• 08.02.2014, 19:48

My baby is finally here


Wii! Klarte ikke vente til over helga med å kjøpe macbooken jeg har holdt av. Så i dag ble jeg lykkelig eier av en macbook pro. <3 Har brukt hele kvelden på å bli kjent med den og fikse den tilpasset meg. Utrolig mye å sette seg inn i når man fra før er vandt med en vanlig og gammel skolepc. men gleder meg til jeg blir bedre kjent med den og kan bruke den ordentlig, haha. Føler meg litt slik mamma er med dataer, ikke særlig peiling.. 


Fine macbooken min!

Har du macbook?

- Mona

 • 11.07.2013, 21:55

New shoes


På turen til Hamar i stad lovet jeg egentlig meg selv at jeg ikke skulle kjøpe meg noe, men slik ble det altså ikke. Var innom et par skobutikker for å se etter sandaler. Regnet med at det ikke var noe å se noen steder, for hadde ikke funnet noe tidligere. Men i dag fant jeg et par... eller jeg fant to par sandaler. Samme type i to forskjellige farger, klarte ikke å velge farge, så ble til at jeg kjøpte begge. :( snakk om å være besluttsom.


svarte sandaler

og brune sandaler

Gikk også innom en annen skobutikk igjen for mamma skulle finne seg sko, og gjett om jeg fant et par til med sko. Hvite, kopi av toms sko. De var så gode og behagelig å gå i, så klarte virkelig ikke å la være å kjøpe de. Men nå skal jeg spare penger, for må jo ha igjen litt penger til selve sydenturen og! 


hvite roots


 - Mona

 • 05.07.2013, 16:30

Nytt utstyr til kameraet mittbilde lånt fra google

Objektivet Canon EF 50mm f/1.4 USM bestilte jeg her om dagen, og fikk den i posten allerede i går!  Det var på tilbud, så fikk den 300- 400 kr billigere. Skulle egentlig vente til jeg reiser til syden, men når jeg så tilbudet så slo jeg til. Har tross alt ønsket meg dette objektivet i så lang tid, så det var endelig på tide og unne seg noe godt!

Noen prøvebilder jeg tok for å se hvordan den fungerte: Også har jeg litt tidligere i sommerferien bestilt et kamerastativ. Noe jeg absolutt ville ha, så jeg slipper å dra med meg lillebror ut for at han skal leke kamerastativ for meg. Stakkars gutt, haha. Har ikke helt lært meg å bruke objektivet og stativet, siden jeg prøvde de først i dag.. Øvelse gjør mester, så jeg skal klipse masse bilder til bloggen, så får jeg øvd meg masse i tillegg!


HAMA star 61. Veldig rimlig i forhold til andre stativer som kan brukes på speilrefleks. Kostet mellom 200/ 300 kr. 


- Mona

 • 05.10.2012, 13:11

ny koffert- et skritt nærmere Englandtur


Dette innlegget skulle egentlig ut i går....

Har vært veldig flink i dag, mener jeg selv når det gjelder trening. Må nesten starte med å fortelle om det.  Dro til espern og trente med Kristin etter skolen i dag. I tillegg har jeg nettopp kommet hjem fra sprangtrening, så to treninger har det vært i dag. Vil nok føles godt i morgen! 

Var også innom senteret en tur for å kjøpe meg koffert. Liten koffert som går som håndbagasje( viktig!). Ettersom vi så og si ikke skal ha med klær til England, men handle alt der, så vil det nok komme flere innlegg på bloggen om innkjøp de nærmeste dagene. Har forberedt meg på at pengene kommer til fly. Skal ha veske, sko, treningsutstyr, topper, gensere, sminke, bukser, undertøy, gaver, parfyme og annet dilldall!

 

- Mona

 • 05.09.2012, 17:57

fjernkontroll til kameraet


Bestilte meg fjernkontroll til kameraet før helgen, og mottok det i går. Bestilte fra komplett.no. Jeg syns leveringstiden der var rask med tanke på helgen( som ikke telles). Har fått testet ut fjernkontrollen, og er kjempefornøyd! Nå blir det hvertfall flere bilder på bloggen. Antageligvis flere antrekkbilder også!

 - Mona

 • 23.03.2012, 20:05

Sebastian Penetraitt Mask


Bestilte meg hårkur tidligere i uka,  og mottok den i dag. Prøvde den i stad og jeg føler jeg fikk gode resultater allerede etter første gang. Håret mitt har blitt litt slitt ettersom jeg ikke har klyppet det siden starten av september, og i tillegg bruker hårføner nærmest hver dag. Men håret mitt ble silkemykt. Gleder meg til å se resultatet etter to-tre uker!
Kjøpes her

Bruker du hårkur?

- Mona

 

 • 12.03.2012, 16:44

Russeklær


Heiheii! Idag fikk jeg pakken min fra russeservice som inneholdt blant annet russebuksa, gensere, fløyte, solbriller og ja, masse andre russeting. Kjente jeg begynte å bli litt småladd da jeg prøvde buksa i stad! Ikke så lenge til mai og russetiden.:-)

I år er jeg forresten svartruss, mens neste år er jeg rød. Skulle nemlig egentlig ikke være russ i år, men slengte meg på de i klassa. (skal verken på de store treffene eller ha bil med andre i år) Derfor blir dette året bare en forsmak på neste års russefestligheter, bare gøy det! 

Er du russ i år?

- Mona


KONKURRANSEN STENGER FORRESTEN CA KLOKKA 18:00 i kveld! Du finner konkurransen HER

 • 29.01.2012, 00:35

Norheim


 Handlet dette i dag.Jakke og bukse.  Kjærlighet fra første blikk-  spesielt jakka. Forelsket. 


jakke og bukse fra g-sport - prisen er ikke så nøye

Hva syns du?

- Mona

 • 04.02.2011, 16:56

Mine to hårprodukter har kommet! ...eller?


Idag tidlig fikk jeg melding om at hårproduktene jeg bestilte fra blush.no på mandag hadde kommet. Så i stad var jeg på Kiwi // posten for å hente pakka. Jeg må seriøst være blind, for jeg klarte å bestille feil. Skulle egentlig ha hårspray, men bestilte visst hårgele i stedet, smart da vet du! Derfor hev jeg meg over pc'n i stad for å bestille hårsprayen min, og vettu'hva? det er gratis frakt i dag, så jeg sparte 80 kr!

Men nå må jeg ikke glemme at jeg fikk det ene produktet jeg bestilte, så pakken var ikke helt feil. Og den hårgeleen som var feil, kan jeg jo bruke etter jeg har dusja håret, så den er ikke helt ubrukelig. :)

 
Den sølvflaska til venstre er den jeg bestilte feil.. men den ligner sånn på hårspayen jeg egentlig skulle ha. Ikke rart jeg tok feil..

Leo er nysgjerrig

Har du bestilt feil fra nettet før?

- Mona

 • 22.01.2011, 20:35

Innkjøp 22.01.11


Dagen idag har gått ganske fort. Stod opp halv 12 og trodde jeg skulle på skolen, ehe.. Litt for mye skole i det siste!  Jeg og mamma dro en tur på Hamar idag, så da ble det litt sminke på meg.


(denne kjøpte jeg forresten i går)
I kveld er jeg "barnevakt" for lillebror, så det blir en rolig kveld for meg. I morgen skal jeg stå opp tidlig, siden jeg skal på sprangtrening med Albert. Mamma skal være med å se på, så da får jeg antageligvis film som jeg kan legge ut om dere vil se hvordan det gikk? Ja, det var vel det. Nå får jeg sette inn laderen i skolepc'en min før alt blir svart. Har allerede fått to advarsler fra dataen, så snakkes!

- Mona

 • 04.01.2011, 20:23

Oooh, I like it!


I går fikk jeg kjøpt meg tv. Det ble en LG 32" med full HD. Har ikke fått inn kanaler enda, men kan jo se på film på den fine tv'en min i mens! Jeg tror Thomas( storebror) ble litt sjalu da han sammenlignet sin 26" elrno med min søte, nye og litt større tv. " Vi kan jo bytte da?!". Hah, drøm! hiihi.


Nå skal jeg se på film, så snakkes!


♥♥


Har du tv på rommet?

- Mona

 • 18.12.2010, 18:18

Pakke i posten!


På torsdag fikk jeg pakker i posten, og det var ikke julegaver.. men sminken jeg hadde bestilt. Det gikk ganske fort fra jeg bestilte de, til de kom! Har ikke fått testa ut alt enda, men det skal nok skje i løpet av noen dager.

Nå skal jeg straks til Maren å levere gaver og spise taco med jentene! Snakkes!  

Hva skal du i kveld?

- Mona

 • 27.11.2010, 17:29

# 13- Et bilde av den varen du kjøpte sist


30 days challenge!


Finisher, hårspray fra Madonna. Den er forresten på tilbud 179,- ( Før 220)

Har du prøvd denne hårsprayen før?

- Mona

 • 08.11.2010, 19:22

I love my new shoes!


På fredag kjøpte jeg meg et par støvletter. Jeg er egentlig ganske kresen på sko, men når jeg først finner et par jeg virkelig liker( noe jeg sjeldent gjør), så klarer jeg ikke å la være å kjøpe de! Disse støvlettene fant jeg på økonomisko for 599,-


Åh, jeg elsker dem!


♥♥

- Mona

 • 01.11.2010, 20:08

Se hva jeg har kjøpt!


Jeg klarte ikke å la være, så jeg kjøpte sims 3 helaften. Etter at jeg så spillet på butikken på torsdag, så har jeg vurdert å kjøpe det. Jeg er egentlig ikke så veldig simsgal, men fikk veldig lyst til å spille etter jeg så denne utvidelsespakken på butikken. Så nå skal jeg bare laste det ned på den herlige pc'n min å spille i vei!

Har du spilt sims før?

- Mona

 • 30.09.2010, 22:47

" Rideutstyrinnkjøp"! Er det et ord?


Både i går og idag har jeg vært på hest og hund og horze å kjøpt litt rideutstyr til helga. Jeg, Kristine, Maren og Andrea skal nemlig på Lefdals rideskole på sprangweekend. Så jeg reiser til Maren ved 12 tiden i morgen, så kjører vi sammen til Tønsberg! Gleder meg til å se stedet, menneskene og hestene! Kommer til å bli ei super helg med herlige jenter!

Jeg red forresten Friday på ridetime idag. Hun var ikke særlig god i høyregaloppen, men resten gikk hun som en drøm. Ned på tøylen og hørte på sjenklene og alt. Herlig! Neste uke er det sprang, og da ønsket jeg meg Friday, så det blir vår første sprangtime sammen, hah.


Sikkerhetsvest - ravesafe fra Hest og hund.


Leo skulle selvsagt gå forbi akkurat da jeg tok bilde..

..så da gjorde jeg et nytt forsøk. Ridesko fra hest og hund.

Kjempegode ridehansker fra horze.

Nå skal jeg pakke litt til før jeg legger meg. Pakker alltid i siste liten..- Snakkes!

Hva skal du i helga?

- Mona

 • 23.09.2010, 21:45

Pakke i posten


Nå er jeg totalt utslitt etter dagen! Har vært utplassert på Helsetunet på Løten. Det blir litt slitsomt i lengden, men nå er det snart helg!

JO! Idag fikk jeg en pakke i posten. Jeg kunne ikke skjønne hva det var, men da jeg fikk den opp fant jeg fort ut at det var velkomstpakken fra [mag].  Jeg fikk en slags hårspray/ shinespray og en søt og bitteliten rettetang + bladet [mag], artig! Så i morgen skal jeg lese bladet mitt.

Har du fått pakke i posten før?

- Mona

 • 03.07.2010, 10:29

Ny pc


Endelig! Nå har jeg fått ny pc! Ble på tide, for min gamle funker, men den lader ikke alltid. Men nå som jeg har skaffet meg en stasjonær pc, så trenger jeg ikke å tenke lading lenger. Jeg har allerede lastet ned sims 2, så det går for det meste i sims om dagen. Derfor er det blitt lite blogging i det siste, men skal prøve å blogge litt mer fremover, hvertfall ett innlegg om dagen.Men nå skal jeg spille litt mer på mitt IKKEklikk sims2spill, så snakkes!

Har du bærbar eller stasjonær pc?

- Mona

 • 31.03.2010, 14:57

Gårsdagens lille innkjøp


Jeg og mamma dro en kjapp tur på Hamar i går, og siden jeg hadde bursdag, så tittet jeg på mamma med dårdyrøyne og spurte om jeg kunne få et par sko og en søt topp, og hun sa at det var greit. Men ikke på grunn av dårdyrblikket, men fordi jeg hadde bursdag. Hih. Var forresten utrolig vanskelig å finne noe av det jeg hadde lyst på. Så da ble det bare dette.


Sko og topp fra H&M

 

Hva syns du om mitt lille innkjøp?

- Mona
 • 08.03.2010, 18:07

Dagens innkjøp


Nå har jeg nettopp laget en herlig grønnsakssuppe som smaker herlig, faktisk. Jeg var i Elverum idag og kjøpe meg litt ting, men ingen klesplagg.(elr det spørs om sko regnes som klesplagg da? )


Sko fra Europris som jeg skal bruke i stallen, så jeg ikke fryser på beina. De kosta ikke mer enn 200,-


Stooor boks fra Europris, som jeg skal ha rideutstyr i. Kosta 100,-


Scrapbook fra Europris. Skal antageligvis bruke den til selvbiografien min.


2 rammer fra Europris.


Film

Og det beste jeg kjøpte:

Sporer fra horze! Hvis du ser nøye på den tuppen, så er de litt lengere de normale, akkurat det jeg trenger på Roy! De var også ganske billige og jeg var heldig. De kosta ikke mer enn 39,- og det var bare igjen dette paret av den str.! Heldig er forno?

Hva syns du?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits