hits

Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 24.03.2011
 • Vi møter alle en vegg i blant

  Har ikke hatt noe å blogge om de siste dagene, for det skjer ikke noe nytt i hverdagen min og jeg er ganske så tom når det gjelder ideèr. Eller, jeg driver å redigerer en film og har tenkt å lage en videoblogg i morgen/ lørdag, så vi får se hva som kommer de neste dagene!

  Dagen idag har vært helt ok. Jeg tror jeg har møtt en liten vegg. Jeg kjenner kroppen er tung og lei, ikke på grunn av influensa, men etter alt stress med skole og alt som har skjedd det siste året. Jeg har ikke orket å være kjempeblid på skolen idag,( som jeg ellers er). Jeg merker at jeg fort har gitt opp om jeg ikke har fått til noe denne dagen, og jeg blir sur på meg selv.. Jeg er rett og slett sliten..

  Men heldigvis så er jeg den typen som fort blir " bra" igjen, så får håpe jeg har nok energi og lyst til skolen i morgen, og at humøret er på topp igjen! :)


   

  Snakkes i morgen!

  - Mona

 • 18.03.2011
 • Ommøblert

  Helt siden jeg kom hjem fra skolen har jeg tuklet med rommet mitt. Bestemte meg for å ommøblere rommet litt, siden det begynner å bli noen år siden sist. Senga, sofaen, tv-en og skapet har rett og slett vært litt overalt.. men tilsutt fant jeg en løsning som passet, så nå står TV-en der sofaen stod før, mens pulten bare er snudd litt. Syns det ble ganske bra jeg!

   


  Før og etter

  Før og etter

  Egen liten sofakrok!..

     ...and I like it!

   

  Syntes?
  Ommøblerer du ofte rommet ditt?

   

  - Mona

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no