• 16.02.2014, 21:33

My days


God søndagskveld!

Etter dere hørte fra meg på fredag, så var jeg som sagt på jobb, før turen bar hjem, og jeg fikk ei venninne på besøk. Koste oss med film og bær/ frukt og smeltet sjokolade på valentinsdagen. Var så koselig! I går tilbringet jeg tiden på jobb, for så og reise hjem og dusje, så bar turen videre på middag med jobben. Det var også kjempekoselig! Synd vi skal legge ned butikken om en måneds tid.. I dag har jeg hatt fri <3 og hva er vel bedre å gjøre på fridagen sin enn å rydde og vaske rommet? høhø. Kanskje ikke det man setter først på lista- MEN i mitt tilfelle trengtes det, og jeg angrer ikke akkurat her jeg sitter( et par timer senere) i min nyoppredde seng på mitt nyvaska og rydda rom, snart klar for å ta natta. Ja, for det er ikke lenge til jeg skal sove. Siden skiskytinga ble flyttet til i morgen tidlig kl 7(!) og jeg vil så gjerne få med meg den før jeg reiser på jobb, så er det bare å legge seg litt tidligere i dag. Jeg som så frem til skiskytinga før i dag.. God natt alle sammen! 


- Mona • 14.02.2014, 11:21

God morgen!


God valentines day!

For øyeblikket ser jeg på langrenn og spiser frokost. I dag er det valentines day, og for min del skal halve dagen tilbringes på jobb. Skal bare jobbe fra 14 til 18, så blir ikke lange arbeidsdagen. Hva som skjer i kveld er enda ikke bestemt. 


 

Håper alle får en flott dag!

- Mona

 • 12.02.2014, 11:54

Give me your money


Heisann!

Skal straks reise til Hamar og bruke opp alle pengene mine.. Bilen har vært på verksted, sier sitt.. Æsj, så i dag har jeg valgt å ikke gidde å fikse meg. Skal rett på jobb etter jeg har tømt lommeboka, tjene opp igjen litt av de pengene jeg kaster fra meg i dag. Anbefaler ingen å skaffe seg bil.. Neida, bil er ikke så verst å ha, kommer meg jo hit og dit uten hjelp av bussen og mamma, selv om lommeboka får gjennomgå! :)Forresten! noen som vet hva slags program jeg trenger eller hvordan jeg setter sammen bilder på macbook? har brukt photoscape før, men det finnes ikke til mac?- Mona

 • 10.02.2014, 16:04

Sunne vafler


Heihei!

I dag startet jeg dagen med en god treningsøkt. Var deilig å trene igjen. Har hatt treningsfri en uke, med unntak av ridninga. Men nå er jeg tilbake, og skal få trent mest mulig før og etter jobb i tiden som kommer! Prøvde meg på å lage proteinvafler i stad, eller hva man kan kalle det. Oppskriften tilsvarte 8 vafler- jeg klarte å lage to ordentlige, resten gikk i søpla.. Skylder på vaffeljernet.. Mamma trenger nytt vaffeljern.. :-( Til tross for at det bare ble to vafler, så var de ganske mektige, så det passet meg egentlig perfekt. 


Nå har jeg satt meg godt til rette i sofaen og ser på skiskyting. Skulle vel også egentlig startet med middagen, siden jeg skal være støttekontakt om en times tid.. stress..

- Mona

 • 09.02.2014, 22:07

Det har vokst


For omtrent et år siden klyppet jeg håret mitt til over brystet, rett og slett fordi det var veldig slitt. Nå har det vokst ut igjen, og håret mitt virker veldig dødt til tider. Kan ha noe med hvilken shampo og balsam jeg bruker, som er ingen spesiel.. tar det som er i dusjen.. haha, ikke bra. Vurderer å kjøpe noen gode hårprodukter hos en frisørbutikk. Noen som har tips til gode produkter?I tillegg syntes etterveksten min etter at jeg stripet håret sommeren 2012... ser ikke helt bra ut. Den har vel syntes i over et år nå, nesten litt "ombre"-aktig, haha. Men jeg vil verken stripe det på nytt eller klyppe det opp igjen, selv om det skulle trengt en liten forfriskning. Blir vel å stusse tuppene litt etterhvert. Vet ikke helt hvor jeg vil i dette innlegget- jo! Trenger tips

Såååå hvis noen har noe tips til hva jeg kan gjøre med håret mitt/ produkter som funker på slitt og kjedelig hår så er jeg takknemlig for hjelp. :-) 

- Mona • 09.02.2014, 20:12

OL


God kveld!

Hvor typisk er det ikke å legge seg godt til rette i sofaen med dataen i fange, for så å finne ut at dataen snart må lade, så du da må opp igjen for å finne igjen laderen..? Har hvertfall ti minutter på meg på å skrive og poste dette før jeg må ta turen opp til rommet å hente den, haha. 

Skulle som sagt til bror i stad for å spise middag. Det ble ostefylt kylling i bacon, mmm- kjempegodt, som vanlig! Vi var så uheldige med planlegginga, for middagen var ferdig akkurat i det skiskytinga skulle til å starte. Og med tanke på at familien er så interessert i OL, så var det bare å flytte bordet til foran tv´n slik at vi fikk med oss skiskytinga. Haha, synd det gikk så dårlig med Norge, men koselig var det uansett! 

Flere som følger med på OL? 

- Mona

 • 09.02.2014, 11:53

Gratulerer med morsdagen alle mødre!


Heihei. 

Sitter for øyeblikket og ser på langrenn. Heia Norge! I dag er det morsdag- for de som ikke har fått med seg det.. Dagen hvor alle mødre der ute skal få litt ekstra oppmerksomhet! Foreløpig har jeg fått inn mamma i avisa, gave får hun senere i dag. Vi skal også besøke storebror og kjæresten for å spise middag der i ettermiddag- feire mamma litt! 

- Mona

 • 08.02.2014, 19:48

My baby is finally here


Wii! Klarte ikke vente til over helga med å kjøpe macbooken jeg har holdt av. Så i dag ble jeg lykkelig eier av en macbook pro. <3 Har brukt hele kvelden på å bli kjent med den og fikse den tilpasset meg. Utrolig mye å sette seg inn i når man fra før er vandt med en vanlig og gammel skolepc. men gleder meg til jeg blir bedre kjent med den og kan bruke den ordentlig, haha. Føler meg litt slik mamma er med dataer, ikke særlig peiling.. 


Fine macbooken min!

Har du macbook?

- Mona

 • 08.02.2014, 18:08

Gratulerer lillebror!


Heisann! 

I dag har verdens beste lillebror bursdag! Gratulerer så mye med 13 årsdagen til han! Han fikk gave og kake på rommet i dag tidlig, og i gaven gjemte det seg en iphone 4s som han har ønsket seg lenge. For øyeblikket har han bursdagsselskap og ser på film, mens jeg har løpt frem og tilbake med påfyll av både pizza og godteri!


Lucky!

- Mona

 • 06.02.2014, 17:39

I farta


Heisann! 

De siste dagene har jeg jobbet. Kom hjem i går kveld ved nitiden, og da var det bare å få i seg sin daglige dose med kakekrigen ( syns det er så interessant å se på, vil være med selv!). Sitter for øyeblikket og venter på middag mens jeg ser på kunstløp på tv. I morgen er det åpningen av OL, wi! Det blir artig! 


 

Nå må jeg få spist, så bærer turen videre til stallen. Ridetime med Albert. Kan prøve å få  film fra i dag, så kan jeg legge ut her. Etter helga blir det macbook, kanskje jeg venter med å legge ut film til da, for da kan jeg prøve meg på å redigere filmen. Åh, fem dager igjen til ny data. Skal bli godt!

- Mona

 

 • 03.02.2014, 18:32

Leo


Heihei!

Blir snart henta av ei venninne, skal på senteret en tur, men tenkte jeg bare kunne oppdatere litt her først. Var ute i stad og tok litt bilder siden det ikke var så kaldt i dag. Det har jo vært minusgrader en periode nå, men skal ikke klage- selv om vinteren heller skulle vært her rundt juletider, da det faktisk var grønt ute.. Siden ingen av bildene av meg ble noe særlig, så tok jeg noen med Leo. Han er jo så skjønn! Men nå er det ikke lenge før jeg må gå, så da må jeg nesten bare lukke dataen, slenge på meg jakka og løpe ut døra. Snakkes senere!

- Mona

 • 01.02.2014, 20:31

I dag


Heihei!

I dag har jeg fått litt mer ut av dagen enn i går, men det skulle ikke mye til for å slå en hel dag i sofaen og kun en liten tur på butikken. I dag lot jeg joggebuksa bli igjen på rommet, fikset meg litt og vært ute på en biltur med lillebror. Jeg har lenge vurdert å kjøpe meg en macbook, siden skoledataen min ikke duger lenge. Etter tre år i skolesammenheng er det ikke rart den er gått lei, så på dette friåret vårt, så har den begynt å gå i mot meg; skru seg av midt i en film, ikke koble seg til internettet, rett og slett blitt veldig vrang. Så jeg var innom expert på bilturen vår og tittet litt på hvilken macbook jeg ønsket meg, fikk holdt av/ bestilt en macbook pro, så om to/ tre uker så er en macbook endelig min! <3 Kjenner at jeg gleder meg til en forandring!Jeg husker da jeg la ut disse bildene av skoledataen med apple-klistremerke, og folk spurte om jeg hadde handlet meg en svart macbook.. finnes det egentlig svart macbook? haha

-Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits