• 30.06.2010, 17:34

Kino


Da stikker jeg på kino med jentene. Skal se eclipse, snakkes! :)

Har du eller skal du se eclipse?
 • 28.06.2010, 20:13

Bilder fra rideleir [ Del 3]


Bilder fra Andrea sitt kamera

Hva synes du om bildene fra del 3?

- Mona

 • 27.06.2010, 22:55

Bilder fra rideleir [DEL 2] + Film av meg og RoyAlbert

Alsace

Khamil

ClausRoy og meg

Ida og Albert

Maren og Troja

meg og Roy

meg og Roy

Kristine og Holst

Andrea og Friday

Kristine og Holst

meg og Roy

hestene slippes ut på beite

brakkeneDe som var på rideleir, uke 1

Maren

Jeg lånte kameraet til Ida hele tiden

Jeg og Andrea fletta manen og halen til  Roy hver dag :)meg og Roy

De fleste fra ridegruppa mi

meg og Roy

Roy

Nadja og Alsace

Alsace

Bading i mjøsa<3

Roy'gutten♥

Andrea og Friday

Maren og Zeta

Kristine og Holst

Kari-Anne og Småen

meg og Roy


Hva synes du om bildene og filmen fra del 2?

Kommer flere bilder i morgen ++ kanskje flere filmer

- Mona

 • 26.06.2010, 18:53

Rideleir- bilder( DEL 1)


Da var rideleiren over for denne gang. Jeg fikk Roy og ble superglad for det! Uka gikk utrolig fort. Jeg ble kjent med nye mennesker, fikk drive med det jeg elsker mest hele uka, nemlig hest  og hadde det utrolig artig. Jeg hadde 3 mål jeg ville klare med Roy denne uka. Det var å klare en bane feilfritt, hoppe over 80 med han og få han ned på tøylen, og alt dette fikk vi til!
 
Jeg hadde egentlig ingen planer om å dra på rideleir på Atlungstad neste år også, men siden det gikk såpass bra i år, så kan jeg ikke la være. Så det blir rideleir 2011, og jeg kommer til å ønske meg Roy da òg for å få tilbrakt enda mer tid med han og få til enda mer med han! ♥♥

Siden jeg har over 300 bilder, så legger jeg ut flere deler slik at dere har mulighet til å bla helt nederst på innlegget. Så her er DEL 1. Enjoy!


Andrea

EmilieKristine

meg, Ida og Emilie

Brakkene

mjøsa

meg og Maren

Andrea, meg, Maren og Emilie

Sussi og Danita

Danita

Sussi

Sussi og Danita

Hovedhuset

meg og Roy

Kristine og Holst

Maren og Zeta

Ida og Albert

Kari-Anne og Småen

Meg og Roy

Ida og Albert

mange i brakka våres

Ida

Albert

Khamil

Ida og Albert

Flere bilder kommer i kveld eller i morgen

Hva syns du om bildene?

- Mona

 • 24.06.2010, 22:20

Jeg lever! Nå er snart rideleiren over, men tenkte jeg skulle oppdatere dere litt. I går var hamar a


374411-1-1277410832379.jpg
Jeg lever! Nå er snart rideleiren over, men tenkte jeg skulle oppdatere dere litt. I går var hamar arbeiderblad her og tok bilde av oss, så hvis dere har dagens HA så se på stangesidene så ser dere meg, gruppa og Ridelæren :-)
 • 20.06.2010, 00:12

1 dag igjen!


nå er det bare 1 dag igjen til rideleir!  Har endelig begynt å pakke, så skal nok bli ferdig til i morgen. Gleder meg !-Mona

 • 19.06.2010, 23:40

Solnedgang, spørsmålsrunde og pakking


Nå driver jeg å redigerer filmen med svarene fra spørsmålsrunden. Tror det er lurt å få ut filmen før jeg reiser til Atlungstad i morgen, siden det er spørsmål ang. rideleiren. Men den er snart ferdig og kommer antageligvis ut i løpet av kvelden/ i morgen tidlig.

I stad var det en fin solnedgang, så da tok jeg et bilde av hvordan det så ut utenfor vinduet mitt. Jeg har forresten enda ikke startet å pakke, jeg som drar i morgen.. GUDAMEi! Men jeg skal starte etter at jeg er ferdig med å redigere filmen, så kanskje jeg blir ferdig før neste uke jeg òg. Men nå må jeg fortsette, så snakkes!

- Mona

 • 18.06.2010, 19:44

2 dager igjen!


 Har enda ikke ''rideleirfølelsen'' for tiden går så ufattelig fort om dagen, så rekker såvidt å tenke. Hvertfall, nå er det bare to dager igjen og jeg har faktisk fått gjort èn ting av det jeg må få gjort før rideleir, nemlig å vaske pussekassa mi og børstene. Men nå er det endelig gjort, så nå er det bare innkjøp og pakking igjen.


Leo måtte ta en ekstra titt for å se om alt var i orden


Er du treig til å pakke da du pakker til noe?

-Mona

 • 18.06.2010, 17:30

Skoleavslutning ( sketsj, video)


I går var det skoleavslutning for 10.klasse. Det var mange folk der, god mat og bra underholdning! Heidi, Lena og Andrea hadde også en sketsj hvor jeg var en av statistene. Sketsjen gikk kjempebra! Folk lo og koste seg.

Senere på kvelden var det fest på flishuset. Der var det liv. Maren klarte også å slå til meg rett i fjeset- Herlig!.. Jeg storkoste meg og hadde det veeldig gøy!


Lena og Heidi synger
Statistene til sketsjen. Fremst: Kari-Anne, meg og Emilie. Bak: Maren, Silje og Martine

Blid er forno?


Lena starter med å snakke helt til venstre, men der filmet ikke mamma. Man ser ikke Heidi der da hun snakker. Andrea er kledd ut som mann og Heidi som prest.

Hva syns du om sketsjen?

- Mona
 • 17.06.2010, 16:44

3 dager igjen!


Nå er det bare 3 dager igjen til rideleir, og jeg har enda ikke begynt å pakke. Herregud, nå må jeg snart begynne så jeg blir ferdig til søndag. Jada, det er 3 dager, men jeg bruker ufattelig lang tid på å pakke. Hvertfall hvis jeg ikke skal glemme noe. Men jeg skal starte i morgen, jeg blir nødt til det. Heha.- Mona

 • 17.06.2010, 16:05

Bildeserie


Mamma har kjøpt seg nytt kamera idag, så da lånte jeg det litt for å ta noen bilder..Hva syns du om bildene?

- Mona
 • 16.06.2010, 23:04

4 dager igjen!


Nå er det bare 4 dager igjen til rideleir! Har ikke fått ''rideleir-følelsen'' enda, men den kommer nok da jeg begynner å pakke. Huff som jeg gleder meg til rideleir!  Skal du på rideleir i år?

- Mona

 • 15.06.2010, 23:04

Svar på spørsmålsrunde, DEL 1


Når jeg nå endelig har fått somlet til meg litt tid til å filme spørsmålsrunden, så er det selvfølgelig noe som går galt, og denne gangen gikk kameraet tom for strøm etter bare to minutter. Så derfor er Del 1 bare på rundt ett minutt, så kommer resten i morgen antageligvis. Uansett, enjoy!Hva syns du om del 1?

- Mona

 • 15.06.2010, 22:57

5 dager igjen!!


Trist nyhet fra Atlungstad. Vår kjære og søte Børkur ble avlivd idag. Han døde av tarmslyng. Utrolig trist at slikt måtte skje med en så bra hest som han! '' Nå løper du rundt på de evige grønne enger i full gallopp med Profit og de andre, på vei mot nye eventyr..''
Tenkte jeg skulle begynne å telle ned til rideleir her på bloggen! ( fikk forslaget fra Kari-Anne sin blogg) Nå er det faktisk bare 5 dager igjen til jeg sitter på Atlungstad og koser meg med venner! Kommer til å bli utrolig gøy!- Mona
 • 13.06.2010, 15:20

Dette blir en herlig uke!


Overskriften sier ganske mye, for denne uka blir nok den beste.

Mandag skal jeg og Andrea på mopedkurs hele dagen, så da slipper jeg skolen.  På tirsdag har vi fri fra skolen siden halve 10.klasse har eksamen,så da stikker jeg og Karri på horze for å kjøpe litt rideutstyr. Deretter er det jobb og få penger! På onsdag skal jeg på skolen, for da skal vi fikse litt til avslutninga på torsdag. Senere på dagen skal jeg kaaanskje på mopedkurs(siste) og deretter skal jeg være med Kari-Anne og Andrea på Atlungstad for å se på de ri. På torsdag vet jeg ikke om vi skal på skolen, men tror ikke det. Hvertfall så er det 10.klasse avslutning. Helga skal jeg pakke, slappe av og hamstre inn alt jeg skal ha til rideleiren som er på søndag! Så dette blir en herlig uke!


Kari-Anne og Mona

Hva skal du til uka?

- Mona
 • 10.06.2010, 21:41

ridetime- bomarbeid


Idag var siste ridetimen på Atlungstad før sommeren. Jeg fikk Roy og ble veldig glad for det! Timen gikk bra, men den ene ridechapsen(?)min sklei ned hele tiden, noe som var utrolig irriterende. Kanskje et bevis på at jeg trenger nytt rideutstyr? Hvertfall, ridetimen gikk bra og nå ser jeg frem til rideleir med mine herlige venner! ♥


Galopp

Galopp over bommer

Hva skal du i sommer?

- Mona

 • 10.06.2010, 15:00

Muntlig eksamen er over og jeg er fornøyd!


Da var endelig muntlig eksamen over og jeg er straks ferdig på ungdomsskolen. Ikke noe lekser, ingen eksamen og tentamen å grue seg til. Jeg er ferdig!!

Jeg og Andrea kom jo opp i samfunnsfag: kjærlighet og seksualitet i lys av kulturelle normer. Framlegget vårt gikk kjempebra, med unntak av litt rot i blant, men vi var faktisk ikke nervøse under framlegget. Vi storkoste oss,  var ikke knyttet til manus og vi svarte på spørsmålene. Og gjett hva vi fikk?-Jo,  6' er. Da han sa '' .. så vi gir dere begge en 6'er!'' var jeg i sjokk og sa'' kødder du??? seriøst?!'' mens Andrea hoppet av glede ved siden av. Med èn gang vi kom ut av klasserommet, hoppet vi som noen tullinger bortover gangen, mens vi smilte for fullt!! Åhh, jeg er så glad! Kjekt å få 6'er som siste karakter på ungdomsskolen, og på eksamen i tillegg!

Jo, forresten. Endelig har jeg fått av reguleringa. Fikk den av på tirsdag. Det er fortsatt litt uvant, men utrolig godt å endelig få den av etter hvertfall 2 år!Har du eksamen for tiden?

- Mona
 • 08.06.2010, 22:43

Spørsmålsrunden min


Spørsmålsrunden min som jeg la ut for noen uker siden, vil bli besvart på i løpet av denne uka på videoblogg. Skal til Maren på fredag, så kan hende jeg spiller inn videoen da og legger den ut på lørdag. Hvertfall, den vil komme ut innen slutten av denne uka! :)- Mona

 • 08.06.2010, 17:33

Jeg kom opp i..


..samfunnsfag!  Temaet er Kjærlighet og seksuell debut. Wohoo, øh.. Jeg og Andrea er jo par, så dette skal vi nok klare! Nå stikker jeg på jobb, så snakkes!- Mona
 • 07.06.2010, 22:21

muntlig eksamen..


I morgen får vi vite hva vi kommer opp i på muntlig eksamen.. Ønsk meg lykke til og si at jeg ikke kommer opp i spansk, for det vil jeg absolutt ikke opp i! -Natta- Mona
Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits