hits

Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 25.04.2014
 • Curls

  Heihei!

  Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget her. Har faktisk helt glemt at jeg har blogg! Den har kommet litt på avstand.. Men i dag fikk jeg plutselig lyst til å blogge litt, så da var det bare å la fingrene løpe løpsk på tastaturet. Siden sist jeg blogget så har jeg fått meg ny jobb, søkt videre skole og hatt bursdag! 


  De siste dagene har det vært utrolig fint vær ute! Det har vært så deilig å bare kunne gå ute i lette plagg og slippe den store og varme vinterjakka. Krøllet håret mitt i dag. Fikk krøllstav til jul, og den er jeg guddommelig takknemlig for. Elsker den! 

  bukse og topp fra bikbok // sko fra " en skobutikk som er lagt ned"

  - Mona


   

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no