• 30.03.2011, 23:28

Min bursdag


Takk for alle gratulasjoner!

Idag har jeg vært i barnehagen på praksis hele dagen. Victoria startet hele gratulasjonsbomben ved å komme inn på avdelingen og si "Gratulerer med dagen! ". Etter det fikk jeg enda flere gratulasjoner og kake. Stas og være i barnehagen på bursdagen sin a gitt . Ellers idag har jeg vært på jobb. Har til og med blitt sunget for to ganger i dag, ikke verst.haha. I stad var jeg og familien ute å spiste og koste oss. Måtte jo feire litt!


Ha en fin kveld søtiser!

- Mona

 • 29.03.2011, 22:00

Om 2 timer er jeg 17 år


Nå er det min tur! Om to timer har jeg bursdag! Føles som bare noen uker siden jeg fylte 16 år. I morgen er jeg endelig 17 år, bare ett år til jeg er 18! 18 år altså, drøyt ! Jeg har en vane med å alltid fortelle at om så så mange dager har jeg bursdag. For meg er ikke bursdag bare en helt vanlig og daff dag. Det er  din egen dag. Dagen du skal kose deg ekstra mye og bare nyte!

Jeg kom med en tragisk kommentar på skolen i dag " Ja, siden det er siste dagen min som 16 åring, så må jeg jo få gjort det jeg ikke har fått gjort dette året,så da er det bare å kjøre på!! " ... Tonje tenkte koffert og braste ut i latter. Hun misforstod bokstavelig talt! Haha!
Nå skal jeg slappe av før jeg legger meg under den store dyna mi! 

Snakkes i morgen! :)

- Mona

 • 29.03.2011, 08:51

Gratulerer med dagen!


Bloggen min er 2 år idag ( 28.03.11). Tiden har gått utrolig fort, og dagen jeg startet å blogge, visste jeg ikke at jeg kom til å holde på så lenge! Så gratulerer med dagen, bloggen min! ♥(haha, ikke bra redigert i det hele tatt!)

- Mona

 

 • 27.03.2011, 21:26

Yesterday and today


Kvelden i går var super, mens natten derimot..tja, den ble som den ble.. Møtte både ukjente og kjente fjes, og brukte forresten den røde kjolen. Siden jeg overnattet hos Trine, så ble jeg med på ryddinga av lokalet idag. Det så jo, ehm.. veldig fint ut der.. Men etter flere søppelposer med søppel og tomme bokser, skrubbing av gulv og bord, så ble det fint til slutt!

Nå er jeg så og si ganske utslitt, så idag blir det ''tidlig'' kvelden. Snakkes!

 

Hva har du gjort i dag?

- Mona

 • 26.03.2011, 17:06

hvilken kjole?


I kveld skal jeg på bursdagsfesten til Trine. Sigrid og de er så snille og kommer innom her for å hente meg på veien dit, så jeg slipper å stresse med buss og tog. Herlig! Idag har jeg bestemt meg for å ikke stresse før jeg drar bort, som jeg ellers alltid gjør. Da løper jeg rundt i huset, opp og ned trappa for å hente ditt og datt. Men det er en ting jeg trenger litt hjelp til. Hvilken kjole skal jeg bruke i kveld? Jeg tror jeg skal bruke den røde, men er litt usikker på om jeg heller skal gå for den svarte.. Hmm.

 Den røde eller den svarte?

 - Mona

 • 24.03.2011, 21:52

Vi møter alle en vegg i blant


Har ikke hatt noe å blogge om de siste dagene, for det skjer ikke noe nytt i hverdagen min og jeg er ganske så tom når det gjelder ideèr. Eller, jeg driver å redigerer en film og har tenkt å lage en videoblogg i morgen/ lørdag, så vi får se hva som kommer de neste dagene!

Dagen idag har vært helt ok. Jeg tror jeg har møtt en liten vegg. Jeg kjenner kroppen er tung og lei, ikke på grunn av influensa, men etter alt stress med skole og alt som har skjedd det siste året. Jeg har ikke orket å være kjempeblid på skolen idag,( som jeg ellers er). Jeg merker at jeg fort har gitt opp om jeg ikke har fått til noe denne dagen, og jeg blir sur på meg selv.. Jeg er rett og slett sliten..

Men heldigvis så er jeg den typen som fort blir " bra" igjen, så får håpe jeg har nok energi og lyst til skolen i morgen, og at humøret er på topp igjen! :)Snakkes i morgen!

- Mona

 • 22.03.2011, 22:50

Sommeerrr


- Kort innlegg-

Jeg gleder meg til sommeren! Gjør du?- Mona

 • 21.03.2011, 20:37

Kjøpt sminke ++ og videoblogg


Obs, null blogging i går. Gikk faktisk rundt å lurte på hva jeg skulle blogge om, men kom ikke på noe så derfor ble det visst ikke noe innlegg . Men idag er jeg her igjen!

For noen dager siden bestilte jeg sminke, shampoo og slikt på nettet. Sminken er fra e.l.f, ca 6(?) produkter for rundt 150 kr! Utrolig billig! Resten ble på rundt 300 med frakt, men sparte 300 på å bestille på nett enn å kjøpe i butikken. Kan vel si at jeg er så godt som blakk nå, så får nok lure meg til noen småjobber så jeg tjener opp igjen pengene jeg har brukt, slik at jeg overlever til neste gang jeg får stipend, hih.

Vurderer forresten å lage en videoblogg snart siden det er èn måned siden sist(?), så nå er det snart på tide igjen eller hva?

  

- Mona

 • 19.03.2011, 14:27

Gårsdagens antrekk 18.03.11


God formiddag!

 

Idag startet jeg dagen med en liten treningsøkt. Ikke hver dag det skjer, så  var veldig godt egentlig! Idag har jeg ingen store planer, men siden det er blå himmel og sol ute, så er det stor sjanse for at jeg stikker ut en tur mens det ennå er fint.

 


Topp fra Bik bok, skjerf fra Vero moda/ only, Bukse fra vero moda og sko fra din sko(?)


Hva skal du idag?

 

- Mona

 • 18.03.2011, 19:38

Ommøblert


Helt siden jeg kom hjem fra skolen har jeg tuklet med rommet mitt. Bestemte meg for å ommøblere rommet litt, siden det begynner å bli noen år siden sist. Senga, sofaen, tv-en og skapet har rett og slett vært litt overalt.. men tilsutt fant jeg en løsning som passet, så nå står TV-en der sofaen stod før, mens pulten bare er snudd litt. Syns det ble ganske bra jeg!

 


Før og etter

Før og etter

Egen liten sofakrok!..

 ...and I like it!

Syntes?
Ommøblerer du ofte rommet ditt?

- Mona

 • 17.03.2011, 16:36

sommerskoo


For omtrent ei uke siden fant jeg disse søte sommerskoene på en salgsblogg her inne. Jeg falt for de med en gang, så her endte de opp! Prisen var god og de er brukt èn gang før. Så kan vel si jeg har gjort et godt kjøp for en gangs skyld.

 


 

- Mona

 • 15.03.2011, 20:35

Depend - nailpolish


Jeg starter innlegget med å si at  morgenen i dag var min mest stressende morgen på lenge! Jeg FORSOV meg! Våknet 10 minutter før jeg skulle dra av telefonen ringe. Så da var det bare å hive på seg klær, pusse tennene og pøse på med sminke... og av en eller annen grunn la jeg leppestiften i jakkelomma i stedet for mobilen. Litt stressa? Fant også ut at jeg kunne brukt to minutter ekstra på badet idag, siden bussen var litt forsinka. All stress for nesten ingenting.. Jaja.

Nå er det charterfeber på tv'en, så nå skal jeg ta en rask dusj før jeg slår meg ned i sofaen for å se på det. Men her er mine fem neglelakker fra Depend.

 

 

Forsovet deg før?
Har du neglelakker fra Depend?

 

- Mona

 • 14.03.2011, 22:57

I love you


Har endelig fått tatt bilde av kjolen jeg bestilte for lenge siden på motehus.no. Åh, jeg bare elsker den for den er så søt- min søte, røde kjole! ♥

 

 

Hva syns du om den?

- Mona

 • 13.03.2011, 21:28

Say hello to my new friend, ibux


I dag har jeg nærmest tygget i meg ibux( jeg som såvidt får i meg tabletter). Våknet opp med hodepine og forkjølelse idag tidlig( meen, jeg er ikke syk!). Hvordan jeg kan ha blitt slik i løpet av natten vet jeg ikke, men fin start på dagen..eller ikke. Så de første tre timene etter jeg stod opp lå jeg i sofaen med pledd og så på " søstrene Kardashian"♥ . Hodepinen har heldigvis gått over nå, ganske godt å grunn.  Ellers idag har jeg vært hos bestefar på herlig middag.

 

Straks skal jeg legge meg, siden jeg stod opp kl. 09.00 idag ooog det er skole igjen i morgen... God natt!

  

Har du våknet med hodepine før? 
Hva har du gjort idag?

- Mona

 • 12.03.2011, 19:55

Stevne 12.03.11- Alice og Uno


 Idag var jeg hestepasser for Alice. Hun og Uno deltok på sprangstevne i Elverum i 80 og 90 cm. Til tross for et par stopp, så var de veldig flinke sammen! :) Så en koselig/ fin start på lørdagen. Kvelden idag går ut på å slappe av og kose meg foran tv-en. Ha en fin lørdagskveld!

 


  

 

 

- Mona

 • 11.03.2011, 20:56

Stian er litt genial da!


 

 "Stine er en person som.... ingen kjenner..!" haha, trenger jeg å si mer?

 

- Mona

 • 10.03.2011, 21:19

Jeg liker når vi får fri.


I morgen har lærerne på Helse og sosial på Storhamar VGS planleggingsdag som betyr at vi elever har fri. Derfor har jeg " langhelg", èn dag ekstra med fri!- åhh, digg! Så i morgen skal jeg sove ekstra lenge, slappe av og kanskje dra en tur på Hamar om jeg orker, haha.

 

Webcam ♥ ......Jaddaa

 

- Mona

 • 08.03.2011, 20:46

Quotes"Since love grows within you, so beauty grows. For love is the beauty of the soul." 

" Love me when I least deserve it, because that's when I really need it" 

"  The most important thing in life is to learn how to give out love, and to let it come in."
 

 

- Mona

 • 08.03.2011, 18:43

Unna vei for her kommer vi!


I går var jeg på Budor med skolen. Siden det koster så mye å leie utstyr for en dag, så lånte heller Lasse en matte, så vi aket i en mindre bakke med mange mange flere. Vi falt noen ganger, og jeg og Andrea holdt på å kjøre ned noen på vei mot vårt lille " hopp". Men ellers en koselig dag!


Der falt vi..


..og der falt Kristin og Adrian..tog


Søtis, Andrea!

Har du vært på aktivitetsdag med skolen (før)?

 

- Mona • 07.03.2011, 21:30

Welcome to paradise!


Om bare noen sekunder starter paradise hotel. En ganske teit serie i grunn, men underholdene. Haha, så nå skal jeg grave meg ned i sofaen å følge med på årets første episode av paradise hotel.

 

 

Ser du på paradise hotel?

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits