• 31.03.2012, 21:06

Byen i kveld


Hallo! Nå er jeg på bursdagsvors. Etterpå stikker vi på byen-styx. Må jo ta en tur nå som jeg er atten. Ha en fin kveld!

 • 31.03.2012, 16:06

Bilder fra kvelden i går!


Bursdagen min i går ble veldig bra! Kommer nok aldri til å glemme 18 årsdagen min med lappen, bursdagsfeiring med jentene og alt! Hadde en veldig fin dag og natt i går! - Mona

 • 30.03.2012, 11:26

Jaa, NÅ HAR JEG LAPPEN!! og bursdag!


Idag har jeg bursdag! Så i dag er jeg blitt 18 år og myndig! I tillegg til dette hadde jeg oppkjøring i dag og bestod med glans. For en herlig følelse og endelig ha lappen, og på bursdagen min i tillegg. Kan ikke beskrives!!
Nå skal vi ut på mange kjøreturer, lille søte bilen min!!

- Mona

 • 29.03.2012, 21:20

Ny kjole fra nelly!


I morgen har jeg bursdag, og har derfor planlagt en koselig kveld med jentene hjemme hos meg. Handlet en kjole fra nelly forrige uke( selv om jeg egentlig ikke hadde råd så måtte jeg bare!) Den passet akkurat, så derfor skal jeg bruke den i morgen kveld.


Med blits
 uten blits

Er den ikke fin?

- Mona

 • 28.03.2012, 20:38

Bloggen fyller år!!


Tiden bare flyr avgårde og det har i dag gått hele tre år siden jeg ankom blogg.no for første gang og opprettet min egen blogg! I løpet av disse årene har jeg hatt dager hvor jeg har hatt veldig blogginspirasjon, og dager hvor bloggen har blitt lagt litt til side. Det er egentlig ganske spennende å se tilbake på gamle innlegg på bloggen, og se fremgangen og forandringene. Både bloggen og jeg har vokst, og det som er så fint med å ha en blogg er at man når som helst kan gå tilbake i arkivet og se på de gamle minnene man kanskje hadde glemt og bilder man ikke husker at man har tatt.

Et par av filmene gjennom tiden:
 

Gratulerer med 3 års-dagen, bloggen min!

- Mona

 • 27.03.2012, 21:03

Hjemmespa


Hallo. Har vært dårlig på bloggsiden de siste dagen av flere grunner, blant annet på grunn av tre-dagers tentamen som er over i morgen og fordi jeg har vært helt tett av forskjølelse. Hadde et nesten hosteanfall på bussen i dag. Følte meg sperret i meg selv mens jeg prøvde å unngå å hoste meg ihjel.. Men over til overskriften. Ettersom jeg har hatt noen greit slitsomme dager, så syns jeg selv at jeg fortjente litt selvpleie. 


ansiktssmaske/ skrubb og fuktighetskrem ++

hårkur
Så nå har jeg nettopp tatt ansiktsmaske, fotbad, dusjet, tatt hårkur og lakket neglene. Føler meg mye bedre allerede. Alle jenter burde holde av litt tid til å pleie seg selv. Du fortjener det!

 - Mona

 • 26.03.2012, 14:53

Ukens engelske sitater


1. Greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

2. I'm jealous of my parents; I'll never have a kid as cool as theirs.

3. Everybody has their own opinion, their own ideas of what beauty is.

4. That moment during an argument when you realize you're wrong.

5. Some people simply grow old, but they never grow UP. Clearly he's becoming more of an assoholic in his old age.

6. Never assume that someone likes you by their sweerness. Sometimes you're just an option when they're bored..

7. If sleep is important. Then why does school start so early?

8. I hate how spiders just sit there on the walls and act like they pay rent.

9. You better put a condom on- if you're gonna act like a dick you need to dress like one.

10. If you're going to be two faced, at least make one of them pretty!- Mona

 • 25.03.2012, 20:11

wii, om ikke lengee!


Om 3 dager blir bloggen 3 år, mens om 5 dager fyller jeg 18 og om ikke lenge skal jeg ta førerkortet på bil!!! Utrolig hvor fort tiden har gått! Ser frem til festligheter, bursdagsfeiring med jentene og påskeferie til helga. Blir såå braa!

Noe du ser frem til?

- Mona

 • 24.03.2012, 11:37

Jobb og antrekk 24.03.12


Hallo. Om litt stikker jeg på jobb på taigaen. Har ikke jobbet der siden starten av januar, så er nok en del jeg må sette meg inn i idag! Ha en fin dag!


nammm

Antrekket: Topp fra gina t // shorts fra h&m // jakke fra taigaen


- Mona

 • 23.03.2012, 20:05

Sebastian Penetraitt Mask


Bestilte meg hårkur tidligere i uka,  og mottok den i dag. Prøvde den i stad og jeg føler jeg fikk gode resultater allerede etter første gang. Håret mitt har blitt litt slitt ettersom jeg ikke har klyppet det siden starten av september, og i tillegg bruker hårføner nærmest hver dag. Men håret mitt ble silkemykt. Gleder meg til å se resultatet etter to-tre uker!
Kjøpes her

Bruker du hårkur?

- Mona

 

 • 22.03.2012, 22:38

Klipp fra treninga i dag


Fikk forespørsel på om jeg kunne blogge litt mer om hest og ridning. Her er noen korte klipp fra treninga i dag. Rir forresten Albert, hesten jeg som regel rir. Skal skrive et litt mer utfyllende innlegg senere om deeeet.  

- Mona

 • 22.03.2012, 17:33

Handlet på intersport


Etter skolen i dag øvelseskjørte jeg til Elverum med mamma for å sjekke ut det nye kjøpesenteret! Ble til at jeg kjøpte meg et par nye treningssko. Trenger jo det nå som jeg har meldt meg inn på espern. Så nå blir det ordentlig trening fremover med Heidi, wihii!


Åh, jeg elsker dem!!


Hva syns du? 

- Mona

 • 20.03.2012, 20:49

Tigi Bed head- hard head


Må bare nevne noe komisk fra forrige innlegg. Jeg visste ikke at en hund kunne klare å rette all fokus til seg ved å helt uvisst dukke opp foran kameraet og bli med på et bilde i et innlegg. Må si jeg er imponert, haha!

 Tenkte jeg bare måtte tipse dere om en hårspray som er verdt å teste ut! Jeg har testet ut utallig forskjellige typer hårspray, men aldri funnet en god- Helt til en gang i fjor eller året før( tror det var i starten av fjoråret). Tigi, Bed head- Hard head er en av mine favoritter!

Den gjør ikke håret stivt, holder bra og lukter helt greit. Koster rundt 200 i butikk, men den selges billigere her og her. Jeg har handlet denne for kun 80 kr et par ganger med fri frakt, men ellers betaler jeg ikke mer enn rundt hundrelappen.

Har du prøvd denne før?

- Mona

 • 19.03.2012, 20:18

Wii, fått bebissen tilbake


Heiheii.  Etter èn uke uten min lille data fikk jeg den endelig tilbake i dag, hel og pen! Litt godt å kunne sitte i senga igjen med tv og pc enn å måtte bruke den stasjonære som står noen meter for langt unna..


selvsagt kom denne voffen i veien


Hadde forresten min første kjøretime på 3 mnd i dag, og det gikk egentlig ganske bra. Nå er det bare å vente på oppkjøringa, så er jeg kanskje endelig ferdig med det stresset!

- Mona

 • 19.03.2012, 19:15

Ukens engelske sitater


1. I like finding money in my clothes. It's like a gift to me.. from ME!

2. Love hurts. Boys lie. Friends cry. People die. Parents yell. You always try. You're never good enough and you don't know why.

3. Seeing the first question on a test and thinking, ' Yup.. I'm screwed..'

4. How people treat you is their karma; how you react is yours.

5. Don't let him have the satisfaction of knowing you'll always be there waiting.

6. When you judge another, you do not define them, you define yourself.

7. That "oh fuck!" moment when you lean back a little to far in your chair and then gravity takes over.

8. Maxim for life: You get treated in life the way you teach people to treat you.

9. If you request me on facebook and your profile picture is a car, I will assume you're a transformer.

10. I'm so good at sleeping I can do it with my eyes closed.- Mona

 • 18.03.2012, 18:21

vaskepike


Kom hjem for et kvarter siden og ankom et rom som ikke var særlig rent og ryddig. Så nå er det bare å bite tennene sammen og rydde og vaske rommet. Føler jeg gjør det hele tiden, men har man hund som røyter så er det vanlig å ha et nært forhold til støvsugeren og vaskekluten. Nå skal spotify-spillelisten min( du finner den her) og vaskekluten få jobbe litt!Vasker du rommet ditt ofte?

- Mona

 • 18.03.2012, 11:44

Ut å lage mat


Om litt drar jeg til bestefar for å lage middag til slekta. Jeg påtok meg å lage middag i dag ettersom det er så lenge siden vi har spist middag hos bestefar, og det er jo ganske koselig at slekta møtes til middag! Skal bare fikse meg litt, så stikker jeg. Ha en fin søndag! 


ene søskenbarnet

- Mona

 • 17.03.2012, 23:29

Isadora eye shadow trio


Dette innlegge skulle egentlig postes før i dag, men har vært på bursdag så derfor kom ikke innlegget før nå.

Denne gangen skal jeg gi en anbefaling av et sminkeprodukt jeg bruker nærmest hver dag. Øyenskyggene fra isadora er et av de beste jeg har vært borti. De er enkle og legge, ser fine ut og holder lenge på øyelokket. Er ikke rart jeg anbefaler denne!

 Prisen ligger på rundt 100 kr tror jeg, og det er i grunn ganske grei pris ettersom du får tre forskjellige farger i en pakke. Jeg har hatt min i flere måneder nå, og det er enda ikke tomt- altså den holder lenge!  


Finnes i ulike farger. Jeg har i fargen 81 cool browns.


- Mona

 • 16.03.2012, 22:37

Fuck up


Hallo! Har akkurat kommet hjem fra kino med søte Heidipus. Vi så filmen fuck up, en norsk action komediefilm som hadde premiere i dag. Den var veldig bra... om vi ser bort i fra de episodene med elg(hehe). 

Har forresten lest gjennom de bloggforslagene jeg har fått til nå, og har et innlegg i hodet til i morgen. Anbefaling av et produkt jeg liker godt! Men skal se senkveld og rydde i bildemappene på dataen. Det blir en greit stor jobb altså.. Så snakkes! 

- Mona

 • 15.03.2012, 21:25

Inspirasjon?


Okei. Noen dager har jeg veldig blogglyst og inspirasjon, andre dager ikke fullt så mye. Det avhenger av hvor mye energi jeg har og om jeg i det hele tatt har noe å blogge om. Så, derfor spør jeg nå dere: Noe spesielt dere vil jeg skal skrive om? Tar imot alle forslag/ tips!

Det blir enklere for meg, og mer spennende for dere! 

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits