hits

Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 12.01.2011
 • Åh, gleder meg til å dra tilbake til Kreta i sommer!

  I sommer reiser jeg og slekten på mamma sin side til Kreta. Vi var der sist gang vi dro til syden som var for to år siden. Siden vi likte oss der den gangen, så tar vi sjansen å reiser dit igjen. Siden turen ikke er før i starten av August, så blir det lenge å vente. Men i mellomtiden, så har jeg masse av tid til å shoppe sommerklær og kanskje solen gir oss et lite underlag før vi reiser!
   
  Gleder meg veldig til å slappe av og bade, ligge på stranden og sole meg, og ikke minst å kose meg sammen med familien! ♥

  Kreta'09

  Kreta'09


  Kreta'09
  Film fra hele Kreta:


   ( fra startour.no)
   
  Skal du til syden i sommer?
   
  - Mona
 • 03.01.2011
 • Ut for å kjøpe tv!

  Heijaaah!

  For ca èn time siden stod jeg opp, skulle egentlig opp kvart over 10! Men dette er tross alt siste fridagen min før skolen begynner igjen, så da gjorde det ingenting å stå opp to timer for sent.

  Idag skal jeg på Hamar å kjøpe meg ny tv. Tror det trengs. Min gamle er bokstavelig talt en kasse uten tv-programmer med dårlig lyd og kvalitet.. Så idag blir det heeelt ny tv! Hvor stor og hvor dyr er enda usikkert, men det viktigste er at jeg blir fornøyd!

  Ja, når jeg er inne på det med tv. Gjett hvem som har vunnet tv for en verdi av 3000,- på julekalender. Jo, Jonas!! Lille gutten på 9 år har vunnet tv ( på lille julaften,men ble ikke merket før nå!) , mens jeg må kjøpe selv! Heldig gutt!

     Hva skal du idag?

  - Mona

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no