• 30.04.2012, 21:48

Natt til 1!!


Russ sier jeg bare!

 

 • 30.04.2012, 01:26

Er visst ikke superman


Hallo! De siste dagene har alt handlet om russ, russ og atter russ, og tro meg! Mer skal det blii!  Når det er det hverdagen min går i for tiden så blir det bare slik. hehehh. Har funnet ut at jeg ikke var superman alikevel. Trodde jeg skulle overleve hvertfall en uke ut i russetiden, men er utslitt allerede. Får vel bare legge denne superman-drakta på hylla og legge meg. I morgen er det shopping ( 50 % på bikbook!!!). Måtte bare si det.


sliten gitt

men fremdeles nok energi!


- Mona

 • 28.04.2012, 20:44

På'n igjen


Føler meg som et veldig godt forbilde. De siste dagene har handlet om russetiden , men men, hih

 • 27.04.2012, 15:05

Åhei, russefest


I går var det russefest, og jeg deltok selvsagt. Det gikk greit for seg. Bra kveld kan jeg vel si! Akkurat nå sitter jeg i senga, fyllesyk. Ser på gårsdagens episode av paradise. Skulle egentlig i praksis i dag, men jeg klarte rett og slett ikke. Formen er på bånn, så måtte bare ta meg fri og sove i stedet. Tror det var like greit!

i dag skjer det ikke særlig mye. Skal antageligvis ut å møte Stine senere i dag, så får vi se hva som skjer etter det. Når jeg tenker over det så har jeg enda ikke fått somlet til meg og tatt med meg kameraet og klipset bilder fra russefeiringer. Skal prøve å huske det til neste gang!


- mona

 • 26.04.2012, 12:32

Bilder, russ 2012


- Mona

 • 25.04.2012, 20:13

Russetid


Russetiden har startet og dåpen var nettopp. Snakkes i morgen!

 • 25.04.2012, 07:17

Snikbilde


tok bilder med Trine i går, her er et bilde. kan vise flere senere i dag om dere vil se?

- mona

 • 23.04.2012, 20:06

Ukens engelske sitater


1. I miss being a little kid with no stress, worries, or care in the world.

2. You try to be cool, but you look like a fool to me.

3. The right way to kiss a girl: Push her up against a wall, hold her arms above her head and kiss her like you mean it. 

4. Be thankful for what you have, not upset at what you don't.

5. I look to a day when people will not be judged by the color of their skin, but by the content of their character.

6. Stop lying. Yeah the truth hurts, but I would rather cry over the truth than to smile over a lie.

7. Sometimes, all a girl wants is for you to fight for her. Make her believe that you may want this relationship more than she does.

8. Relationships last longer when Facebook doesn't know about them.

9. Sometimes when you give up on someone, it's not because you don't care anymore but because you realize they don't.

10. If all girls started wearing no make up and comfortable clothes, guys will have no choice but to fall for girls because of natural beauty.

- Mona

 • 21.04.2012, 15:36

Dette skjer nå


Heiheii. Drømte i natt om at heidi hadde overrasket meg ved å gjesteblogge på bloggen min, men da jeg våknet i stad og sjekket bloggen for sikkerhets skyld, så var det ikke noe nytt der. Jeg tror jeg har litt for høye forventninger når det gjelder venner og gjesteblogging..:(

Er på vei til hamar en tur. Kjempestort å dra dit. Er der sjeldent, kun fem dager i uka ++ .. he he he

Skal til bestefar en tur etterpå. Egentlig skal vi dra rett dit etter hamar, men jeg har nesten ikke strøm igjen på telefonen. What to do? Enten så må jeg kjøpe en ekstra lader eller dra innom hjemme å hente en. Kan ikke overleve dagen uten min kjære skatt. Det blir i såfall noen harde timer..

 

- mona

 • 19.04.2012, 21:44

Sporty


Heihei. Har akkurat tatt meg en god og varm dusj etter sprangtimen i dag. Timen gikk veldig bra, men det var etter et spesielt hinder at jeg klarte å få krampe i hofta. Hofta av alle steder på kroppen! Det har heldigvis gått over raskt hver gang. Trenger bare å vri meg og holde meg i den stillingen. Passer kanskje ikke så godt å sitte helt vridd på hesteryggen, men må man så må man.haha..Nå er det paradise hotell, så får jeg vel snart pakke baggen til svømming og trening i morgen!

God natt dere!

- Mona

 • 18.04.2012, 17:36

Går det an å være så sliten?


Jeg tror jeg aldri har vært så sliten som jeg har vært de siste dagene! Selv om jeg slappet av i helga, har trent to ganger denne uka og lagt meg " tidlig" , så er jeg totalt utslitt. Det er forresten derfor jeg ikke oppdaterte bloggen i går. Skulle ta meg en powernap en times tid.. meeen den varte i over to timer. Da ble plutselig dagen to timer kortere som gjorde at jeg rett og slett ikke gadd å logge meg inn på bloggen. Heiiiaa latskap!! Jeg tror denne trøttheten og latskapen kommer av at det er uvant for kroppen å stå opp tidlig etter en lang og avslappende påskeferie..

Men nå er det seriøst stopp på denne sytingen min over at jeg er sliten og ikke gidder å blogge. Skjerp deg Mona! Du får tross alt stå opp en halvtime senere hver dag før skolen nå enn før ferien da du måtte stå opp halv 7!! Takk Gud for lappen! 

 
rettsak-oppstyret på tv'n i bakgrunn. woho! Blir oppgitt av de greiene der...

 Men nå er det jobb, så får vi se om det kommer et litt mer interessant innlegg etterpå!

- Mona

 • 16.04.2012, 21:52

Ukens engelske sitater


1. Don't talk about it, be about it. Talk is cheap and actions speak louder than words.

2. I think my camera hates me... My mirror always tells me I look beautiful, and then my camera's like, " Oh, NO YOU DON'T."

3. It's stupid when someone text you first & they never reply after you text them back.

4. The secret of success: stop wishing, start doing.

5. I don't care about the stupid labels of " BFF" or " BFFL". All that really matters is that she's there for me when no one else is.

6. Girls play hard to get, because guys play hard to keep.

7. I love making peoples days, cause it makes my day too!

8. Touch her heart... not her body. Steal her attention... not her virginity. Make her smile... don't waste her tears.

9. I may not be the hottest or prettiest girl out there, but trust me, if you give me a chance, I will love you like no one else could.

10. I am who I am, I'm weird, I'm lame, I run into things, I trip, I scream about random and stupid stuff. But, I like it that way.- Mona

 • 14.04.2012, 15:17

Startet dagen med trening


Heihei! Jeg og Heidi har vært å trent på espern i dag. Godt å endelig komme ordentlig i gang, selv om jeg må si at jeg er skuffet over kondisjonen min. Klarte såvidt å jogge halvveis av hva jeg egentlig hadde planer om før jeg innvendig ikke hadde mer energi igjen. hehh, har en lang vei å gå! Trente litt styrke og kondisjon i dag. Brukte vel mest tiden på å prøve ut de ulike styrke- apparatene. For de som lurer; jeg trener for å bygge opp litt muskler og forbedre kondisjonen. Gleder meg til å trene litt oftere fremover og se resultater!


Se på de musklene! Stolt av disse fiskebollene her... ( dette er flaut!)

Trener du på treningssenter?

- Mona

 • 13.04.2012, 23:38

Svarer


Hallo! Om jeg rekker i morgen, så svarer jeg på spørsmålene fra spørsmålrunden da. Men nå må jeg bake sjokoladekake til voksenbursdagen i morgen, og etterpå skal jeg ut en tur, så blir derfor ikke noe bra blogging i dag. Snakkes i morgen!


fant igjen noen gamle webcambilder fra tidligere i vinter - skolen.

Tror ikke skoletimen var så interessant.. 
 
.. Det ser hvertfall ikke slik ut

- Mona

 • 12.04.2012, 21:08

SPØRSMÅLSRUNDE!


Minner om spørsmålsrunden som jeg har på gang nå. Hadde faktisk glemt den litt selv.. Dere kan også stille spørsmål på dette innlegget om det er noe dere lurer på. Regner med jeg svarer på spørsmålrunden i løpet av helga, men om det blir skriftlig eller på videoblogg er enda usikkert. Vi får se!

Noe du lurer på?

- Mona

 • 10.04.2012, 14:48

Jobbjente


Hallo! Akkurat nå prøver jeg å hive i meg maten mens jeg i tillegg blogger. Dårlig kombinasjon, men slik blir det når flinke meg ikke klarer å planlegge. Har hatt tre timer på meg fra jeg kom hjem fra skolen til jeg skulle på jobb, og her sitter jeg å stresser med å få gjort alt i siste liten!

Jøye meg, begynner om 10 min! Hade!!!

 

 • 09.04.2012, 22:36

Ukens engelske sitater


1. A girl's laughter is much more cheerful than a boy's. But a boy's cry is much more meaningful than a girl's.

2. Be careful of who you pick as a friend, most people pretend to listen, but are only gathering information to judge you with. 

3. Being single doesn't mean you know nothing about love. Sometimes being solo is wiser than being in a false relationship.

4. A relationship should not mean ' I don't talk to my friends anymore.' Never lose your friends because of a relationship.

5. Women are like iPhones: You have to touch them all over before they respond. Men are like Blackberries: Rub one ball and everything moves.

6. People call it 'jealousy'. I call it ' fear of losing you.'

7. Every man needs a woman when his life is a mess, because just like in a game of chess; the queen protects the king.- Mona

 • 09.04.2012, 17:06

Heiaa


Jeg tror jeg glemte å blogge i går.. Døgnrytmen er ikke helt på plass, så tiden har bare løpt fra meg, hehheh. Snart skal jeg hente Heidi, før vi drar på kamp( hamkam- sandefjord). Er ikke det beste været her akkurat! Vinteren er tilbake, og vi skal liksom sitte ute i nesten to timer. Dette blir bra.. Hei igjen vinterjakke, uggs og votter!:)ohh, kaldt. 

Snakkes!

- Mona

 • 07.04.2012, 23:01

Ut i kveld woho


Hallo. Nå er vi hos stine, og snart reiser vi til hamar for å sjekke hvordan utelivet er der. Ha en fin kveld

 

 • 06.04.2012, 23:39

Kos med Martine


Hallo. Dagen i dag har vært helt lik gårsdagen nærmest.. for har jobba. I kveld er jeg med Martine, mens i morgen er det jobb fra klokka 10(!) før jeg stikker på byen med jentene på kvelden, blir nok bra! 

Ha en fin fredagskveld:-)

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits