• 31.01.2011, 20:24

Bilder fra Lørdagen a vettu


Var som sagt på berg på lørdag for å ri, måke og slikt hos Uno. Jeg og Anette red til ridebana. Uno gikk fint i skritt, men har ikke helt teken på han i trav og gallopp, men det gikk da bra det lille vi galloperte, hehe. Etter det skritta vi en tur i det strålende fine været! Var sykt fint vær på lørdag for dere som ikke fikk med dere det!
søtis ♥

Ut på tur, aldri sur!

Oooog noen bilder fra lørdagskvelden....


Skuldra mi ser litt monga ut!

egentlig fiksing på g!


- Mona

 • 30.01.2011, 14:19

Ny dag, nye muligheter!


Gårsdagen var fin, men nå er det en ny dag, altså nye muligheter! Idag skal jeg til bestefar å jobbe litt, ellers skal kvelden gå til å slappe av før skolen i morgen. Åh, liker virkelig ikke skole, spesielt mandager!
Hva skal du idag?

- Mona

 • 29.01.2011, 19:56

Festklar


Nå er Martine, Emilie, Maren, Silje, Abby, Andrea og Adrian her. Vi skal straks gå for vi skal på fest( bursdagsfest) på Løten. Alle har tatt på seg finstasen og sminken er på plass!  Vi snakkes i morgen!


Love yah!

 • 25.01.2011, 22:21

Hei og hoo!


Takk for respons på forrige innlegg, moro at dere likte filmen!

Men jaa, i stad var jeg på Løten en tur for å se på Thomas(bror) og de spille kamp. Det gikk pent sagt rett vestover. De tapte. Hvor mye de tapte vet jeg ikke, for jeg gikk ut av tellinga etter 4-5 mål, eheh, håhå!

Jeg tok noen filmer, men var ikke alltid jeg klarte å henge med for ballen gikk over bana på bare noen tiendels sekunder. Kaldt var det òg. Først etter å ha stått å sett på i 20 minutter, så merket jeg hvor kald jeg var blitt. Beina kjentes ut som isblokker. Ikke rart når det faktisk var 12 minus..

Tok meg en god og varm dusj istad, så nå skal jeg ned å se på "Ke..... family".. Husker aldri navnet. Hvertfall, det gikk på tv2 bliss(?) klokka 20:00 i stad. :) - Snakkes!

- Mona

 • 24.01.2011, 21:56

Min dag!


Hallois!

Idag har jeg ........ ja, hva jeg har gjort idag forteller jeg faktisk i en videoblogg som er på bloggen enten senere i kveld eller i morgen tidlig, spørs helt på hvordan humøret til youtube er idag. Men videoblogg dere! Når sist hadde jeg det da.. Begynner å bli en liiiiiten stund siden, eller hva?- Mona

 • 23.01.2011, 17:15

Film fra sprangtrening 23.01..11


Som jeg skrev i går så skulle jeg på sprangtrening med Albert idag. Det gikk egentlig veldig bra, men stakkars Albert ble helt utslitt tilslutt.. Vi øvde på skarpe svinger og tilridning til hinderene og ja, litt slikt. Mamma fikk filmet, men på slutten glemte hun å fokusere før hun filmet, så alt ble "duggete".. Jaja, ble da hvertfall litt film!Vinterbilder jeg tok på veien hjem:
- Mona

 • 22.01.2011, 20:35

Innkjøp 22.01.11


Dagen idag har gått ganske fort. Stod opp halv 12 og trodde jeg skulle på skolen, ehe.. Litt for mye skole i det siste!  Jeg og mamma dro en tur på Hamar idag, så da ble det litt sminke på meg.


(denne kjøpte jeg forresten i går)
I kveld er jeg "barnevakt" for lillebror, så det blir en rolig kveld for meg. I morgen skal jeg stå opp tidlig, siden jeg skal på sprangtrening med Albert. Mamma skal være med å se på, så da får jeg antageligvis film som jeg kan legge ut om dere vil se hvordan det gikk? Ja, det var vel det. Nå får jeg sette inn laderen i skolepc'en min før alt blir svart. Har allerede fått to advarsler fra dataen, så snakkes!

- Mona

 • 21.01.2011, 20:40

Ohh, kaldt!


Vinter er egentlig ganske pent, men også utrolig kaldt!
Hei Rudolf! Jeg har nesen din!


Liker du vinter?

- Mona

 • 16.01.2011, 22:22

Ikke rart det finnes store folk i verden..


.. Hvertfall ikke når prisene på treningsstudioer koster flesk! Å betale en grei sum i måneden jo helt greit, men når det skal koste 500 kr bare for å bli medlem så skulle man tro alle var født med ræva full av penger!( takk for info Maren ;p )

Hadde en rar drøm i natt om at jeg begynte på family sports club i Løten. Prisen var kun 200 kr og jeg ble etterhvert skikkelig sprek og klar til sommeren!  Ble skikkelig glad i og gira på å trene, skulle tro jeg hadde slått meg i hode.  Men som sagt, dette var jo en drøm. Men, nå i ettertid så frister det faktisk å begynne  å trene på family, men da må jeg nok tjene opp litt penger først så jeg i det hele tatt får starta.trener du?

- Mona

 • 11.01.2011, 14:03

Redigerer designet


Hei og hopp din megafluesopp!

Htmlkluss. Html er noe jeg virkelig ikke skjønner meg på, men jeg gjør et forsøk alikevel. Har tenkt å lage ny header og litt slik, så blir det så bra så!Nå har vi matte, så jeg, Trine og Lasse( de som sitter på hver sin side av meg) skal jobbe..liksom, Talas!

Hva syns dere om designet foreløpig?

- Mona

 • 08.01.2011, 20:50

Da var det lørdag


Idag har Emilie vært hos meg en tur. Vi har sett film, skravlet og spist potetmos med mye brun saus! Nå skal jeg se på idrettsgallaen med Thomas og mamma, og spise lasagne. Ha en fin kveld!- Mona

 • 06.01.2011, 21:23

Jeg er sunn!


Nå ligger jeg faktisk i senga og ser på 7th heaven, øver til muntlig redegjørelse og spiser en skål med frukt. Hva skjer med meg? Frister mer med frukt enn potetgull. Eller, frister litt med maarud paprika potetgull da, men utenom det. Wow, jeg er sunn! Forresten, det blir en ganske så digg dag i morgen. Skal ikke på skolen før 12, noe som betyr at jeg kan sove til halv 11/ 11, ahh ♥

Nå skal jeg fortsette å se på 7th heaven og øve, så snakkes vi senere!Hva gjør du i kveld?

- Mona

 • 04.01.2011, 20:23

Oooh, I like it!


I går fikk jeg kjøpt meg tv. Det ble en LG 32" med full HD. Har ikke fått inn kanaler enda, men kan jo se på film på den fine tv'en min i mens! Jeg tror Thomas( storebror) ble litt sjalu da han sammenlignet sin 26" elrno med min søte, nye og litt større tv. " Vi kan jo bytte da?!". Hah, drøm! hiihi.


Nå skal jeg se på film, så snakkes!


♥♥


Har du tv på rommet?

- Mona

 • 03.01.2011, 13:15

Ut for å kjøpe tv!


Heijaaah!

For ca èn time siden stod jeg opp, skulle egentlig opp kvart over 10! Men dette er tross alt siste fridagen min før skolen begynner igjen, så da gjorde det ingenting å stå opp to timer for sent.

Idag skal jeg på Hamar å kjøpe meg ny tv. Tror det trengs. Min gamle er bokstavelig talt en kasse uten tv-programmer med dårlig lyd og kvalitet.. Så idag blir det heeelt ny tv! Hvor stor og hvor dyr er enda usikkert, men det viktigste er at jeg blir fornøyd!

Ja, når jeg er inne på det med tv. Gjett hvem som har vunnet tv for en verdi av 3000,- på julekalender. Jo, Jonas!! Lille gutten på 9 år har vunnet tv ( på lille julaften,men ble ikke merket før nå!) , mens jeg må kjøpe selv! Heldig gutt!

 Hva skal du idag?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits