• 26.02.2011, 13:44

Girls night


I går var Abby, Emilie, Heidi, Maren og Martine hos meg på jentekveld. Vi så på Bare Bea, hadde " jeg har aldri" , spiste pizza, godteri og grønnsaker med dip.

 


Martine

Abby

Hva skjer Heidi?

Hva pleier dere å gjøre på jentekvelder?

 

- Mona

  • 21.02.2011, 00:03

Home again


Etter 2 og en halv time med tog er jeg hjemme igjen fra Drammen(ved 21 tiden). Kjenner at jeg allerede savner helga.. Digg helg med herlige mennesker! ♥ I går hadde vi jentekveld med ansiktsmaske, grønnsaker og dip, pizza og mye meer. Koselig! Btw. På toget hjem i dag la Julie merke til den kjekke militærgutten på toget! Han ligna sykt på Chad M Murray!

Alt i alt! Har hatt en kjempekoselig helg, så dette må gjentas! ♥
AnsiktsmaskeToget


- Mona

 


 

Minner om "spørsmålsrunden" min her! (Det er nå du kan spørre om ting du lurer på om bloggen/ meg)

  • 18.02.2011, 23:35

Oppdatering


Heihei.

Nå er jeg i Drammen hos Maria. Det er bursdagsfest her, og ja, jeg er usosial som låner dataen hennes for å blogge litt. Men hva gjør jeg ikke for søte dere? Dessuten så stod pc'en så fint til. Den ropte nærmest " kom til meg!"

Jeg skal være her til søndag, så ordentlig blogging blir det nok ikke før da, men skal prøve å få lagt ut litt bilder i morgen fra kvelden i dag og oppdatere dere litt. I morgen har forresten Maria bursdag, så hun skal få min hjemmelaga gave på senga, hihi! Vi skal i stallen en tur og deretter på et storsenter å shoppe litt, så får vi se hva kvelden bringer.

Ha en fin kveld!

- Mona

  • 17.02.2011, 23:04

Dette er savn!


Tenk! Det er allerede 4 mnd siden jeg, Andrea, Maren og Kristine dro på sprangweekend på Lefdals! Tiden har gått kjempefort siden den gang, og jeg merker at jeg begynner å savne den helgen noe veldig nå når jeg ser på bilder vi tok derfra. Ikke minst savner jeg søte ponnien Wistaria som jeg red. Var ikke så glad i starten da jeg fant ut at jeg skulle ri en haflinger, altså ponni! Men etter å ha ridd henne ble jeg bare mer og mer glad i henne, søte klumpen!  Vi kom tross alt på 2.plass på stevnet, så bra match var vi nok!

Håper jeg og mine 3 søte venninner kan ta turen dit på sprangweekend en gang senere i år sammen alle 4, og ha det like artig og koselig som sist! Glad i dere jenter!


Se så fint ridehus!

Wistaria ♥

Vårt nydelige show/sang " bæ bæ lille lam- med en liten twist"

Stevnet


(Dårlig sits! )


Noe du savner?

- Mona


 Minner om "spørsmålsrunden" min her! (Det er nå du kan spørre om ting du lurer på om bloggen/ meg)

  • 15.02.2011, 22:52

Noe DU lurer på?


Hallo!

Tenkte å ha en liten spørsmålsrunde! Sist jeg hadde det var i juni i fjor tror jeg..? Så er vel snart på tide med en ny! Om dere har noen spørsmål, så still de i kommetarfeltet under, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan på de enten på videoblogg eller skriftlig, spørs hva dere vil?- oog om jeg får noen spørsmål! ( svarer antageligvis i vinterferien, neste uke)Sååe, noe du lurer på?

- Mona

  • 14.02.2011, 20:50

Vil du spise noe sunt?

  • Categori: Mat

Jeg og Trine har èn dag hver uke enten vært hos meg eller hos henne. Hver gang trener vi i rundt en time, og vi lager sunn mat fra bunnen av! Idag ble det til at vi lagde kyllingwok og tok litt yoga( film fra fitness). Wok'en ble kjempegod og anbefales å lage om du vil spise noe sunt!- Det ble kanskje litt mye sweet and sour, men det var jo grønnsaker der og! :)
Nam!  ♥

Liker du wok?

- Mona

  • 08.02.2011, 13:10

Go'gutten har BURSDAG idag!


I dag har min søteste lillebror bursdag. Lille gutten er blitt 10 år! Han fikk penger, film, sim-kort og Thomas( bror) sin gamle sony ericsson, så nå blir han telefonvakt for både hustelefonen og mobilen sin, haah.

Såååe, Gratulerer med dagen, lillebror! ♥♥- Mona

  • 04.02.2011, 16:56

Mine to hårprodukter har kommet! ...eller?


Idag tidlig fikk jeg melding om at hårproduktene jeg bestilte fra blush.no på mandag hadde kommet. Så i stad var jeg på Kiwi // posten for å hente pakka. Jeg må seriøst være blind, for jeg klarte å bestille feil. Skulle egentlig ha hårspray, men bestilte visst hårgele i stedet, smart da vet du! Derfor hev jeg meg over pc'n i stad for å bestille hårsprayen min, og vettu'hva? det er gratis frakt i dag, så jeg sparte 80 kr!

Men nå må jeg ikke glemme at jeg fikk det ene produktet jeg bestilte, så pakken var ikke helt feil. Og den hårgeleen som var feil, kan jeg jo bruke etter jeg har dusja håret, så den er ikke helt ubrukelig. :)

 
Den sølvflaska til venstre er den jeg bestilte feil.. men den ligner sånn på hårspayen jeg egentlig skulle ha. Ikke rart jeg tok feil..

Leo er nysgjerrig

Har du bestilt feil fra nettet før?

- Mona

  • 01.02.2011, 22:55

I dag har vi vært flinke!


Idag var Trine med meg hjem. Vi har bestemt oss for at hver tirsdag skal vi ta oss en liten treningsøkt, så vi startet idag. Dette avtalte vi faktisk forrige uke, haha. Vi tok oss en tur på rundt 3 kvarter ca, ned til Løten og rundt ved Lund( barneskole). Turen ble på ca 7/8 km  ++ tur innom butikken for å kjøpe frukt, faktisk! Da vi kom hjem lagde vi fruktsalat, nam!

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits