hits

Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 31.03.2013
 • Middag ute

  Heisann igjen! Har nettopp fått fikset ferdig rommet, mangler bare å vaske over. Men tenkte jeg kunne vise dere litt bilder fra i går.

  Hadde en kjempefin bursdag. Var som sagt ute å spiste med familien. Forresten, takk for alle gratulasjoner i går. Kjempekoselig! :-)

   
  Storebror og Caroline

  Mamma og lillebror
   

  - Mona

 • 24.03.2013
 • Kyss


 • 22.03.2013
 • Take a photo, or two, or one hundred

  Hallo! Må starte med å si at det er så digg med påskeferie. Skal bli så deilig å slappe av, feire bursdag og bare kose meg. I dag har Emilie vært hos meg etter skolen. Vi kjørte på med masse bilder, og kameraet ble nok brukt for å si det slik. Fikk masse flotte bilder av Emilie som jeg skal vise. Blir litt smågira når jeg får bilder både jeg og den jeg fotograferer blir fornøyde med. Får bare lyst til å fotografere enda mer. Akkurat nå ser vi på idol, så er det natta etter det. Opp tidlig i morgen for å trene!


  To av de beste


  - Mona

 • 13.03.2013
 • Snart 1 år siden allerede!

  Har bursdag om litt over to uker, og det jeg begynte å tenke på nettopp er at herregud, jeg har hatt lappen i snart et år allerede! Husker så godt denne tiden for et år siden, de siste ukene før jeg tok lappen, og jeg var kjempenervøs, spent og klar for å bli ferdig med førerkortet. Ekstra press å ta lappen på dagen. Enten stryker du og bursdagen blir dermed litt ødelagt, eller du består og dagen blir ti ganger så ubeskrivelig bra! Som jeg har sagt tidligere er bursdager store dager for meg, dagen min skal være min dag. Det er jeg som fyller år, og på denne dagen for flere år siden kom jeg til verden. Og det er jo verdt å feire? Gravde i arkivet til tiden før lappen og dagen jeg fylte atten, og fant disse bildene. Kan si gleden utstråles. En stor dag for min del som kommer til å huskes. I tillegg vil jeg bli minnet på denne dagen når jeg ser på førerkortet, 30.03.12.   Har du førerkort?

  - Mona

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no