• 31.01.2011, 20:24

Bilder fra Lørdagen a vettu


Var som sagt på berg på lørdag for å ri, måke og slikt hos Uno. Jeg og Anette red til ridebana. Uno gikk fint i skritt, men har ikke helt teken på han i trav og gallopp, men det gikk da bra det lille vi galloperte, hehe. Etter det skritta vi en tur i det strålende fine været! Var sykt fint vær på lørdag for dere som ikke fikk med dere det!
søtis ♥

Ut på tur, aldri sur!

Oooog noen bilder fra lørdagskvelden....


Skuldra mi ser litt monga ut!

egentlig fiksing på g!


- Mona

 • 30.01.2011, 14:19

Ny dag, nye muligheter!


Gårsdagen var fin, men nå er det en ny dag, altså nye muligheter! Idag skal jeg til bestefar å jobbe litt, ellers skal kvelden gå til å slappe av før skolen i morgen. Åh, liker virkelig ikke skole, spesielt mandager!
Hva skal du idag?

- Mona

 • 29.01.2011, 19:56

Festklar


Nå er Martine, Emilie, Maren, Silje, Abby, Andrea og Adrian her. Vi skal straks gå for vi skal på fest( bursdagsfest) på Løten. Alle har tatt på seg finstasen og sminken er på plass!  Vi snakkes i morgen!


Love yah!

 • 28.01.2011, 14:41

Hei og hade!


Så klønete folk er idag. Da jeg venta på bussen ved skolen så kom det en postbil sakte men sikkert i en sving. Det gikk så rolig.. og plutselig* brak*, Der stod den med nesa i grøfta. Etter det stakk jeg til banken for å møte mamma, og der drev en varebil å rygget ned to skilt(kom og kjøp skilt) og rygget videre i en rund steingreie som stod til pynt langs gågata. Ja, folk er tydeligvis ikke så veldig oppmerksomme idag.

Men til saken, nå skal jeg slenge på meg dressen og dra til stallen for å møkke og ordne fôr til Uno, også får jeg vel  strigle han litt i tillegg!Ha en fin dag!

- Mona

 • 26.01.2011, 17:22

Hvem er dere?


Jeg bare lurer på en bittebitteliten ting; Hvem er dere som stikker innom bloggen min?  Ganske så interessant å se hvem som egentlig er innom!  Og dere som leser bloggen min- Hva vil dere se/lese mer av på bloggen?Nå skal jeg straks på jobb, og deretter skal jeg pugge, pugge.. og pugge litt mer til en prøve som jeg har i morgen. Huff, liker ikke prøver...

- Mona

 • 25.01.2011, 22:21

Hei og hoo!


Takk for respons på forrige innlegg, moro at dere likte filmen!

Men jaa, i stad var jeg på Løten en tur for å se på Thomas(bror) og de spille kamp. Det gikk pent sagt rett vestover. De tapte. Hvor mye de tapte vet jeg ikke, for jeg gikk ut av tellinga etter 4-5 mål, eheh, håhå!

Jeg tok noen filmer, men var ikke alltid jeg klarte å henge med for ballen gikk over bana på bare noen tiendels sekunder. Kaldt var det òg. Først etter å ha stått å sett på i 20 minutter, så merket jeg hvor kald jeg var blitt. Beina kjentes ut som isblokker. Ikke rart når det faktisk var 12 minus..

Tok meg en god og varm dusj istad, så nå skal jeg ned å se på "Ke..... family".. Husker aldri navnet. Hvertfall, det gikk på tv2 bliss(?) klokka 20:00 i stad. :) - Snakkes!

- Mona

 • 24.01.2011, 21:56

Min dag!


Hallois!

Idag har jeg ........ ja, hva jeg har gjort idag forteller jeg faktisk i en videoblogg som er på bloggen enten senere i kveld eller i morgen tidlig, spørs helt på hvordan humøret til youtube er idag. Men videoblogg dere! Når sist hadde jeg det da.. Begynner å bli en liiiiiten stund siden, eller hva?- Mona

 • 23.01.2011, 17:15

Film fra sprangtrening 23.01..11


Som jeg skrev i går så skulle jeg på sprangtrening med Albert idag. Det gikk egentlig veldig bra, men stakkars Albert ble helt utslitt tilslutt.. Vi øvde på skarpe svinger og tilridning til hinderene og ja, litt slikt. Mamma fikk filmet, men på slutten glemte hun å fokusere før hun filmet, så alt ble "duggete".. Jaja, ble da hvertfall litt film!Vinterbilder jeg tok på veien hjem:
- Mona

 • 22.01.2011, 20:35

Innkjøp 22.01.11


Dagen idag har gått ganske fort. Stod opp halv 12 og trodde jeg skulle på skolen, ehe.. Litt for mye skole i det siste!  Jeg og mamma dro en tur på Hamar idag, så da ble det litt sminke på meg.


(denne kjøpte jeg forresten i går)
I kveld er jeg "barnevakt" for lillebror, så det blir en rolig kveld for meg. I morgen skal jeg stå opp tidlig, siden jeg skal på sprangtrening med Albert. Mamma skal være med å se på, så da får jeg antageligvis film som jeg kan legge ut om dere vil se hvordan det gikk? Ja, det var vel det. Nå får jeg sette inn laderen i skolepc'en min før alt blir svart. Har allerede fått to advarsler fra dataen, så snakkes!

- Mona

 • 21.01.2011, 20:40

Ohh, kaldt!


Vinter er egentlig ganske pent, men også utrolig kaldt!
Hei Rudolf! Jeg har nesen din!


Liker du vinter?

- Mona

 • 16.01.2011, 22:22

Ikke rart det finnes store folk i verden..


.. Hvertfall ikke når prisene på treningsstudioer koster flesk! Å betale en grei sum i måneden jo helt greit, men når det skal koste 500 kr bare for å bli medlem så skulle man tro alle var født med ræva full av penger!( takk for info Maren ;p )

Hadde en rar drøm i natt om at jeg begynte på family sports club i Løten. Prisen var kun 200 kr og jeg ble etterhvert skikkelig sprek og klar til sommeren!  Ble skikkelig glad i og gira på å trene, skulle tro jeg hadde slått meg i hode.  Men som sagt, dette var jo en drøm. Men, nå i ettertid så frister det faktisk å begynne  å trene på family, men da må jeg nok tjene opp litt penger først så jeg i det hele tatt får starta.trener du?

- Mona

 • 15.01.2011, 00:34

Min søte snupp har vært her!


I stad var min beste jente på besøk. Vi prøver å møtes hver gang hun er i Hamar, så da ble det til at vi koste oss hos meg i kveld. Vi spiste pizza, godteri, lo og pratet..masse! Alltid herlig når din aller beste venn kommer på besøk! ♥

Har du en herlig bestevenn?

- Mona

 • 13.01.2011, 23:09

Oppdatering!


Idag har dere ikke hørt noe fra meg siden jeg har redigert en film. Ikke til bloggen, men til et skoleprosjekt på skolen-- og nå er den endelig ferdig. Den ble på ca 15 minutter!

Idag red jeg Albert på ridetimen. Jeg trodde vi skulle ha dressur, men så hadde visst Bente satt frem bommer og hinderstøtter, så da ble det bomarbeid og litt hopping i stedet. Morsomt! Det gikk veldig bra etter at jeg og Albert hadde hoppet litt. Vi klarte etterhvert å ha riktig antall steg mellom hinderene, han gikk samlet og vi landet i riktig gallopp opptil flere ganger! Vi hoppet også 80 cm ca tror jeg på det høyeste, som er første gangen for meg og Albert sammen. Veldig bra ridetime, og det var moro å ri Albert igjen! ♥


Blåbærsprang'10

- Mona

 • 12.01.2011, 15:39

Skulle egentlig ta bilder, men tydeligvis må vi vente litt..


Idag skulle egentlig jeg og Trine ta bilder da vi kom hjem, og været var ganske fint på vei hjem fra skolen... helt til vi kom ved kirka, for da havnet vi midt i en....tåkeklump! Er det tåke hos deg?

- Mona

 • 12.01.2011, 10:46

Åh, gleder meg til å dra tilbake til Kreta i sommer!


I sommer reiser jeg og slekten på mamma sin side til Kreta. Vi var der sist gang vi dro til syden som var for to år siden. Siden vi likte oss der den gangen, så tar vi sjansen å reiser dit igjen. Siden turen ikke er før i starten av August, så blir det lenge å vente. Men i mellomtiden, så har jeg masse av tid til å shoppe sommerklær og kanskje solen gir oss et lite underlag før vi reiser!
Gleder meg veldig til å slappe av og bade, ligge på stranden og sole meg, og ikke minst å kose meg sammen med familien! ♥

Kreta'09

Kreta'09


Kreta'09
Film fra hele Kreta:


 ( fra startour.no)
 
Skal du til syden i sommer?
 
- Mona
 • 11.01.2011, 14:03

Redigerer designet


Hei og hopp din megafluesopp!

Htmlkluss. Html er noe jeg virkelig ikke skjønner meg på, men jeg gjør et forsøk alikevel. Har tenkt å lage ny header og litt slik, så blir det så bra så!Nå har vi matte, så jeg, Trine og Lasse( de som sitter på hver sin side av meg) skal jobbe..liksom, Talas!

Hva syns dere om designet foreløpig?

- Mona

 • 10.01.2011, 21:07

Dette gjorde vi i løpet av gymtimen 
( Eyy.Det tok femtitusen år å laste opp filmen på youtube.. Må virkelig ha tålmodighet for å laste opp filmer der for tiden ja! Tjoho! )

Neida. Vi er ikke så late at vi ikke gjør noe ut av gymtimen hver gang. Men akkurat i dag var vi i litt ekstra godt humør, så hvorfor ikke ha det litt gøy?


Trine og Mona fant igjen webkameraet på pc'en og tok litt bilder!
Forresten. Jeg har veldig lyst på et filmkamera, så hvis noen har litt penger til overs... (a) Neida.. joda... Men hadde vært kjekt med et ordentlig videokamera, så kunne jeg ha tatt masse masse filmer til bloggen! Da blir jeg fornøyd og dere glade... eller omvendt.. Håhåå!

- Mona

 • 08.01.2011, 20:50

Da var det lørdag


Idag har Emilie vært hos meg en tur. Vi har sett film, skravlet og spist potetmos med mye brun saus! Nå skal jeg se på idrettsgallaen med Thomas og mamma, og spise lasagne. Ha en fin kveld!- Mona

 • 06.01.2011, 21:23

Jeg er sunn!


Nå ligger jeg faktisk i senga og ser på 7th heaven, øver til muntlig redegjørelse og spiser en skål med frukt. Hva skjer med meg? Frister mer med frukt enn potetgull. Eller, frister litt med maarud paprika potetgull da, men utenom det. Wow, jeg er sunn! Forresten, det blir en ganske så digg dag i morgen. Skal ikke på skolen før 12, noe som betyr at jeg kan sove til halv 11/ 11, ahh ♥

Nå skal jeg fortsette å se på 7th heaven og øve, så snakkes vi senere!Hva gjør du i kveld?

- Mona

 • 04.01.2011, 20:23

Oooh, I like it!


I går fikk jeg kjøpt meg tv. Det ble en LG 32" med full HD. Har ikke fått inn kanaler enda, men kan jo se på film på den fine tv'en min i mens! Jeg tror Thomas( storebror) ble litt sjalu da han sammenlignet sin 26" elrno med min søte, nye og litt større tv. " Vi kan jo bytte da?!". Hah, drøm! hiihi.


Nå skal jeg se på film, så snakkes!


♥♥


Har du tv på rommet?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits