• 31.05.2010, 20:05

Kunst og håndverk, snapbilder og frankrike


Idag fikk jeg igjen portrettbildet jeg har tegnet i Kunst og håndverk. Har ikke fått karakteren enda, men håper på en bra karakter. På fredag får vi vitnemålet(?), så får håper jeg har gått opp litt i snitt. Vi reiser også til Oslo på fredag så da blir det litt shopping!


Harald Sohlberg

I stad kjedet jeg meg litt, så da tok jeg et par bilder på Snap. Her er de mest tragiske bildene


Dette ble tatt i går. Ikke le

Snap er gøy!


Forresten, denne sangen fra eurovision song contest er genial, spesielt dansen. Frankrike!!


Hva gjør du?

- Mona
 • 30.05.2010, 20:58

Bilder fra helga


Denne helga har vært kjempekoselig! Vi har padlet kano og klarte å sette oss fast på vei mot land, vi har vært langt ut i skauen i Finnskogen, badet i stamp og kost oss! Her er bilder fra helga.

(Obs, obs! Mange bilder= langt innlegg)
Andrea

Hytta vår ( Andrea, Maren, Emilie, Kari-Anne, Silje, Martine og min sin) Den største og beste

Hytta vår

Her sov alle 7

Hytta vår
Litt barnslig må man jo være i blantOg jeg som hater utstoppede dyr..Se så fin hest


Vedstablingskonkurranse:

mitt lag

det ble høyere..

..og høyere, og vi vant med høyeste vedstabling

Stampen

Venter på at Eurovision song contest skal starte

Pil og bue

Kari-Anne, Martine, Silje, meg og Maren

Kari-Anne, Martine, Silje, Maren, meg og Andrea

Hva syns du om bildene?

- Mona
 • 28.05.2010, 13:22

Dææææsbekken


Nå har jeg straks pakket ferdig alt jeg skal ha med i helga. Baggen er ganske så full og jeg tror jeg har tatt med meg litt for mye for baggen er litt tung. Fikk forresten en sang av Kristin i går. Jeg,Kristin, Lena, Heidi og Kari-Anne lagde egen sang i musikken i 8.klasse. '' Pretty shoes'' tror jeg sangen heter. Huff, så tragisk den er, haha. Den skal jeg sitte å høre på hele veien til dæsbekken, neida. Men har tatt den inn på telefonen.

Siden jeg er borte hele helga, så blir det ikke noe blogging i morgen.Men på søndag skal jeg prøve å få lagt ut noen bilder. Men nå må jeg pakke ferdig for blir henta av Kari-Anne om et kvarter. Snakkes!Hva skal du i helga?

- Mona
 • 28.05.2010, 09:58

Love you Roy!


Den hesten er heeelt fantastisk herlig! Yndlingshesten min og det vil han nok alltid være. Har ridd han siden 2007 da han var 4/5 år. Håper jeg får han på rideleir, noe jeg har sagt 3485743681 ganger nå, men jeg håper så sykt at jeg får han! Han er godgutten min! ♥


Rideleir 2007

Rideleir 2007

Rideleir 2007

Rideleir 2008

Rideleir 2008

Rideleir 2008

2008

2008

rideleir 2009

2009

vinteren 2010

vinteren 2010

vinteren 2010

i går ( 27.05.10)
Mona:Roy, ikke gå ut.
Roy: Neida, jeg skal bare se i kameraet.

i går ( 27.05.10) Nuss,nuss :* ♥

Oi, langt innlegg. heha

Har du vært kjempeglad i samme hest lenge?

- Mona

 • 27.05.2010, 22:33

Ridetime 27.05.10- dressur


Idag red vi dressur og det var egentlig ganske greit siden jeg ikke har ridd på ordentlig ridetime på hvertfall en måned siden jeg har vært på grunnkurs.

Denne gangen fikk jeg Småen og var ikke særlig happy for det siden jeg ikke er så glad i å ri kjempestore hester, men idag red jeg han med hjelpetøyler for første gang og det gikk kjempebra! Han var mye bedre å ri enn ellers. Småen har stått i noen uker pga at han har vært halt, så jeg kjente at han hadde litt mer futt i seg og var mer livlig idag enn ellers og det var positivt! Jeg er glad jeg fikk han for vi klarte mye sammen idag og ridelæreren virket ganske fornøyd med oss. 


Versade
- Mona

 • 27.05.2010, 14:01

Fri! <3


Siste timen idag hadde vi ikke lærer, så vi fikk fri og kunne dra hjem. Herlig! Hele dagen i morgen har vi fri siden vi skal på oslotur neste fredag som varer hele dagen. På dagen i morgen reiser jeg og klassen på tur til Dæsbekken( et villmarksenter eller noe.), så der skal vi være hele helgen. Skulle ønske vi heller kunne dra til Polen eller et annet sted i utlandet, men neida. Skolen våres må holde seg i Norge.. Jaja.


Jeg er glad for vi har friiiiiiii


Mona og Andrea. Siterer fra Andrea da hu fikk vite om klasseturen og hyttene '' Mona, vi må ligge sammen!'' Tror det kom litt feil ut? haha

Men nå skal jeg se gårsdagens hotel cæsar og gårsdagens one tree hill, så snakkes!

Har du mye fri for tiden?

- Mona

 • 25.05.2010, 22:27

Filmen fra i går 24.05.10


Nå er filmen endelig lastet opp på youtube, men vent! Lyden er borte, baaah! Så derfor har jeg lagt til den ene sangen som tilhører under filmen, så hvis dere vil så kan dere sette på sangen da dere ser filmen så virker ikke filmen så dødt.


 

En av sangene som tilhører:

" In my head "


Hva syns du om filmen?

- Mona
 • 24.05.2010, 23:34

Dagen idag


Idag var jeg med Anette i stallen( Berg). Lenge siden sist jeg var der. Jeg møtte Coppi og prøvde han på bane, så på Anette red og lærte henne litt av det jeg kan- var kjempegøy for Anette var kjempeflink! Jeg fikk en ny bestevenn, Hedda og mye mer. Hadde det koselig og ser ikke bort ifra at jeg blir med Anette i stallen senere òg!


Meg og Coppi

Anette og Coppi

Alice og Uno

Vanja og Eldmax


Anette og Coppi

halve Anette og Coppi

meg og Anette

meg og min nye bestevenn, HeddaHedda

meg

Alice og Uno

Se så søt kalv!

jeg og Coppi i farta


Kommer film i morgen men jeg og internetten er ikke venner for tida, så ting tar tid.

Hva syns du om bildene?

- Mona
 • 23.05.2010, 12:37

Spørsmålsrunde!- Still spørsmål


Lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde. Blir det en del spørsmål så svarer jeg på videoblogg. Så hvis det er noe dere lurer på så sett i gang å spør!


(Spørsmålene fra det forrige innlegget mitt om spørsmålsrunde tilhører denne spørsmålsrunden, men det er alikevel lov å stille spørsmål her.)

- Mona
 • 22.05.2010, 18:34

Hvilken kjole er finest?


Hvilken av disse tre kjolene synes dere er finest?- Mona


MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDEN MIN. TRYKK HER
 • 21.05.2010, 21:40

Bekreftelsen har kommer- rideleirmodus


Rideleiren er her om 30 dager og jeg gleder meg som alltid. Det vil nok bli kjempegøy for jeg får møtt nye og ukjente fjes og jeg får ri en hest hver dag i nesten èn uke, antagelig Roy- hvis jeg er heldig!! 

I går ringte Kari-Anne til meg og spurte om jeg hadde sett i postkassen. Jeg tok på meg skoene og løp for å se før Kari-Anne fikk sagt det hun skulle, men i postkassen var det ingenting- skuffet! Så jeg gikk tilbake til telefonen og fikk høre hva Kari-Anne hadde på hjertet. Hun hadde fått bekreftelsen på rideleir fra Atlungstad. Rundt èn time etter kom mamma inn med et brev til meg, og gjett hva det var?- Jo, bekreftelsen til rideleir! Jeg åpnet det fort og der stod det at jeg hadde fått plass på rideleir, uke 1 fra 20.- 25. juni!

Og ettersom finværet og varmen er her,  jeg har mye fri og bekreftelsen har kommet, så går det ikke an å bli mer i rideleirmodus enn jeg er nå. Jeg håper så utrolig på å få Roy i år! Det er så mye jeg vil klare og mestre på han som jeg ikke har fått sjansen til å gjort enda, så hvis jeg får han på rideleir så kommer jeg til å gråte av lykke! Kan ikke se for meg en rideleir uten han, så derfor håper jeg det beste og krysser fingrene for at jeg får han og at vennene mine får de hestene dem har lyst på, så blir alle fornøyde og vi får en strålende rideleiruke i år også!  ♥

Skal du på rideleir i år?

- Mona

 • 21.05.2010, 15:42

Hva gjør du? jeg er utee


Nå sitter jeg og Andrea ute å soler oss og filmer spørsmålsrunden til Atlungstadbloggen. Hvis dere vil se resultatet, så gå inn på www.atlungstad.blogg.no senere i dag. Vi har tatt over 1000000 klipp fordi bror min alltid kommer i veien med gressklypperen... Hah.Hva gjør du?
 • 20.05.2010, 21:45

Ridd ute i det varme været


Idag red vi ute på ridninga. Jeg fikk A Star. Han er kjempesøt, kanskje ikke min type hest, men han er flink og det gikk bra. Vi red langs mjøsa. Fikk kjempelyst til å ri ned til vannet og vasse med A Star, men jeg tror vannet foreløpig er litt kaldt,Så får håpe mjøsa blir varm til rideleiren slik at vi får badet uten å fryse hjeel, haha.Etter turen red vi hestene opp til beite hvor de skal stå og spise gress til tirsdag. Jeg fikk bare tatt et kjapt bilde av noen av hestene på beitet før kameraet mitt gikk tom for strøm.Har det vært fint og varmt vær hos dere idag?

- MonaStill spørsmål til spørsmålsrunden min HER

 • 20.05.2010, 14:15

Spørsmålsrunde! - still spørsmål


Idag har jeg hatt fri fra skolen siden det er eksamen! Har på følelsen at det er sommerferie nå for sola skinner, det er varmt og jeg har FRI!!

Lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde. Blir det en del spørsmål så svarer jeg på videoblogg. Så hvis det er noe dere lurer på så sett i gang å spør!- Mona

 • 19.05.2010, 20:32

Hot or Not?- Eos lip balm


Hva syns du om EOS lip balm? Hot or Not?

- Mona

 • 18.05.2010, 23:11

skldghjsdlkfjdskl, MATTE??


Hvorfor er ikke 18.mai fridag? Det skulle det virkelig ha vært.

Idag fikk vi vite hva vi kommer opp i på skriftlig eksamen. Jeg håpet faktisk på å komme opp i Engelsk, men jeg hadde på følelsen at jeg kom til å komme opp i matte, og gjett hva jeg kom opp i?- Jo, MATTE! Den som trakk hva vi kom opp i har nok trekt flere ganger BARE for å få oss opp i matte. Vi ble delt opp i to fag, matte og norsk.. Ikke Engelsk..Åh. Egentlig så forstår jeg ikke hvorfor jeg ville opp i Engelsk, men kan ha noe med at da hadde jeg fått flere fridager ettersom Engelsk ikke hadde vært før neste uke. HehaahHar du kommet opp i matte på eksamen før?

- Mona

 • 17.05.2010, 23:39

Dagen i bilder


Gratulerer med dagen alle sammen! :D
idag har jeg  feiret og sett på russetog. Tror ikke jeg skal skrive noe mer, men heller vise noen bilder fra dagen.


Toget forfra.

Han i svart russebukse og blå genser- nærmest/ bakerste rekke. My brother,heha

'' Ikke hopp, Leo! ''Kari-Anne og meg

Leo'voffen

Meg og mamma

En bitteliten del av russetoget


Har du hatt en fin 17.mai?

- Mona

 • 16.05.2010, 16:31

Nytt design


Nå har jeg byttet header igjen. Men litt forandring er greit i blant. Nå skal jeg straks skifte og dra på kamp på Briskeby med Thomas. Etter kampen reiser jeg til Emilie, så drar jeg, Emilie, Andrea, Martine og Maren til Koigen en tur. Så blir antageligvis ikke noe mer blogging idag.Hva skal du idag?

- Mona
 • 15.05.2010, 23:57

3 gensere og fikse negler


I går fikk jeg tre gensere av broren min. Kjekt å ha en bror når man arver gensere og t-skjorter!
 
I stad prøvde jeg å lakke neglene mine, eller få på sånn hvit greie på tuppen av neglen... Ehm, ja. Det gikk vel egentlig ikke så bra. Litt søl her og der og litt slikt. Men det ble da et greit, men uprofesjonelt resultat, hah.

Mine tre ''nye'' gensere:

hvit

grå

brun/stripete

Litt søl, men det ble da noe til slutt .


Har du søsken?

- Mona

 • 14.05.2010, 23:14

Overraskelsesbursdaaag


I går kveld var jeg på overraskelsesburdag for Silje hos Emilie. Det var kjempekoselig! Vi så på filmen Orphan- uhh, den var ekkel, spesielt hovedjenta. Hun var seriøst ekkel. Hvertfall på slutten da det viste seg at hu ikke var 9 år, men 33. o.o


F.v. Andrea, Emilie, Thomas, Martine, Maren, Silje, Erik, meg, Sigmund og Heidi.
- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits