag?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits