• 16.08.2015, 15:15

Tilbake til hverdagen


God søndag

Etter siste oppdatering forsvant jeg i nesten 2 uker fra bloggen. Nettet på hotellet var ikke mye å skryte av, så jeg fikk ikke mobilblogget som planlagt. Men til tross for null oppdatering, så har jeg hatt en kjempefin tur sammen med familien. Ferien inneholdt mange late dager på stranden, tur til elafonisi( en kjempefin strand i Kreta), tonnevis med god mat og drikke, og ikke minst kvelder fylt med masse latter og glede.

Siden kameraet ble med, så ble det selvfølgelig tatt mange bilder, ja faktisk ble det tatt over 750 bilder... Og det bare på mine kameraer alene,  så jeg har litt av en jobb å gå gjennom.

 

 • 03.08.2015, 05:33

Heisann Kreta


God morgen!

 

Det er tidlig mandag morgen og jeg sitter for øyeblikket på gardermoen og venter på flyet som skal ta meg til Kreta ! Hele kvelden og natten har gått til å pakke og gjøre klart hjemme før avreise. Kjenner jeg mangler et par timer på øyet så satser på at jeg 'for første gang' klarer å sovne på flyet nedover.

 

Har tatt med meg kameraet, så antar det vil komme noen innlegg her utover uken!

 

 
 • 19.07.2015, 18:29

Fredriksten festning


God søndag!

I går reiste jeg og familien nedover til Halden for å tilbringe en dag hos foreldrene til min brors kjæreste. Siden de bor rett ved svenskegrensa, så måtte vi selvsagt innom der og handle litt rimeligere mat. Så etter en tur i Sverige var bilen fyllt opp med alt fra såpe, kjøtt, capri-sonne til et par kilo godteri (en selvfølge!)  Senere på ettermiddagen/ kvelden fikk vi servert deilig middag, mens kvelden ble avsluttet med noen timer i den varme stampen de har! Så deilig å sitte der og varme seg før man vender nesa mot senga. Selv om jeg må innrømme at jeg ikke klarte å sitte der så lenge, nesten en time holdt for meg..

Før vi reiste hjemover i dag reiste alle en tur til Fredriksten festning for å se. Var der for tre år siden med Emilie, men vi var bare innom der allsang på grensen holder til. Fant et innlegg jeg skrev fra den gang her. I dag tok vi en liten rundtur på stedet, og det var en utrolig flott utsikt over Halden! Selv om det ble mye opp- og nedoverbakker i brostein, så var det veldig fint å se hvordan det så ut på "innsiden". 
 • 14.07.2015, 12:03

Hvor ble sommeren av?


God tirsdag! 

I dag spratt jeg opp av senga klokka 10, timesturen med hunden er unnagjort, så nå venter jeg bare på at maten skal bli ferdig i ovnen slik at jeg får spist før turen bærer videre til treningssenteret med mamma. Om bare et par uker så reiser jeg og familien nedover til Kreta igjen, så derfor har jeg og mamma satt oss treningsmål til da. Man blir jo så mye mer motivert ved å ha et mål man vil oppnå!

Men, hva skjedde med det fine sommerværet som var? jeg som tenkte å få litt underlag før jeg reiser nedover, så jeg ikke ender opp som en stekt hummer.. Satser på at været blir finere de siste to ukene igjen, slik at brunfargen får sige inn!


Bilder jeg tok av Emilie tidligere i sommer, idyllisk!


 • 12.07.2015, 21:09

Girls night


God søndagskveld! 

Håper alle har hatt en flott helg og nyter denne solfulle søndagen! Selv jobbet jeg lange vakter torsdag, fredag og lørdag, så denne fridagen skal virkelig nytes fra min side! I går kveld var jeg på jentekveld med tapas hos ei venninne. Vi var vel åtte stykker på det meste. Det er så koselig å samles slik! Det blir ofte mye skravling og latter, og mange artige minner! 

Fra snapchat
 • 09.07.2015, 21:13

Cleaning up!


Er det noe som trengs på denne bloggen, så er det et ordentlig ryddesjau. Siden bloggen har vært oppe og gått siden mars 2009, så kan en jo tenke seg hvor mye rot det blir etter så mange år. Innlegg her og innlegg der, flere meningsløse kategorier.. Kan sies at jeg har forandret meg en del siden jeg skrev mine første setninger her. Jeg finner mange gamle bilder hvor håret mitt var oppklipt, reguleringen på og store klær var på moten, men det har vel sin sjarm det og. Det er jo tross alt slik jeg har sett ut, selv om jeg kan med hånden på hjerte takke Gud for at vi forandrer oss litt med årene!
Ikke bare har jeg ryddet i arkivet og kategoriene, men jeg har også oppdatert designet her.Det er så mye mer morsomt å blogge når man har et design man er veldig fornøyd med! Det eneste jeg mangler er bare å bytte ut headeren og få inn litt frisk pust! Håper dere også liker det. 

 

 • 07.07.2015, 19:21

Hatt en dårlig dag så langt? Kan dette hjelpe?


Opplevd at tankene bare har flydd avgårde så fort du legger deg om kvelden? I går begynte jeg plutselig å lage et blogginnlegg i hodet.. Ja, nettopp dette innlegget.Typisk at når du bør legge deg tidlig, så kommer det masse ideer du kan få nytte av..


 

Siden det er sommer og dagene føles lengre, så er det mye man kan gjøre om starten på dagen ikke har vært like god som man først ønsket. Mange av disse rådene har fungert veldig bra for meg om jeg har hatt en dårlig morgen, eller bare rett og slett vært sliten og trøtt en dag. Kanskje dem hjelper deg også?

Gå deg en tur

Ingenting er så befriende som å slippe det du har av planer, og bare gå ut døren for å få litt frisk luft. Før var jeg ekstremt dårlig på å gå tur med hunden, men nå har det blitt en hverdagsrutine- og det er jo så herlig! Det hjelper også veldig mot hodepine, i tillegg får man trimmet kroppen litt. Jeg pleier noen ganger å gå en runde rundt barneskolen jeg gikk på. Hver gang jeg går langs boligfeltet der, så ser jeg alltid for meg fortiden da jeg og venninner gikk sammen hjem til dem etter skolen for å gjøre lekser sammen, eller for å se på stallgjengen og spise nudler.Kontakt en gammel venn

Hva er vel mer koselig enn å ta opp igjen kontakten med en du ikke har snakket med på lenge? Tror alle ville satt pris på en uventet, men koselig samtale! Dere har sikkert masse gamle minner dere kan mimre over, eller kanskje dere kan avtale et møte for å lage nye? Selv har jeg ei bestevenninne som bor i Danmark for øyeblikket. Vi har hatt et avstandsvennskap siden ungdomsskolen (som vil si over 7 år!). Om jeg har en dårlig dag eller bare ønsker å snakke, så er hun bare en skype-telefon unna. Enklere er det ikke!

 ♥ Rydd/ oppdater klesskapet

Når sommeren er her er det ingen vits å la tykke bukser og store hettegensere ligge fremst i klesskapet. Kanskje mange av disse er utvasket og skulle blitt byttet ut snart etter en sliten vinter? Kan shortsen fra i fjor ha blitt litt liten etter noen runder i vaskemaskinen? Jeg har et enormt skap på rommet mitt. Den dekker så og si den ene langveggen. En skulle tro jeg kunne hatt hele Bik Bok i klesskapet, meeen jeg har en haug med klær (spesielt hettegensere) jeg ikke bruker så mye for tiden som okkuperer plassen. Til og med gulvet har blitt offer for klesskaoset.. Så nå har jeg fylt opp to pappesker med klær og sko slik at det skal bli plass til nye, flotte godbiter i skapet. DEN følelsen av å gå på shoppingtur med god samvittighet. Ingen kan komme her og si jeg ikke har plass i skapet etter et ordentlig ryddesjau.

En føler seg ofte så mye bedre etter å ha ryddet bort gamle klær og laget plass til nye, og hvertfall hvis du finner en skatt på butikken som du bare må ha med hjem. Nye klær gjør noe med en!

Ta en treningsøkt

Tenk hvor god følelse du får etter en treningsøkt. Da snakker jeg ikke om når du er stiv, støl og andpusten, men den gode følelsen av å ha rørt på kroppen. Frigjørelse av endorfiner eller lykkehormonene! Også kan du jo slappe av i sofaen med god samvittighet etterpå- det er jo det beste av det hele! Lag middag til familien/ kjæresten/ en venn

Er det noe jeg vet at familien setter pris på, så er det når de får servert hjemmelaget middag. For det første kan du lage akkurat hva du måtte ønske, og for det andre så får man jo en god følelse etterpå (hvertfall om de liker maten du lager, hehe) - Det får hvertfall jeg. Nå som det er så fint vær( eller har vært) så er det jo perfekt for grilling. Inviter venner/ familie på en grillaften. Kjempekoselig!

♥ Rydd og vask rommet/ leiligheten

 Nyvasket og ryddet leilighet.. Hva er mer behagelig enn det? Lukten av nyvasket gulv og rene, fine overflater.. Humøret mitt blir alltid bedre etter jeg har tatt en husvask! Og man kan jo også se på dette som en treningsøkt. Du forbrenner jo ved å vaske gulvet, strekke deg hit og dit mens du rydder, eller når du vasker bort brødsmulene fra kjøkkenbenken. Dessuten er det jo også veldig deilig å legge seg i en nyoppredd seng hvor puta og dyna har fått luftet seg i flere timer først!

Inviter venner på besøk/ dra på besøk

 Hva er mer koselig enn å spontant besøke en venn eller invitere dem på besøk til deg? Det er noe mange av oss er altfor dårlige til. Alt skal skje gjennom teknologi for tiden. Om man ser ansiktet til en venn så er det gjennom snapchat eller bilder på facebook.. Det er trist hvor innelukket vi blir, og derfor er det ekstremt koselig å gjøre det på "gamlemåten" å faktisk uhøytidelig besøke vennen. Det er ekstra gøy å gjøre ting sammen med andre!

Unn deg velvære

Ta deg råd til en frisørtime for å friske opp håret, kanskje til og med endre hårfrisyre? Det kan hjelpe deg med å se deg selv på en bedre måte. I vår brukte jeg litt ekstra penger på å stripe og klippe håret, og jeg må si det er veldig deilig med litt lysere hår nå ved sommertider.

Du kan bestille deg spatime for deg alene, eller kanskje med en venn? Ofte får man ikke spatimen på dagen, men da har du noe godt å se frem til og glede deg til! Et billigere alternativ er å ha spadag hjemme. Ta ansiktsmaske, fotbad og det som følger med. Friske jordbær og smeltet sjokolade som snacks så har du det ulitmate spaet.  Trenger ikke å være dyrt å ta vare på seg selv!

 

 • 06.07.2015, 22:07

Bildedryss fra bryllup


Som denne dagen har flydd avgårde! Når man tilbringer sju timer på jobb, så går tiden utrolig fort når man først kommer hjem. Etter to blunk har klokken flyttet seg flere timer frem..

Men til overskriften, siden jeg ikke har blogget på en god stund, så har jeg mange bilder jeg ikke har lagt ut. Blant annet var jeg i bryllup i slutten av juni, hvor jeg hoppet inn i en kjempeflott, lysblå pastellfarget kjole! Dagen var nydelig, bryllup er nydelig! Og her er et bildedryss fra den flotte dagen!

 

 • 05.07.2015, 23:49

En sommerkveld i juli


God kveld!

Håper alle har hatt en fin kveld og at været har vært like flott hos dere som her! Denne kvelden har innehold en god dose sommeridyll. Terassebordet ble dekket med god grillmat, etterfulgt av jordbærsøll og yatsy i kveldssolen. Luften var akkurat i passe temperatur, så og si vindstille. Kan nok si det var norsk sommer på sitt beste!

Vi hadde så mye grillmat at ingen hadde klart å gått sulten fra bordet. I tillegg grillet vi marshmallow, og hadde en stor bolle med jordbær klar til dessert. Må nevnes at det alltid blir så god stemning når bror og kjæresten kommer på besøk. Da blir det alltid enten yatsy eller kortspill- akkurat slik det var når vi var yngre..Nå skal det spilles mer kort her før sengen kaller, og turen bærer til jobb i morgen tidlig! 

 • 05.07.2015, 15:05

Se hvem som er innom!


God søndag, og hei igjen! ♥

Jeg har aldri hatt en så lang bloggpause før! Tenk at det snart er ett år siden jeg var innom her og oppdaterte om den faaantastiske hverdagen min... Det er litt rart, jeg har lenge hatt lyst til å blogge, men så har det aldri blitt til at jeg har gått inn for det og faktisk lagt ut et innlegg, i stedet har jeg blitt sittende å lese alle andres blogger og beundret måten de ordlegger seg på, og de flotte bildene de har lagt ut! Men nå som sommeren er i gang for fullt, og dagene er lyse, lange og varme, så gir det meg ekstra energi til å ta meg tid til bloggen. I tillegg så blir en ofte mer spontan og aktiv på sommeren, som gjør bloggingen lettere og mer innholdsrik,enn om det hadde vært en kald, kort og mørk vinterdag. Selv om vinteren er ganske fin og koselig den også! 


Statistikken min har vært litt opp og ned de siste månedene, og jeg er forbauset over at folk faktisk har vært innom bloggen det siste året, til tross for at jeg ikke har vært her og oppdatert. Jeg skal hvertfall gjøre mitt beste for å oppdatere bloggen, for lesere, men spesielt for meg selv. Bloggen har alltid vært fin å ha for meg, og jeg har brukt den til  å legge ut bilder fra det som inspirerer og gleder meg, og ikke minst har den blitt brukt til å se tilbake på gamle minner som jeg hadde glemt om jeg ikke hadde hatt denne siden. 

Ønsker meg selv lykke til med bloggingen, og kjenner jeg meg selv rett, blir det ett eller to innlegg utover ettermiddagen/ kvelden. Vi skal grille i kveld, så da er det bare å lade opp kamerabatteriet og klipse i vei!

 • 16.02.2014, 21:33

My days


God søndagskveld!

Etter dere hørte fra meg på fredag, så var jeg som sagt på jobb, før turen bar hjem, og jeg fikk ei venninne på besøk. Koste oss med film og bær/ frukt og smeltet sjokolade på valentinsdagen. Var så koselig! I går tilbringet jeg tiden på jobb, for så og reise hjem og dusje, så bar turen videre på middag med jobben. Det var også kjempekoselig! Synd vi skal legge ned butikken om en måneds tid.. I dag har jeg hatt fri <3 og hva er vel bedre å gjøre på fridagen sin enn å rydde og vaske rommet? høhø. Kanskje ikke det man setter først på lista- MEN i mitt tilfelle trengtes det, og jeg angrer ikke akkurat her jeg sitter( et par timer senere) i min nyoppredde seng på mitt nyvaska og rydda rom, snart klar for å ta natta. Ja, for det er ikke lenge til jeg skal sove. Siden skiskytinga ble flyttet til i morgen tidlig kl 7(!) og jeg vil så gjerne få med meg den før jeg reiser på jobb, så er det bare å legge seg litt tidligere i dag. Jeg som så frem til skiskytinga før i dag.. God natt alle sammen! 


- Mona • 14.02.2014, 11:21

God morgen!


God valentines day!

For øyeblikket ser jeg på langrenn og spiser frokost. I dag er det valentines day, og for min del skal halve dagen tilbringes på jobb. Skal bare jobbe fra 14 til 18, så blir ikke lange arbeidsdagen. Hva som skjer i kveld er enda ikke bestemt. Kjæresten er ikke hjemme, eller han er ikke her, så vi får feire valentines når han kommer neste uke. Håper alle får en flott dag!

- Mona

 • 12.02.2014, 11:54

Give me your money


Heisann!

Skal straks reise til Hamar og bruke opp alle pengene mine.. Bilen har vært på verksted, sier sitt.. Æsj, så i dag har jeg valgt å ikke gidde å fikse meg. Skal rett på jobb etter jeg har tømt lommeboka, tjene opp igjen litt av de pengene jeg kaster fra meg i dag. Anbefaler ingen å skaffe seg bil.. Neida, bil er ikke så verst å ha, kommer meg jo hit og dit uten hjelp av bussen og mamma, selv om lommeboka får gjennomgå! :)Forresten! noen som vet hva slags program jeg trenger eller hvordan jeg setter sammen bilder på macbook? har brukt photoscape før, men det finnes ikke til mac?- Mona

 • 10.02.2014, 16:04

Sunne vafler


Heihei!

I dag startet jeg dagen med en god treningsøkt. Var deilig å trene igjen. Har hatt treningsfri en uke, med unntak av ridninga. Men nå er jeg tilbake, og skal få trent mest mulig før og etter jobb i tiden som kommer! Prøvde meg på å lage proteinvafler i stad, eller hva man kan kalle det. Oppskriften tilsvarte 8 vafler- jeg klarte å lage to ordentlige, resten gikk i søpla.. Skylder på vaffeljernet.. Mamma trenger nytt vaffeljern.. :-( Til tross for at det bare ble to vafler, så var de ganske mektige, så det passet meg egentlig perfekt. 


Nå har jeg satt meg godt til rette i sofaen og ser på skiskyting. Skulle vel også egentlig startet med middagen, siden jeg skal være støttekontakt om en times tid.. stress..

- Mona

 • 09.02.2014, 22:07

Det har vokst


For omtrent et år siden klyppet jeg håret mitt til over brystet, rett og slett fordi det var veldig slitt. Nå har det vokst ut igjen, og håret mitt virker veldig dødt til tider. Kan ha noe med hvilken shampo og balsam jeg bruker, som er ingen spesiel.. tar det som er i dusjen.. haha, ikke bra. Vurderer å kjøpe noen gode hårprodukter hos en frisørbutikk. Noen som har tips til gode produkter?I tillegg syntes etterveksten min etter at jeg stripet håret sommeren 2012... ser ikke helt bra ut. Den har vel syntes i over et år nå, nesten litt "ombre"-aktig, haha. Men jeg vil verken stripe det på nytt eller klyppe det opp igjen, selv om det skulle trengt en liten forfriskning. Blir vel å stusse tuppene litt etterhvert. Vet ikke helt hvor jeg vil i dette innlegget- jo! Trenger tips

Såååå hvis noen har noe tips til hva jeg kan gjøre med håret mitt/ produkter som funker på slitt og kjedelig hår så er jeg takknemlig for hjelp. :-) 

- Mona • 09.02.2014, 20:12

OL


God kveld!

Hvor typisk er det ikke å legge seg godt til rette i sofaen med dataen i fange, for så å finne ut at dataen snart må lade, så du da må opp igjen for å finne igjen laderen..? Har hvertfall ti minutter på meg på å skrive og poste dette før jeg må ta turen opp til rommet å hente den, haha. 

Skulle som sagt til bror i stad for å spise middag. Det ble ostefylt kylling i bacon, mmm- kjempegodt, som vanlig! Vi var så uheldige med planlegginga, for middagen var ferdig akkurat i det skiskytinga skulle til å starte. Og med tanke på at familien er så interessert i OL, så var det bare å flytte bordet til foran tv´n slik at vi fikk med oss skiskytinga. Haha, synd det gikk så dårlig med Norge, men koselig var det uansett! 

Flere som følger med på OL? 

- Mona

 • 09.02.2014, 11:53

Gratulerer med morsdagen alle mødre!


Heihei. 

Sitter for øyeblikket og ser på langrenn. Heia Norge! I dag er det morsdag- for de som ikke har fått med seg det.. Dagen hvor alle mødre der ute skal få litt ekstra oppmerksomhet! Foreløpig har jeg fått inn mamma i avisa, gave får hun senere i dag. Vi skal også besøke storebror og kjæresten for å spise middag der i ettermiddag- feire mamma litt! 

- Mona

 • 06.02.2014, 17:39

I farta


Heisann! 

De siste dagene har jeg jobbet. Kom hjem i går kveld ved nitiden, og da var det bare å få i seg sin daglige dose med kakekrigen ( syns det er så interessant å se på, vil være med selv!) , deretter snakke litt med kjæresten i telefon før det var kvelden, og på'n igien med jobb i dag. Sitter for øyeblikket og venter på middag mens jeg ser på kunstløp på tv. I morgen er det åpningen av OL, wi! Det blir artig! Nå må jeg få spist, så bærer turen videre til stallen. Ridetime med Albert. Kan prøve å få  film fra i dag, så kan jeg legge ut her. Etter helga blir det macbook, kanskje jeg venter med å legge ut film til da, for da kan jeg prøve meg på å redigere filmen. Åh, fem dager igjen til ny data. Skal bli godt!

- Mona

 

 • 03.02.2014, 18:32

Leo


Heihei!

Blir snart henta av ei venninne, skal på senteret en tur, men tenkte jeg bare kunne oppdatere litt her først. Var ute i stad og tok litt bilder siden det ikke var så kaldt i dag. Det har jo vært minusgrader en periode nå, men skal ikke klage- selv om vinteren heller skulle vært her rundt juletider, da det faktisk var grønt ute.. Siden ingen av bildene av meg ble noe særlig, så tok jeg noen med Leo. Han er jo så skjønn! Men nå er det ikke lenge før jeg må gå, så da må jeg nesten bare lukke dataen, slenge på meg jakka og løpe ut døra. Snakkes senere!

- Mona

 • 02.02.2014, 22:38

Tar det lungt


For øyeblikket sitter jeg plantet i sofaen med pleddet over meg og klikker meg inn på blogger mens " hjem, kjære hjem" går på tv i bakgrunn. Søndager er ikke så fæle som man skal ha de til, hvertfall ikke når man har fri på mandag også! Jeg har så altfor god tid på disse fridagene. Har blant annet bladd gjennom bilder på dataen fra i fjor sommer, og jeg kjenner at jeg gleder meg kjempemye til sommeren; sol, varme, lette klær og bare masse kos. I tillegg er kjæresten ferdig i militæret, så da vil jeg kunne se mye mer til han enn jeg gjør for øyeblikket. 

 

Flere som gleder seg til sommeren?

- Mona

 

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits