• 29.04.2013, 19:01

Savnet 29.04


I dag er det ni år siden pappa ble borte, ni år siden den lille jenta på 10 år mistet en av sine aller kjæreste. Uansett hvor mange år som går, så vil alltid savnet være der. Sorgen forsvinner sakte men sikkert, men savnet og de gode minnene vil aldri forsvinne!


Selv om jeg skulle ønske pappa kunne vært her og sett hvor store barna hans har blitt, kommet med gode ord, beskyttet oss, en dag fulgt meg opp alteret på brylluppsdagen min, og sett hans fremtidige barnebarn, så vet jeg at han følger med på oss fra himmelen. Og jeg vet at en dag vil jeg kunne møte både pappa og bestemor igjen.  

 • 29.04.2013, 14:50

Mandagstrening


Heihei
Har nettopp kommet ut av dusjen. Dro rett til treningssenteret etter skolen for å løpe litt. Elsker å starte uka med trening. Følelsen etter trening gjør jo at man bare vil trene mer. Nå skal jeg lage meg litt mat, så blir det lekser etterhvert. Ha en fin dag!

 • 24.04.2013, 22:21

Just girly things


Ja, jeg vet jeg har hatt et fravær på bloggen. Har ikke hatt noe blogglyst. Ikke hatt gode bloggdager i det hele tatt, og hverdagen min har for det meste gått til skole og jobb.. Men nå har jeg et innlegg, og jeg tror jeg har noe fremover også. Hvertfall, jeg fant noen herlige bilder med tekst som beskriver såkalte "jentetanker, ting..ja." Så måtte bare dele noen av dem med dere.
- Mona

 • 10.04.2013, 09:59

Ukens engelske sitater


Denne gangen lager jeg en liten vri på sitatene. Legger ut teenage-posts  stedet.- Mona

 • 09.04.2013, 16:07

Kjøpt meg blender

 • Categori: Mat

Heisann! Skulle egentlig blogge i går, men rakk ikke. Jobbet med innlevering med Maria, var en tur i Hamar og handlet meg blender, og trente. Men, til blenderen. Har lenge sagt at jeg har ønsket meg det, slik at jeg kan lage herlige smoothier osv.. Og nå kjøpte jeg meg endelig en. Den er helt grei startblender, kostet 799,- Det viktigste er at jeg får smoothien min. Var jo i grunn derfor jeg kjøpte den! Måtte teste den i stad så lagde smoothie med fryst jordbær, banan og mild vaniljeyoghurt. Nam! - Mona

 • 07.04.2013, 20:37

Mattips: Havregryn, vaniljeyoghurt og banan

 • Categori: Mat

Heisann! Sitter for øyeblikket i senga med hårkur i håret og koser meg med mat og tv. Merket jeg ble ganske kjørt etter treningsøkten i dag, men det er i grunn bare godt. Skulle egentlig begynt på en innlevering som skal leveres om kun to dager! Stress! Men har enda ikke orket, vet jeg kommer til å angre på tirsdag når jeg sitter igjen med halve oppgaven å gjøre, og ikke har tid.

Men tenkte å komme med et lite sunt mattips. Altså havregryn blandet med mild vaniljeyoghurt og banan. Nam. Det er så godt! Skal forresten kjøpe meg blender i morgen, så da kommer det nok masse mat på bloggen, eller hvertfall herlige drikker. :)

- Mona

 • 07.04.2013, 15:12

Søndagstrening


Sitter på espern nå og venter på maria. Så blir det en treningsøkt i dag, skal bli godt! Snakkes senere i dag :-)

 

 • 05.04.2013, 20:37

Appointment book


Hallo! Sitter for øyeblikket i senga og ser på idol. Var i Hamar en tur i stad og møtte kjæresten, og for å kjøpe kalenderbok for dette året. Har nemlig null oversikt over hva slags timeplan jeg har fremover, så måtte innom gravdahl etter en bok. Jada, jeg kunne sikkert bare brukt telefonen til å skrive ned alt som skjer fremover, men jeg er litt gammeldags, så liker å ha det skrevet ned i bok. Føler jeg får litt mer oversikt da. Jeg har også gått fra å ha to jobber nå, til å få min tredje, så må nesten ha litt mer oversikt over hvilke dager jeg jobber fremover. Skikkelig businesswoman!- Mona

 • 04.04.2013, 17:33

Den hardeste skoleuka er etter ferien


Den første uka etter ferier er alltid den tyngste. Selv om jeg har klart å stått opp akkurat på grenseland tildlig i påsken, så er det ikke det samme å måtte stå opp sju/ halv åtte for en lang skoledag foran seg. Derfor har jeg ikke blogget etter påsken før nå, fordi jeg er så sliten og har lekser. Men i morgen er det helg, som mest sannsynlig betyr at jeg vil ha litt overskudd til å blogge og gjøre andre ting enn skole. Med unntak av seks timer på lørdag hvor jeg skal jobbe. Så nå er det tilbake til lekser. Har innlevering i morgen, så regner med det ikke blir noe ordentlig blogging før i morgen! :-)- Mona

 • 01.04.2013, 23:32

Ukens engelske sitater


1. My room was clean.. Until I had to decide what to wear.

2. Admit it, sometimes you use Google for a spell check.

3. That awkward moment when someone is mad at you and you don't even know what you did.

4. Everyhing you do becomes louder when you're trying not to wake someone up.

5. I have good taste, but I don't have the money to prove it.

6. One of the best feelings in the world is when someone you hate, tells a joke and nobody laughs.

7. You think you have separation issues? Try separating me from my bed in the morning.

8. I have a bad habit of laughing at inappropiate moments.

9. That awkward moment when your friend gets into trouble for something you did.

10. Trust me, when I woke up today I had no plans to be sexy, but it happens!

 

 • 01.04.2013, 19:17

Hairdresser


Heisann!

Fikk i oppdrag å klyppe håret til lillebror i dag. Måtte fikse vårsveisen sin. Første gang jeg klypper han, og jeg har så og si ikke noe særlig erfaring. Klyppet gamle dukker når jeg var yngre, håret til venninner og litt finklipping av håret til storebror og kjæresten.  I tillegg har jeg måtte bruke kjøkkensaksen. Slik går det når man ikke har ordentlige frisørsakser, men det gikk alikevel veldig bra. Han ble kjempefin og vi ble begge ganske fornøyd. Etter det stusset jeg litt på håret til kjæresten. Syns det er ganske gøy å leke frisør. Spesielt når det går så bra som det faktisk går. Hva syns dere?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits