• 21.04.2010, 20:30

Jeg tror jeg tar en liten...


..pause fra bloggen. Har blogget aktivt i hvertfall et halvt år nå og det har vært kjempegøy, men nå i det siste har jeg ikke hatt noe særlig blogglyst eller noe å blogge om, så da er det ikke mye vits at jeg blogger hvis jeg bare gjør det for å klare å legge ut ett innlegg hver dag. Jeg tror ikke det blir så veldig lang pause, men blir nok litt greit å få en liten pause herfra. Kan hende jeg ombestemmer meg og blogger litt i morgen siden vi har sprang på ridninga... Vi får se.


Syns du det er greit å ta litt pauser i blant?

- Mona
 • 20.04.2010, 16:35

Gina Tricot til maxi


På torsdag er det åpning på Gina Tricot på Hamar og jeg skal dit etter skolen/ tentamen. Jeg skal ta buss dit med Kari-Anne så da vi kommer frem, får jeg se om jeg i det hele tatt kommer inn. Spørs om det er mange folk der, haha.

Etterpå skal jeg på jobb og etter det er det paradise hotel. Men må stikke, så blir ikke mer blogging før i kveld for jeg må underholde Andrea før hun klikker helt, neida. o.oHva skal du idag?

- Mona
 • 18.04.2010, 18:48

Atlungstad 18.04.10


Idag var jeg i stallen for å ri Albert igjen. Vi red ute og det gikk ganske bra, bare at Albert var litt  uoppmerksom til tider, men han gikk faktisk veldig bra til at det var første gangen jeg red han ute. Det var også veldig fint vær da vi red, herliiiig! Men etter vi hadde ridd ble det kaldt og det begynte å snø- faktisk! Men det gikk over etter èn halvtimes tid. Jeg tok et par bilder fra sprangtreninga til Silje og Nadja som var senere på dagen før kameraet mitt gikk tom for strøm, så her er de.


Vi trodde nesten at den askeskyen hadde kommet .. o.o


Silje og Zeta
Nadja og Geert(?)

Silje og Zeta

Nadja og Geert(?)

Hva syns du om bildene?
Hva har du gjort idag?

- Mona
 • 17.04.2010, 13:57

Jentekveld, bursdag


Igår hadde jeg en  liten jentekveld/bursdag. De som var hos meg var Kari-Anne, Kristin, Andrea, Maren,Martine, Silje og Emilie. Vi hadde det kjempegøy! Vi hadde blant annet '' Pandoras eske''. Det var faktisk litt gøy! 

Idag skal jeg en tur til Elverum for å se på scooter og etter det skal vi feire voksenbursdag. bror ble 18 idag shø. :D

Den esken brukte vi til pandoras eske, haha. F.v. Kari-Anne, Maren, Kristin, Andrea, Emilie, Martine, Silje, og meg foran.


Hva skal du idag?

- Mona
 • 16.04.2010, 16:35

Ridetime 15.04.10 + film fra rideleir'09


I går var det ridetime igjen og jeg fikk høye Småen. Han er kjempesøt og god å ri, men fyttikatta  som jeg humpet der jeg satt. Han tar så gigalange steg, eller han har utrolig stor gange, ikke så rart siden han er en veldig høy hest. Men det gikk bra, jeg ble bare utrolig sliten. Vi klarte galloppen og alt så jeg er fornøyd! Neste uke har vi sprang igjen, gleder meg!

Det er ikke jeg som rir Småen på bildet over.

Jeg søkte litt rundt på picasa og fant igjen en film jeg lagde like etter rideleir'09. Det er på en måte et sammendrag fra alt vi gjorde. Det er både filmsnutter og bilder på filmen, og jeg lagde den for leeeeenge siden så det er veldig gammel musikk på den.Hva syns du om filmen?

- Mona
 • 15.04.2010, 20:06

Konfirmasjonsminnebok


Oi, k-o-n-f-i-r-m-a-s-j-o-n-s-m-i-n-n-e-b-o-k, wow så langt ord..

I et par dager nå har jeg brukt en del tid på å lage en minnebok fra konfirmasjonen med bilder og pynt og slik. Jeg er langt fra ferdig, men jeg tenkte å vise dere det jeg foreløpig har fått gjort. Jeg er egentlig ikke så veldig kreativ, men dette ble faktisk litt fint- utrolig nok!Skrifta ble feil vei på bildet, haha.


Hva syns du?
Har du en minnebok/ fotoalbum fra konfirmasjonen din?

- Mona
 • 14.04.2010, 16:07

Scooter


Nå har jeg endelig fått meldt meg på grunnkurs, så nå er jeg på leting etter scooter. Men jeg kan ingenting om scooter. Jeg vet bare at fargen enten må være rød eller hvit, eller kanskje svart eller blå, hmm.. ehee. Jeg skal forresten kjøpe meg en som er brukt, siden det ikke er noe vits å kjøpe en helt ny en når jeg bare skal ha den et par år.

Jeg og Andrea har også en avtale om at vi skal prøve å få scooterlappen før sommerferien. Så håper det er mulig, haha. :p

 

Noen som vet om et bra merke?
Kjører du scooter?

-Mona
 • 13.04.2010, 16:58

Våren <3


Idag  er det soool, i går var det sol og for to dager siden var det sol og dager før der igjen. Snøen smelter, blomster dukker frem og gresset blir grønt.. Det er vår! Å som jeg elsker våren. Den beste årstiden i året er våren havveis mot sommer. Da vi slutter å ta på oss 20 kg med klær, henter fram sykler og tar fram vanlige sko. Ahhh, jeg elsker denne årstiden! <3


Hvilken årstid liker du best?

- Mona
 • 12.04.2010, 22:42

Jeg så en hestehov!


Etter skolen idag måtte jeg gååå hjem fra skolen. Helt greit, siden jeg egentlig bor ganske så nærme, men for å komme til meg må man gå en lang og kjedelig motbakke. Den bakken og jeg er uvenner! Men heldigvis var Kari-Anne med, så da ble ikke bakken så fæl. På veien opp så jeg en hestehov. Første jeg har sett å år hvertfall.


Har du sett en hestehov i år?

- Mona
 • 11.04.2010, 22:14

Nattaa


Idag har jeg ikke blogget èn eneste gang. Det er fordi det ikke har skjedd noe idag, absolutt ingenting. Så da blir det heller mer blogging i morgen, for da er det skole igjen, så skal få tatt noen bilder og slikt der, og på kvelden skal jeg på bursdagen til bestemor. Men nå skal jeg straks legge meg, så jeg er uthvilt til skolen i morgen, så natta!

dscf6238
Gleder meg til sommeren!

- Mona
 • 10.04.2010, 14:04

HOT OR NOT?


Hva synes dere om James Lafferty? Jeg syns han er utrolig søt og kjekk, så jeg sier hot!Hot or not?

- Mona
 • 09.04.2010, 19:57

Innkjøp


I stad var jeg og Mamma på maxi en tur for å ta ut et par bilder fra konfirmasjonen min fra i fjor. Så da stakk jeg innom The body shop å kjøpte meg en ny foundation. Den skal visst være veldig bra, så da får jeg tro på det. Nå skal jeg se på hotel cæsar og paradise på web. Jeg har ikke vært så flink til å følge med på programmer denne uka, så da blir det ekstra mye nå, heh.


Har du prøvd den før?

- Mona
 • 08.04.2010, 20:34

Ridetime 08.04.10- dressur


Idag var det ridetime igjen og jeg håpet faktisk på å ri Holst, siden det var så ufattelig lenge siden jeg hadde ridd han, og gjett hvem jeg fikk? Nemlig Holst. Han er jo en hafling og de er ikke så veldiiig store, så var en liten overgang fra Albert som jeg red på søndag til Holst idag. Han har en uvane med å brase av gårde for å sluntre unna alt arbeid, noen jeg husker litt av fra forrige gang jeg red han. Men idag vett'u, så gikk det supert!

Han gikk litt fort i starten og slikt, men det gikk bedre enn forventa. Han gikk på tøylen i blant (mest i skritt), stoppet når vi skulle og gikk bøyd på volter og slikt, men jeg kjente at han var stiv på høyresiden, for der var det litt vanskelig og få han bøyd. Vi holdt også på å kræsje med Kristine og Roy en gang på storvolte, men det var min feil, for Holst tok en så grådig stor volte enn det han egentlig skulle, så vi kom litt for nærme Roy, haha. Men det gikk bra idag og jeg er fornøyd!


Driver du med ridning?

- Mona

 • 08.04.2010, 17:01

One tree hill VS Smallville


Hvilken serie liker dere best, One tree hill eller Smallville?
(Begrunn gjerne svaret)


Jeg liker One tree hill best. Elsker den serien!

- Mona

 • 07.04.2010, 22:59

Photoshoooooooot


For rundt ei uke sia var jeg hos Maria en tur, så vi tok et par bilder. Eller først så sminket hun meg. Jeg tror jeg hadde 10 kilo med mascara, for det tok en evighet og få det av igjen senere på kvelden, haha.  Forresten, den lua og den skjerfgreia brukte vi fordi Maria måtte ha noen bilder til en skoleoppgave, så det er hu som har laget dem. Men her er noen bilder.Mona

Mona

Mona

Maria

Maria

Hva syns du?

-Mona
 • 06.04.2010, 16:39

Outfit 06.04.10


Ja, idag var det første skoledag etter påsken. Utrolig dårlig gjort at skolen min ikke har planleggingsdag i dag slik som de fleste andre skoler har. Men må man på skolen, så må man. Om èn time drar jeg på jobb, så snakkes etter det.  Her er dagens outfit.

Topp fra H&M
Hvit topp fra Bik Bok
Bukse fra Vero Moda

Har du begynt på skolen igjen idag?

- Mona
 • 05.04.2010, 21:12

Farmen VS Paradise hotel


Tenkte jeg skulle ha en VS. Så hvilket program liker du best, Farmen eller Paradise hotel? ( Begrunn gjerne svaret)


- Mona

 • 05.04.2010, 20:02

Hva gjør du?


Nå driver jeg å ser på morgendagens hotel cæsar på tv2sumo. Ellers så har jeg ingenting å gjøre. Det er ikke noe interessant på tv heller, bare fotballkamp. Hva skal jeg bruke den siste fridagen(kvelden) min til, hmm.


Hva gjør du?

- Mona
 • 05.04.2010, 13:57

Stallen 04.04.10


(Jeg skriver det som om det var i dag, selv om det var i går)
I går var jeg, Andrea og Kristine hos Maren og overnatta til idag. I går spilte vi spiritisme, sims og ufattelig mye Games. Jeg og Kristine var på lag, og vi vant de gangene Kristine hadde på ''Piloten'',haha. Idag var vi i stallen. Vi var med på å slippe inn hestene fra beite. Det var gøy. Albert gikk veldig fint idag, men han var litt stresset. Jeg og Albert prøvde på sjenkelvikninger- noe jeg er utrolig dårlig på. Men ellers gikk alt bra. Her er bilder og film!Albert

Kari

Albert

Claus

Holst

Roy

Roy

Roy

Børkur og Holst

Troja

Friday

Kristine og Roy

Maren og Friday

AlbertHva syns du om bildene og filmen?
Hva har du gjort i helga?- Mona

 • 04.04.2010, 18:30

Jeg håper jeg sover og at når jeg våkner, var dette bare en drøm...


374411-1-1270398626604.jpg
Jeg håper jeg sover og at når jeg våkner, var dette bare en drøm...
Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits