• 08.02.2014, 19:48

My baby is finally here


Wii! Klarte ikke vente til over helga med å kjøpe macbooken jeg har holdt av. Så i dag ble jeg lykkelig eier av en macbook pro. <3 Har brukt hele kvelden på å bli kjent med den og fikse den tilpasset meg. Utrolig mye å sette seg inn i når man fra før er vandt med en vanlig og gammel skolepc. men gleder meg til jeg blir bedre kjent med den og kan bruke den ordentlig, haha. Føler meg litt slik mamma er med dataer, ikke særlig peiling.. 


Fine macbooken min!

Har du macbook?

- Mona

 • 11.07.2013, 21:55

New shoes


På turen til Hamar i stad lovet jeg egentlig meg selv at jeg ikke skulle kjøpe meg noe, men slik ble det altså ikke. Var innom et par skobutikker for å se etter sandaler. Regnet med at det ikke var noe å se noen steder, for hadde ikke funnet noe tidligere. Men i dag fant jeg et par... eller jeg fant to par sandaler. Samme type i to forskjellige farger, klarte ikke å velge farge, så ble til at jeg kjøpte begge. :( snakk om å være besluttsom.


svarte sandaler

og brune sandaler

Gikk også innom en annen skobutikk igjen for mamma skulle finne seg sko, og gjett om jeg fant et par til med sko. Hvite, kopi av toms sko. De var så gode og behagelig å gå i, så klarte virkelig ikke å la være å kjøpe de. Men nå skal jeg spare penger, for må jo ha igjen litt penger til selve sydenturen og! 


hvite roots


 - Mona

 • 05.07.2013, 16:30

Nytt utstyr til kameraet mittbilde lånt fra google

Objektivet Canon EF 50mm f/1.4 USM bestilte jeg her om dagen, og fikk den i posten allerede i går!  Det var på tilbud, så fikk den 300- 400 kr billigere. Skulle egentlig vente til jeg reiser til syden, men når jeg så tilbudet så slo jeg til. Har tross alt ønsket meg dette objektivet i så lang tid, så det var endelig på tide og unne seg noe godt!

Noen prøvebilder jeg tok for å se hvordan den fungerte: Også har jeg litt tidligere i sommerferien bestilt et kamerastativ. Noe jeg absolutt ville ha, så jeg slipper å dra med meg lillebror ut for at han skal leke kamerastativ for meg. Stakkars gutt, haha. Har ikke helt lært meg å bruke objektivet og stativet, siden jeg prøvde de først i dag.. Øvelse gjør mester, så jeg skal klipse masse bilder til bloggen, så får jeg øvd meg masse i tillegg!


HAMA star 61. Veldig rimlig i forhold til andre stativer som kan brukes på speilrefleks. Kostet mellom 200/ 300 kr. 


- Mona

 • 24.06.2013, 21:12

Ny bikini fra Victorias secret


God kveld!

Fikk denne herlige pakken i posten i dag! Min første bikini fra victoria's secret. Var veldig skeptisk på om den ville passe, men den passet heldigvis! Hadde mest sannsynlig ikke returnert den uansett om den passet eller ikke. Har også bestilt en bikini til og en bikinitruse, men det kommer ikke før i juli. Håper bare det kommer før jeg reiser til Kretaaa! 
- Mona

 • 28.01.2013, 16:42

Militærgrønn chiffonbluse


Har vært en stram måned når det gjelder innkjøp av klær. Har kun handlet denne blusen som jeg kan huske hvertfall. Spare penger, så denne blusen brukte jeg gavekortet mitt på. Kostet 299,- på bikbok. Kjæresten som valgte den ut faktisk. Syns den var veldig fin selv. 

- Mona

 • 23.12.2012, 23:27

Negler til jul


Fikset neglene mine her om dagen. Er egentlig lang ventetid de fleste steder for tiden, men var innom gullhår i Hamar tidligere denne uken og la igjen nummeret mitt. Fikk en telefon på torsdag om en avbestilling så da ble det flotte negler på meg til jul. Jeg fikk kun satt på hvitt belegg( kalte det beskyttelse) på mine egne negler siden neglene mine var såpass lange fra før. Er ganske fornøyd og det ble ikke så dyrt som jeg først trodde. 500 kr, og det er studentrabatt( faktisk). Regner med at jeg kommer til å reise dit senere igjen og fikse neglene. - Mona

 • 08.10.2012, 23:28

shoppet litt da


Har tilbringet hele formiddagen i byen. Pengene har flydd avgårde. Var først innom Primark. Utrolig billig der. Kvaliteten på alt er kanskje ikke av det beste, men var ganske mye pent der så ble noen plagg. Var også innom en utrolig bra butikk. Elsket nærmest alle klærne. Husker ikke navnet på butikken, men skal tilbake dit i morgen og handle mer. Forelsket meg rett og slett. Skal innom sportsbutikken igjen i morgen. Fant ikke så mye der i dag, så skal sjekke ut en annen sportsbutikk. Må også handle meg større koffert, så jeg får tatt med de nye tingene hjem. Hadde vært kjipt om jeg måtte lagt de igjen, heh. 
Kan vise dere klærne bedre senere

- Mona

 • 05.10.2012, 13:11

ny koffert- et skritt nærmere Englandtur


Dette innlegget skulle egentlig ut i går....

Har vært veldig flink i dag, mener jeg selv når det gjelder trening. Må nesten starte med å fortelle om det.  Dro til espern og trente med Kristin etter skolen i dag. I tillegg har jeg nettopp kommet hjem fra sprangtrening, så to treninger har det vært i dag. Vil nok føles godt i morgen! 

Var også innom senteret en tur for å kjøpe meg koffert. Liten koffert som går som håndbagasje( viktig!). Ettersom vi så og si ikke skal ha med klær til England, men handle alt der, så vil det nok komme flere innlegg på bloggen om innkjøp de nærmeste dagene. Har forberedt meg på at pengene kommer til fly. Skal ha veske, sko, treningsutstyr, topper, gensere, sminke, bukser, undertøy, gaver, parfyme og annet dilldall!

 

- Mona

 • 06.09.2012, 16:33

New in: Sko


Fant disse herlige skoene før helga, og siden det ble kjærlighet ved første blikk så måtte jeg bare kjøpe de! De passer så fint nå til høsten. Brukte de masse forrige helg. Elsker dem!


kr 699,-.  Fra dinsko eller eurosko (husker ikke..)

Hva syns dere?

- Mona

 • 05.09.2012, 17:57

fjernkontroll til kameraet


Bestilte meg fjernkontroll til kameraet før helgen, og mottok det i går. Bestilte fra komplett.no. Jeg syns leveringstiden der var rask med tanke på helgen( som ikke telles). Har fått testet ut fjernkontrollen, og er kjempefornøyd! Nå blir det hvertfall flere bilder på bloggen. Antageligvis flere antrekkbilder også!

 - Mona

 • 05.09.2012, 09:21

Bestilt


Har bestilt disse fine kjolene fra nelly. Fant ut at jeg trenger litt penere kjoler i skapet. Må også få kjøpt meg nytt klesskap nå! Virkelig på tide, for nå bor jeg for øyeblikket i det "nye" klesskapet mitt, som er rommet...hva syns dere?

- Mona

 • 31.08.2012, 09:01

Handle handle


Hallo. Var på maxi en tur etter skolen i går. Vi sluttet halv 12, så hadde god tid til shopping. Etter et par timer kom jeg ut noen tusenlapper mindre, men med et par ekstra poser klær. Følte jeg måtte ta meg en shoppingrunde ettersom klesskapet hjemme ikke bare er ødelagt, men ekstremt stusselig også. Så nå skal jeg prøve å spare litt penger så jeg har noe da jeg reiser til England. Kun en mnd igjen!! 

wii

- Mona

 • 27.08.2012, 10:39

Ny telefon


Telefonen min har vært klikk i halve sommer. Har ikke hatt htc'en min lengere enn ett år, noe jeg selv syns er ganske lite. Så på lørdag fikk jeg med meg mamma til elkjøp for å kjøpe meg ny. Egentlig hadde jeg litt lyst på iphone, men siden den kostet en del og skjermen lett blir knust så valgte jeg heller samsung galaxy S2. Ikke bare er telefonen fin, men det kostet ikke mer enn 1 kr ettersom abonnementet mitt er som det er. Så nå har jeg en ny telefon. Har du kjennskap til samsung galaxy S2?

 • 20.07.2012, 20:47

New in: topp fra only


- Mona

 • 01.07.2012, 22:12

Innkjøp fra osloturen


Heiheii.

Var i oslo på fredag for å handle og se vg-lista. Ble til at vi bare tok en liten tur innom vg-lista før vi fortsatte handleturen vår. Så også Rihanna rusle ut av grand hotell. Var ikke helt forventet å se henne. Folk ble jo helt starstruck.. he heh he.

I helga har jeg jobbet, så derfor jeg ikke har blogget. Men det var meninga.. at jeg ikke skulle blogge da altså. Søte Heidi er her for å holde meg med selskap og se fotball-finalen med meg. Trenger selskap nå som jeg er hjemme alene i to uker.- Mona

 

 • 29.05.2012, 21:32

Skilt med engelsk tekst


Kjøpte meg disse to på taigaen i dag. Vurderer å ta en skikkelig opprydning og freshe opp rommet mitt til sommeren med noe nytt! Elsker å ordne og forandre rommet mitt, sååå ikea og andre interiørbutikker får snart besøk av meg!

 Hva syns dere?

- Mona

 • 03.05.2012, 16:59

Innkjøp fra bikbok


På mandag var det 50 % på hele bikbok, så fattige meg tok en tur dit med Stine. Hadde stramme tøyler, så ble ikke store innkjøpet, men fikk da med meg litt hjem.Ser frem til å bruke dette i sommer, om været blir pent selvsagt. Kan jo bli møkkvær hele sommeren. Får håpe på det bestee!

Handlet du på salget på bikbok på mandag?

 - Mona

 • 29.03.2012, 21:20

Ny kjole fra nelly!


I morgen har jeg bursdag, og har derfor planlagt en koselig kveld med jentene hjemme hos meg. Handlet en kjole fra nelly forrige uke( selv om jeg egentlig ikke hadde råd så måtte jeg bare!) Den passet akkurat, så derfor skal jeg bruke den i morgen kveld.


Med blits
 uten blits

Er den ikke fin?

- Mona

 • 23.03.2012, 20:05

Sebastian Penetraitt Mask


Bestilte meg hårkur tidligere i uka,  og mottok den i dag. Prøvde den i stad og jeg føler jeg fikk gode resultater allerede etter første gang. Håret mitt har blitt litt slitt ettersom jeg ikke har klyppet det siden starten av september, og i tillegg bruker hårføner nærmest hver dag. Men håret mitt ble silkemykt. Gleder meg til å se resultatet etter to-tre uker!
Kjøpes her

Bruker du hårkur?

- Mona

 

 • 22.03.2012, 17:33

Handlet på intersport


Etter skolen i dag øvelseskjørte jeg til Elverum med mamma for å sjekke ut det nye kjøpesenteret! Ble til at jeg kjøpte meg et par nye treningssko. Trenger jo det nå som jeg har meldt meg inn på espern. Så nå blir det ordentlig trening fremover med Heidi, wihii!


Åh, jeg elsker dem!!


Hva syns du? 

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits