• 29.02.2012, 20:34

Neste skoleår!


I morgen er siste frist for å søke plass på videregående skole eller lærling. Jeg har planer om å gå påbygg, rett og slett fordi jeg ikke tror jeg vil orke å arbeide i to år som lærling. Liker bedre å være på skolen enn å gå ut i jobb. Ettersom flere av lærerne på skolen min er så negative til påbygg etter hva jeg har sett og hørt av de så har jeg valgt å søke påbygg på en annen skole, nemlig jønsberg. Jeg begynner også å gå litt lei skolen min, og ser frem til et nytt sted med nytt miljø og nye mennesker! Har også hørt mye godt om påbygg og miljøet der borte, så ser frem til et hardt men bra skoleår.( håper jo at jeg kommer inn.)Skal du søke vgs eller lærling til neste år eller er du ferdig med skole eller ikke har kommet til vgs enda?

- Mona

 • 29.02.2012, 16:17

Positivt!


Idag har været vært helt perfekt. Skyfri himmel, solen har skint og snøen smelter. Herlig å tenke på at våren er på vei! Bare tanken på at det går mot vår gjør meg glad. Mot vinteren blir det mørkt og kjedelig, men når våren kommer blir det lyst og koselig. Jeg får så mye ekstra positiv energi på denne delen av året og det føles godt! 
litt store solbriller eller? tok de første jeg så på rommet. ahahha

Er det "vår-vær" hos deg i dag?

- Mona

 • 28.02.2012, 21:36

The bitch


Vi hadde besøk av Den kulturelle skolesekken( filmfolk) på skolen i dag. Så vi fikk litt tips og lærte litt om hvordan man kan lage en bra film. Vi gikk også inn i grupper og lagde vår egen. Vi hadde ganske stram timeplan, måtte være ferdig i løpet av noen timer,  så vi ble nødt til å jobbe effektivt. Selv syns jeg filmen til gruppen min ble ganske bra til tross for at vi er ferske innen film og redigering. Fikk tilatelse av de andre, og deler derfor kortfilmen med dere. Dere skulle sett hvor mye latter det ble under innspilling og redigering, skulle laget egen tabbefilm!

 Jeg var " film-mann", så dere ser ikke meg foran kameraet.

Hva syns dere?

- Mona

 • 27.02.2012, 22:07

Godteristopp


Fra i dag skal jeg bli mye sunnere. Haha, har satt meg dette målet så mange ganger før, men nå er det andre boller altså. Så dette må huskes. Skal slutte å spise usunn mat, kun lov på arrangementer som f.eks bursdag og lørdager. Brus byttes ut med vann/melk/ sunn juice, og godteri med SUNN mat. 

Grunnen til at jeg velger å slutte å spise godteri i hverdagen kommer av flere grunner; bedre for tennene, kroppen/ formen og humøret. Så fra i dag og hvertfall til ferien skal jeg slutte å småspise usunn mat i hverdagen. Woho, dette skal jeg klare! 

- Mona

 • 27.02.2012, 18:24

Ukens engelske sitater


1. Don't be someones down-time, spare-time, part-time or sometime. If they can't be there for you all of the time, then they're not even worth your time.

2. If someone tells you you're not beautiful, turn around and walk away, so they can have a great view of your fabulous ass. 

3. The difference between me and her? I can make him smile with my pants on.

4. Be nice to everyone on your way to the top because you pass them all on the way down. 

5. If Cinderella can get her prince charming without taking her dress of, then so can you. 

6. I love my relationship with my bed. No commitment needed. We just sleep together every night!

7. You alone are enough. You have nothing to prove to anybody.

8. Unless you're name is google... Stop acting like you know everything!... 

9. If you're talking behind my back, you're in a good position to kiss my ass!

10. Don't waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window- or break down a door.- Mona

 • 26.02.2012, 17:45

Siste dag i ferien


I dag er det siste dagen med ferien før skolen starter opp igjen i morgen. Har hatt en veldig fin vinterferie. Litt synd den er over allerede. Minsunner de som har fått ferie nå, skulle gjerne hatt en uke til! Heldigvis er det bare 5 uker igjen til påskeferien. Da er det både ferie, bursdag og oppkjøring- blir bra!

Nå skal jeg se the last song. Har ikke sett den siden den gikk på kino. 

- Mona

 

 

 • 25.02.2012, 18:06

Lørdagskveld


Har litt dårlig tid. Sovnet i stad når jeg kom hjem, og sov til nå. Har ikke rukket å pakket ut av baggen enda, men skal til Maria( hun bor flere steder)hvor det kommer et par jenter til. Så skal vi kose oss litt med pizza og slikt. Ha en fin lørdagskveld!- Mona

 • 25.02.2012, 13:04

Toget hjem


Akkurat nå sitter vi på toget på vei hjem til Hamar fra Drammen. Er på gardermoen nå, så er et lite stykke igjen. Greit med data og internett hvertfall. 
 • 25.02.2012, 01:19

Gaven fra meg til MariaEn tom eske

Pynt

bokstaver klyppet ut av avis
resultat: 
Dette var det kreative fra min gave til Maria + litt andre småting. Hun likte den, noe som var herlig å høre! 

Hva syns du?

- Mona

 • 23.02.2012, 16:58

Det kreative hjørnet


I Hele går kveld og idag har jeg jobbet med gaven til min herlige venninne. Jeg liker å gi personlige gaver, og i dag blomstrer kreativiteten. Deler av gaven er laget selv, men kan ikke fortelle hva det er ettersom Maria plutselig er innom bloggen min å titter, men dere skal få se et bittelite glimt. Jeg er ikke særlig flink, men jeg syns det er kjempegøy å mikse sammen og lage personlige ting. I fjor fikk hun et hjemmelaget album med bilder og tekst. Vanskelig å toppe den.

Liker dere å få personlige gaver? 

- Mona

 • 21.02.2012, 19:47

Charlottenberg


Endelig hjemme fra en lang dag i Sverige. Er sjeldent i Sverige, så var på tide med en harrytur dit! Øvelseskjørte til grensa, mens mamma kjørte i Sverige. Tok litt bilder fra turen, men fra telefon, så obs obs, dårlig kvalitet.. Var hvertfall en greit fin tur!:)

 tur innom mc donald for en påfyll. ( mamma og lillebror)


lykkeee- capri sonne!

Også gikk jeg fra Heidi, og hun rakk ikke å henge etter før " porten gikk igjen"..


så da ble hun " velkomstdame" for de som kom inn på matbutikken. Stod pent til der ja, flink jente
så var det høydepunktet til lillebror, godtebutikken

underveis i godteplukkinga

litt av det jeg handlet + caprisonne og ny bag.


Nå er det pizza, hotel cæsar og oth, så blir det nok til at jeg senere i kveld feter meg opp på godteri foran tv'en eller noe lignende. 

Handler du ofte i Sverige?

- Mona

 • 21.02.2012, 16:02

Harrytur


Er på vei hjem fra handletur i Sverige. Handlet masse godt!!

 • 20.02.2012, 21:15

Kun disse setningene


Dette er et ganske uinteressant innlegg. Sånn til informasjon. Inneholder bare disse setningene; i dag har jeg jobbet litt, trent og .eh. ingenting mer egentlig. Skal opp tidlig i morgen, så bor i senga til da.   Bedre blogging i morgen tenker jeg. God natt- når den tid kommer. :-)

 

- Mona

 • 20.02.2012, 13:37

Ukens engelske sitater


1. Kiss youself, love youself, because if you don't.. no one else will.

2. You might as well just move onto a boat because you're always fishing for compliments.

3. Let the world know you as you are, not as you think you should be, because sooner or later, if you are posing, you will forget the pose, and then where are you?

4. What makes you different, makes you beautiful.

5. If someone has something bad to say about you, it's probably because they have nothing good to say about themselves.

6. You were looking good from afar.. No you're far from looking good.

7. The heart that has truly loved never forgets.

8.  Live every moment, laugh every day, love beyond words.

9. Feelings change, memories don't.

10. A bestfriend is someone who will be there for you even if they live halfway across the country.

- Mona

 • 19.02.2012, 21:48

Lazy night


Sendte melding til mamma i stad for å få henne til å komme opp på rommet mitt. Dette bare for å få henne til å sende meg fjernkontrollen til tv'en som står max tre meter unna meg. Dette som kalles latskap? ..


pusen er et speilbilde av meg akkurat nå. Jeg vet jeg er søt! 

Skal bare slappe av og sikle etter vampyrene i vampire diaries denne kvelden. Elsker late dager. Enda mer digg at det er vinterferie i morgen som betyr null skole og enda mer latskap. Eller har jo et liv, så skal selvsagt ikke date senga hele morgendagen.. bare halve. hehheh!.

Snakkes i morgen!

- Mona

 • 19.02.2012, 18:27

finfin søndag


Var en bra kveld i går. Jeg og Heidi ringte også Maria midt på nattaen for å synge bursdagssang! Hun ble jo tross alt 18 idag- stor jente!! Gratulerer med dagen verdens beste! Er forresten henne jeg skal ta tog til på fredag-feirefeire!


Hadde ikke med meg kamera, så stjal noen bilder fra Christine jeg

Idag har jeg brukt søndagen til noe nyttig for en gangs skyld. Etter å ha stappet i seg kebabrull, beit jeg tenna sammen og ryddet og vasket rommet mitt. Dritkjedelig i grunn, men det blir jo alltid så pent og rent etterpå! 

Hva har du gjort i dag?  

- Mona

 • 18.02.2012, 19:32

til Hamar


Heihei. Dette blir et raskt innlegg. Om ikke lenge blir jeg og Heidi henta, så bærer turen videre til Hamar. Ser frem til en festlig natt. Ha en fin lørdagskveld allee! 
 • 17.02.2012, 18:58

Kveldens innhold


I kveld er det voksenbursdag for lillebror her hjemme. Familieselskap går derfor denne kvelden til. Hva skjer hos deg i kveld?
Jeg kledde meg forresten ut som mus i dag på sfo, så dere som gjettet det, gjettet derfor riktig. Var kanskje ikke så vanskelig å se. haha. 

- Mona

 • 16.02.2012, 22:25

Kan du gjette?


I morgen er det praksis( som jeg nevnte i forrige innlegg), og SFO skal ha karneval. Dette betyr at barna skal kle seg ut, inkludert oss voksne. Ettersom jeg ikke har hatt så mye tid på å fikse kostyme, har jeg mekket sammen et selv. Ganske enkelt, men antrekk er antrekk. 

 

Kan du gjette hva jeg skal kle meg ut som? 

- Mona

 • 16.02.2012, 17:53

One day left


Den stressende skoleuka er endelig over! I morgen er det praksis, deretter vinterferie her. Skal bli supergodt med en uke fri fra skolen! Planene for vinterferien er; fest, sverigetur og Drammen- woho, gleder meg!

Nå skal jeg skifte, så drar jeg på sprangtrening. Ha en fin kveld!,- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits