• 31.01.2013, 17:52

Dette gir meg motivasjon


Heihei!

I det siste har jeg prøvd å bli flinkere til å trene ettersom jeg faktisk har treningskort på treningssenter. Har ikke alltid hatt like mye motivasjon, men når motivasjonen synker så trengs det bare et par bilder av flotte kropper, så går motivasjoen raskt opp igjen. Skal vise dere noen av bildene jeg blir motivert av, kanskje du blir like motivert til å trene? Ikke såå lenge til sommeren nå! 


bilder fra #fightforfit ( instagram)  I tillegg gir sydenturen i sommer meg motivasjon!

Stikker straks på ridning, trening det også.

- Mona

 • 28.01.2013, 23:41

Ukens engelske sitater


1. How many times do I have to say 'excuse me' before 'get the hell out of my way' becomes acceptable?

2. When you're a fast texter, two minutes is a long time to wait for a reply.

3. For every male action, there is a female overreaction.

4. I don't chase after anyone. If you wanna walk out of my life, I'll hold the door open for you.

5. I hate when I forget to press send and I'm sitting there like an idiot waiting for a reply.

6. If a girl ever steals your man, there's no better revenge than letting her keep him. REAL MEN can't be stolen.

7. Weird is just a side effect of being awesome.

8. If school isn't a place to sleep, then home isn't a place to study.

9. Dear slowest walkers in the world, please do not form an impassable wall in front of me. Sincerely, Stuck behind you.

10. When a woman says, "do whatever you want", do not whatever you want.

Woho! Vært flink i dag, 3 blogginnlegg, hele TRE stykker! 

- Mona

 • 28.01.2013, 16:42

Militærgrønn chiffonbluse


Har vært en stram måned når det gjelder innkjøp av klær. Har kun handlet denne blusen som jeg kan huske hvertfall. Spare penger, så denne blusen brukte jeg gavekortet mitt på. Kostet 299,- på bikbok. Kjæresten som valgte den ut faktisk. Syns den var veldig fin selv. 

- Mona

 • 28.01.2013, 14:28

Heihei bloggen


Hallo. Har ikke hatt blogglyst de siste dagene eller over en liten periode. 3-4 innlegg på to uker. Har ikke skjedd så veldig mye siden sist jeg blogget ordentlig, men skal prøve å få ned det jeg gjør på bloggen fremover. Hjelper ikke å si det egentlig, for da skjer det som regel ikke. Men vi prøver!  Sitter på skolen akkurat nå og spiser. Skolen er ferdig om tre kvarter, så da får vi se hva jeg finner på før jeg reiser til kjæresten senere i dag! Kanskje jeg klarer et blogginnlegg til i tillegg til engelske sitater. 

 
Har også klyppet det lange håret mitt på lørdag. Skal vise dere.

- Mona

 

 • 23.01.2013, 10:00

Ukens engelske sitater


1. Me every second of everyday: "I'm hungry."

2. Don't smoke cigarettes; there are cooler ways to die.

3. Just because things aren't good now, doesn't mean they will be that way forever.

4. It's cute when they message you right after they wake up.

5. Girls who say, "a lot of guys are after me", should keep in mind that low prices always attract many customers.

6. I hate when ugly people say "I need my beauty sleep" Bitch, you need to hibernate.

7. A relationship is more than finding the right person, it's also about BEING the right person.

8. F.R.I.E.N.D.S: (F)ight for you. (R)espect you. (I)nvolve you. (E)ncourage you. (N)eed you. (D)eserve you. (S)ave you

9. The boyfriends who still hold bags, open doors, tell their girlfriends they're beautiful and show respect are real men.

10. The most unexpected relationships last the longest.

 

 • 17.01.2013, 14:29

Training


Hallo! Skal spise litt grøt (fikk så lyst på det i dag), så reiser jeg snart til Espern for å trene med Heidi. På tide å utnytte treningssenteret, første gang i år. For dårlig. Så skal prøve å trene litt mer fremover når jeg har tid. Senere i dag er det sprangtrening,og etter det skal jeg bare slappe av. Tror det skal bli godt etter to treningsøkter. Snakkes senere!- Mona

 • 16.01.2013, 20:18

Et bilde, fire redigeringer


Huff. Har ikke blogglyst idag, ikke i går heller. Trøtt og sliten. Tidlig kvelden i dag. Skole, trening og ridning i morgen. Prøve på bedre blogging da siden jeg slutter tidlig fra skolen. Woho! Redigerte fire bilder i stad, forskjellige farger. Utrolig hvor mye fargene kan gjøre med et bilde. Nå er det Idol, snakkes nok i morgen! 
- Mona • 14.01.2013, 20:10

Ukens engelske sitater


1. I was born to make mistakes, not to fake perfection.

2. I hate it when I don't know how to spell a word so I end up changing the whole sentence

3. You have to forgive those who have wronged you in life; otherwise, you'll be full of bitterness and your life will never have joy in it.

4. Ladies, if a guy still loves you after you put him through a ton of crap, he's the one

5. Don't ask God to make your life easier, but ask Him to make you stronger.

6. If someone hates you for no reason, give that motherfucker a reason.

7. Confidence is something you create within yourself by believing in who you are.

8.  little jealousy in a relationship is good, it's nice to know someone is afraid to lose you.

9. Got a problem with me? Solve it. Think I?m trippin?? Tie my shoes. Can?t stand me? Sit back down. Can?t face me? Turn around.

10. The way I feel about you, I've never felt with anyone else.
- Mona

 • 14.01.2013, 15:10

oh, it's monday


Hallo! Sluttet litt før på skolen i dag( heldigvis!), så reiste rett hjem for å dusje og slappe av. Mandager er alltid verst. Kald og tung morgen på skolen. Nå skal jeg straks til Hamar og møte kjæresten, for han er snart ferdig på skolen. Så blir det vel å slappe av med han, og jobbe med en innlevering jeg har i kveld. Ha en fin dag!- Mona

 • 13.01.2013, 15:00

relaxing day


Hallo! I går hadde jeg først besøk av kjæresten, senere fikk jeg besøk av Emilie. Vi bakte kake, kanskje ikke helt vellykket, men helt grei. Etter midnatt kom kjæresten, så vi har sett på sesong av hell's kitchen. Har så og si blitt litt hekta på det. I dag skal jeg bare slappe av, og kanskje spille litt sims. Så snakkes senere!

 

-Mona

 • 11.01.2013, 17:52

Friday


Heihei. Holdt på å skrive lørdag som overskrift. Kan komme av at jeg har hatt fri (♥) i dag, så da føles det som lørdag. Er akkurat ferdig med oppgaver(en del!) i historie som jeg skulle levere i dag, så nå skal jeg straks ta turen for å hente kjæresten min i Hamar. Han skal sove hos meg i natt. Så da blir det mat, idol og slikt i kveld. Koselig!- Mona

 • 10.01.2013, 12:39

Yesterday


Hallo. Var i Lillestrøm/ Oslo hele dagen i går med klassen. Vi var først på utdanningsmesse i Lillestrøm før vi reiste videre til oslo på teknisk museum. Senere dro vi til byen og spiste, før vi dro til colosseum for å se filmen " Historien om Pi". Det ble derfor en lang dag, så ble ikke tid til blogging. Var hjemme igjen litt etter 22:30, så da bar det rett i seng før skole igjen i dag!Heldigvis hadde vi kort skoledag i dag, så nå ligger jeg rett ut i senga og skal se " tid for hjem" før det etterpå er " the block". Skulle egentlig ha sovet litt, men tar det i morgen siden jeg har studiedag da, så blir så og si langhelg. Skal bli godt!

- Mona

 • 07.01.2013, 19:05

Monday


Hallo! Mandager er harde dager. Skoledagen var helt grei, litt fri innimellom. Var ute å spiste med kjæresten etterhvert, og nå sover han mens jeg ligger rett ut og vurderer å sove litt selv siden kroppen er sliten og hodet er vondt. Men jeg vet at hvis jeg sover litt, så vil jeg være helt ødelagt i kroppen etterpå om jeg skulle våknet igjen før i morgen. Så jeg skal prøve å la være, så får heller kjæresten bare være i drømmeland ved siden av meg mens jeg ser på tv. Ha en fin kveld!


instagrambilder

- Mona

 • 07.01.2013, 11:13

Ukens engelske sitater


1. You call her a slut, a whore, and a bitch... But yet you were the one who dated her.

2. Take care of those who take care of you

3. You're 15 ... You should be feeling butterflies in your stomach, not a baby kicking.

4.  I don't like to think before I speak. I like to be just as surprised as everyone else by what comes out of my mouth.

5. When I wake up in the morning and stretch, I make baby dinosaur noises.

6. Getting addicted to a show, then watching all the episodes and feeling so empty when you finish them, because its over. Just fucking over.

7. Oh, I'm a few minutes late to class. Please, stare at me like I just killed five people..

8. I go deaf when I'm texting.

9. I'm not jealous, I just don't like that bitch.

10. Me after just cleaning my room: Wow I am never letting my room get messy again! The next day: Has anyone seen my bed?- Mona

 • 06.01.2013, 20:49

slappe dager


Heihei!

Helg er virkelig avslappende, nesten litt for mye. Jeg føler meg lat. Har sovet til langt på dagen i helgen, og har ikke fått nok ut av dagen. Så mot kvelden har jeg hatt litt for mye energi. Kommer ikke til å få sove når jeg skal i kveld.. I morgen har jeg bestemt meg for å starte å trene igjen, få ut litt energi. Har vært slapp på den fronten også i det siste, så jeg og Heidi skal ta en omgang i morgen, så blir det middag hos kjæresten senere på ettermiddagen!

Nå skal jeg bare fortsette å slappe av, spise, og rydde i alle bildene mine på dataen, for har ikke system i bildene i det hele tatt. Stort kaos.. Fant forresten igjen selvutløseren til kameraet i stad. Jippi! Har lett etter den siden før jul, men nå fant jeg den, i en bag.! ( slapp å kjøpe ny!)

- Mona

 • 05.01.2013, 19:20

Ryddekick


Hallo! Idag har jeg faktisk vært flink å ryddet rommet mitt. Kan komme av at jeg fikk over 15 timer søvn i natt, så mye energi merkes! Julepynten er derfor tatt ned. Mangler bare gardinene og julestjernen, men julestjernen er så koselig å ha i vinduet, så den går nok ikke ned på noen dager. Nå skal jeg ordne litt mer, også har jeg planer videre i kveld, så da snakkes vi sikkert senere i kveld tror jeg. Ha en fin lørdagskveld! 

- Mona

 • 04.01.2013, 18:17

2012


Heihei. Kanskje litt sent å legge ut dette nå, siden vi er kommet til 2013. Eller det har jo kun gått fire dager, så regner med at det skal gå fint. I stedet for å skrive om det som har skjedd i mitt 2012 så legger jeg heller ut flere koblede bilder. Selv om jeg selv kan påstå å si at jeg var ganske flink til å ta bilder av minnene i fjor, så skal jeg prøve å bli enda flinkere i år!Kan si at året 2012 har vært et veldig fint år!

- Mona

 • 02.01.2013, 16:48

Vinter 2013


Hallo! Har vært superdårlig på å blogge de siste dagene av 2012. Har feiret bursdagen til mamma, vært med kjæresten og familien og jobbet. Men i 2013 skal jeg prøve å bli flinkere. Har hatt lite blogglyst på grunn av at jeg ikke får noe fine bilder som jeg kan dele med dere. Enten har jeg sovet for lenge, slik at det har blitt for mørkt ute, ellers så har det vært for dårlig lys inne til at bildene får grei kvalitet. Men i dag rakk jeg å komme meg ut før det ble for mørkt, så fikk tatt et par bilder. Liker virkelig bilder i det været som er ute for tiden, kvaliteten blir så bra. Kanskje litt lyst, men vinter er jo så vakkert. 
- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits