• 31.03.2013, 15:06

Gaver


De siste dagene har jeg fått et par bursdagsgaver, så tenkte jeg kunne vise dere dem jeg har fått til nå. Kjempefornøyd med alt!:-)
 

1. Penger, parfyme, smykker( det fargede kjøpte jeg i går for litt av gavekortet).Roser av min kjære, og skilt

Topp fra bikbok

Mens gutta er ute å sparker fotball nå, så skal jeg ta en opprydding på rommet. Føler jeg gjør det hele tiden, men det blir så fort rotete.. Dessuten fikk jeg jo ting jeg vil pynte opp ro mmet med . Kommer innlegg med bilder fra middagen fra i går og antrekket. Føler dette blir en god bloggdag! 

- Mona

 • 30.03.2013, 11:32

Sweet nineteen!!


I DAG ER JEG 19 ÅR! :-)

Våknet for rundt en time siden. Senere i dag skal jeg til maxi en tur. Fikk gavekort, så skal handle meg litt klær til i kveld, for da skal jeg ut å spise med familien. Det blir koselig! Denne dagen skal bare nytes, man fyller jo bare år èn gang i året, så i dag skal jeg kose meg masse! :-)


- Mona

 • 28.03.2013, 08:41

God morgen!


Har akkurat våknet sammen med kjæresten min. Er så godt å våkne opp tidlig av fugler som kvitrer og blå himmel!

 • 26.03.2013, 20:30

Biff med stuede poteter og gratinerte grønnsaker

 • Categori: Mat

Byttet design i går om det er blitt lagt merke til. Var ikke fornøyd med det forrige, så nå mangler jeg bare header( som jeg ikke klarer å få i riktig str...enda.).

Men til overskriften. Har nettopp spist en herlig middag med familien. Indrefilet med stuede poteter, gratinerte grønnsaker med cottage cheese, og bernaisesaus og peppersaus. Nam. Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden, så snakkes i morgen enten før eller etter trening.

- Mona

 • 24.03.2013, 21:32

Kyss • 24.03.2013, 16:51

God start på dagen


Stod opp grei tid denne søndagsmorgenen, gikk ned og lagde pai til kjæresten. Har lagd det tre ganger på kort tid nå, for det er kjempegodt. Etter det gikk kjæresten, søskenbarnet mitt og lillebror  ut og sparket litt fotball noen timer, mens jeg ryddet og vasket rommet, og tok en varm og god dusj. Nå er jeg nysminket og vi har akkurat spist min nye favorittkosemat yoghurt med banan. Yummi!

- Mona

 • 22.03.2013, 23:16

Take a photo, or two, or one hundred


Hallo! Må starte med å si at det er så digg med påskeferie. Skal bli så deilig å slappe av, feire bursdag og bare kose meg. I dag har Emilie vært hos meg etter skolen. Vi kjørte på med masse bilder, og kameraet ble nok brukt for å si det slik. Fikk masse flotte bilder av Emilie som jeg skal vise. Blir litt smågira når jeg får bilder både jeg og den jeg fotograferer blir fornøyde med. Får bare lyst til å fotografere enda mer. Akkurat nå ser vi på idol, så er det natta etter det. Opp tidlig i morgen for å trene!


To av de beste- Mona

 • 22.03.2013, 13:06

Summer 2013


Har en følelse av at sommeren 2013 kommer til å bli en veldig bra sommer. Syden, familiekos, venner og kjæreste! Gleder meg til sene sommerkvelder, varme og kos. Eneste jeg er skeptisk på er det norske sommerværet. La det for guds skyld komme masse sol og varme i sommer!  Må ta igjen for de tidligere regnfulle sommerene. 


Ser du frem til sommeren?

- Mona

 • 21.03.2013, 21:34

Sleeping beauty


heihei. Kjenner jeg er kjempesliten i dag. Hadde heldigvis kort skoledag, så kunne reise rett hjem etter skolen. Og når man plasserer seg i senga og er sliten i tillegg, så sier det seg selv at å sove frister veldig. Så det ble et par timer med powernap. Kjæresten kom etterhvert, og nå er jeg så sliten ( igjen) så skal bare se ferdig paradise, så er det natta her i hvertfall. Heldigvis litt kortere skoledag i morgen, så påskeferie! wihu!- Mona

 

 • 20.03.2013, 10:15

I aktivitet


Heihei. Akkurat nå sitter jeg på skolen og har sosiologi. Etter skolen skal jeg til espern og trene med Maria. Vi var der på mandag, og skal tilbake i dag. Har fått masse treningsinspirasjon. Det er herlig. 


Fra siste treningsøkt( bilde fra mølla). Legger ut slike bilder som en slags ''dagbok'' for meg selv.Ganske greit. 


- Mona

 • 19.03.2013, 21:53

Hvem er jeg?


 

Mitt navn er Mona- min blogg er bokstavelig talt oppkalt etter mitt navn. Jeg er ei jente på 23 år som kommer noen kilometer fra Hamar, men vi kan vel si Hamar siden det er der jeg ble født og bodde mine seks første år! De som kjenner meg vil nok beskrive meg som ei blid, omsorgsfull og familieorientert jente,  alltid sent ute og perfeksjonist på det jeg driver med..

En av tingene jeg gjør på fritiden ( utenom å jobbe) er å ri, og jeg har alltid hatt en barndomsdrøm om å eie min egen hest en gang i fremtiden. Jeg har også en stor interesse for interiør og baking. En drøm er å åpne mitt eget konditori, men det blir vel bare med drømmen? 

I 2017 startet jeg opp mitt 5 år lange studieløp for å bli grunnskolelærer for 1-7 trinn. Så dette blir noen spennende år. I tillegg har jeg en hemmelighet jeg skal fortelle om senere. 

Bildene er tatt med canon eos 550d om ikke annet er nevnt( eller iphone 5s)

 • 18.03.2013, 20:25

Ukens engelske sitater


1. That annoying moment when the outfit you want to wear is in the laundry.

2. I don't get why people take pictures of themselves showing their middle finger. Was the camera mean to them or something?

3.  The first five days after the weekend are always the hardest.

4. The last time I saw something like you, I flushed it.

5. Since you so kindly asked to use the bathroom, I think that I 'll take another half an hour.

6.  I wish mirrors and pictures would get together and agree on what I really look like.

7. My daily routine: Wake up, be awesome, go back to sleep.

8. I look back on the stupidest stuff we've done and think: This is why we're best friends.

9. If you can't laugh at yourself, I would be happy to do it for you.

10. Looking at a closet full of clothes and yet still thinking you have nothing to wear.


pusiiin

- Mona

 • 17.03.2013, 21:27

Ettervekst


Hei. Ble litt sen blogging i dag. Har brukt hele tiden på å spille marioparty 9 med kjæresten og lillebror, og super mario med lillebror på nintendo 64. Vekker gamle minner. Føler meg gammel når jeg sier det.. 

Men, til håret. Noen som har noe forslag med hva jeg kan gjøre med etterveksten? Farge det er ikke et alternativ. Men tenkte på å lyse ut selve fargen med blåshampo, for den har litt gulskjær.( om det går da) Men egentlig vil jeg ha så mørkt hår som etterveksten. Det er jo ikke så veldig vakkert med den etterveksten jeg har nå, men tror det vil bli finere jo lengere ut den naturlige hårfargen min kommer, for da blir det jo mørkt innerst, og lyse tupper( 1/3 av håret lyst, og resten mørkt om dere ser for dere det samme som meg). Kommer egentlig ikke frem til noe med innlegget, men om noen har noe erfaring med ettervekst og har noen tips til hva jeg kan gjøre med det eller ikke gjøre så kom gjerne med det. - Mona

 • 15.03.2013, 09:58

Katten min er tilbake!


Åh. For en lykke! Da jeg kom hjem fra ridning i går, møtte jeg lillebror og mamma i gangen, ganske blide. Skjønte ikke så mye, men så sa lillebror at katten min endelig hadde kommet tilbake etter 12 dager borte. Hadde egentlig begynt å miste litt håpet på at babyen min ville komme tilbake, i og med at alle andre katter vi har hatt som har blitt borte, aldri har kommet igjen. Men Lucy kom tilbake alene i går kveld, litt mager, hes men veldig kosete og sulten. Såå glad for at pusen min kom tilbake!Har nettopp bestilt time hos dyrlegen på tirsdag for å sjekke at alt er bra med pusen, og for å sette inn microchip. 

- Mona

 • 14.03.2013, 09:09

God morgen!


Hallo! Har nettopp kommet hjem fra kjæresten. Sov der i natt, men dro hjem da han skulle på skolen. Selv har jeg fri i dag, eller hjemmestudie, så det er ganske godt må jeg si! Lagde meg en herlig wraps som frokost, og nå skal jeg bare slappe av før jeg starter å rydde og vaske rommet mitt. Snakkes senere i dag!

- Mona

 

 • 13.03.2013, 20:47

Snart 1 år siden allerede!


Har bursdag om litt over to uker, og det jeg begynte å tenke på nettopp er at herregud, jeg har hatt lappen i snart et år allerede! Husker så godt denne tiden for et år siden, de siste ukene før jeg tok lappen, og jeg var kjempenervøs, spent og klar for å bli ferdig med førerkortet. Ekstra press å ta lappen på dagen. Enten stryker du og bursdagen blir dermed litt ødelagt, eller du består og dagen blir ti ganger så ubeskrivelig bra! Som jeg har sagt tidligere er bursdager store dager for meg, dagen min skal være min dag. Det er jeg som fyller år, og på denne dagen for flere år siden kom jeg til verden. Og det er jo verdt å feire? Gravde i arkivet til tiden før lappen og dagen jeg fylte atten, og fant disse bildene. Kan si gleden utstråles. En stor dag for min del som kommer til å huskes. I tillegg vil jeg bli minnet på denne dagen når jeg ser på førerkortet, 30.03.12. Har du førerkort?

- Mona

 • 13.03.2013, 09:55

Treningstid


Heihei! Om ikke mange måneder er det sommer, og jeg begynner å føle på stresset med treningen. Vil jo helst komme i form før da. Så i går trente jeg på espern,og skal gjøre det igjen i dag. Viktig at jeg bestemmer meg for å trene flere dager i uka enn kun èn. Så da blir det en ny treningsøkt i dag, og ridning i morgen. Høres bra ut om jeg må si det selv. I tillegg har mat mye og si, så sunne Mona må komme frem i lyset. Kan si jeg har veldig flink i det siste til å holde meg unna det usunne, men jeg kan bli enda flinkere. I går var jeg hos kjæresten på kvelden, og fikk servert herlig salat med kylling og appelsinjuice. Så fint å ha en kjæreste som også er motivert for sunt kosthold!


Gårsdagens økt på mølla( + styrke, men tok ikke akkurat bilde da) og mat, starter rolig og tar det gradvis.

- Mona

 • 12.03.2013, 10:22

Ukens engelske sitater


1. If monday had a face, I would punch it.

2. Buying the most expensive things in the store when your parents are paying, but when it's your money, nothing looks good enough to buy.

3. I laugh at my mistakes, so excuse me while I laugh in your face.

4. Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

5. Don't worry about those who talk behind your back. They're behind you for a reason.

6. Fake tan, fake boobs, fake nails, fake hair. Please tell me again how you want a real man.

7. In boring classes, I improve my art skills.

8. The best way to avoid parking tickets is to remove your windshield wipers.

9. Mom: Clean your room. We're having guests over for dinner. Me: I didn't realize dinner was being held in my room.

10. Nice tan! What's your race? Carrot?

 • 11.03.2013, 13:10

Work


Hallo! Har ikke hatt tid til å blogge denne helgen. Har absolutt hele tiden, spesielt i går, så fikk ikke akkurat presset inn noe blogging. Skal også på jobb etter skolen i dag. Penger! ❤ Men skal bli sykt godt med helg om et par dager kjenner jeg. Beina, ryggen, skuldrene og hofta verker. Rett og slett hele kroppen er sliten! Kanskje jeg blogger i kveld. Kommer ann på formen etter jobb. Skal hvertfall legge meg litt tidligere i kveld enn i går. 

Forresten. Kjæresten min lagde seg blogg i går. ( Eller åpnet igjen den forrige, med en ny start) Sjekk den ut her
Gamle bilder


- Mona

 • 07.03.2013, 15:33

My baby is missing


Min søte pus, Lucy er blitt borte. Fra kvelden på lørdag 02.03.13 har hun vært ute av syne. Mest sannsynlig gått seg vill i og med at hun er en alder av 10 mnd  så hun er ikke helt kjent med nabolaget enda, og hun er i tillegg svært sjeldent borte fra hjemmet. Har vært litt rundt på Løten og hengt opp lapper om henne. Vil jo gjerne finne igjen babyen min. Så om noen i Løten-området ser en katt som er på tur, svart og hvit. Hvite mønstre på potene og halsen, så ta kontakt. Tar imot alle tips for å få pusen min hjem igjen. - Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits