• 31.01.2012, 22:06

Vask sminkekostene dine!


 

Jeg skal innrømme at jeg ikke er så flink til å vaske sminkekostene mine. Jeg vasker de en gang i måneden, men de bør helst vaskes èn gang i uka. Ved å vaske kostene jevnlig vil du unngå at kostene blir en bakteriebombe. Kostene blir i stedet rene og gir et mye bedre resultat ved bruk. Jeg skal starte å vaske kostene hvertfall annenhver uke og anbefaler dere som ikke gjør det, å gjøre det samme. 


Noen av mine sminkekoster 

såpe for koster, fra bareMinerals, fås kjøpt HER

vasker de nøye, viktigviktig. haha

Jeg pleier å vaske de på kvelden, og legge de på et hånkle til morgen etter. Da er de som regel tørre igjen.

De blir myke og gode, som om de skulle vært helt nye!

Vasker du sminkekostene dine ofte?

- Mona

 • 31.01.2012, 19:11

Normalt på denne tiden


Jeg har vært forkjølet hele helga, og det gjør meg sliten. Jeg får vondt i hodet, og det eneste som hjelper er søvn. Jeg er ikke syk, bare utslitt av forkjørelsen. Hater å være tett og ha småvond hals. Irriterende. Nå skal jeg ta meg en liten powernap før det er hotel cæsar. Resten av kvelden blir rolig og full av mat. Jeg er så sulten for tiden, spiser heletida. Elsker mat!

Det er kjempekaldt- vinter utenfor her. Kler på meg og ser ut som en eskimo når jeg går ut døra..
( ikke akkurat her da men)

Skal forresten ta med kameraet på skolen i morgen. Prøve å klipse bilder fra dagen der!

Flere som er forkjølet?

- Mona

 • 30.01.2012, 21:13

Kanebo sensai- total finish powder


Tenkte å komme med en liten anbefaling. Mitt nye yndlingspudder, fra kanebo sensai. Dette er bare refillet. Skal handle et etui til det i løpet av uka. De hadde ikke igjen da jeg handlet denne. 

Pudderet er veldig bra og legger seg som et naturlig og fint lag på huden. Jeg som er ganske kresen på sminke, har faktisk endelig funnet et favorittpudder- Kanebo sensai, total finish powder. Fås kjøpt på for eksempel esthetique. Prisen ligger på rundt 300, men er verdt det!
- Mona

 • 30.01.2012, 16:25

Ukens engelske sitater


1. Don't listen or think about anything other people say about you, just live your life & prove them wrong.

2. Never be afraid to try something new because life gets boring when you stay within the limits of what you already knew

3. Only 3 type of people tell the truth: kids, the drunk and the angry.

4. Sometimes the best way to get someone`s attention is to stop giving them yours

5. The best types of laughter: 1) Laughing so hard it becomes silent. 2) You feel a six pack coming on. 3) Tears come out of your eyes

6. Life is a book. Everyday is a new page. Every month is a new chapter. Every year is a new series.

7. Being nice to someone you hate doesn't mean you're fake. It means you're mature enough to tolerate your hate towards them

8. Dear middle school girls, You should be blowing bubbles, not guys.

9. Sometimes it's not the person that you miss, it's the feeling you had when you were with them.

10. I'd rather stay quiet than explain my problems to people that don't really care.- Mona

 • 29.01.2012, 00:35

Norheim


 Handlet dette i dag.Jakke og bukse.  Kjærlighet fra første blikk-  spesielt jakka. Forelsket. 


jakke og bukse fra g-sport - prisen er ikke så nøye

Hva syns du?

- Mona

 • 28.01.2012, 14:33

Cafebesøk


Er på café / la baguette med kari-anne og spiser lunsj, kylling tandori. Har nettopp handlet uteklærne jeg nevnte tidligere på bloggen. Skal spise, deretter stikker vi ned til byen en tur.

 • 26.01.2012, 22:28

TIPS FOR Å SPARE OG TJENE PENGER


I grunn litt snålt at jeg velger å gi tips til hvordan du kan spare og tjene penger. Jeg sløser penger hele tiden, og skammer meg over det. Men nå er det full skjerpings slik at jeg får spart opp etter billappen. ( uteklærne jeg skal handle for noen tusen i helga er unntak, ehe) Selv om pengene fort blir borte, så har jeg jo klart å skrape de sammen på ulike måter før bruk. Må bare klare å beholde de for en gangs skyld. Noen tips, here we go! 

Skaff deg jobb
Selv om du kanskje går på skole, så er det mulig å ha en jobb i tillegg som ekstrahjelp. Det er selvfølgelig ikke alle steder hvor de har behov for ekstrahjelp, og duu kanskje må være over 18 år for å jobbe. Men ved å søke på ulike steder å jobbe, så har du hvertfall gjort et forsøk. Jeg merker at selv om jeg ofte har utrolig dårlig innstilling før jeg drar på jobb siden det har tatt mye av fritiden min, så er jeg veldig glad for at jeg har jobb. Tjene mine egne penger! - og for ikke å glemme: Du får et innblikk i hvordan arbeidslivet er.

Sparekonto
Opprett en sparekonto som du disponerer. Sett inn penger på sparekonto hver måned etter du har fått lønning( om du har jobb). Jeg prøver å sette inn halvparten av lønninga mi på sparekontoen hver måned slik at jeg minsker sjansen for å sløse de bort ved å ha de lett tilgjengelig på bankkortet. Har allerede spart inn noen tusen, men har en lang vei igjen til målet..


pengene jeg har brukt på førerkortet skal blant annet spares opp igjen der.

Sparebøsse
Finn en glassboks(?) eller en sparebøsse og legg av en sum småpenger hver dag over en periode. Jeg bruker denne metoden selv, og har på en liten stund spart inn over 500 kr, og dette bare av småpenger. Legg av for eksempel 20 kr hver dag i en måned. Da har du spart inn 600 kr. 

Ta på deg oppdrag
Om du har småsøsken, søskenbarn eller vet om foreldre som trenger barnevakt i ny og ne eller husvask, så vis at du er tilgjengelig til å hjelpe, og gjør en god jobb. Blir de fornøyde, så skal du ikke se bort i fra at du får litt ekstra tips som takk for hjelpen.

Selg det du ikke bruker
Har du klær eller andre ting du ikke bruker, så selg det. Legg det for eksempel ut på finn.no, annonse i avisen eller lag en salgsblogg. Hvorfor beholde klær og ting du ikke bruker når du kan selge det og få penger for det?

 Da skapet faller sammen, er det kanskje et tegn på for mye klær.. eller? 

Ta med egen matpakke
I stedet for å handle mat i kantina hver dag, så bruk heller litt ekstra tid på å smøre matpakke. Jeg tør ikke å tenke på hvor mye penger jeg har brukt i kantina til nå. Det er så mye billigere å ta med egen matpakke har jeg funnet ut! 

Lag og selg
Og om du virkelig er desperat etter å tjene inn penger raskt, lag noe( mat/pynt etc.) og dra ut og selg. Jeg og en gruppe sang julesanger på butikker i julen for et par år siden til inntekt for skoletur med klassa ( ungdomsskolen) Vi fikk inn et par tusen etter å ha sunget noen timer. Ikke verst må jeg si!

Noe du ikke burde gjøre når du nesten er i mål med å tjene inn de pengene du trenger er å tenke som meg " Ja, jeg kan vel bruke litt nå, så klarer jeg å spare det opp igjen. Da er jeg like langt som sist. Tar bare litt lenger tid." Fail. Jeg går på denne smellen hele tiden, og nå ligger jeg i underskudd fordi jeg bare måtte ha noe, som de uteklærne. høh. 

Nå skal jeg spare penger! Ikke mer sløsing på meg fremover!!..

Hva syns du om innlegget?
Har du noen sparetips eller måter å tjener penger på?  

- Mona

 • 25.01.2012, 20:42

Snart nattii


Helloo. Da var dagens arbeidsoppgaver ferdig. Nå høres det ut som jeg har en haug med oppgaver som skal gjøres hver dag, men neida, det har jeg altså ikke. Etter èn time ute med barna på idrettskolen var det godt å komme hjem og ta seg en varm dusj. Nå er det sesongpremiere på vampire diares sesong 3 på FEM, så skal følge med på det!- Mona

 Følg bloggen min på facebook her  

 

 • 25.01.2012, 16:56

Søvn


Endelig er det onsdag. To dager til så er det helg! Skal på jobb om en times tid( og jobbe en time), så vurderer sterkt å ta meg en powernap først. Enten det eller legge meg tidligere i kveld. Vanskelig å velge altså.. Kjenner jeg mangler noen timer med søvn denne uka, for katta har nemlig mjauet og bråket tre netter på rad nå. Hun oppfører seg temmelig rart for tiden, tror kanskje hun er drektig..Hun er plagsom.Snakkes i kveld!

Ehm, ser du frem til helg?

- Mona


Følg bloggen min på facebook  

 

 • 24.01.2012, 09:54

Ukens engelske sitater


1. Being dumped, cheated on and taken for granted is why many people choose to be single.

2. Smile. Why? Because it makes you attractive. It changes your mood. It relieves stress. And it helps you stay positive.

3. Did you ever notice, when people tell you you've changed, it's only because you stopped acting the way they want you to act.

4. If girls were as nice to each other in real life as they are in Facebook comments, think how different the world would be.

5. Some girls don't realize what they're worth. Some guys don't realize what they have. Then she leaves after realizing, then he realizes.

6. Don't mess around with peoples feelings just because you're confused about yours..

7. When you're sober you think twice before you speak but when you're drunk you speak twice before you think.

8. KEEP YOUR HEAD HIGH, and your middle finger HIGHER.

9. SWAG doesn't involve being an asshole to girls.

10. People will hate you, rate you, shake you, and break you. But how strong you stand is what makes YOU.Hvilke likte du best?

- Mona

 • 22.01.2012, 18:17

Minneforestilling


Heidi kommer når som helst nå. Kari-Anne, Heidi og jeg skal på minneforestillinga for Isma og Andreas som ble drept på utøya i fjor. Allerede et halvt år har gått. Utrolig som tiden flyr.. Men nå må jeg stikke, snakkes!! 
- Mona

 • 21.01.2012, 21:58

Helledussen


Åhg, det er så kaldt ute! Mamma er borte i kveld, så har derfor pådratt meg ansvaret til å passe lillebror og søskenbarnet. Kari-Anne kom og holder meg med selskap. Vi bestemte oss derfor for å dra på butikken å handle godt. Jeg har jo ikke lappen enda....så vi var pent nødt til å gå ute i stormen. D-i-g-g! Heldigvis kom bussen på hjemveien så vi slapp å gå tilbake.høh.


kledd på seg


Nå skal vi kose oss med film og godteri. Ha en fin lørdagskveld!

- Mona

 • 20.01.2012, 22:14

I'm addicted


Helluuen. Har startet opp igjen med praksis på barneskole. Det merkes godt. Kjenner at en rolig kveld passet perfekt etter en lang dag.

I hele kveld har jeg prøvd å være minst mulig på facebook, og bare kost meg med vampire diaries. Har fulgt med på det en god stund, men siden jeg har sett alle episodene som foreløpig har kommet ut, så satt jeg like så godt på sesong 1 på tv'en. Er tross alt en stund siden jeg har sett den sesongen. Ikke verdens mest spennende fredagskveld, men avslappende og tidsfordriv er det hvertfall! Når jeg først er inne på det, vampire diaries starter på igjen på tv neste uke( tror jeg det var)- for de som følger med. 

Sett vampire diaries?

- Mona

 • 19.01.2012, 21:34

Fornyet


Heisann! Har vært litt overalt i dag, men nå har jeg bosatt meg i senga og koser meg med tv. Jeg føler meg skikkelig klar til å få lappen på bil nå. Var innom biltema i går å handlet setetrekk til bilen min. Setetrekket som tilhører bilen er dritstygt. Drev å fikset setene før i dag(både foran og bak), og for å være ærlig, for en helvettes drittjobb! haha. Men var vel verdt det.ca 2 mnd igjen til oppkjøring! (åh, føles som en evighet..)

- Mona

 • 18.01.2012, 10:09

Frisøren Mona


På mandag etter trening kom Heidi til meg. Hun har bare stripet håret før( lyst), men aldri farget det. Men etter et lite dytt av meg endte hun opp med å bli brunette. Jeg var skikkelig klar for å farge håret hennes, og brukte god tid for å få et best mulig bra resultat. Var jo pent nødt til å gjøre det riktig. Hun truet meg nemlig om å betale for avfargig om det ble helt forferdelig. Heh.

Da håret var dusja, og hun fikk se håret sitt kom det virkelig en reaksjon. " Mona, det er jo nesten svart!!" Selvfølgelig ser håret mørkere ut når det er vått. Fikk henne heldigvis til å like hårfargen etter å ha fønet og fikset henne. Nå antar jeg at hun er kjempefornøyd. Jeg misunner hennes nye hårfarge hvertfall!

Før:


Etter:

 Hva syns dere?

- Mona

 • 15.01.2012, 19:54

Sometimes


Sometimes you have to be your own hero

- that's all I have to say.  • 12.01.2012, 22:14

Vært i stallen


.. å ridd i dag.
nuuh

- Mona

 • 11.01.2012, 21:13

Både norsk og engelsk


Æsj, i morgen har jeg to redegjørelser etter hverandre... Først en muntlig redegjørelse med norsklæreren om en bok jeg leste i Norsk før jul. Har selvsagt glemt det meste fra boka. Dette kan jo bli bra.. Mens etterpå har jeg muntlig samtale på engelsk med engelsklæreren.( selvfølge at det er på engelsk da, haha.)

Jeg gruer meg faktisk en del. Jeg har så lite tro på meg selv når det gjelder å snakke engelsk med engelsklæreren. Jeg vet jeg kommer til å glemme viktige ord, og se ut som en stokk dum pinne. I tillegg er det litt fælt å tenke på at læreren sitter å vurderer deg mens du snakker.. Huff, må nok øve litt i kveld før jeg legger meg kjenner jeg. Wish me good luck!

- Mona

 • 11.01.2012, 12:32

Skoleblogging


sitter på skolen og jobber. heheh, eller ikke. Heldigvis hjem om en times tid. Hjem for å sove, eller neei, må skaffe meg et liv

ha en fin dag!

- Mona

 • 09.01.2012, 16:39

trene


Bror og jeg har et nyttårsforsett; trene jevnlig fremover. Starter i dag. Stikker å trener. Snakkes!


he  he, webcam er kult..

Trener du?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits