• 18.04.2010, 18:48

Atlungstad 18.04.10


Idag var jeg i stallen for å ri Albert igjen. Vi red ute og det gikk ganske bra, bare at Albert var litt  uoppmerksom til tider, men han gikk faktisk veldig bra til at det var første gangen jeg red han ute. Det var også veldig fint vær da vi red, herliiiig! Men etter vi hadde ridd ble det kaldt og det begynte å snø- faktisk! Men det gikk over etter èn halvtimes tid. Jeg tok et par bilder fra sprangtreninga til Silje og Nadja som var senere på dagen før kameraet mitt gikk tom for strøm, så her er de.


Vi trodde nesten at den askeskyen hadde kommet .. o.o


Silje og Zeta
Nadja og Geert(?)

Silje og Zeta

Nadja og Geert(?)

Hva syns du om bildene?
Hva har du gjort idag?

- Mona
  • 17.04.2010, 13:57

Jentekveld, bursdag


Igår hadde jeg en  liten jentekveld/bursdag. De som var hos meg var Kari-Anne, Kristin, Andrea, Maren,Martine, Silje og Emilie. Vi hadde det kjempegøy! Vi hadde blant annet '' Pandoras eske''. Det var faktisk litt gøy! 

Idag skal jeg en tur til Elverum for å se på scooter og etter det skal vi feire voksenbursdag. bror ble 18 idag shø. :D

Den esken brukte vi til pandoras eske, haha. F.v. Kari-Anne, Maren, Kristin, Andrea, Emilie, Martine, Silje, og meg foran.


Hva skal du idag?

- Mona
  • 16.04.2010, 16:35

Ridetime 15.04.10 + film fra rideleir'09


I går var det ridetime igjen og jeg fikk høye Småen. Han er kjempesøt og god å ri, men fyttikatta  som jeg humpet der jeg satt. Han tar så gigalange steg, eller han har utrolig stor gange, ikke så rart siden han er en veldig høy hest. Men det gikk bra, jeg ble bare utrolig sliten. Vi klarte galloppen og alt så jeg er fornøyd! Neste uke har vi sprang igjen, gleder meg!

Det er ikke jeg som rir Småen på bildet over.

Jeg søkte litt rundt på picasa og fant igjen en film jeg lagde like etter rideleir'09. Det er på en måte et sammendrag fra alt vi gjorde. Det er både filmsnutter og bilder på filmen, og jeg lagde den for leeeeenge siden så det er veldig gammel musikk på den.Hva syns du om filmen?

- Mona
  • 15.04.2010, 20:06

Konfirmasjonsminnebok


Oi, k-o-n-f-i-r-m-a-s-j-o-n-s-m-i-n-n-e-b-o-k, wow så langt ord..

I et par dager nå har jeg brukt en del tid på å lage en minnebok fra konfirmasjonen med bilder og pynt og slik. Jeg er langt fra ferdig, men jeg tenkte å vise dere det jeg foreløpig har fått gjort. Jeg er egentlig ikke så veldig kreativ, men dette ble faktisk litt fint- utrolig nok!Skrifta ble feil vei på bildet, haha.


Hva syns du?
Har du en minnebok/ fotoalbum fra konfirmasjonen din?

- Mona
  • 14.04.2010, 16:07

Scooter


Nå har jeg endelig fått meldt meg på grunnkurs, så nå er jeg på leting etter scooter. Men jeg kan ingenting om scooter. Jeg vet bare at fargen enten må være rød eller hvit, eller kanskje svart eller blå, hmm.. ehee. Jeg skal forresten kjøpe meg en som er brukt, siden det ikke er noe vits å kjøpe en helt ny en når jeg bare skal ha den et par år.

Jeg og Andrea har også en avtale om at vi skal prøve å få scooterlappen før sommerferien. Så håper det er mulig, haha. :p

 

Noen som vet om et bra merke?
Kjører du scooter?

-Mona
  • 08.04.2010, 20:34

Ridetime 08.04.10- dressur


Idag var det ridetime igjen og jeg håpet faktisk på å ri Holst, siden det var så ufattelig lenge siden jeg hadde ridd han, og gjett hvem jeg fikk? Nemlig Holst. Han er jo en hafling og de er ikke så veldiiig store, så var en liten overgang fra Albert som jeg red på søndag til Holst idag. Han har en uvane med å brase av gårde for å sluntre unna alt arbeid, noen jeg husker litt av fra forrige gang jeg red han. Men idag vett'u, så gikk det supert!

Han gikk litt fort i starten og slikt, men det gikk bedre enn forventa. Han gikk på tøylen i blant (mest i skritt), stoppet når vi skulle og gikk bøyd på volter og slikt, men jeg kjente at han var stiv på høyresiden, for der var det litt vanskelig og få han bøyd. Vi holdt også på å kræsje med Kristine og Roy en gang på storvolte, men det var min feil, for Holst tok en så grådig stor volte enn det han egentlig skulle, så vi kom litt for nærme Roy, haha. Men det gikk bra idag og jeg er fornøyd!


Driver du med ridning?

- Mona

  • 05.04.2010, 13:57

Stallen 04.04.10


(Jeg skriver det som om det var i dag, selv om det var i går)
I går var jeg, Andrea og Kristine hos Maren og overnatta til idag. I går spilte vi spiritisme, sims og ufattelig mye Games. Jeg og Kristine var på lag, og vi vant de gangene Kristine hadde på ''Piloten'',haha. Idag var vi i stallen. Vi var med på å slippe inn hestene fra beite. Det var gøy. Albert gikk veldig fint idag, men han var litt stresset. Jeg og Albert prøvde på sjenkelvikninger- noe jeg er utrolig dårlig på. Men ellers gikk alt bra. Her er bilder og film!Albert

Kari

Albert

Claus

Holst

Roy

Roy

Roy

Børkur og Holst

Troja

Friday

Kristine og Roy

Maren og Friday

AlbertHva syns du om bildene og filmen?
Hva har du gjort i helga?- Mona

  • 04.04.2010, 18:30

Jeg håper jeg sover og at når jeg våkner, var dette bare en drøm...


374411-1-1270398626604.jpg
Jeg håper jeg sover og at når jeg våkner, var dette bare en drøm...
  • 02.04.2010, 23:24

Bilder fra kvelden


Nå er vi akkurat hjemme fra en herlig tur på kino og dolly dimples. Nå driver de andre og flørter med Leo( hunden min) Rare folk jeg har i huset. Her er noen bilder.
Hva har du gjort i kveld?

- Mona
  • 02.04.2010, 13:43

En kveld med herlige jenter!


Nå har jeg dusjet, fikset meg og fikset klart 3 senger. Nå mangler jeg bare noen småting før jeg blir henta av Maren. Eller vent! Jeg manger Andrea. Hun skulle vært her for lenge siden, men har ikke kommet! Fy på deg, Andrea, hah.

Senere idag skal jeg nemlig ha en liten bursdag med Maren, Kristine og Andrea. Så først skal vi på kino og se Alice in wonderland, og etter det reiser vi på dolly dimples og spiser pizza. Så drar vi hjem til meg og koser oss! Blir mer blogging utover kvelden.- Snakkes!Fullt rom? Ja! Ser såvidt gulvet, haha.


Hva skal du idag?

- Mona
  • 01.04.2010, 21:41

Bildeserie: Leo


Nå har jeg rotet gjennom en del mapper og funnet masse søte bilder av hunden min Leo. Tenkte det ville være litt kos å vise dere noen bilder av gullet mitt. Han heter Leo og er en liten shetland sheepdog på 4 år. Mitt lille gull!

<3

Har du hund?

-Mona
Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits