• 28.06.2010, 20:13

Bilder fra rideleir [ Del 3]


Bilder fra Andrea sitt kamera

Hva synes du om bildene fra del 3?

- Mona

 • 27.06.2010, 22:55

Bilder fra rideleir [DEL 2] + Film av meg og RoyAlbert

Alsace

Khamil

ClausRoy og meg

Ida og Albert

Maren og Troja

meg og Roy

meg og Roy

Kristine og Holst

Andrea og Friday

Kristine og Holst

meg og Roy

hestene slippes ut på beite

brakkeneDe som var på rideleir, uke 1

Maren

Jeg lånte kameraet til Ida hele tiden

Jeg og Andrea fletta manen og halen til  Roy hver dag :)meg og Roy

De fleste fra ridegruppa mi

meg og Roy

Roy

Nadja og Alsace

Alsace

Bading i mjøsa<3

Roy'gutten♥

Andrea og Friday

Maren og Zeta

Kristine og Holst

Kari-Anne og Småen

meg og Roy


Hva synes du om bildene og filmen fra del 2?

Kommer flere bilder i morgen ++ kanskje flere filmer

- Mona

 • 26.06.2010, 18:53

Rideleir- bilder( DEL 1)


Da var rideleiren over for denne gang. Jeg fikk Roy og ble superglad for det! Uka gikk utrolig fort. Jeg ble kjent med nye mennesker, fikk drive med det jeg elsker mest hele uka, nemlig hest  og hadde det utrolig artig. Jeg hadde 3 mål jeg ville klare med Roy denne uka. Det var å klare en bane feilfritt, hoppe over 80 med han og få han ned på tøylen, og alt dette fikk vi til!
 
Jeg hadde egentlig ingen planer om å dra på rideleir på Atlungstad neste år også, men siden det gikk såpass bra i år, så kan jeg ikke la være. Så det blir rideleir 2011, og jeg kommer til å ønske meg Roy da òg for å få tilbrakt enda mer tid med han og få til enda mer med han! ♥♥

Siden jeg har over 300 bilder, så legger jeg ut flere deler slik at dere har mulighet til å bla helt nederst på innlegget. Så her er DEL 1. Enjoy!


Andrea

EmilieKristine

meg, Ida og Emilie

Brakkene

mjøsa

meg og Maren

Andrea, meg, Maren og Emilie

Sussi og Danita

Danita

Sussi

Sussi og Danita

Hovedhuset

meg og Roy

Kristine og Holst

Maren og Zeta

Ida og Albert

Kari-Anne og Småen

Meg og Roy

Ida og Albert

mange i brakka våres

Ida

Albert

Khamil

Ida og Albert

Flere bilder kommer i kveld eller i morgen

Hva syns du om bildene?

- Mona

 • 20.06.2010, 00:12

1 dag igjen!


nå er det bare 1 dag igjen til rideleir!  Har endelig begynt å pakke, så skal nok bli ferdig til i morgen. Gleder meg !-Mona

 • 19.06.2010, 23:40

Solnedgang, spørsmålsrunde og pakking


Nå driver jeg å redigerer filmen med svarene fra spørsmålsrunden. Tror det er lurt å få ut filmen før jeg reiser til Atlungstad i morgen, siden det er spørsmål ang. rideleiren. Men den er snart ferdig og kommer antageligvis ut i løpet av kvelden/ i morgen tidlig.

I stad var det en fin solnedgang, så da tok jeg et bilde av hvordan det så ut utenfor vinduet mitt. Jeg har forresten enda ikke startet å pakke, jeg som drar i morgen.. GUDAMEi! Men jeg skal starte etter at jeg er ferdig med å redigere filmen, så kanskje jeg blir ferdig før neste uke jeg òg. Men nå må jeg fortsette, så snakkes!

- Mona

 • 18.06.2010, 17:30

Skoleavslutning ( sketsj, video)


I går var det skoleavslutning for 10.klasse. Det var mange folk der, god mat og bra underholdning! Heidi, Lena og Andrea hadde også en sketsj hvor jeg var en av statistene. Sketsjen gikk kjempebra! Folk lo og koste seg.

Senere på kvelden var det fest på flishuset. Der var det liv. Maren klarte også å slå til meg rett i fjeset- Herlig!.. Jeg storkoste meg og hadde det veeldig gøy!


Lena og Heidi synger
Statistene til sketsjen. Fremst: Kari-Anne, meg og Emilie. Bak: Maren, Silje og Martine

Blid er forno?


Lena starter med å snakke helt til venstre, men der filmet ikke mamma. Man ser ikke Heidi der da hun snakker. Andrea er kledd ut som mann og Heidi som prest.

Hva syns du om sketsjen?

- Mona
 • 17.06.2010, 16:44

3 dager igjen!


Nå er det bare 3 dager igjen til rideleir, og jeg har enda ikke begynt å pakke. Herregud, nå må jeg snart begynne så jeg blir ferdig til søndag. Jada, det er 3 dager, men jeg bruker ufattelig lang tid på å pakke. Hvertfall hvis jeg ikke skal glemme noe. Men jeg skal starte i morgen, jeg blir nødt til det. Heha.- Mona

 • 16.06.2010, 23:04

4 dager igjen!


Nå er det bare 4 dager igjen til rideleir! Har ikke fått ''rideleir-følelsen'' enda, men den kommer nok da jeg begynner å pakke. Huff som jeg gleder meg til rideleir!  Skal du på rideleir i år?

- Mona

 • 13.06.2010, 15:20

Dette blir en herlig uke!


Overskriften sier ganske mye, for denne uka blir nok den beste.

Mandag skal jeg og Andrea på mopedkurs hele dagen, så da slipper jeg skolen.  På tirsdag har vi fri fra skolen siden halve 10.klasse har eksamen,så da stikker jeg og Karri på horze for å kjøpe litt rideutstyr. Deretter er det jobb og få penger! På onsdag skal jeg på skolen, for da skal vi fikse litt til avslutninga på torsdag. Senere på dagen skal jeg kaaanskje på mopedkurs(siste) og deretter skal jeg være med Kari-Anne og Andrea på Atlungstad for å se på de ri. På torsdag vet jeg ikke om vi skal på skolen, men tror ikke det. Hvertfall så er det 10.klasse avslutning. Helga skal jeg pakke, slappe av og hamstre inn alt jeg skal ha til rideleiren som er på søndag! Så dette blir en herlig uke!


Kari-Anne og Mona

Hva skal du til uka?

- Mona
 • 10.06.2010, 21:41

ridetime- bomarbeid


Idag var siste ridetimen på Atlungstad før sommeren. Jeg fikk Roy og ble veldig glad for det! Timen gikk bra, men den ene ridechapsen(?)min sklei ned hele tiden, noe som var utrolig irriterende. Kanskje et bevis på at jeg trenger nytt rideutstyr? Hvertfall, ridetimen gikk bra og nå ser jeg frem til rideleir med mine herlige venner! ♥


Galopp

Galopp over bommer

Hva skal du i sommer?

- Mona

 • 10.06.2010, 15:00

Muntlig eksamen er over og jeg er fornøyd!


Da var endelig muntlig eksamen over og jeg er straks ferdig på ungdomsskolen. Ikke noe lekser, ingen eksamen og tentamen å grue seg til. Jeg er ferdig!!

Jeg og Andrea kom jo opp i samfunnsfag: kjærlighet og seksualitet i lys av kulturelle normer. Framlegget vårt gikk kjempebra, med unntak av litt rot i blant, men vi var faktisk ikke nervøse under framlegget. Vi storkoste oss,  var ikke knyttet til manus og vi svarte på spørsmålene. Og gjett hva vi fikk?-Jo,  6' er. Da han sa '' .. så vi gir dere begge en 6'er!'' var jeg i sjokk og sa'' kødder du??? seriøst?!'' mens Andrea hoppet av glede ved siden av. Med èn gang vi kom ut av klasserommet, hoppet vi som noen tullinger bortover gangen, mens vi smilte for fullt!! Åhh, jeg er så glad! Kjekt å få 6'er som siste karakter på ungdomsskolen, og på eksamen i tillegg!

Jo, forresten. Endelig har jeg fått av reguleringa. Fikk den av på tirsdag. Det er fortsatt litt uvant, men utrolig godt å endelig få den av etter hvertfall 2 år!Har du eksamen for tiden?

- Mona
 • 08.06.2010, 17:33

Jeg kom opp i..


..samfunnsfag!  Temaet er Kjærlighet og seksuell debut. Wohoo, øh.. Jeg og Andrea er jo par, så dette skal vi nok klare! Nå stikker jeg på jobb, så snakkes!- Mona
 • 07.06.2010, 22:21

muntlig eksamen..


I morgen får vi vite hva vi kommer opp i på muntlig eksamen.. Ønsk meg lykke til og si at jeg ikke kommer opp i spansk, for det vil jeg absolutt ikke opp i! -Natta- Mona
 • 06.06.2010, 22:35

Bildeserie - 06.06.10


 • 05.06.2010, 22:03

Oslotur


Fikk ikke blogget noe i går siden jeg var på klassetur i Oslo hele dagen. Vi var først på teknisk museum, deretter dro vi til byen og shoppet. Vi fikk bare 3 timer på oss, men jeg fikk skaffet meg mye jeg! Senere på dagen/kvelden var vi på national theatret og så på '' fluenes herre''. Da vi kom hjem rundt 23:00 fikk jeg karakterheftet mitt og dro hjem.


Slike ''figurfolk'' er skumle

Uææ, jeg ser ut som en flue

Mjøsa

Shopper du ofte i Oslo?

- Mona

 • 03.06.2010, 21:43

Ridetime 03.06.10- sprang


Idag hadde vi sprang igjen og jeg fikk endelig Roy! Heeeeerlig!! Han gikk rett ned på tøylen den ene veien, mens den andre var han litt stivere på. Utrolig at han gjorde det med en gang! Endelig klarte jeg det ordentlig på han, woow.

Han hoppet også veldig fint idag, futt i seg har han virkelig fått nå! Da vi red liten bane løp han på siden hvertfall 7-8 ganger på det siste hinderet før jeg fikk han over, haha. Men det var gøy og nå VET jeg hvordan jeg unngår at han løper på siden( ikke at han kommer til å slutte med det fremover, men jeg kan jo forsøke å klare det). Neste uke ønsket jeg meg Roy, så håper jeg får han siden det er min siste gang på Atlungstad før sommerferien siden jeg har skoleavslutning torsdagen etter( 17.juni). Men her er film og bilder!
Kristine red Børkur og Maren red Albert på ridetimen, men her rir Maren A Star til beite.

Børkur har akkurat rullet segHva syns du om filmen og bildene?
(Hvis du driver med ridning) Hva liker du best, sprang eller dressur?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits