• 30.05.2011, 17:13

I love you...or not


Mobilen min er noe for seg selv, akkurat som meg. Vi er to rare klumper som bare har blitt plassert i denne mindre rare verden. Mobilen, la oss kalle den Gørtil. Gørtil stod ikke i Guds første rekke for å si det slik, og ble ikke den etterlengtede, glitrende Iphonen. Men snille meg bestemte seg for to år siden (13.juli 2009 for å være nøyaktig, se arkivet)  å kjøpe den minst attraktive og fine sony ericssonen som stod i hylla på Elkjøp. Gørtil klarte nemlig ikke å holde kjeft da hun så meg komme inn dørene på elkjøp. Hun skrek nærmest hull i hode på folkene rundt seg. Alt for å vekke min oppmerksomhet. Noe hun tydeligvis klarte...


Gørtil er nå en slitt og nesten ubrukelig mobiltelefon som jeg lenge har vurdert å bytte ut. Ikke bare har Gørtil allerede vært på reperasjon èn gang, men hun klikker i blant og ørene og stemmen hennes er sprengt. Dette betyr at når jeg snakker i telefonen, så får jeg bare såvidt med meg hva den på andre siden sier..Og når det gjelder ny mobil. Jeg kunne faktisk ikke tenkt meg en iphone. Hvis jeg skal ha ny mobil, så skal det både være touch og tastatur. Hvis det bare er touch så kommer jeg antageligvis til å klikke på mobilen etter kun fem minutter. Jeg trykker på 5, men det dukker opp et 4 tall.  Skjønner dere at jeg blir forvirret? Tror jeg holder meg til Gørtil til døden skiller oss..Hva slags mobil har du?

- Mona

 • 28.05.2011, 16:38

Det er faktisk noen som gjør det, for eksempel meg


Emilie var hos meg i går.Hun overnattet. Søte snupppiiiiis altsåå. I følge henne så nynner jeg ikke bare i våken tilstand, men også i søvne. Jaha, fiiiint det...


Vi tok bilder. Endelig har jeg nye bilder av bare oss, hahhhah.

Søte Emilie!Vi er alltid normale!

Hva gjorde du i går?
Og hva skjer i kveld?

- Mona

 • 27.05.2011, 16:50

Say hello to LissiLissi, åtte uker gammel kattunge. Jonas sitt gull.

Og Leo må jo også få være med. Leo, 5 år gammel hund, mitt gull!

Har du dyr?

- Mona

 • 26.05.2011, 21:26

Kle på deg, lille venn


Scooteren har for første gang i år gitt lyd fra seg. Alarmen gikk når jeg tok i nøkkelen ved rema 1000 på vei hjem fra stallen- herlig! ..... Kari-Anne og jeg kjørte til ridninga i dag, i regnvær. Veldig forfriskende, men kaldt og sykt bløtt. Heldigvis har jeg lært å kle på meg, så her kom jeg med hele pakka av regntøy, mens Kari- Anne ikke tenker lenger enn til nesetuppen, og kjører i genser og ridebukse. Smart a' vettu..

Da jeg kom hjem fra ridninga i dag fant jeg ut at vi har fått et nyttfamiliemedlem, pusungen Lissi - Leo's nye venn, og lillebror sin første katt. Utrolig søt, men sjenert. Ikke rart, siden hun aldri har møtt en hund før, og hvertfall ikke en så livlig en som Leo er for øyeblikket. Vi har ikke hatt katt i hjemmet på fire år, så vi kan vel kalle oss for nybegynnere igjen.

( bilde er fra facebook)

Skal prøve å få tatt noen bilder av søtnosen i morgen, når hun kanskje har blitt litt mer husvarm.

Har du katt?

- Mona

 • 25.05.2011, 21:57

bølgetopp


Hmm. For to minutter siden visste jeg hva overskrifta stod for, men nå har jeg glemt det.. Gullfiskminne? - Jepp! Det handler hvertfall om bølger i håret. At jeg har blitt litt hekta på å ha bølger i håret. Jeg har endelig funnet ut en metode på hvordan jeg får akkurat slike bølger jeg vil ha. På bildene under er bølgenen nærmest borte, men de var fine på starten av dagen i dag hvertfalllll.
flowerpoweeer

Har ikke noe spørsmål til dere, så dere må bruke hodet om dere vil kommentere :):)

Eller vent! Hva syns du er finest av bølger/ krøller og stritt/rett hår?

- Mona

 • 24.05.2011, 22:35

Om du vil, så kan du være med å bestemme


Jeg har litt lyst til å ha en konkurranse snart. Men for at det skal være en konkurranse, så må jeg vite om dere er interesserte? Det vil selvsagt bli en liten premie( enda ikke bestemt), men det vil komme litt mer info i eget innlegg om dere er interessert i en liten konkurranse på bloggen min.
Siste konkurransen jeg hadde var for over et år siden, så ja. Det sier vel sitt.. ahhahh. Så hva sier du?

- Mona

 • 23.05.2011, 21:03

Hva jeg syns om toppbloggere? Ja, les da.


Hva jeg egentlig syntes om toppbloggere?

Toppbloggere bryr jeg meg egentlig ikke noe særlig om. De er vanlige bloggere som alle andre. Eneste forskjellen er at de har blitt lagt merke til. Jeg leser ikke mange toppbloggere selv. Grunnen er fordi mange av de ikke blogger interessant. Enten går det i sponsing, skryting eller deres " innholdsrike" hverdag. Det er selvsagt noen bloggere som faktisk blogger bra, og som fortjener å være på topplisten. Eksempel på en blogg er Donna og Sara sin. Liker den bloggen veldig godt! Dette fordi de er så originale. De kommer med tips og hjelp til folk der ute, og har beina planta på jorda, så creds til dem!
 


( fra donnaogsara.blogg.no)

Jeg vil høre deres mening; Hva synes du om dagens toppbloggere?

- Mona

 • 22.05.2011, 21:12

Bringebærdrops


I dag har jeg vært på jobb hele dagen! Mens nå sitter jeg å leser til årsprøve i naturfag som jeg har i morgen. Når jeg mener leser, da mener jeg skumlese gjennom sammendragene. Det betyr altså at jeg ikke lærer noe, bare leser for å ha lest. Ikke bra i grunn, men jeg orker bare ikke naturfag. Naturfag dreper meg innvendig! Heldigvis har jeg bringebærdrops som tar opp det som har dødd i meg og gjennoppliver det med en spesiell type førstehjelp som bare bringebærdrops klarer. Dette gjør at jeg såvidt overlever kvelden.. Ehm, ja.. ok.

edit. Krise! Jeg har bare to drops igjen..

Ha en fin kveld da dere!

- Mona

 • 21.05.2011, 15:50

Mange av de er faktisk ganske søte ( sitater)


Tumblr_lkigd6hhpk1qjtfs9o1_500_large

♥ One day someone will walk into your life and make you see why it never worked out with anyone else.

♥  Every girl is beautiful. It only takes the right man to see it.

♥ I love you. Not only for who you are, but for who I am when I'm with you.


♥ Friendship often ends in love; but love in friendship - never

♥ Never stop believing in dreaming, and never stop dreaming of believing.

♥ I wish I could explain to you how I feel, because every night before I go to bed, you're all I think about.

Tumblr_lljmy5afne1qfelqlo1_500_large

♥  A dream is a wish your heart makes.

♥ It is better to be hated for who you are than to be loved for what you are not.

♥ Better to have loved and lost, than to have never loved at all.

Tumblr_ller95f8ys1qjg0lmo1_500_large
(bildene er fra weheartit.com)


Har du noen bra sitater?

- Mona

 

 • 19.05.2011, 12:08

Ingenting er så bra som skoleblogging


Webcam ♥ ...


Mye som skjer på skolen din i dag?


- Mona

 • 17.05.2011, 21:32

Bilder fra dagen

toget

Leo ble pyntet med sløyfe( som ikke syntes på bildet)

noen fra klassen til lillebror+ han selv

" åpningen" av russetoget
bussss

Nå er det kvelden for jeg er sykt sliten! Natta

Hatt en fin 17 mai?


- Mona


 • 17.05.2011, 11:47

17. mai


 

Gratulerer med dagen alle sammen, og ha en fiiin 17. mai!

 • 15.05.2011, 18:02

From work to cinema


Heihei.

Dette blir et kjapt innlegg. Har akkurat skifta fra jobbklær til litt finere klær. I kveld kommer nemlig søte Abby til meg. Hun skal overnatte. Vi skal på kino for å se filmen "blue valentine", så får vi se hva annet vi finner på utover kvelden. Ha en fin kveld!


 

- Mona

 • 13.05.2011, 19:36

Film- Mona og Albert


Gud så lenge siden jeg har lagt ut noe video fra en ridetime. I går hoppet vi litt ute, så derfor tok mamma film.. med mobilen min. Derfor er kvaliteten helt møkk. Men håper det går greit fordeeet!

- Mona

 

 • 12.05.2011, 20:50

Shopaholic


Obs, obs. Jeg rakk ikke å blogge i går. Emilie overnattet hos meg og tiden fløy fra oss. I dag har jeg hatt fri fra skolen, digg digg! Så derfor slapp jeg å stå opp halv 7 i dag tidlig for å rekke bussen ( selv om jeg våknet siden Emilie måtte rekke bussen herfra). Dagen i dag har jeg brukt både i Elverum og Hamar, shopping!  Shoppet nemlig for ...en del i går og forrige uke. Jeg tror ikke det er så bra for meg å få lønning. Pengene stikker med en gang de havner på kontoen min, desverre.. Heldigvis får jeg stipend snart som betyr litt penger til Osloturen vi skal på( med skolen, klassa). Da blir det ehhh..enda mer shopping! :):)

Shopper du litt for mye i blant?

- Mona

 • 10.05.2011, 09:36

mmmusic


Jeg har fått en sang på hjernen. Hvis jeg ikke tenker på noe som helst , så begynner jeg å nynne på den..Faktisk uten at jeg tenker over det noen ganger. ehmm... Litt irriterende til tider, men sangen er jo litt bra da. Bare synd jeg kommer til å gå fort lei den.Hva syns du om denne sangen?

- Mona

 

 • 08.05.2011, 21:00

THOR


 I går tok jeg og Kari-Anne bussen til Hamar. Vi dro på kino for å se filmen Thor. Ja, filmen heter faktisk Thor..  I tillegg var det 3D, så vi måtte bruke slike kule briller. Vi så alle ut som idioter der vi satt.. Filmen var forresten veldig bra!
Prøver å leke litt kul i de " nydelige" brillene!

Åhguud. måtte ta på sånn mosaikk for å ikke drite ut meg selv.

 Sett filmen før?

- Mona

 • 08.05.2011, 13:31

Sitat

- Mona

 • 06.05.2011, 20:47

Jogge fra Løten til Hamar


Hva gjør man når man ikke har noe å gjøre? For min del, så går det i hotel cæsar. Jeg har absolutt ingenting å gjøre. Kunne like godt ha jogget en tur fra Løten til Hamar!.. og det er faktisk et stykke. (edit. selvfølgelig jogget jeg ikke så langt!) Mennnneeee, hva skjer hos dere i kveld?- Mona

 • 03.05.2011, 21:13

Trening er bra for både deg og meg


Nå er det jo snart sommer, og de fleste har noe de vil forbedre innen den tid. Selv om mange av vennene mine sier at jeg ikke trenger å trene siden jeg har grei kroppsvekt fra før, så tenker jeg at trening går ikke bare på å bli slankere. Man får bedre selvtillit, bygger muskler, får fysisk aktivitet og ja, føler seg bedre. Jeg er ikke ekstremt flink til å trene, men prøver å trene noen ganger i uka. I blant får jeg sånn trenekick, som den gangen i påsken da jeg fikk med meg hunden og Kari-Anne ut på tur i skogen en tirsdagsmorgen.


Trener du ?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits