hits

Monas beste

- 2 ss kaker og fristelser / 1 ts interir -
  • 29.02.2012
  • Neste skoler!

    I morgen er siste frist for ske plass p videregende skole eller lrling. Jeg har planer om g pbygg, rett og slett fordi jeg ikke tror jeg vil orke arbeide i to r som lrling. Liker bedre vre p skolen enn g ut i jobb. Ettersom flere av lrerne p skolen min er s negative til pbygg etter hva jeg har sett og hrt av de s har jeg valgt ske pbygg p en annen skole, nemlig jnsberg. Jeg begynner ogs g litt lei skolen min, og ser frem til et nytt sted med nytt milj og nye mennesker! Har ogs hrt mye godt om pbygg og miljet der borte, s ser frem til et hardt men bra skoler.( hper jo at jeg kommer inn.)


     

    Skal du ske vgs eller lrling til neste r eller er du ferdig med skole eller ikke har kommet til vgs enda?

    - Mona

  • 25.02.2012
  • Gaven fra meg til Maria


    En tom eske

    Pynt





    bokstaver klyppet ut av avis
    resultat:












    Dette var det kreative fra min gave til Maria + litt andre smting. Hun likte den, noe som var herlig hre!

    Hva syns du?

    - Mona

  • 12.02.2012
  • Bildedryss 12.02.12

    Har vrt flink datter i dag og laget middag til familien. Prvde meg p svinestek med tilbehr. Utrolig nok ble maten veldig god! Superkokken Mona slr til. hhh.  Ellers har jeg tilbringet dagen foran tv'en sett frustrerte fruer og ski/ hopprenn. Var ogs utrolig fint vr ute i dag s lillebror var snill og lekte fotograf. 





    - Mona

  • 11.02.2012
  • Fransk pai

    Tenkte vise dere en enkel oppskrift p fransk ost og skinkepai. Den smaker delicious!

    QUICHE LORRAINE- fransk ost og skinkepai

    Paideig:
    3 dl hvetemel
    100 g margarin
    3-4 ss kaldt vann


    Fyll:

    4 egg
    3 dl lettmelk
    1/2 ts salt
    1/2 krm pepper
    100 g kokt skinke i biter
    200g revet ost
    litt hakket purrelk 

    Fremgangsmte:
     

    1. Paideig: Begynn med ha melet i en bolle og smuldre margarinen i melet. Tilsett vannet og arbeid deigen raskt sammen.  La deigen hvile i kjleskapet i minst 10 min. 


    2. Fyll: Visp egg og melk lett sammen. Tilsett salt og pepper.


    3. Tilsett ost, skinke og purrelk og bland sammen. 


    4. Kjevle eller trykk ut deigjen i en paiform, prikk deigjen godt med gaffel.


    5.
     Stek uten fyll i 10-15 min.


    6. Hell p eggeblandingen, og stek paien til den er gyllen og eggemassen er stivnet, 20-30 min. 


    8. Server med salat til. NAM!

     

    - Mona

    Om meg

    Mona BL

    Jeg heter Mona og er 24 r. Jeg kommer fra en liten bygd, Lten, som ligger litt utenfor Hamar. P denne bloggen deles alt fra oppskrifter p kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nr hjertet; som interir og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det vre p kjkkenet lage kaker og mat en mte koble av p fra hverdagen og min mulighet til vre kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det s blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Flg gjerne siden min p facebook : Monas beste

    Sk i bloggen

    Kategorier



    Nyeste fra INSTAGRAM




    Bloggdesign

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no