hits

Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 29.04.2011
 • Jeg savner deg!

  I dag tidlig da jeg tok på radioen på badet, kom verdens søteste og tristeste sang, what are words av Chris Medina. Tilfeldig at den sangen skulle komme på akkurat i dag. For 7 år siden i dag, 29.04, skjedde det noe alle barn er redd for- Å miste foreldre. Jeg var 10 år gammel og kom hjem fra skolen. Jeg hadde malt et maleri av en båt på skolen. Jeg var så stolt over maleriet, og gledet meg til å vise den og gi den til mamma og pappa.

   Da jeg kom hjem stod det en sykebil hjemme og jeg ble møtt av mange ukjente fjes. Mer fra dagen ønsker jeg ikke å fortelle, men det var en av de verste dagene i livet mitt. Skulle ønske du fremdeles var her pappa! Jeg var en pappajente, og jeg var jenta di! Jeg savner deg!

  Edit. Etter at pappa ble borte, har jeg blitt sterkere. Denne dagen for 7 år siden fikk meg til å innse( som liten) at alt kan være supert en dag, og bli brått borte dagen etter. Så lev dagen som den er den siste, for du vet aldri om eller når noe brått skjer.
  Det funker ikke å høre på triste sanger når man tenker på triste minner..

  Jeg har ikke så mange bilder av meg og pappa alene, men disse to bildene er to av få jeg har fått over til pc-en.

  - Mona

 • 24.04.2011
 • Visste du dette ?

  - Jeg liker ikke å kalle oppveksten min for tøff. Den har vært vanskelig til tider, men jeg syns ordet tøff virker for deprimerende. Utenom det vanskelige så har jeg hatt en veldig god oppvekst. Jeg er glad for at jeg har den familien jeg har, og ville aldri i livet ha byttet dem ut! ♥  - Jeg har en tendens til å være kresen. Men det er bare sånn jeg er.

  - Jeg liker sportslige gutter. Har ikke noe imot ikke-sportslige gutter, men hallo? Sportslige gutter er litt tiltrekkende da!

  - Jeg tenker ganske mye. Ikke negativt ment. Men jeg er flink til tenke over ting jeg gjør og sier.

  - I blant føler jeg meg alene. Det har skjedd at jeg føler at jeg ikke har venn(er) som jeg kan stole på og snakke med om alt mulig. Eller at jeg blir femte mann på hjulet. Ikke alltid like gøy å være sistemann som får vite noe, og sistemann som blir spurt. Da kan man lett føle at de andre har hverandre og jeg er til overs. Men utenom det, så har jeg en del snille og herlige venner.


   
  - Jeg er en ganske glad og livlig person. Det har skjedd at folk har fått feil førsteinntrykk om at jeg bare er sur bare fordi jeg er sjenert og ikke snakker så lett med folk jeg ikke kjenner eller føler meg trygg på.  Men førsteinntrykket har fort endret seg så fort de har blitt kjent med meg. MEN, jeg elsker forresten å møte nye mennesker selv om jeg kan være litt sjenert. Alltid å gøy å se nye fjes!  

  - Jeg har aldri likt å gå med solbriller- før nå. Har alltid følt at jeg ser dum ut med det og ikke kler det, samme gjelder luer.    - Jeg er grådig sta. Hvis jeg vet at jeg har rett, så gir jeg meg ikke før jeg vinner. Så ikke diskuter med meg om du ikke er 100 % sikker, haha!

  - Jeg føler ikke at jeg helt har funnet meg selv enda. Hvem er jeg? Hva vil jeg gjøre med livet mitt? Tiden går og jeg står fremdeles på samme punkt.

  - Jeg har drevet med hest siden jeg var ca 9 år. Jeg elsker å være omkring hester. Men nå som jeg går på videregående, så har jeg ikke lenger så mye tid til det. Men jeg har ingen planer om å slutte på rideskolen. Går der tross alt bare èn gang i uka!  - Jeg syns ikkenoe om folk som bytter venner hele tiden. Gjør noen det med meg, så kan de bare glemme å komme tilbake! Gjort er gjort, deres feil.

  - Jeg elsker å synge, men synger ufattelig sjeldent blant folk. Og om jeg synger i nærheten av andre, så er det bare tullesynging. Et tegn på ikke fullt så høy selvtillit?

  - Jeg har verdens søteste og peneste hund, Leo. Han er min lille bebbis og jeg elsker han så sykt! ♥  - Hver gang jeg er hjemme og ikke har noe å gjøre, så går jeg automatisk til kjøleskapet å finner meg noe å tygge på. Jeg må ha noe å tygge på om jeg ikke har noe å gjøre. Uvane!

  - Jeg er den typen som tar dagene som de kommer.  Jeg liker ikke å ha fullbooka uke hvor jeg skal noe hver dag. Jeg liker å slappe av og slippe tanken på at jeg må dit og dit til den og den tiden. Tar heller livet og dagene i mitt tempo.

  - Jeg elsker sommeren. Om jeg skulle valgt mellom å fryse ihjel eller koke ihjel, så hadde jeg valgt å koke ihjel. Ikke noe jeg ønsker, men jeg syns det virker bedre enn å fryse ihjel. Misliker tanken på å fryse! Brrr. Så varme og sol= ♥

  - Jeg elsker og ta film og bilder. En dag skal jeg skaffe meg proff filmkamera og speilrefleks!

  - Jeg har konkurranseinnstinkt. Om jeg virkelig vil vinne i noe, så gir jeg virkelig alt. Og om jeg da taper, så selvfølgelig blir jeg litt småsur, men om jeg dermed vinner, da titter smilet frem fra øre til øre.

  - Jeg liker omsorgsfulle gutter. Gutter som virkelig bryr seg om deg. Litt sånn gentleman!

  - Visste dere at jeg elsker vann? Om jeg er tørst, så foretrekker jeg vann fremfor alt annet. Vann er den beste tørstedrikk! Ofte når jeg går forbi kjøkkenet, så tar jeg med meg et glass vann opp. Må ha det, bare må ha det!

  - Jeg liker ikke skrekkfilmer og triste filmer. Forstår ikke meninga med å se på slike filmer. Greit, skrekkfilmer kan være artig å se på i blant, men triste filmer er bare deprimerende. Jeg ser heller en morsom komedie enn en skrekkfilm/ trist film.


  Visste du noe av dette om meg?

  - Mona

 • 17.04.2011
 • Gratulerer STOREBROR!

  Heihei!

  Gårsdagen hos Abby var kjempekoselig! Vi koste oss masse og tok en god del bilder! Idag har det vært voksenbursdag i heimen. Broren min har  bursdag idag, 19 år! Gratulerer! Så det ble feiring for både han og meg ( som hadde bursdag for nøyaktig 18 dager siden) idag. Nå skal jeg straks legge meg for er ganske sliten. Orket såvidt å stå opp i dag tidlig.. men måtte bare opp for jeg skulle se tirsdagens one tree hill. Den var SYKT spennende, trist, tragisk og søt!


  Abby, Emilie og meg ♥

  Hva har du gjort i dag?

  - Mona
  

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no