• 28.02.2011, 13:18

Klipp klipp


På onsdag skal jeg og Trine klyppe oss. Vi har bestilt time på madonna kl 14:30. Endelig sier jeg bare! Et år siden sist jeg klyppet meg.. Men jeg har et lite problem. Hvordan skal jeg klyppe meg? Jeg er ganske kresen og har bestemt at jeg skal beholde lengden men klyppe tuppene, og jeg skal ikke ha veldig kort pannelugg. Har søkt på nettet etter ulike frisyrer, men har foreløpig bare funnet ett jeg likte litt.

 


(til høyre) Kanskje jeg skal klyppe meg slikt?


Noen som har tips til side med ulike frisyrer?( langt hår)

 

- Mona

 • 26.02.2011, 18:37

Hoho, dette kommer snart


Lørdagskvelden min går til redigering av film og tvkos. På mandag er det skole.. noe jeg ikke ser frem til i det hele tatt.. Jeg vil ha enda en uke med fri!

 

Jam, nå har jeg nettopp svart på spørsmålene jeg fikk til spørsmålsrunden min. Brukte kameraet på skolepc'en, så håper det går greit? Filmen kommer i løpet av kvelden så stay tuned!

 


Hva skal du i kveld?

 

- Mona

 • 26.02.2011, 13:44

Girls night


I går var Abby, Emilie, Heidi, Maren og Martine hos meg på jentekveld. Vi så på Bare Bea, hadde " jeg har aldri" , spiste pizza, godteri og grønnsaker med dip.

 


Martine

Abby

Hva skjer Heidi?

Hva pleier dere å gjøre på jentekvelder?

 

- Mona

 • 25.02.2011, 15:20

Jeg er glad jeg blogger


Mange syns blogging er teit. Hvorfor vet jeg ikke. Men kanskje siden de fleste blogger om livet sitt, det som skjer i hverdagen sin, mote og slikt? " Bortkastet tid" mener noen, men hva er facebook da? De fleste sitter der opptil flere timer hver dag, så kaller heller det dårlig bruk av dagen. Blogg er faktisk en ganske så kjekk side. Du lager din egen blogg og blogger om det som skjer rundt deg og kanskje du får inspirasjon fra andre bloggere.

 

Jeg har blogget i snart to år, og når jeg ser tilbake på arkivet mitt, finner jeg igjen gamle bilder og minner fra fortiden. Episoder jeg har helt glemt at jeg har opplevd.. Så jeg er glad jeg blogger, for da kan jeg se tilbake på gamle minner, få tilbakemeldinger på ting jeg kjøper meg, outfits og alt mulig annet. Blogging kan ha negative sider, men når vi tenker på alt det positive med blogging, så slår det alt det negative!

 

Alt i alt, blogging er faktisk interessant og gøy, så jeg har ingen planer om å slutte med det første! ( selv om jeg ikke alltid er like flink til å blogge. Tid er unnskyldningen.)

 

 
2009, pc'n min døde litt..

2009- leste masse bøker!

Lånepc

Første oufit

En annen outfit

Blogg vs blogg en gang..

 

Hadde det ikke vært for bloggen , så hadde jeg ikke funnet igjen disse gamle bildene.


- Mona

 • 24.02.2011, 21:47

Innkjøp 23.02.11 ++


Osloturen i går gikk supert og jeg fikk shoppet med meg litt. (Den lyse tightsen og toppen kjøpte jeg i Drammen i helga)

Brun genser og skjerf fra vero moda, hvit genser og brun tightsbukse fra only, tights og topp fra bikbok, undertøy fra h&m, øredobber fra pieces, og leppestift fra mac.
¨
Åh, love! ♥


Puter fra Ikea

Hva syns du?


- Mona


 Minner om "spørsmålsrunden" min her! (Det er nå du kan spørre om ting du lurer på om bloggen/ meg)


 • 23.02.2011, 01:15

i morgen


Nå er jeg hos Trine. Skal overnatte her til i morgen, så drar vi til Oslo en tur i morgen tidlig! Shoppiiing! ♥♥ - Snakkes!Hva skal du i morgen/ idag?

- Mona

 • 21.02.2011, 23:56

JEG SKAL HVERTFALL IKKE FRYSE!


Nå har jeg pinet meg selv gjennom flere kalde vintere uten varmeovn, men i dag og fremover skal jeg aldri mer stå opp i et iskaldt rom, for jeg har kjøpt meg VARMEOVN! - på tide! Så nå er rommet varmet opp, og jeg gleder meg faktisk til å stå opp i morgen! - Natta


Måtte ha akkurat denne!

Hater du å fryse?

- Mona

 


 

 

 Minner om "spørsmålsrunden" min her! (Det er nå du kan spørre om ting du lurer på om bloggen/ meg)

 • 21.02.2011, 00:03

Home again


Etter 2 og en halv time med tog er jeg hjemme igjen fra Drammen(ved 21 tiden). Kjenner at jeg allerede savner helga.. Digg helg med herlige mennesker! ♥ I går hadde vi jentekveld med ansiktsmaske, grønnsaker og dip, pizza og mye meer. Koselig! Btw. På toget hjem i dag la Julie merke til den kjekke militærgutten på toget! Han ligna sykt på Chad M Murray!

Alt i alt! Har hatt en kjempekoselig helg, så dette må gjentas! ♥
AnsiktsmaskeToget


- Mona

 


 

Minner om "spørsmålsrunden" min her! (Det er nå du kan spørre om ting du lurer på om bloggen/ meg)

 • 18.02.2011, 23:35

Oppdatering


Heihei.

Nå er jeg i Drammen hos Maria. Det er bursdagsfest her, og ja, jeg er usosial som låner dataen hennes for å blogge litt. Men hva gjør jeg ikke for søte dere? Dessuten så stod pc'en så fint til. Den ropte nærmest " kom til meg!"

Jeg skal være her til søndag, så ordentlig blogging blir det nok ikke før da, men skal prøve å få lagt ut litt bilder i morgen fra kvelden i dag og oppdatere dere litt. I morgen har forresten Maria bursdag, så hun skal få min hjemmelaga gave på senga, hihi! Vi skal i stallen en tur og deretter på et storsenter å shoppe litt, så får vi se hva kvelden bringer.

Ha en fin kveld!

- Mona

 • 17.02.2011, 23:04

Dette er savn!


Tenk! Det er allerede 4 mnd siden jeg, Andrea, Maren og Kristine dro på sprangweekend på Lefdals! Tiden har gått kjempefort siden den gang, og jeg merker at jeg begynner å savne den helgen noe veldig nå når jeg ser på bilder vi tok derfra. Ikke minst savner jeg søte ponnien Wistaria som jeg red. Var ikke så glad i starten da jeg fant ut at jeg skulle ri en haflinger, altså ponni! Men etter å ha ridd henne ble jeg bare mer og mer glad i henne, søte klumpen!  Vi kom tross alt på 2.plass på stevnet, så bra match var vi nok!

Håper jeg og mine 3 søte venninner kan ta turen dit på sprangweekend en gang senere i år sammen alle 4, og ha det like artig og koselig som sist! Glad i dere jenter!


Se så fint ridehus!

Wistaria ♥

Vårt nydelige show/sang " bæ bæ lille lam- med en liten twist"

Stevnet


(Dårlig sits! )


Noe du savner?

- Mona


 Minner om "spørsmålsrunden" min her! (Det er nå du kan spørre om ting du lurer på om bloggen/ meg)

 • 16.02.2011, 17:18

Kan ikke vente lenger!


I morgen etter skolen starter jeg vinterferien, og det skal bli så digg! Har jo studiedag på fredag, men siden jeg ikke har noe lekser, så skal jeg bruke dagen på å shoppe litt, fikse gaven til Maria, pakke litt klær for èn natt og ta toget til Drammen for å feire bursdagen til Maria fredag-lørdag! åh, Lenge siden jeg har vært hos henne. Var hos henne noen dager i høstferien'08 som er to år siden!♥  ( men hun har vært hos meg mange ganger etter 08, ahah)


Konfirmasjon'09!

Budor, vinter'10

Hva skal du de neste dagene?

- Mona


Minner om "spørsmålsrunden" min her! (Det er nå du kan spørre om ting du lurer på om bloggen/ meg)

 • 15.02.2011, 22:52

Noe DU lurer på?


Hallo!

Tenkte å ha en liten spørsmålsrunde! Sist jeg hadde det var i juni i fjor tror jeg..? Så er vel snart på tide med en ny! Om dere har noen spørsmål, så still de i kommetarfeltet under, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan på de enten på videoblogg eller skriftlig, spørs hva dere vil?- oog om jeg får noen spørsmål! ( svarer antageligvis i vinterferien, neste uke)Sååe, noe du lurer på?

- Mona

 • 14.02.2011, 20:50

Vil du spise noe sunt?

 • Categori: Mat

Jeg og Trine har èn dag hver uke enten vært hos meg eller hos henne. Hver gang trener vi i rundt en time, og vi lager sunn mat fra bunnen av! Idag ble det til at vi lagde kyllingwok og tok litt yoga( film fra fitness). Wok'en ble kjempegod og anbefales å lage om du vil spise noe sunt!- Det ble kanskje litt mye sweet and sour, men det var jo grønnsaker der og! :)
Nam!  ♥

Liker du wok?

- Mona

 • 13.02.2011, 21:03

Weheartit// Weheartit

Hva syns du?

- Mona

 • 12.02.2011, 13:43

Lørdaag


Heihei!

Nå stikker jeg straks til bestefar for å vaske, deretter skal jeg til tante og de for å sitte barnevakt for søskenbarna. Dette skal jeg idag. ++ at jeg må gjøre ferdig en naturfagoppgave og øve...- Snakkes! Hva skal du idag?

- Mona

 • 11.02.2011, 23:41

Todays outfit 11.02.11Søte Leo sover i bakgrunn

Topp  fra Bikbok
Skjerf fra Vero Moda
Bukse fra OnlyHva syns du?

- Mona

 • 10.02.2011, 22:19

JADA, jeg lever


Heihei.

Er visst blitt en dråpe dårlig til å blogge i det siste ser jeg.. Det har ikke skjedd så mye de siste dagene men noe har da skjedd; Jeg fikk 5 på en prøve i programfag, har vært ute i praksis, jonas har feiret bursdag, Maren har vært hos meg og jeg har blitt småjaket av en kråke!

Skal prøve å blogge litt mer fremover, men nå skal jeg se ferdig " keeping up with the Kardashians" og deretter legge meg, så snakkes!- Mona

 • 08.02.2011, 13:10

Go'gutten har BURSDAG idag!


I dag har min søteste lillebror bursdag. Lille gutten er blitt 10 år! Han fikk penger, film, sim-kort og Thomas( bror) sin gamle sony ericsson, så nå blir han telefonvakt for både hustelefonen og mobilen sin, haah.

Såååe, Gratulerer med dagen, lillebror! ♥♥- Mona

 • 04.02.2011, 16:56

Mine to hårprodukter har kommet! ...eller?


Idag tidlig fikk jeg melding om at hårproduktene jeg bestilte fra blush.no på mandag hadde kommet. Så i stad var jeg på Kiwi // posten for å hente pakka. Jeg må seriøst være blind, for jeg klarte å bestille feil. Skulle egentlig ha hårspray, men bestilte visst hårgele i stedet, smart da vet du! Derfor hev jeg meg over pc'n i stad for å bestille hårsprayen min, og vettu'hva? det er gratis frakt i dag, så jeg sparte 80 kr!

Men nå må jeg ikke glemme at jeg fikk det ene produktet jeg bestilte, så pakken var ikke helt feil. Og den hårgeleen som var feil, kan jeg jo bruke etter jeg har dusja håret, så den er ikke helt ubrukelig. :)

 
Den sølvflaska til venstre er den jeg bestilte feil.. men den ligner sånn på hårspayen jeg egentlig skulle ha. Ikke rart jeg tok feil..

Leo er nysgjerrig

Har du bestilt feil fra nettet før?

- Mona

 • 02.02.2011, 20:31

praksis- hudpleie


Idag har jeg ikke vært på skolen, men på praksis som hudpleie på et sykehjem. Jeg og Sigrid masserte og lakket negler i 4 timer. Det som er veeldig digg med å være ute i praksis som hudpleier er at vi kommer klokka 10, og drar igjen ca 14:00, kun 4 timer! Sist gang jeg var ute i praksis, jobbet jeg i 7 timer!

Nå skal jeg være ute i 6 dager. Idag, i morgen og på fredag, og onsdag, torsdag og fredag neste uke. Herlig å ikke være på skolen, men ikke fullt så gøy at vi har haugevis med lekser til mandag og tirsdag...Har du vært ute i praksis?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits