• 30.04.2011, 01:16

Vi er alle spesielle.. Dette er meg


Takk for mange koselige kommentarer på forrige innlegg. Varmer virkelig! For å svare på spørsmål om jeg har det bra nå- Ja, jeg har det veldig bra, og lever videre med både pappa og bestemor i hjertet og minnene.♥ 


Over til overskrifta:


Åherre! Ok. Dette var meg.
klarer du dette?

haha, ikke spør..

...


Jeg er ikke redd kameraer for å si det sånn, men jeg er ganske flink til å være useriøs. Jeg er glad det ikke finnes noen som er helt lik meg. Vi er tross alt alle spesielle, på hver vår måte!

- Mona

 • 29.04.2011, 11:58

Jeg savner deg!


I dag tidlig da jeg tok på radioen på badet, kom verdens søteste og tristeste sang, what are words av Chris Medina. Tilfeldig at den sangen skulle komme på akkurat i dag. For 7 år siden i dag, 29.04, skjedde det noe alle barn er redd for- Å miste foreldre. Jeg var 10 år gammel og kom hjem fra skolen. Jeg hadde malt et maleri av en båt på skolen. Jeg var så stolt over maleriet, og gledet meg til å vise den og gi den til mamma og pappa.

 Da jeg kom hjem stod det en sykebil hjemme og jeg ble møtt av mange ukjente fjes. Mer fra dagen ønsker jeg ikke å fortelle, men det var en av de verste dagene i livet mitt. Skulle ønske du fremdeles var her pappa! Jeg var en pappajente, og jeg var jenta di! Jeg savner deg!

Edit. Etter at pappa ble borte, har jeg blitt sterkere. Denne dagen for 7 år siden fikk meg til å innse( som liten) at alt kan være supert en dag, og bli brått borte dagen etter. Så lev dagen som den er den siste, for du vet aldri om eller når noe brått skjer.
Det funker ikke å høre på triste sanger når man tenker på triste minner..

Jeg har ikke så mange bilder av meg og pappa alene, men disse to bildene er to av få jeg har fått over til pc-en.

- Mona

 • 27.04.2011, 15:38

Kan dere ikke bare være stille i et kvarter?


.. ti minutter da? Eller for guds skyld fem?  Russen koste seg tydeligvis på skolen idag. De siste timene av tentamen  klarte jeg nemlig ikke å konsentrere meg i det hele tatt. Jeg satt ved vinduet med øynene i matteboka. Vinduet var faktisk lukket, men alikevel slapp lyden og dunkingen av bassen til russen gjennom. Jeg prøvde å konsentrere meg om de to siste oppgavene på arket, men det gikk ikke. Dunkingen fra de røde russebilene utenfor vinduet fikk meg til å tenke på dem og andre hverdagslige tanker enn matte.Når det først ble rolig fra bilene, trodde jeg at jeg kunne gjøre meg ferdig og dra.  Men neida. Der var russen på igjen, men denne gangen var det ikke russebilene med musikk og tuting. Det var nemlig vannkrig i og forbi den gangen som døra til klasserommet mitt ligger i. Jeg hørte skrik, løping og dunking. Det jeg faktisk kom på da, er at neste år er det min tur til å tulle rundt, disse førsteklassingene og ha vannkrig overalt. Da skal det bli andre boller, for da er antageligvis jeg russ!      
// Bildet er hentet fra google

Wow, imponert over meg selv. Jeg høres nesten ut som en forfatter. Noe jeg langt ifra er. Måtte bare fortelle om de innholdsrike og detaljerte minuttene fra skoledagen hvor jeg seriøst holdt på å gi opp matte. Det er jo fint at russen har det gøy og koser seg da, bare synd det var akkurat da jeg satt med mattetentamen, hahah. Men, man er jo ikke russ så mange ganger akkurat, så får vel bare leve med det. :):)

Er du russ i år?

Ha en fiiiin dag blogglesere!

 - Mona

 • 26.04.2011, 23:18

Dagens setning!


Dette har skjedd idag:

Skoledagen idag var lang, veldig lang og, ekstremt lang- Ja, den var altfor lang, og jeg vedder på at klokka sto stille de gangene jeg ikke tittet på den-  For ja..igjen, skoledagen var syyykt lang! Det var dagens setning!  

Og jo, Gjett hvem som har fått seg sommerjobb? Jeg! Mona har faktisk fått seg sommerjobb/ jobb. Hvor kan jeg fortelle senere. Nå blir det penger på meg og!

Det var alt, nå skal telefonen lades med kontantkort. Så kan jeg straks sende meldinger igjen, uka er reddet!  Snakkes! ( bedre blogging i morgen, etter mattetentamen...)


Nå skal du få livet ditt tilbake, styggsøte telefon!


2009-I stedet for å ha tentamen i morgen, så vil jeg være i syden, og bli brun! Kristin, jeg liker deg ikke lenger siden du skal til syden..

- Mona

 • 25.04.2011, 13:36

Synd ferien snart er over


Solen skinner og det er sånn passe varmt ute. Idag er det siste dag med ferie for meg, så i morgen er det tilbake til skolebenken med tentamener og eksamener. Ikke noe jeg ser frem til for å si det slik. Vil heller grave meg ned i et hull og bli liggende der til sommerferien. Alt for å slippe stresset med skole som jeg kjenner at begynner å komme. Heldigvis er det bare rundt 30 skoledager igjen!

Men nå skal jeg ikke tenke på skole idag. Ferie er jo til for å nytes,  eller hva?Ha en fiin dag!

- Mona

 • 24.04.2011, 23:57

Mona, Martine og fifa 11


Heiheiii

I kveld har Martinemor vært hos meg. Vi har kost oss med sladder, bilder, facebook og fifa 11. Vi er og har blitt dritgode gamere, hahahah! Noen som vil utfordre oss eller en av osssss? ;)

Nå skal vi fortsette å spille litt før Martine blir henta. Snakkes!
Søtamii ♥

Nerder fifa, hah

måååååål!

Har du spilt fifa før?

- Mona

 • 24.04.2011, 00:20

Visste du dette ?


- Jeg liker ikke å kalle oppveksten min for tøff. Den har vært vanskelig til tider, men jeg syns ordet tøff virker for deprimerende. Utenom det vanskelige så har jeg hatt en veldig god oppvekst. Jeg er glad for at jeg har den familien jeg har, og ville aldri i livet ha byttet dem ut! ♥- Jeg har en tendens til å være kresen. Men det er bare sånn jeg er.

- Jeg liker sportslige gutter. Har ikke noe imot ikke-sportslige gutter, men hallo? Sportslige gutter er litt tiltrekkende da!

- Jeg tenker ganske mye. Ikke negativt ment. Men jeg er flink til tenke over ting jeg gjør og sier.

- I blant føler jeg meg alene. Det har skjedd at jeg føler at jeg ikke har venn(er) som jeg kan stole på og snakke med om alt mulig. Eller at jeg blir femte mann på hjulet. Ikke alltid like gøy å være sistemann som får vite noe, og sistemann som blir spurt. Da kan man lett føle at de andre har hverandre og jeg er til overs. Men utenom det, så har jeg en del snille og herlige venner.


 
- Jeg er en ganske glad og livlig person. Det har skjedd at folk har fått feil førsteinntrykk om at jeg bare er sur bare fordi jeg er sjenert og ikke snakker så lett med folk jeg ikke kjenner eller føler meg trygg på.  Men førsteinntrykket har fort endret seg så fort de har blitt kjent med meg. MEN, jeg elsker forresten å møte nye mennesker selv om jeg kan være litt sjenert. Alltid å gøy å se nye fjes!  

- Jeg har aldri likt å gå med solbriller- før nå. Har alltid følt at jeg ser dum ut med det og ikke kler det, samme gjelder luer.  - Jeg er grådig sta. Hvis jeg vet at jeg har rett, så gir jeg meg ikke før jeg vinner. Så ikke diskuter med meg om du ikke er 100 % sikker, haha!

- Jeg føler ikke at jeg helt har funnet meg selv enda. Hvem er jeg? Hva vil jeg gjøre med livet mitt? Tiden går og jeg står fremdeles på samme punkt.

- Jeg har drevet med hest siden jeg var ca 9 år. Jeg elsker å være omkring hester. Men nå som jeg går på videregående, så har jeg ikke lenger så mye tid til det. Men jeg har ingen planer om å slutte på rideskolen. Går der tross alt bare èn gang i uka!- Jeg syns ikkenoe om folk som bytter venner hele tiden. Gjør noen det med meg, så kan de bare glemme å komme tilbake! Gjort er gjort, deres feil.

- Jeg elsker å synge, men synger ufattelig sjeldent blant folk. Og om jeg synger i nærheten av andre, så er det bare tullesynging. Et tegn på ikke fullt så høy selvtillit?

- Jeg har verdens søteste og peneste hund, Leo. Han er min lille bebbis og jeg elsker han så sykt! ♥- Hver gang jeg er hjemme og ikke har noe å gjøre, så går jeg automatisk til kjøleskapet å finner meg noe å tygge på. Jeg må ha noe å tygge på om jeg ikke har noe å gjøre. Uvane!

- Jeg er den typen som tar dagene som de kommer.  Jeg liker ikke å ha fullbooka uke hvor jeg skal noe hver dag. Jeg liker å slappe av og slippe tanken på at jeg må dit og dit til den og den tiden. Tar heller livet og dagene i mitt tempo.

- Jeg elsker sommeren. Om jeg skulle valgt mellom å fryse ihjel eller koke ihjel, så hadde jeg valgt å koke ihjel. Ikke noe jeg ønsker, men jeg syns det virker bedre enn å fryse ihjel. Misliker tanken på å fryse! Brrr. Så varme og sol= ♥

- Jeg elsker og ta film og bilder. En dag skal jeg skaffe meg proff filmkamera og speilrefleks!

- Jeg har konkurranseinnstinkt. Om jeg virkelig vil vinne i noe, så gir jeg virkelig alt. Og om jeg da taper, så selvfølgelig blir jeg litt småsur, men om jeg dermed vinner, da titter smilet frem fra øre til øre.

- Jeg liker omsorgsfulle gutter. Gutter som virkelig bryr seg om deg. Litt sånn gentleman!

- Visste dere at jeg elsker vann? Om jeg er tørst, så foretrekker jeg vann fremfor alt annet. Vann er den beste tørstedrikk! Ofte når jeg går forbi kjøkkenet, så tar jeg med meg et glass vann opp. Må ha det, bare må ha det!

- Jeg liker ikke skrekkfilmer og triste filmer. Forstår ikke meninga med å se på slike filmer. Greit, skrekkfilmer kan være artig å se på i blant, men triste filmer er bare deprimerende. Jeg ser heller en morsom komedie enn en skrekkfilm/ trist film.


Visste du noe av dette om meg?

- Mona

 • 21.04.2011, 23:07

Barnevakten MonaHer snakker vi sminkefri dag!

Først ut på luftetur med messi

Håhå, sjekk blikket til småen

Popper popcorn til barna

Og nå sover barna mens jeg og messi sitter i sofaen og koser oss med sex and the city. Eller småen har jeg lagt i buret sitt for natten.

- Mona


 • 21.04.2011, 18:13

Nå skal jeg hjem :(


Gjestetinlegg! : )

Nå har jeg vært hos Mona og vi har kost oss :) <3 Er kjempe lengesiden vi har funnet på noe, så det var hyggelig! :)

Men nå skal jeg hjem, så da ble det ikke så langt inlegg gitt :(

Hva har dere gjort idag?

- Maren Ø

 • 18.04.2011, 23:26

Sommerbilde
- Mona

 • 17.04.2011, 22:53

Gratulerer STOREBROR!


Heihei!

Gårsdagen hos Abby var kjempekoselig! Vi koste oss masse og tok en god del bilder! Idag har det vært voksenbursdag i heimen. Broren min har  bursdag idag, 19 år! Gratulerer! Så det ble feiring for både han og meg ( som hadde bursdag for nøyaktig 18 dager siden) idag. Nå skal jeg straks legge meg for er ganske sliten. Orket såvidt å stå opp i dag tidlig.. men måtte bare opp for jeg skulle se tirsdagens one tree hill. Den var SYKT spennende, trist, tragisk og søt!


Abby, Emilie og meg ♥

Hva har du gjort i dag?

- Mona


 • 16.04.2011, 21:48

American night


 

Nå er jeg på jentekveld/american night hos Abby. Altså jentekveld med mac and cheese og chocolate chip cookies! Vi skal straks se film, så ha en fiiin lørdagskveld!

 - Mona

 • 12.04.2011, 22:14

Det funker ikke at jeg skal gi dere det


Jeg har vurdert å lage en videoblogg om hårtips eller sminketips, men når jeg først tenker over det, så er ikke jeg akkurat personen som gir andre inspirasjon og tips om slikt. Det eneste jeg klarer om hår er basic ting som krøller, volum, og litt annet småtteri som jeg tror de fleste har sett tips om på youtube og andre blogger før. Og når det gjelder sminke.. Jeg klarer å legge enkel sminke på meg selv, men når jeg prøver ut mørke øyenskygger, så ser det ut som jeg har sovet med sminke en natt. Altså jeg ser ut som et spøkelse! Og blåfarget øyenskygge, den fargen kan jeg bare glemme å røre, for da ender det med " blåveis".

Men om dere vil se meg tipse om noe, så kom med innspill. Men nå har dere blitt litt " advart"  om det jeg kan. Men kan jo hende jeg klarer å grave frem min kreative side!

Random spørsmål: Er du flink til å legge øyenskygge? haha

- Mona

 • 11.04.2011, 21:34

Gutten fra Hamar sjekker inn på hotellet


Ganske gøy i grunn at Marius fra Hamar / Løten sjekker inn på paradise hotell i dag. Har visst det en stund, men er ekstra artig at det faktisk er idag han sjekker inn. Etter det jeg har hørt så blir han godt likt blant både jentene og guttene på hotellet. Får vel begynne å heie på han fremover sammen med Kim og Madelen siden han er fra samme distrikt som meg. haha.

Nå skal jeg finne meg noe godt og spise og plante meg foran tv'en resten av kvelden. Snakkes!

 

Følger du med på paradise?

- Mona

 • 11.04.2011, 14:49

Matglade mennesker!


Jeg og Trine skal trene og spise sunn middag i morgen. Vi har allerede spist kyllingwok, grønnsakssuppe og salat. Men nå vil vi prøve noe nytt. Er det noen matglade mennesker der ute som har forslag til en sunn middag, ikke altfor vanskelig og som ikke tar så veldig lang tid som vi kan lage?- Mona

 • 10.04.2011, 19:18

Energi- Det som får noe til å skje


I dag har jeg vært  hos tante og onkel å sett den nye valpen deres. Leo fikk også sosialisert seg litt for en gangs skyld, men han har tydeligvis glemt hvordan det er å være hund. Han var redd den lille valpen som er mindre enn han selv.. Ellers idag har jeg vært på første hjemmekampen til Ham-Kam. De tapte med selvmål!

Akkurat nå øver jeg til naturfagprøven i morgen. Vi har om energi, og det eneste jeg foreløpig vet er at energi er det som får noe til å skje.. Nå skal jeg lese videre, så snakkes i morgen!

Hva har du gjort idag?

- Mona

 • 06.04.2011, 21:36

Ut med deg


Jeg har endelig fått vasket og koblet til batteriet på scooteren min, så nå er den klar til bruk! Første gangen jeg skulle starte den idag lagde den bare rare lyder. Jeg måtte tilslutt stå å tråkke opp til flere ganger for å få den i gang. Den startet heldigvis etterhvert, så da ble det en kort tur til kirka og tilbake. Håper virkelig jeg ikke må tråkke den i gang neste gang eller at den ikke starter. "Ehh, rakk ikke skolen for scooteren ville ikke starte...."

Første ordentlige scootertur blir på fredag for da har vi tentamen på skolen, som betyr at vi slutter før. Da er det ti ganger bedre å ta scooteren enn å vente på neste buss!

 
Sommer! ♥♥ og lille my! ( scooteren, søtt navn eller hva?)


Har du scooter?

- Mona

 • 05.04.2011, 21:23

Lekt fotograf i dag jeg


Idag var jeg med Trine hjem etter skolen. Vi har sånn opplegg hver tirsdag at vi trener sammen og spiser noe sunt. Så i dag ble det ulike treningsgreier og 120 situps! Så fra og med i morgen skal jeg ta 40 situps hver dag til sommeren. Den er tross alt rundt hjørnet! Ellers idag spiste vi grønnsakssuppe, og jeg lekte fotograf for Trine og klipset bilder av henne på alle mulige plasser ute. Noen av bildene ble faktisk ganske søte!

 


Er hun ikke søt?  ♥


Syntes?

- Mona

 • 02.04.2011, 18:37

Toniiight


I kveld skal jeg være hjemme og slappe heelt av. Null festing, null besøk, bare tv'en og sofaen for meg selv! Tror det skal bli ganske godt og bare ha en "fri"helg for en gangs skyld.

Jeg orker ikke å tilbringe kvelden ute, høre på drithøy musikk og se fulle folk danse og hoppe rundt når jeg egentlig bare vil sitte hjemme og kose meg i sofaen foran tv'en. Så for dere som skal ut, kos dere og fest med måte! :)

Hva skal du i kveld?

- Mona

 • 02.04.2011, 12:42

Pictures


Bilder fra bursdag/ jentekvelden i går!

Hva gjorde du i går?

 - Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits