• 31.03.2012, 21:06

Byen i kveld


Hallo! Nå er jeg på bursdagsvors. Etterpå stikker vi på byen-styx. Må jo ta en tur nå som jeg er atten. Ha en fin kveld!

 • 31.03.2012, 16:06

Bilder fra kvelden i går!


Bursdagen min i går ble veldig bra! Kommer nok aldri til å glemme 18 årsdagen min med lappen, bursdagsfeiring med jentene og alt! Hadde en veldig fin dag og natt i går! - Mona

 • 30.03.2012, 11:26

Jaa, NÅ HAR JEG LAPPEN!! og bursdag!


Idag har jeg bursdag! Så i dag er jeg blitt 18 år og myndig! I tillegg til dette hadde jeg oppkjøring i dag og bestod med glans. For en herlig følelse og endelig ha lappen, og på bursdagen min i tillegg. Kan ikke beskrives!!
Nå skal vi ut på mange kjøreturer, lille søte bilen min!!

- Mona

 • 28.03.2012, 20:38

Bloggen fyller år!!


Tiden bare flyr avgårde og det har i dag gått hele tre år siden jeg ankom blogg.no for første gang og opprettet min egen blogg! I løpet av disse årene har jeg hatt dager hvor jeg har hatt veldig blogginspirasjon, og dager hvor bloggen har blitt lagt litt til side. Det er egentlig ganske spennende å se tilbake på gamle innlegg på bloggen, og se fremgangen og forandringene. Både bloggen og jeg har vokst, og det som er så fint med å ha en blogg er at man når som helst kan gå tilbake i arkivet og se på de gamle minnene man kanskje hadde glemt og bilder man ikke husker at man har tatt.

Et par av filmene gjennom tiden:
 

Gratulerer med 3 års-dagen, bloggen min!

- Mona

 • 26.03.2012, 14:53

Ukens engelske sitater


1. Greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

2. I'm jealous of my parents; I'll never have a kid as cool as theirs.

3. Everybody has their own opinion, their own ideas of what beauty is.

4. That moment during an argument when you realize you're wrong.

5. Some people simply grow old, but they never grow UP. Clearly he's becoming more of an assoholic in his old age.

6. Never assume that someone likes you by their sweerness. Sometimes you're just an option when they're bored..

7. If sleep is important. Then why does school start so early?

8. I hate how spiders just sit there on the walls and act like they pay rent.

9. You better put a condom on- if you're gonna act like a dick you need to dress like one.

10. If you're going to be two faced, at least make one of them pretty!- Mona

 • 25.03.2012, 20:11

wii, om ikke lengee!


Om 3 dager blir bloggen 3 år, mens om 5 dager fyller jeg 18 og om ikke lenge skal jeg ta førerkortet på bil!!! Utrolig hvor fort tiden har gått! Ser frem til festligheter, bursdagsfeiring med jentene og påskeferie til helga. Blir såå braa!

Noe du ser frem til?

- Mona

 • 23.03.2012, 20:05

Sebastian Penetraitt Mask


Bestilte meg hårkur tidligere i uka,  og mottok den i dag. Prøvde den i stad og jeg føler jeg fikk gode resultater allerede etter første gang. Håret mitt har blitt litt slitt ettersom jeg ikke har klyppet det siden starten av september, og i tillegg bruker hårføner nærmest hver dag. Men håret mitt ble silkemykt. Gleder meg til å se resultatet etter to-tre uker!
Kjøpes her

Bruker du hårkur?

- Mona

 

 • 22.03.2012, 22:38

Klipp fra treninga i dag


Fikk forespørsel på om jeg kunne blogge litt mer om hest og ridning. Her er noen korte klipp fra treninga i dag. Rir forresten Albert, hesten jeg som regel rir. Skal skrive et litt mer utfyllende innlegg senere om deeeet.  

- Mona

 • 19.03.2012, 20:18

Wii, fått bebissen tilbake


Heiheii.  Etter èn uke uten min lille data fikk jeg den endelig tilbake i dag, hel og pen! Litt godt å kunne sitte i senga igjen med tv og pc enn å måtte bruke den stasjonære som står noen meter for langt unna..


selvsagt kom denne voffen i veien


Hadde forresten min første kjøretime på 3 mnd i dag, og det gikk egentlig ganske bra. Nå er det bare å vente på oppkjøringa, så er jeg kanskje endelig ferdig med det stresset!

- Mona

 • 19.03.2012, 19:15

Ukens engelske sitater


1. I like finding money in my clothes. It's like a gift to me.. from ME!

2. Love hurts. Boys lie. Friends cry. People die. Parents yell. You always try. You're never good enough and you don't know why.

3. Seeing the first question on a test and thinking, ' Yup.. I'm screwed..'

4. How people treat you is their karma; how you react is yours.

5. Don't let him have the satisfaction of knowing you'll always be there waiting.

6. When you judge another, you do not define them, you define yourself.

7. That "oh fuck!" moment when you lean back a little to far in your chair and then gravity takes over.

8. Maxim for life: You get treated in life the way you teach people to treat you.

9. If you request me on facebook and your profile picture is a car, I will assume you're a transformer.

10. I'm so good at sleeping I can do it with my eyes closed.- Mona

 • 18.03.2012, 18:21

vaskepike


Kom hjem for et kvarter siden og ankom et rom som ikke var særlig rent og ryddig. Så nå er det bare å bite tennene sammen og rydde og vaske rommet. Føler jeg gjør det hele tiden, men har man hund som røyter så er det vanlig å ha et nært forhold til støvsugeren og vaskekluten. Nå skal spotify-spillelisten min( du finner den her) og vaskekluten få jobbe litt!Vasker du rommet ditt ofte?

- Mona

 • 18.03.2012, 11:44

Ut å lage mat


Om litt drar jeg til bestefar for å lage middag til slekta. Jeg påtok meg å lage middag i dag ettersom det er så lenge siden vi har spist middag hos bestefar, og det er jo ganske koselig at slekta møtes til middag! Skal bare fikse meg litt, så stikker jeg. Ha en fin søndag! 


ene søskenbarnet

- Mona

 • 16.03.2012, 22:37

Fuck up


Hallo! Har akkurat kommet hjem fra kino med søte Heidipus. Vi så filmen fuck up, en norsk action komediefilm som hadde premiere i dag. Den var veldig bra... om vi ser bort i fra de episodene med elg(hehe). 

Har forresten lest gjennom de bloggforslagene jeg har fått til nå, og har et innlegg i hodet til i morgen. Anbefaling av et produkt jeg liker godt! Men skal se senkveld og rydde i bildemappene på dataen. Det blir en greit stor jobb altså.. Så snakkes! 

- Mona

 • 15.03.2012, 21:25

Inspirasjon?


Okei. Noen dager har jeg veldig blogglyst og inspirasjon, andre dager ikke fullt så mye. Det avhenger av hvor mye energi jeg har og om jeg i det hele tatt har noe å blogge om. Så, derfor spør jeg nå dere: Noe spesielt dere vil jeg skal skrive om? Tar imot alle forslag/ tips!

Det blir enklere for meg, og mer spennende for dere! 

- Mona

 • 15.03.2012, 16:51

Er du som meg?


Er du den type person som foretrekker å heller se en komedie enn en skummel skrekkfilm? Gjemmer du deg bak puta slik som meg når vennene dine absolutt skal se en skummel film? Ja, da er du lik meg. Jeg liker ikke skrekkfilmer i det hele tatt. Jeg får helt fnatt om vennene mine vil se en skrekkfilm på en jentekveld. Det ender som regel med at jeg sitter under et pledd med en pute jeg kan skjule meg med om det dukker opp noe skremmende på skjermen. Jeg ser sikkert veldig sjarmerende ut med et øye stikkende frem mellom en sprekk i pleddet!

har ikke noe bilde av meg bak en pute, haha

Jeg ser derfor sjeldent skrekkfilmer, og foretrekker derfor komedier, spesielt tenåringskomedier. Er det ikke såå mye bedre å kose seg i sofaen med potetgull og brus og le seg gjennom en morsom film, enn å skvette hvert femte minutt og ikke tørre å gå på do etterpå i skrekk for å møte et skummelt vesen i speilet? Skal innrømme at jeg i blant får et lite kick når jeg ser skumle filmer, rett og slett fordi jeg skvetter- men fremdeles er komedier aller best syns jeg!Hva slags type film liker du best?

- Mona

 • 14.03.2012, 20:24

På farten


Hallo! Dette blir et raskt innlegg. Har ikke vært på dataen så mye i dag ettersom skolepc'en min er på reperasjon, vi har hatt både redegjørelse og innlevering av oppgave på skolen i dag, jeg har øvelseskjørt flere timer med bestefar ( snart oppkjøring!!) og vært på jobb! Lover bedre blogging i morgen. Snakkes!- Mona

 • 13.03.2012, 20:18

Coverbilde


 Gikk inn på motehus sin side på facebook og fant meg selv på banneren/ coverbildet. Litt artig da! Sendte inn et bidrag for en liten stund siden, og ja, der havnet jeg på banneren! Gøygøy. Se det her!Kan du se meg?

- Mona

 • 12.03.2012, 22:04

Kødd med meg! Seriøst?!


Åh, har trekt vinner av konkurransen, men har laget en film hvor jeg røpet det, og skjermen på skolepc'en min knuste for omtrent 15 minutter siden mens jeg lastet opp filmen på youtube. Har også en viktig oppgave der inne som egentlig skal leveres på onsdag.. Flott at dette skulle skje akkurat nå..dårlig karma?.. 


say no more..

Kjenner frustrasjonen boble, heldigvis er det skjermen som er ødelagt, ikke dataen generelt. Litt heldig i det uheldige.. 

god natt!

- Mona

 • 12.03.2012, 16:44

Russeklær


Heiheii! Idag fikk jeg pakken min fra russeservice som inneholdt blant annet russebuksa, gensere, fløyte, solbriller og ja, masse andre russeting. Kjente jeg begynte å bli litt småladd da jeg prøvde buksa i stad! Ikke så lenge til mai og russetiden.:-)

I år er jeg forresten svartruss, mens neste år er jeg rød. Skulle nemlig egentlig ikke være russ i år, men slengte meg på de i klassa. (skal verken på de store treffene eller ha bil med andre i år) Derfor blir dette året bare en forsmak på neste års russefestligheter, bare gøy det! 

Er du russ i år?

- Mona


KONKURRANSEN STENGER FORRESTEN CA KLOKKA 18:00 i kveld! Du finner konkurransen HER

 • 12.03.2012, 11:11

Ukens engelske sitater


1. Some people lie so much they begin to believe their own bullshit.

2. He lies. She cries. He's not sorry, but he apologizes. She complains, he doesn't change. But yet, she still stays. 

3. Maybe you should eat makeup so you can try to be pretty on the inside, bitch..

4. Don't cry over the past, it's gone. Don't stress about the future, it hasn't arrived. Live in the present and make it beautiful.

5. Don't try to tell me that you think you know me. Your head is so high I cannot hear what you're saying.

6. Some girls act like bitches so they won't get hurt. Some girls are bitches because they got hurt.

7. be the girl you want your daughter to be. Be the girl you want your son to date. Be classy, anything but trashy.

8. I know I'm not perfect, but I'm so close it scares me.

9. Forgive them even if they are not sorry.

10. Why is Monday so far from Friday, but Friday so close to Monday?- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits