hits

Monas beste

- 1 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 29.08.2015
 • Når et forhold tar slutt

  Er det noe jeg virkelig har lært det siste året, så er det å tro på meg selv og stå på egne ben. For de som har fulgt bloggen min eller kjenner meg, så var jeg tidligere i et forhold som varte i over to år. To hele år av mitt liv. Når man har vært i et forhold i så lang tid ( og for min del mitt første) så merker man ikke hvor avhengig man er blitt av den andre personen før det tar slutt-  og det er her jeg fikk en oppvekker.

  En skulle tro kjærlighetssorg er helt forferdelig, og det er i grunn det...  men samtidig så er det utrolig lærerikt. Du må stå på dine egne ben, ta egne valg og fokusere på deg selv fremfor andre. Helt ærlig er jeg glad jeg fikk oppleve den følelsen, for jeg har vokst så utrolig mye på meg selv! En lærer utrolig mye i et forhold, både om forholdet er sunt for deg eller ikke. Jeg gikk selv i en liten felle, jeg ble mindre sosial. Jeg var med venner, men det ble veldig begrenset- ikke fordi jeg ikke fikk lov, men fordi jeg fokuserte for mye på forholdet og mindre på relasjonene rundt. På grunn av det har jeg mistet mye kontakt med nære venner. Jeg har fremdeles kontakt med svært mange av dem, men det er noen jeg nesten ikke ser lenger på grunn av hvordan jeg prioriterte. Heldigvis har jeg sett feilene mine, og føler selv at jeg har vokst veldig på det den siste tiden og blitt mer sosial. Dette har mange av mine venner også lagt merke til, og sier jeg har blitt en mer utadvent person, målbevisst, gladere og friere på livet. Det høres veldig metaforisk ut, men det er faktisk sant..

  Er det noe jeg anbefaler andre som har endt et forhold, så er det å ikke bli sittende inne og føle at livet er over. Bli med venner, gjør ting du aldri har rukket eller prøvd før og ha det gøy. Møt nye folk og skap nye relasjoner. Ikke tenk for mye på hvordan du hadde det før eller hva du ikke har lenger, men fokuser på hva som kommer og hva du ønsker i fremtiden!


   

 • 16.08.2015
 • Tilbake til hverdagen

  God søndag

  Etter siste oppdatering forsvant jeg i nesten 2 uker fra bloggen. Nettet på hotellet var ikke mye å skryte av, så jeg fikk ikke mobilblogget som planlagt. Men til tross for null oppdatering, så har jeg hatt en kjempefin tur sammen med familien. Ferien inneholdt mange late dager på stranden, tur til elafonisi( en kjempefin strand i Kreta), tonnevis med god mat og drikke, og ikke minst kvelder fylt med masse latter og glede.

  Siden kameraet ble med, så ble det selvfølgelig tatt mange bilder, ja faktisk ble det tatt over 750 bilder... Og det bare på mine kameraer alene,  så jeg har litt av en jobb å gå gjennom.

   

 • 03.08.2015
 • Heisann Kreta

  God morgen!

   

  Det er tidlig mandag morgen og jeg sitter for øyeblikket på gardermoen og venter på flyet som skal ta meg til Kreta ! Hele kvelden og natten har gått til å pakke og gjøre klart hjemme før avreise. Kjenner jeg mangler et par timer på øyet så satser på at jeg 'for første gang' klarer å sovne på flyet nedover.

   

  Har tatt med meg kameraet, så antar det vil komme noen innlegg her utover uken!

   

   
 • 24.07.2015
 • Da var det gjort!

  ..Jeg har kjøpt meg ny bil!

  For 4 år siden kjøpte jeg og bestefar min første bil. En rød og gammel, men søt mazda. Den gang kunne jeg ikke særlig om bil, og var derfor svært overlykkelig over å bare ha en med 4 hjul, ratt og ikke minst tak over hodet. Det var en positiv overgang fra scooter uansett. Mars 2012 fikk jeg førerkortet- Jeg og bilen skulle ut på kjøreturer sammen helt alene! Det var så stort!

  innlegg fra dagen jeg fikk lappen her

  Det var så stort å få lappen, og så stort å ha min egen bil! Høres ut som jeg snakker om et menneske! haha.. Jeg har så mange flotte minner med den bilen at det kjennes vemodig og si farvel med min kjære "store my"( ja, den fikk til og med et navn. Scooteren het "lille my", så bilen ble " store my") og det kapittelet, og gå videre til noe nyere. Det var tross alt min første bil! 

  Vi har vært på mange fine turer sammen. Første "lange" tur var til sveastranda i Gjøvik( ikke så langt herfra) mai 2012 med Kari-Anne. Da suste vi avgårde i den lille røde bilen!
  Senere den sommeren var jeg og Emilie på en spontan roadtrip til Halden og campet i bilen på havnen. Bilen ble rigget til soveplass, og vinduene ble dekket av pledd og det vi hadde rundt oss! Så koselig tur!

  Den har også vært med til Sverige, Larvik, og ikke minst Aalborg i Danmark i høst! jeg og hu " gamlemor" på tur!

  For et par dager siden fikk jeg høre fra mamma og bestefar om en nyere bil jeg kunne se på! Den har nesten ikke gått noe og er 11 år, faktisk 13 år nyere enn mazdaen. Den var kjempesøt, så det var nærmest kjærlighet ved første blikk. Så jeg bestemte på dagen at jeg ville kjøpe den, så dagen etter( i går)  var kontrakten skrevet og bilen min! Og fargen på den er rød. Så typisk meg å ha røde kjøretøy! Scooteren min var rød, første bilen var rød, og nå denne. Og ingen av dem var planlagt at måtte være røde. Det bare ble slik. 
  Er den ikke søt?

  En ting er sikkert: Passasjerer skal slippe å stå utenfor bilen og fryse mens jeg åpner opp èn og èn dør av gangen, og jeg skal ikke låse nøklene inni bilen i denne bilen som i den forrige! For nå har jeg sentrallås og til og med knapp på nøkkelen! haha. oppgradering. Det er stort..

   

 • 19.07.2015
 • Fredriksten festning

  God søndag!

  I går reiste jeg og familien nedover til Halden for å tilbringe en dag hos foreldrene til min brors kjæreste. Siden de bor rett ved svenskegrensa, så måtte vi selvsagt innom der og handle litt rimeligere mat. Så etter en tur i Sverige var bilen fyllt opp med alt fra såpe, kjøtt, capri-sonne til et par kilo godteri (en selvfølge!)  Senere på ettermiddagen/ kvelden fikk vi servert deilig middag, mens kvelden ble avsluttet med noen timer i den varme stampen de har! Så deilig å sitte der og varme seg før man vender nesa mot senga. Selv om jeg må innrømme at jeg ikke klarte å sitte der så lenge, nesten en time holdt for meg..

  Før vi reiste hjemover i dag reiste alle en tur til Fredriksten festning for å se. Var der for tre år siden med Emilie, men vi var bare innom der allsang på grensen holder til. Fant et innlegg jeg skrev fra den gang her. I dag tok vi en liten rundtur på stedet, og det var en utrolig flott utsikt over Halden! Selv om det ble mye opp- og nedoverbakker i brostein, så var det veldig fint å se hvordan det så ut på "innsiden". 
 • 14.07.2015
 • Hvor ble sommeren av?

  God tirsdag! 

  I dag spratt jeg opp av senga klokka 10, timesturen med hunden er unnagjort, så nå venter jeg bare på at maten skal bli ferdig i ovnen slik at jeg får spist før turen bærer videre til treningssenteret med mamma. Om bare et par uker så reiser jeg og familien nedover til Kreta igjen, så derfor har jeg og mamma satt oss treningsmål til da. Man blir jo så mye mer motivert ved å ha et mål man vil oppnå!

  Men, hva skjedde med det fine sommerværet som var? jeg som tenkte å få litt underlag før jeg reiser nedover, så jeg ikke ender opp som en stekt hummer.. Satser på at været blir finere de siste to ukene igjen, slik at brunfargen får sige inn!


  Bilder jeg tok av Emilie tidligere i sommer, idyllisk!


 • 12.07.2015
 • Girls night

  God søndagskveld! 

  Håper alle har hatt en flott helg og nyter denne solfulle søndagen! Selv jobbet jeg lange vakter torsdag, fredag og lørdag, så denne fridagen skal virkelig nytes fra min side! I går kveld var jeg på jentekveld med tapas hos ei venninne. Vi var vel åtte stykker på det meste. Det er så koselig å samles slik! Det blir ofte mye skravling og latter, og mange artige minner! 

  Fra snapchat
 • 07.07.2015
 • Hatt en dårlig dag så langt? Kan dette hjelpe?

  Opplevd at tankene bare har flydd avgårde så fort du legger deg om kvelden? I går begynte jeg plutselig å lage et blogginnlegg i hodet.. Ja, nettopp dette innlegget.Typisk at når du bør legge deg tidlig, så kommer det masse ideer du kan få nytte av..


   

  Siden det er sommer og dagene føles lengre, så er det mye man kan gjøre om starten på dagen ikke har vært like god som man først ønsket. Mange av disse rådene har fungert veldig bra for meg om jeg har hatt en dårlig morgen, eller bare rett og slett vært sliten og trøtt en dag. Kanskje dem hjelper deg også?

  Gå deg en tur

  Ingenting er så befriende som å slippe det du har av planer, og bare gå ut døren for å få litt frisk luft. Før var jeg ekstremt dårlig på å gå tur med hunden, men nå har det blitt en hverdagsrutine- og det er jo så herlig! Det hjelper også veldig mot hodepine, i tillegg får man trimmet kroppen litt. Jeg pleier noen ganger å gå en runde rundt barneskolen jeg gikk på. Hver gang jeg går langs boligfeltet der, så ser jeg alltid for meg fortiden da jeg og venninner gikk sammen hjem til dem etter skolen for å gjøre lekser sammen, eller for å se på stallgjengen og spise nudler.  Kontakt en gammel venn

  Hva er vel mer koselig enn å ta opp igjen kontakten med en du ikke har snakket med på lenge? Tror alle ville satt pris på en uventet, men koselig samtale! Dere har sikkert masse gamle minner dere kan mimre over, eller kanskje dere kan avtale et møte for å lage nye? Selv har jeg ei bestevenninne som bor i Danmark for øyeblikket. Vi har hatt et avstandsvennskap siden ungdomsskolen (som vil si over 7 år!). Om jeg har en dårlig dag eller bare ønsker å snakke, så er hun bare en skype-telefon unna. Enklere er det ikke!

   ♥ Rydd/ oppdater klesskapet

  Når sommeren er her er det ingen vits å la tykke bukser og store hettegensere ligge fremst i klesskapet. Kanskje mange av disse er utvasket og skulle blitt byttet ut snart etter en sliten vinter? Kan shortsen fra i fjor ha blitt litt liten etter noen runder i vaskemaskinen? Jeg har et enormt skap på rommet mitt. Den dekker så og si den ene langveggen. En skulle tro jeg kunne hatt hele Bik Bok i klesskapet, meeen jeg har en haug med klær (spesielt hettegensere) jeg ikke bruker så mye for tiden som okkuperer plassen. Til og med gulvet har blitt offer for klesskaoset.. Så nå har jeg fylt opp to pappesker med klær og sko slik at det skal bli plass til nye, flotte godbiter i skapet. DEN følelsen av å gå på shoppingtur med god samvittighet. Ingen kan komme her og si jeg ikke har plass i skapet etter et ordentlig ryddesjau.

  En føler seg ofte så mye bedre etter å ha ryddet bort gamle klær og laget plass til nye, og hvertfall hvis du finner en skatt på butikken som du bare må ha med hjem. Nye klær gjør noe med en!

  Ta en treningsøkt

  Tenk hvor god følelse du får etter en treningsøkt. Da snakker jeg ikke om når du er stiv, støl og andpusten, men den gode følelsen av å ha rørt på kroppen. Frigjørelse av endorfiner eller lykkehormonene! Også kan du jo slappe av i sofaen med god samvittighet etterpå- det er jo det beste av det hele!   Lag middag til familien/ kjæresten/ en venn

  Er det noe jeg vet at familien setter pris på, så er det når de får servert hjemmelaget middag. For det første kan du lage akkurat hva du måtte ønske, og for det andre så får man jo en god følelse etterpå (hvertfall om de liker maten du lager, hehe) - Det får hvertfall jeg. Nå som det er så fint vær( eller har vært) så er det jo perfekt for grilling. Inviter venner/ familie på en grillaften. Kjempekoselig!

  ♥ Rydd og vask rommet/ leiligheten

   Nyvasket og ryddet leilighet.. Hva er mer behagelig enn det? Lukten av nyvasket gulv og rene, fine overflater.. Humøret mitt blir alltid bedre etter jeg har tatt en husvask! Og man kan jo også se på dette som en treningsøkt. Du forbrenner jo ved å vaske gulvet, strekke deg hit og dit mens du rydder, eller når du vasker bort brødsmulene fra kjøkkenbenken. Dessuten er det jo også veldig deilig å legge seg i en nyoppredd seng hvor puta og dyna har fått luftet seg i flere timer først!

  Inviter venner på besøk/ dra på besøk

   Hva er mer koselig enn å spontant besøke en venn eller invitere dem på besøk til deg? Det er noe mange av oss er altfor dårlige til. Alt skal skje gjennom teknologi for tiden. Om man ser ansiktet til en venn så er det gjennom snapchat eller bilder på facebook.. Det er trist hvor innelukket vi blir, og derfor er det ekstremt koselig å gjøre det på "gamlemåten" å faktisk uhøytidelig besøke vennen. Det er ekstra gøy å gjøre ting sammen med andre!

  Unn deg velvære

  Ta deg råd til en frisørtime for å friske opp håret, kanskje til og med endre hårfrisyre? Det kan hjelpe deg med å se deg selv på en bedre måte. I vår brukte jeg litt ekstra penger på å stripe og klippe håret, og jeg må si det er veldig deilig med litt lysere hår nå ved sommertider.

  Du kan bestille deg spatime for deg alene, eller kanskje med en venn? Ofte får man ikke spatimen på dagen, men da har du noe godt å se frem til og glede deg til! Et billigere alternativ er å ha spadag hjemme. Ta ansiktsmaske, fotbad og det som følger med. Friske jordbær og smeltet sjokolade som snacks så har du det ulitmate spaet.  Trenger ikke å være dyrt å ta vare på seg selv!

   

 • 06.07.2015
 • Bildedryss fra bryllup

  Som denne dagen har flydd avgårde! Når man tilbringer sju timer på jobb, så går tiden utrolig fort når man først kommer hjem. Etter to blunk har klokken flyttet seg flere timer frem..

  Men til overskriften, siden jeg ikke har blogget på en god stund, så har jeg mange bilder jeg ikke har lagt ut. Blant annet var jeg i bryllup i slutten av juni, hvor jeg hoppet inn i en kjempeflott, lysblå pastellfarget kjole! Dagen var nydelig, bryllup er nydelig! Og her er et bildedryss fra den flotte dagen!

   

 • 05.07.2015
 • En sommerkveld i juli

  God kveld!

  Håper alle har hatt en fin kveld og at været har vært like flott hos dere som her! Denne kvelden har innehold en god dose sommeridyll. Terassebordet ble dekket med god grillmat, etterfulgt av jordbærsøll og yatsy i kveldssolen. Luften var akkurat i passe temperatur, så og si vindstille. Kan nok si det var norsk sommer på sitt beste!

  Vi hadde så mye grillmat at ingen hadde klart å gått sulten fra bordet. I tillegg grillet vi marshmallow, og hadde en stor bolle med jordbær klar til dessert. Må nevnes at det alltid blir så god stemning når bror og kjæresten kommer på besøk. Da blir det alltid enten yatsy eller kortspill- akkurat slik det var når vi var yngre..
   

  Nå skal det spilles mer kort her før sengen kaller, og turen bærer til jobb i morgen tidlig! 

 • 05.07.2015
 • Se hvem som er innom!

  God søndag, og hei igjen! ♥

  Jeg har aldri hatt en så lang bloggpause før! Tenk at det snart er ett år siden jeg var innom her og oppdaterte om den faaantastiske hverdagen min... Det er litt rart, jeg har lenge hatt lyst til å blogge, men så har det aldri blitt til at jeg har gått inn for det og faktisk lagt ut et innlegg, i stedet har jeg blitt sittende å lese alle andres blogger og beundret måten de ordlegger seg på, og de flotte bildene de har lagt ut! Men nå som sommeren er i gang for fullt, og dagene er lyse, lange og varme, så gir det meg ekstra energi til å ta meg tid til bloggen. I tillegg så blir en ofte mer spontan og aktiv på sommeren, som gjør bloggingen lettere og mer innholdsrik,enn om det hadde vært en kald, kort og mørk vinterdag. Selv om vinteren er ganske fin og koselig den også! 

  Statistikken min har vært litt opp og ned de siste månedene, og jeg er forbauset over at folk faktisk har vært innom bloggen det siste året, til tross for at jeg ikke har vært her og oppdatert. Jeg skal hvertfall gjøre mitt beste for å oppdatere bloggen, for lesere, men spesielt for meg selv. Bloggen har alltid vært fin å ha for meg, og jeg har brukt den til  å legge ut bilder fra det som inspirerer og gleder meg, og ikke minst har den blitt brukt til å se tilbake på gamle minner som jeg hadde glemt om jeg ikke hadde hatt denne siden. 

  Ønsker meg selv lykke til med bloggingen, og kjenner jeg meg selv rett, blir det ett eller to innlegg utover ettermiddagen/ kvelden. Vi skal grille i kveld, så da er det bare å lade opp kamerabatteriet og klipse i vei!

 • 22.09.2014
 • Når gullet fyller år

  Heisann!

  I dag har midtpunktet i familien bursdag, voffen fyller 9 år. Så i dag var det på sin plass og gi han litt ekstra oppmerksomhet. Han fikk hundekake og to gaver. Han har aldri fått sin egen kake før, så den gikk ned greit fort, hehe.   jeg syns det er viktig og gi disse småtassene litt ekstra oppmersomhet i blant. De lever tross alt ikke kjempelenge, og du er dens verden, så hvorfor ikke bruke litt ekstra tid og skjemme bort dyret ditt litt i blant!

  - Mona
   

 • 25.04.2014
 • Curls

  Heihei!

  Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget her. Har faktisk helt glemt at jeg har blogg! Den har kommet litt på avstand.. Men i dag fikk jeg plutselig lyst til å blogge litt, så da var det bare å la fingrene løpe løpsk på tastaturet. Siden sist jeg blogget så har jeg fått meg ny jobb, søkt videre skole og hatt bursdag! 


  De siste dagene har det vært utrolig fint vær ute! Det har vært så deilig å bare kunne gå ute i lette plagg og slippe den store og varme vinterjakka. Krøllet håret mitt i dag. Fikk krøllstav til jul, og den er jeg guddommelig takknemlig for. Elsker den! 

  bukse og topp fra bikbok // sko fra " en skobutikk som er lagt ned"

  - Mona


   

 • 09.02.2014
 • OL

  God kveld!

  Hvor typisk er det ikke å legge seg godt til rette i sofaen med dataen i fange, for så å finne ut at dataen snart må lade, så du da må opp igjen for å finne igjen laderen..? Har hvertfall ti minutter på meg på å skrive og poste dette før jeg må ta turen opp til rommet å hente den, haha. 

  Skulle som sagt til bror i stad for å spise middag. Det ble ostefylt kylling i bacon, mmm- kjempegodt, som vanlig! Vi var så uheldige med planlegginga, for middagen var ferdig akkurat i det skiskytinga skulle til å starte. Og med tanke på at familien er så interessert i OL, så var det bare å flytte bordet til foran tv´n slik at vi fikk med oss skiskytinga. Haha, synd det gikk så dårlig med Norge, men koselig var det uansett! 

  Flere som følger med på OL? 

  - Mona

 • 09.02.2014
 • Gratulerer med morsdagen alle mødre!

  Heihei. 

  Sitter for øyeblikket og ser på langrenn. Heia Norge! I dag er det morsdag- for de som ikke har fått med seg det.. Dagen hvor alle mødre der ute skal få litt ekstra oppmerksomhet! Foreløpig har jeg fått inn mamma i avisa, gave får hun senere i dag. Vi skal også besøke storebror og kjæresten for å spise middag der i ettermiddag- feire mamma litt! 

  - Mona

 • 08.02.2014
 • My baby is finally here

  Wii! Klarte ikke vente til over helga med å kjøpe macbooken jeg har holdt av. Så i dag ble jeg lykkelig eier av en macbook pro. <3 Har brukt hele kvelden på å bli kjent med den og fikse den tilpasset meg. Utrolig mye å sette seg inn i når man fra før er vandt med en vanlig og gammel skolepc. men gleder meg til jeg blir bedre kjent med den og kan bruke den ordentlig, haha. Føler meg litt slik mamma er med dataer, ikke særlig peiling.. 


  Fine macbooken min!

  Har du macbook?

  - Mona

 • 08.02.2014
 • Gratulerer lillebror!

  Heisann! 

  I dag har verdens beste lillebror bursdag! Gratulerer så mye med 13 årsdagen til han! Han fikk gave og kake på rommet i dag tidlig, og i gaven gjemte det seg en iphone 4s som han har ønsket seg lenge. For øyeblikket har han bursdagsselskap og ser på film, mens jeg har løpt frem og tilbake med påfyll av både pizza og godteri!


  Lucky!

  - Mona

 • 03.02.2014
 • Leo

  Heihei!

  Blir snart henta av ei venninne, skal på senteret en tur, men tenkte jeg bare kunne oppdatere litt her først. Var ute i stad og tok litt bilder siden det ikke var så kaldt i dag. Det har jo vært minusgrader en periode nå, men skal ikke klage- selv om vinteren heller skulle vært her rundt juletider, da det faktisk var grønt ute.. Siden ingen av bildene av meg ble noe særlig, så tok jeg noen med Leo. Han er jo så skjønn!   Men nå er det ikke lenge før jeg må gå, så da må jeg nesten bare lukke dataen, slenge på meg jakka og løpe ut døra. Snakkes senere!

  - Mona

 • 02.12.2013
 • Etter et strøk maling, rommet- før og etter

  Heisann! Har tilbringet hele dagen på jobb. Da jeg kom hjem bar turen rett til rommet, på med tv'n for å se finalen av top model. Under pausene har jeg satt sammen bildene fra rommet mitt. Tok noen bilder av det her om dagen. Malet den ene veggen for en stund siden, men har ikke fått tatt bilde av det før nå. Mangler å få hengt opp bilder og fikse andre siden av rommet, men har kommet et stykke. Selv syns jeg at rommet ble litt finere med en mørk vegg og resten lyst, ettersom jeg har en god del lyse møbler, og hele veggen var lys før. Kanksje ikke de beste bildene, men hva syns dere?

  Før:

  Etter:  - Mona

 • 01.12.2013
 • 1. desember

  God 1 desember alle sammen!

  Tiden har flydd, og det er allerede første dag i desember. Håper tiden går litt saktere mot jul slik at jeg får nytet førjulstiden! Jeg syns advent er det beste med julen. Når vi åpner julekalender, baker, fikser huset til jul, og juleshopping- ikke minst! Lillebror og jeg har holdt på å fikset huset i hele går kveld, slik at det skulle være så klart som mulig til 1 desember, og til mamma kom hjem i dag.   - Mona

   

 • 06.09.2013
 • Rutete skjorte

  Hei hei! Har blitt helt forelsket i denne skjorta. Den er bare helt herlig å ha på seg! Så antrekket for i går ble slik. 


  Alt fra bikbok

  - Mona

   

   

 • 05.09.2013
 • leopardmønstret bukse

  Bukse Carlings // Genser Bikbok // Sko DinSko(?)


   

  - Mona

 • 30.08.2013
 • Redigering

  Det er utrolig hvor mye redigering gjør med et bilde. Hadde det ikke vært for at jeg har redigeringsprogram, så hadde bildene mine sett utrolig kjedelige ut. Bare en liten redigering i kontrast eller lysstyrke kan endre så mye i et bilde. Har satt sammen tre eksempler .

  Redigerer du bildene dine?

  - Mona


   

 • 28.08.2013
 • Første dag!

  Heisann!

  Har vært hos Thomas og Caroline, og hjulpet dem med å pusse opp den nye leiligheten deres de siste dagene. Rommene var veldig fine, og leiligheten blir nok kjempefin når den er ferdig pusset opp! Tok noen bilder av rommene som jeg tenkte å bruke når rommene er ferdige, så jeg kan vise før og etterbilder. Det er jo veldig gøy å se forandring! Håper ikke Thomas og Caroline blir sure når jeg viser dere disse bildene av kaoset foreløpig, haha.. 

  Hadde forresten første dag på ny jobb i dag. Gikk veldig bra. Jobber nå på notabene på CC, Hamar. Kom å kjøp, hihi.  - Mona

 • 21.08.2013
 • I've got a baby

  Kommer ikke over hvor nusselig den lille kattungen vi har fått er. Hun er jo helt nydelig. Ligger i armene mine som et lite spebarn. 

  Har du katt?

  - Mona

 • 20.08.2013
 • Velkommen, Lilli

  Vi hentet vårt nye familiemedlem i dag. Siden moren til Lucy døde tidligere i sommer, som var lillebror sin katt. Så fikk han lov til å få en ny når vi kom hjem fra syden. Så i dag hentet vi den nye kattungen hans, Lilli. Utrolig livlig katt. Hun har hoppet rundt og vært helt i hundre siden hun kom inn døra. Verken Leo eller Lucy har skjønt så mye. I og med at vi har en katt fra før, så tar det litt tid før de tilpasser seg hverandre, så akkurat nå ligger katten min på mitt rom og sover, mens lillebror sin, har tatt en pause og lagt seg nede på kjøkkenet. 


  Er hun ikke skjønn?

  Og et bilde av Lucy da, som  har lagt seg godt til rette i den spesielle stillingen sin, haha:

  - Mona

 • 16.08.2013
 • Siste dryss med bilder fra syden

  ( Del 3)

  Har samlet sammen de " siste" bildene jeg har tenkt å vise dere fra syden. Har tenkt å legge ut eget innlegg med noen av antrekkene jeg brukte, så ehm.. Blir vel enda et innlegg da, men det inneholder kun antrekkene, og ikke bilder fra selve ferien. Hehe.   Gresk dans

  Båttur  Snorkling  Familien på tur
  - Mona

 • 16.08.2013
 • Bildedryss

  (Del 2)

   

 • 16.08.2013
 • God morgen

  God morgen! Sto opp til grått vær ute, utrolig kjedelig. Har akkurat fikset litt mat til meg og hunden, så nå sitter jeg plantet i sofaen og ser på one three hill. Etterpå starter jeg med prosjekt rydding. Har ikke fått ryddet helt ut av kofferten enda, og rommet må vaskes.. Skal også straks lage enda en innlegg med bilder fra sydenturen, så den kommer i løpet av dagen! 

  - Mona

   

 • 15.08.2013
 • De første dagene i Kreta

  (Del 1)

  Vi landet i Chania, Kreta på formiddagen, 31 August. Er ganske deilig å komme så tidlig, slik at vi får med oss dagen vi kommer, og kan tilbringe tid på stranden og i gaten. Jeg og Maria delte rom, og jeg klarte å låse oss inn på feil rom når vi skulle finne rommet vårt. Så jeg trodde vi først hadde fått rom hvor andre holdt til siden det allerede lå ting på rommet vi kom inn på, før jeg merket at vi var på feil rom! Haha. Litt komisk og rart siden nøkkelen vår funket i den låsen, noe den egentlig ikke skal. I løpet av den første uken prøvde vi ut fiskespa, lå på stranden, badet i store og små bølger, spiste masse deilig mat, og dro på liten utflukt til Chania for å handle og se oss rundt.   - Mona

 • 15.08.2013
 • Hjemme igjen!

  (Dette innlegget skulle egentlig publiseres i går, men hadde noe tull med innlogging på bloggen) 

  Heisann! 

  Har nettopp kommet hjem etter en dag med reising. Startet dagen med å pakke ut av leiligheten, og ta en taxitur til flyplassen i Chania. Taxituren var virkelig ikke god. Hadde hjertet i halsen hele turen. Ikke rart siden sjåføren kjørte som en gris langs den humpete, ikke fullt så brede hovedveien. Lagde grimaser til lillebror hele veien så og si, og ble overlykkelig av å faktisk komme frem til flyplassen. hahah.. Flyturen tok fire timer, og med en time tilbake når vi ankom Norge, så var vi på tax free etter kl 15. Etter å ha hentet bilen og fått all bagasje, bæret turen videre til kattekennel for å hente katten, som ikke helt skjønte noe når hun kom hjem. Tok litt tid før hun ble husvarm. Så var det å få hentet hunden hos naboen, som ble overlykkelig av å se sine eiere, og som har fotfulgt meg i hele går ettermiddag og i dag, og blir like glad hver gang jeg kommer ned trappen fra rommet ( rommet er i 2.etasje).  Legger med noen bilder fra flyturen, så kommer det store bildedryss litt senere fra hele turen!

     - Mona

   

 • 12.08.2013
 • En dag igjen her nede

  Heisann! I morgen er det bare en dag igjen til vi reiser fra varme kreta, til kalde norge. Har bare morgendagen igjen så den skal utnyttes godt! Har tatt tusenvis av bilder, så har masse å vise :-)

 • 03.08.2013
 • Bilder fra kreta

  Heihei. Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra turen foreløpig. Bildene jeg har tatt på telefonen. Legger ut bilder oftere på instagram enn her på bloggen mens jeg er her nede. Heter monablarsen. :-)

 • 31.07.2013
 • Flytur

  Må bruke telefonen om jeg skal oppdatere på bloggen siden jeg ikke har med data. Slenger med noen bilder fra flyturen. Dagen i dag i kreta har gått til bading og soling så nå er det på tide med søvn etter en natt uten :-)

 • 26.07.2013
 • Askim

  Heihei!

  Har tilbringet hele dagen i Askim sammen med familien. Det var kjempekoselig å se litt av slekta der nede igjen siden vi ses så sjeldent. Tok med kameraet så vi fikk noen bilder derfra.  - Mona

 • 23.07.2013
 • Black dress with flowers

  Heihei.

  Tenkte jeg kunne legge ut et antrekkbilde fra i går, siden det skjer så sjeldent. Egentlig bare fordi jeg aldri rekker å ta bilde før jeg må reise fordi jeg alltid er litt forsinket fra før. hehe. Men rakk å ta noen brukbare bilder i går, så da kan jeg jo dele dem med dere!


  Kjole fra primark, belte fra gina tricot


  - Mona


   

 • 22.07.2013
 • Kos med familien

  Tilbringet kvelden ute sammen med familien i dag. En kjempekoselig kveld fylt med mat, latter og kos. Tok med kameraet, og fikk klipset noen bilder. Koselige sommerminner. :-)


  ser allerede så mye sunnere ut med salat på toppen, he he..   Lillebror bestilte barnemeny, og fikk en pizza så liten som et enkelt pizzastykke.haha, stakkar..

  Eplepai

  Brownies

  - Mona

 • 19.07.2013
 • Grilling

  Heihei! 

  Her hjemme holder vi på å griller akkurat nå. Været er fint, eneste er at det blåser, men vi skulle grille fordet. Jeg lagde noen herlige marinerte grillspyd, og ellers har vi grillben og de tradisjonelle kotelettene. Mmmm, nam! Ser virkelig frem til mat, siden jeg ikke har spist siden i formiddag. Skal bli godt!

   


  - Mona

 • 14.07.2013
 • Smoothie time

  Var på en joggetur i stad. Veiene her oppe er rene helvette, men samtidig gode. Jeg klarte virkelig ikke hele runden- det gikk så mye opp og ned, og avsluttet med en skikkelig oppoverbakke. Så dette var uvant for jenta som til vanlig løper på tredemølle. haha... Skal ta enda en tur på den nye runden min neste søndag, så får vi se om både formen og motivasjoen er bedret til da!

  Men sant skal sies at det var ufattelig deilig å være tilbake til huset etter runden. Vann og smoothie har aldri smakt bedre! Det smakte så godt. Prøvde ut en blanding av alt fra bringebær til blåbær og jordbær- mmm!

      

  - Mona

   

 • 11.07.2013
 • New shoes

  På turen til Hamar i stad lovet jeg egentlig meg selv at jeg ikke skulle kjøpe meg noe, men slik ble det altså ikke. Var innom et par skobutikker for å se etter sandaler. Regnet med at det ikke var noe å se noen steder, for hadde ikke funnet noe tidligere. Men i dag fant jeg et par... eller jeg fant to par sandaler. Samme type i to forskjellige farger, klarte ikke å velge farge, så ble til at jeg kjøpte begge. :( snakk om å være besluttsom.


  svarte sandaler

  og brune sandaler

  Gikk også innom en annen skobutikk igjen for mamma skulle finne seg sko, og gjett om jeg fant et par til med sko. Hvite, kopi av toms sko. De var så gode og behagelig å gå i, så klarte virkelig ikke å la være å kjøpe de. Men nå skal jeg spare penger, for må jo ha igjen litt penger til selve sydenturen og! 


  hvite roots

   

   - Mona

 • 11.07.2013
 • Blue and white jumpsuit

  Heihei. Har akkurat kommet inn igjen etter å ha ligget ute og slikket sol. Alt for å få litt grunnlag før syden. Bare tre uker igjen!! Reiser straks til Hamar en tur med mamma for å handle litt og trene. Tok noen bilder av hva jeg har på meg i dag. Elsker å gå i jumpsuit på sommeren. Lett plagg. Snakkes etterpå!  - Mona

   

 • 05.07.2013
 • Nytt utstyr til kameraet mitt


  bilde lånt fra google

  Objektivet Canon EF 50mm f/1.4 USM bestilte jeg her om dagen, og fikk den i posten allerede i går!  Det var på tilbud, så fikk den 300- 400 kr billigere. Skulle egentlig vente til jeg reiser til syden, men når jeg så tilbudet så slo jeg til. Har tross alt ønsket meg dette objektivet i så lang tid, så det var endelig på tide og unne seg noe godt!

  Noen prøvebilder jeg tok for å se hvordan den fungerte:   Også har jeg litt tidligere i sommerferien bestilt et kamerastativ. Noe jeg absolutt ville ha, så jeg slipper å dra med meg lillebror ut for at han skal leke kamerastativ for meg. Stakkars gutt, haha. Har ikke helt lært meg å bruke objektivet og stativet, siden jeg prøvde de først i dag.. Øvelse gjør mester, så jeg skal klipse masse bilder til bloggen, så får jeg øvd meg masse i tillegg!


  HAMA star 61. Veldig rimlig i forhold til andre stativer som kan brukes på speilrefleks. Kostet mellom 200/ 300 kr. 


  - Mona

 • 05.07.2013
 • Gave fra jobben

  Heihei. Sitter for øyeblikket ute i solen og nyter at det endelig er litt sol på Hedmarken i ferien! Har fått noe nytt som jeg kommer til å legge ut på bloggen i løpet av dagen. Men til overskriften. Fikk en gave fra jobben i går siden jeg hadde min siste dag der.. for alltid... Litt rart og ikke jobbe der lenger, nå som jeg har jobbet der tredje sommer på rad.. Men det var mitt valg og slutte. Fikk dette herlige kaffeservise. Var usikker på om jeg skulle kjøpe det selv mens jeg var på jobb i går. Har gått rundt og nærmest siklet etter det en stund, syns det er så fiiint! Men så fikk jeg det i gave, så da kjøote jeg meg et sett selv også så nå har jeg to par sett.


  hehe, glemt å ta av prislappen på brettet jeg kjøpte i går også..

  - Mona

   

 • 03.07.2013
 • Blåbærsmoothie

  Heihei! Har jobbet de siste dagene så har ikke hatt tid til å blogge, men i dag har jeg fri så da har jeg litt mer tid. Prøde meg på å lage blåbærsmoothie i stad, og jeg syns den ble veldig god. Selve blåbæren var kjempegod! Nå skal jeg se på pretty little liars mens jeg rydder rommet. Det ser ikke ut! - og har egentlig ikke sett bra ut siden før eksamen i starten av juni...

  - Mona

 • 20.05.2013
 • Bilder fra 17 mai

  Legger ut litt bilder fra 17 mai! Kommer ikke til å blogge ordentlig før etter eksamener på skolen er ferdig og det store jobb-rushet, for da har jeg mer tid til å blogge.    

 • 29.04.2013
 • Savnet 29.04

  I dag er det ni år siden pappa ble borte, ni år siden den lille jenta på 10 år mistet en av sine aller kjæreste. Uansett hvor mange år som går, så vil alltid savnet være der. Sorgen forsvinner sakte men sikkert, men savnet og de gode minnene vil aldri forsvinne!


  Selv om jeg skulle ønske pappa kunne vært her og sett hvor store barna hans har blitt, kommet med gode ord, beskyttet oss, en dag fulgt meg opp alteret på brylluppsdagen min, og sett hans fremtidige barnebarn, så vet jeg at han følger med på oss fra himmelen. Og jeg vet at en dag vil jeg kunne møte både pappa og bestemor igjen.  

 • 09.04.2013
 • Kjøpt meg blender

  Heisann! Skulle egentlig blogge i går, men rakk ikke. Jobbet med innlevering med Maria, var en tur i Hamar og handlet meg blender, og trente. Men, til blenderen. Har lenge sagt at jeg har ønsket meg det, slik at jeg kan lage herlige smoothier osv.. Og nå kjøpte jeg meg endelig en. Den er helt grei startblender, kostet 799,- Det viktigste er at jeg får smoothien min. Var jo i grunn derfor jeg kjøpte den!   Måtte teste den i stad så lagde smoothie med fryst jordbær, banan og mild vaniljeyoghurt. Nam!   - Mona

 • 31.03.2013
 • Middag ute

  Heisann igjen! Har nettopp fått fikset ferdig rommet, mangler bare å vaske over. Men tenkte jeg kunne vise dere litt bilder fra i går.

  Hadde en kjempefin bursdag. Var som sagt ute å spiste med familien. Forresten, takk for alle gratulasjoner i går. Kjempekoselig! :-)

   
  Storebror og Caroline

  Mamma og lillebror
   

  - Mona

 • 24.03.2013
 • Kyss


 • 22.03.2013
 • Take a photo, or two, or one hundred

  Hallo! Må starte med å si at det er så digg med påskeferie. Skal bli så deilig å slappe av, feire bursdag og bare kose meg. I dag har Emilie vært hos meg etter skolen. Vi kjørte på med masse bilder, og kameraet ble nok brukt for å si det slik. Fikk masse flotte bilder av Emilie som jeg skal vise. Blir litt smågira når jeg får bilder både jeg og den jeg fotograferer blir fornøyde med. Får bare lyst til å fotografere enda mer. Akkurat nå ser vi på idol, så er det natta etter det. Opp tidlig i morgen for å trene!


  To av de beste


  - Mona

 • 13.03.2013
 • Snart 1 år siden allerede!

  Har bursdag om litt over to uker, og det jeg begynte å tenke på nettopp er at herregud, jeg har hatt lappen i snart et år allerede! Husker så godt denne tiden for et år siden, de siste ukene før jeg tok lappen, og jeg var kjempenervøs, spent og klar for å bli ferdig med førerkortet. Ekstra press å ta lappen på dagen. Enten stryker du og bursdagen blir dermed litt ødelagt, eller du består og dagen blir ti ganger så ubeskrivelig bra! Som jeg har sagt tidligere er bursdager store dager for meg, dagen min skal være min dag. Det er jeg som fyller år, og på denne dagen for flere år siden kom jeg til verden. Og det er jo verdt å feire? Gravde i arkivet til tiden før lappen og dagen jeg fylte atten, og fant disse bildene. Kan si gleden utstråles. En stor dag for min del som kommer til å huskes. I tillegg vil jeg bli minnet på denne dagen når jeg ser på førerkortet, 30.03.12.   Har du førerkort?

  - Mona

 • 19.02.2013
 • Fra langt hår til kort

  Heiheii. Akkurat nå sitter jeg i sofaen på stua med tv og et stort pledd over meg. Veldig godt etter en ettermiddag i stallen. Skal bare slappe av hjemme hele kvelden, så det skal bli godt. La forresten merke til at jeg enda ikke har vist dere det nye håret mitt etter at jeg klyppet meg. Bra Mona, skulle vel egentlig tatt bilde av det og lagt ut her for en liten stund tilbake. Menmen, nå ser dere hvertfall det. Forskjell er det, og kan med hånden på hjertet si at jeg gleder meg til det vokser ut igjen!


  Her er det jo krøllet, så håret er egentlig litt lengre enn her. 

  Hva syns dere?

  - Mona 

 • 08.02.2013
 • Lillebror har bursdag!

  Lillebror fyller 12 år i dag! Ikke lenge til han blir tenåring. Jøss, tiden går så fort!( det sa jeg visst i fjor også..) Gratulerer så mye med dagen lillebror!( jeg vet du er innom bloggen min) Kos deg masse på dagen din! Veldig glad i deg    - Mona

 • 02.01.2013
 • Vinter 2013

  Hallo! Har vært superdårlig på å blogge de siste dagene av 2012. Har feiret bursdagen til mamma, vært med kjæresten og familien og jobbet. Men i 2013 skal jeg prøve å bli flinkere. Har hatt lite blogglyst på grunn av at jeg ikke får noe fine bilder som jeg kan dele med dere. Enten har jeg sovet for lenge, slik at det har blitt for mørkt ute, ellers så har det vært for dårlig lys inne til at bildene får grei kvalitet. Men i dag rakk jeg å komme meg ut før det ble for mørkt, så fikk tatt et par bilder. Liker virkelig bilder i det været som er ute for tiden, kvaliteten blir så bra. Kanskje litt lyst, men vinter er jo så vakkert. 
  - Mona

 • 26.12.2012
 • Bilder fra julaften og 1. juledag

  Julaften  1. juledag  - Mona

 • 23.12.2012
 • Lille julaften

  Tenkt at det er lille julaften allerede, og i morgen er det JULAFTEN! Tiden går så fort! Gleder meg til å feire julen med god mat, familie og gaver i morgen. Bestefar var her nettopp, vi spiste julegrøt med mandel, og lillebror var den heldige som fikk mandelen. Han ble så fornøyd! Men nå har jeg ting jeg må få gjort, snakkes senere i kveld!  - Mona

   

 • 22.12.2012
 • Snart julaften

  Hallo! Har brukt dagene på å pakke gaver, fikse til jul og være med venner. Mamma og lillebror har pyntet juletreet mens jeg har kjørt ut gaver til venner og familie. Har også fått lagt et par av gavene under treet. Akkurat nå ser jeg på julefilm med familien, kos og julestemning! Snakkes i morgen!   

 • 06.12.2012
 • Vinter

  Hei!

  Har tilbrakt kvelden i stallen, så har nettopp tatt meg en lang og varm dusj, og har nå pakket meg godt i dyna og er herklar for å legge meg. Var veldig fint vær ute i dag, som i går og dagen før, så utnyttet det først i dag ved å klipse et raskt bilde av hunden i det fine været som jeg kan dele med dere her.  Snakkes i morgen!   - Mona

 • 27.11.2012
 • Lussekatter

  hallo!

  Jeg og Heidi har baket lussekatter i kveld. Vi lagde det i fjor også, skal bli en tradisjon. Er så koselig med baking og julemusikk i bakgrunn! 


  iphonenbilder  nam!

  - Mona

 • 06.11.2012
 • Tanker og følelser

  Fant igjen dette utkastet som jeg skrev for et år siden. Klarte endelig å skrive det ferdig i dag. Det har tatt sin tid, men føler det passer perfekt å legge det ut nå. 

  Etter at pappa døde for åtte år siden så mistet jeg min store støttespiller. Jeg ble usikker på meg selv og verden rundt meg. Ble mer stille, sinnet mitt kunne bygge seg opp raskt, og jeg kunne ikke være en eneste dag uten familien. Jeg var så avhengig av å se familien hver dag, og vite at de hadde det bra. Jeg sov på rommet til mamma et helt år etter det som skjedde med pappa. Jeg turte ikke å sove for meg selv på det forlatte og stille rommet mitt. Tenk om mamma plutselig ble borte når jeg ikke var der. Jeg fikk hjemmelengsel hver gang jeg var borte, og foretrakk derfor å være hjemme.  Bedre ble det ikke da bestemor, for to år siden gikk bort. Min mor nummer to. Forbilde og støttespiller. Revet bort fra meg. Livet mitt satte seg på vent.  Jeg er den personen som bryr seg om andre. Jeg vil at vennene mine skal føle at de har en der som de vet at lytter til dem når de prater om sine tanker, gleder og problemer. Jeg liker å hjelpe folk og få de til å føle seg bedre. Det er først når jeg er alene, at tankene surrer rundt i hodet. Hva med meg selv? Mitt liv? Mine tanker? Alt kaoset som setter seg i hodet mitt, og alt det jeg tenker.Jeg tenker utrolig mye over ting. Nesten litt for mye i blant. Og alle disse tankene må jo ut en eller annen gang. Det er ikke bra for å et menneske å holde alle tankene sine for seg selv.

   

 • 31.10.2012
 • Det snør, det snør

  Heii! Vi sluttet før på skolen i dag, så fikk mer fritid enn planlagt. Lå et teppe av snø på bilen min da jeg kom ut fra skolen. Har snødd masse den siste tiden. Holdt på å kjøre i grøfta i går, masse snø, og glatt uansett hvor sakte jeg kjører. Men er pent å se på snøen da, får skikkelig julestemning. Enda èn mnd igjen! Gleder meg faktisk veldig til jul. Elsker stemningen og kosen!

  Snør det hos deg?

  - Mona

 • 09.10.2012
 • Koffert gjennom byen

  Hallo. Var på enda en shoppingtur i dag. Fikk handlet lit mer treningsutstyr, jakke, sko og annet smått, og koffert da. Må ikke glemme det. Viktigste. Tross alt i den alt skal fraktes. Ettersom jeg handlet koffert først, så måtte jeg dermed drasse den med meg rundt omkring i klesbutikker etterpå. Greit å ha lagringsplass, men den var litt i veien til tider. Fikk også et par rare blikk der jeg ruslet med en hengende koffert bak. 

  Har brukt kvelden på å pakke ned alle tingene jeg har kjøpt, og rydde rommet slik at det er klart til hjemreisen i morgen. Reiser tidlig fra hotellet, så er greit å ha alt i orden til da.
  fornøyd med innkjøpet.
  - Mona

 • 08.10.2012
 • shoppet litt da

  Har tilbringet hele formiddagen i byen. Pengene har flydd avgårde. Var først innom Primark. Utrolig billig der. Kvaliteten på alt er kanskje ikke av det beste, men var ganske mye pent der så ble noen plagg. Var også innom en utrolig bra butikk. Elsket nærmest alle klærne. Husker ikke navnet på butikken, men skal tilbake dit i morgen og handle mer. Forelsket meg rett og slett. Skal innom sportsbutikken igjen i morgen. Fant ikke så mye der i dag, så skal sjekke ut en annen sportsbutikk. Må også handle meg større koffert, så jeg får tatt med de nye tingene hjem. Hadde vært kjipt om jeg måtte lagt de igjen, heh. 
  Kan vise dere klærne bedre senere
   

  - Mona

 • 07.10.2012
 • Manchester united
  Newcastle

  ikke helt riktig stadion da men..

  ..men stor da!

  manchesteeeer!


  Robin Van Persie

  Manchester vant 0-3 mot Newcastle i dag. Herlig!

  - Mona

 • 06.10.2012
 • Englaaaand

  Hallo! Har akkurat vært ute i byen og spist mat.  Er tilbake på hotellet nå og skal straks legge oss. Ankom sent i natt, og stod opp tidlig i dag, så mangler noen timer med søvn. Også kjempesliten etter en lang dag. Har vært en tur i byen( ikke handlet noe..enda) og vært på fotballkamp- leeds ( de vant!). I morgen er det enda en fotballkamp, manchester- newcastle. Ryktes mye liv, gleder meg!! Heia manchester! 

   


  Leeds united
  - Mona

 • 22.09.2012
 • Gratulerer med dagen, gullet!

  Leo blir 7 år idag. Gullet mitt!  - Mona

 • 13.09.2012
 • My mom and me


  hih, mamma i bakgrunn.

  - Mona

 • 06.09.2012
 • New in: Sko

  Fant disse herlige skoene før helga, og siden det ble kjærlighet ved første blikk så måtte jeg bare kjøpe de! De passer så fint nå til høsten. Brukte de masse forrige helg. Elsker dem!


  kr 699,-.  Fra dinsko eller eurosko (husker ikke..)

  Hva syns dere?

  - Mona

 • 15.08.2012
 • Hils på Lucy (Lucia)


  Egentlig stod det mellom navnene Sara og Hermine, men så var Lucy enklere å uttale for mamma, så da ble det Lucy. :-)

  - Mona

 • 07.08.2012
 • Pakke til hyttetur

  Hallo! I kveld reiser jeg og et par venninner til Larvik hvor vi skal tilbringe tiden sammen de neste dagene. Ei venninne( Maria) har hytte der nede. Ser frem til å komme meg på tur i sommer, endelig! Håper bare været forbedrer seg litt så vi kan stikke på stranda i nærheten av hytta og sole oss. Hadde vært supert! Akkurat nå driver jeg å småpakker til turen. Startet først med en liten bag jeg skulle fylle, men endte opp med en litt større en da det ikke ble plass i den lille. Tror egentlig jeg bare skulle ha festet en tilhenger til bilen og tatt med hele klesskapet. Hadde vært så mye lettere! Kommer jo uansett til å ta med halve skapet. :)

  men må pakke videre. Er forresten ikke internett på hytta. Blææ, kanskje det blir mobilblogging, så jeg får oppdatert litt. Kameraet skal jeg hvertfall ha med, så blir bilder da jeg kommer hjem i slutten av uka!

 • 05.08.2012
 • Flere bilder fra i går
  skogen vi brukte, åh, idyllisk  - Mona

 • 04.08.2012
 • De små tingene i livet som gjør deg og de rundt deg glade

  I en stund nå, har jeg levd i en såkalt boble. Jeg har jobbet, ganske ofte, og ting har gått i rutiner. Tiden bare flyr i fra deg, og det er i slike tilfeller man glemmer å sette pris på de små tingene som skjer i hverdagen. Jeg fikk en liten oppvekker her om dagen, på tirsdag etter jobb. Jeg hadde jobbet ti timer og var greit utslitt og klar for å komme meg hjem til senga, da det viser seg at det er storebror som kommer å plukker meg opp på jobb. Vi måtte dra rett til sykehuset. Lillebror hadde havnet på akutten og blitt lagt inn. Det suste så mange tanker gjennom hodet mitt der og da. Jeg var så sliten, så jeg visste ikke hva jeg skulle si eller gjøre. Når vi kom frem og møtte mamma og lillebror, ble alt med en gang bedre. Det vi trodde var kjempealvorlig, var heldigvis ikke så alvorlig som vi trodde. Lillebror måtte operere for å fjerne en kul, men det var ingen farlig kul, og bra var det! Det er i slike overraskende tilfeller man tenker over ting man har utsatt og enda ikke har gjort med de man er glad i.

   

  Når vi møtte han igjen på overvåkninga, var det første han spurt om " Mona, kan vi snart dra å bade i ankerskogen?" Jeg sa bare" Jaa, så fort du har blitt frisk igjen! "  I blant glemmer jeg å sette pris på og bruke litt tid med lillebror( storebror også forsåvidt). Det blir liksom helt glemt. Lillebror har sine greier, mens jeg har mine. Alt går i rutiner, så får sjeldent noe tid med han, søster og bror-tid.   Det er ikke alltid man har tid til slikt, men det handler om å sette pris på de små tingene i livet som gjør deg og de rundt deg glade, og bruke den tiden du har med dem. Jeg var faktisk nettopp nede hos lillebror og inviterte han med på kino, rett og slett fordi jeg vil tilbringe litt tid med han når jeg nå faktisk har tid. Ved å se det store smilet hans når jeg spurte, gleder hjertet mitt og gjør alt så mye bedre med en gang.


  Ubeskrivelig glad i deg, lillebror!   

  - Mona

 • 25.07.2012
 • Askim- Halden- Fredrikstad

  Dro på en spontan roadtrip med Emilie fra mandag- tirsdag. Besøkte slekt i Askim før vi fant ut at vi ville videre til Halden, hvor vi kjøpte oss pizza og sov over i bilen til tirsdag. Kom også et gammelt ektepar forbi oss når vi sov ( eller jeg sov, Emilie halvsov ettersom hun la merke til det) som bare" neimen se, de ligger å sover i bilen". Hhaha. Kjøpte meg også GPS før turen så vi skulle unngå å rote oss bort på turen, og GPS'n( altså Jørgen, som navnet ble) ble vår nye og herlige reisekamerat. På tirsdagen( altså i går) dro vi innom noen venner av Emilie som bor i Fredrikstad, hvor vi spiste frokost før turen bar videre til gamle fredrikstad. 

  Kom vel hjem rundt åttetiden i gårkveld, og da var vi vel begge greit slitne etter to dager på farten!
  Kommer del 2 med bilder og. Ble litt mange bilder nemlig, heheh

  - Mona

 • 13.07.2012
 • Kino med lillebror

  Kom nesten nettopp hjem fra kino. Dro med søte lillebror for å se The amazing spider-man. Hadde egentlig ingen forventninger til filmen, men jeg syns den var veldig bra! Anbefales.   Hva har dere gjort i kveld?

  - Mona

 • 11.06.2012
 • Forandring fryder, resultatet

  Som sagt så ommøblerte jeg rommet før helga. Ble egentlig ganske fornøyd. Fremdels uvant å legge seg om kvelden da senga er på en helt annen plass enn før, men liker det! Se før-bilder lenger ned på siden!


   

  Hva syns dere?

  - Mona

 • 08.06.2012
 • Så store

  Gis bort i slutten av juli/ starten av august. Ta kontakt!


  - Mona

 • 03.06.2012
 • Bilder fra konfirmasjonen til Karoline

  Hallo! I dag har jeg tatt på meg bunaden for første gang i år og vært i konfirmasjonen til mitt kjære søskenbarn. Det var veldig koselig! ikke minst veldig god mat!! Karoline var også veldig fin i vallset-bunaden sin! 
  konfirmanten

  - Mona

 • 31.05.2012
 • Kattungene

  Har endelig fått somlet til meg og tatt et par bilder av kattungene. De har åpnet øynene sine, men balansen deres er ikke helt på topp enda. Ikke så rart, de er jo bare to uker gamle. Søte er de hvertfall!


  5 søte små, tror det er 3 jenter og 2 gutter


  Gis bort  rundt juli/ august. Noen som vil ha? Leter etter gode hjem til dem! Ta kontakt!!

  - mona

 • 30.03.2012
 • Jaa, NÅ HAR JEG LAPPEN!! og bursdag!

  Idag har jeg bursdag! Så i dag er jeg blitt 18 år og myndig! I tillegg til dette hadde jeg oppkjøring i dag og bestod med glans. For en herlig følelse og endelig ha lappen, og på bursdagen min i tillegg. Kan ikke beskrives!!
  Nå skal vi ut på mange kjøreturer, lille søte bilen min!!

  - Mona

 • 15.03.2012
 • Er du som meg?

  Er du den type person som foretrekker å heller se en komedie enn en skummel skrekkfilm? Gjemmer du deg bak puta slik som meg når vennene dine absolutt skal se en skummel film? Ja, da er du lik meg. Jeg liker ikke skrekkfilmer i det hele tatt. Jeg får helt fnatt om vennene mine vil se en skrekkfilm på en jentekveld. Det ender som regel med at jeg sitter under et pledd med en pute jeg kan skjule meg med om det dukker opp noe skremmende på skjermen. Jeg ser sikkert veldig sjarmerende ut med et øye stikkende frem mellom en sprekk i pleddet!

  har ikke noe bilde av meg bak en pute, haha

  Jeg ser derfor sjeldent skrekkfilmer, og foretrekker derfor komedier, spesielt tenåringskomedier. Er det ikke såå mye bedre å kose seg i sofaen med potetgull og brus og le seg gjennom en morsom film, enn å skvette hvert femte minutt og ikke tørre å gå på do etterpå i skrekk for å møte et skummelt vesen i speilet? Skal innrømme at jeg i blant får et lite kick når jeg ser skumle filmer, rett og slett fordi jeg skvetter- men fremdeles er komedier aller best syns jeg!  Hva slags type film liker du best?

  - Mona

 • 11.03.2012
 • Jeg har fotografert

  Kari-Anne var her en tur i stad. Hun ønsket et nytt profilbilde på facebook, så da sa jeg ja til å blidgjøre henne med det. Det ble noen vel spesielle bilder som viser Kari-Annes sanne " jeg" (hahaha)  , noen fine og andre ikke fullt så vellykkede. Skal spare dere for Kari-Anne's sanne" jeg" ,  men dere skal få se et par av de jeg ble fornøyd med!


   

  Hva syns dere, og hvilket bilde likte dere best?
   

  - Mona

 • 11.03.2012
 • Husmor

  Idag har jeg vært å stekt meg litt i solariumet med Heidi, før jeg dro hjem og vasket stua for mamma. Nå spiser jeg og lillebror  middag mens vi ser på skiskyting på tv'en.


  weeey, sminkefri og nydusja  (oi, så rar armen min var her.. haha)


  jeg hadde ikke vist dere middagen om jeg ikke hadde laget den selv( litt stolt da vet dere), men er man hjemme alene med lillebror, så må man jo leke litt husmor. Og maten smakte jo veldig godt! 

  Hva gjør du i dag?

  HUSK konkurransen min HER! 

  - Mona

 • 10.03.2012
 • Strawberries with chocolate

  Heidi har vært her i dag. Vi har vært innom espern i dag, og vurderer å begynne å trene der! Må starte tidlig med sommerkroppen! haha. På vei hjem stakk vi innom butikken og handlet jordbær, bananer og sjokolade. Nam! (nb. kan bli litt kvalmende med for mye)
  Flinke Heidi som mistet både jordbær og banan i sjokoladen!   ser det godt ut eller? ehh jaa! 

  Har skikkelig blogglyst i dag, men nå skal jeg ikke blogge mer i dag. Snakkes i morgen!! 

  HUSK konkurransen min HER!

  - Mona

 • 29.02.2012
 • Neste skoleår!

  I morgen er siste frist for å søke plass på videregående skole eller lærling. Jeg har planer om å gå påbygg, rett og slett fordi jeg ikke tror jeg vil orke å arbeide i to år som lærling. Liker bedre å være på skolen enn å gå ut i jobb. Ettersom flere av lærerne på skolen min er så negative til påbygg etter hva jeg har sett og hørt av de så har jeg valgt å søke påbygg på en annen skole, nemlig jønsberg. Jeg begynner også å gå litt lei skolen min, og ser frem til et nytt sted med nytt miljø og nye mennesker! Har også hørt mye godt om påbygg og miljøet der borte, så ser frem til et hardt men bra skoleår.( håper jo at jeg kommer inn.)


   

  Skal du søke vgs eller lærling til neste år eller er du ferdig med skole eller ikke har kommet til vgs enda?

  - Mona

 • 25.02.2012
 • Gaven fra meg til Maria


  En tom eske

  Pynt

  bokstaver klyppet ut av avis
  resultat: 
  Dette var det kreative fra min gave til Maria + litt andre småting. Hun likte den, noe som var herlig å høre! 

  Hva syns du?

  - Mona

 • 12.02.2012
 • Bildedryss 12.02.12

  Har vært flink datter i dag og laget middag til familien. Prøvde meg på svinestek med tilbehør. Utrolig nok ble maten veldig god! Superkokken Mona slår til. høhøh.  Ellers har jeg tilbringet dagen foran tv'en å sett frustrerte fruer og ski/ hopprenn. Var også utrolig fint vær ute i dag så lillebror var snill og lekte fotograf. 

  - Mona

 • 30.01.2012
 • Kanebo sensai- total finish powder

  Tenkte å komme med en liten anbefaling. Mitt nye yndlingspudder, fra kanebo sensai. Dette er bare refillet. Skal handle et etui til det i løpet av uka. De hadde ikke igjen da jeg handlet denne. 

  Pudderet er veldig bra og legger seg som et naturlig og fint lag på huden. Jeg som er ganske kresen på sminke, har faktisk endelig funnet et favorittpudder- Kanebo sensai, total finish powder. Fås kjøpt på for eksempel esthetique. Prisen ligger på rundt 300, men er verdt det!
  - Mona

 • 29.01.2012
 • Norheim

   Handlet dette i dag.Jakke og bukse.  Kjærlighet fra første blikk-  spesielt jakka. Forelsket. 


  jakke og bukse fra g-sport - prisen er ikke så nøye

  Hva syns du?

  - Mona

 • 30.12.2011
 • Mye bra har skjedd i mitt 2011

  Jeg klarte å grave meg ut av usikkerhet og ble mer utadvent. Jeg ble mer selvsikker og trygg på meg selv. Dette gjorde at jeg klarte å slippe meg litt mer løs, og ikke lenger var så veldig avhengig av de trygge og gamle omstendighetene.(?)  Jeg skaffet meg jobb! Dette er vel det største høydepunktet. Mona skaffet seg ordentlig jobb liksom. Javel, så var det ikke jeg som løp rundt å leverte søknader. Jobben kom heller til meg, men jeg måtte jo vise mine ferdigheter for å bli godkjent. Selv om jeg til tider( ofte) har mildt sagt rævva innstilling før jeg drar på jobb, så er jeg glad for at jeg har en jobb. Miljøet på jobben er av de beste, og jeg stortrives.

  Jeg dro på weekend hos Maria i Drammen og bursdagen hennes i februar. Stress med å bytte fra tog til buss, og buss til tog. Mamma hadde ikke troen på at jeg ville komme frem. Hun trodde jeg var dum nok til å rote meg bort og evt. ta feil buss/ tog. Takk Mamma!! Hadde hvertfall en herlig helg med verdenssøtestevenn!

  Jeg ble kjent med Abby fra USA. Verdens gladeste menneske. Åh, savner de geniale Hvamfestene! Hun er vill. Oog takket være henne har jeg faktisk gått opp en karakter i Engelsk. Love you, Abby!

   Kreta 2011. Trenger ikke si noe annet enn fantastisk herlig  Startet og nesten fullførte billappen. ( kjøpte meg også en grei startbil) Alt ble i boks på ca 2-3 måneder. Kun oppkjøringa i mars igjen. Stolt av meg selv der!   Masse annet bra som har skjedd i mitt 2011, så dette var bare en liten del. 


  og et bilde av bestevenn tilslutt!
   

  - Mona

 • 26.12.2011
 • Noen bilder fra julaften

  Unnskyld for null oppdatering i går, men hele strømnettet her ble borte i går kveld når vi kom hjem. Vi har fremdeles ikke tv-signaler..

  Var på slektstreff hele 1. dag så har ikke så mye å fortelle fra i går. Viser dere heller noen bilder fra julaften. Hadde det kjempekoselig. Fikk også mange ting jeg ønsket meg. Tok ikke så veeldig mange bilder, men her er noen få. 
  hahah, takk for tøfler, Maria!


  - Mona

 • 24.12.2011
 • God jul!

  Tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen har vært på tv'en, og jeg har skiftet til penklær og fikset meg. Venter bare på at vi skal reise til tante og onkel for å feire jul. Da jeg var yngre var det gaver som stod i fokus, og jeg klarte nesten ikke å vente med å pakke opp, men nå som jeg er eldre er det julemiddagen og hyggen jeg gleder meg mest til!

   

  Håper dere alle får en fin julaften. God jul!! 

 • 23.12.2011
 • Nå kommer julen

  Rommet er vasket og pyntet til jul. Er så koselig med røde gardiner, små nisser overalt og pyntet juletre i stua. Grevinnen og hovmesteren har vært på tv. Haha, ler hvert år! 


  ->rommet mitt

  ->stua

  Åpnet også nettopp første julegaven i år. Fra jobben. Klarte ikke å vente. Fikk meg en liten overraskelse- pengeeer på et bankkort! Wii, dette blir en fin juul!


  haha, ser litt smådopa ut

  Nå skal jeg bare kose meg med julefilmer og potetgulll. Ha en fin lille julaften!

  - Mona

  edit: et bilde av Leo i samme slengen:

  han ble tvunget til å ligge stille med nisselua av meg, stakar. hhaha

 • 12.12.2011
 • Det snør

  ...mye

 • 10.12.2011
 • Husmødre vi da

  I kveld har jeg og Heidi + Jonas lagd lussekatter. Er jo snart lucia så da måtte vi nesten bake litt. Tenk å bruke en lørdagskveld til å leke husmor? Skulle vel egentlig vært ute i kveld, men holder oss inne. Vi får vel dele ut litt lussekatter når vi henter folk fra fest i natt!  - Mona & Heidi

 • 06.12.2011
 • 6 desember

  Har tatt russebilder på skolen i dag. Ellers gjorde jeg ikke annet enn å sitte på dataen gjennom skoledagen. Var på juleshopping med storebror i stad. Ble noen kjøp der jaa. I tillegg har kremmertorget I Elverum fått mange nye butikker. Blant annet bikbok, only og vila. Wii. 

  Det var et raskt sammendrag fra dagen min. I morgen kommer det forresten ut en gjestevideo. 


  Om jeg overlever tentamen i engelsk,  forbikjøringa, veiledningstimen på kjøreskolen og avslutninga på idrettskolen i morgen, så lover jeg bedre oppdatering her.

  - Mona

 • 01.12.2011
 • Første desember

  Idag er det første desember, og det er ingen hvit første desember. Måneden startet med regn. Jeg vil ha en hvit jul.. Regner med at snøen kommer i løpet av måneden, får hvert fall håpe det. Har hengt opp en adventsstjerne i vinduet på rommet. Merker at jeg kommer i mer julestemning, jo mer julepynt jeg tar opp. I tillegg blir rommet så mye koseligere med en lysende stjerne i vinduet.. selv om ene lyset på stjerna mi ikke funker, heh hehh, er treig til å fikse det..

  hm..Har du adventsstjerne?

  - Mona

 • 01.12.2011
 • Finn lykken i deg selv

  Vi må være fornøyde med oss selv og tenke at vi ikke trenger noen til å bekrefte det hver dag. Hvorfor gjør vi oss selv sårbare ovenfor andre for å bli elsket når vi vet at det vil slå oss tilbake en eller annen dag og gi oss et knust hjerte? Jeg mener at ingen gutt er verdt tårer og våkne netter, og ingen jenter der ute fortjener å kjempe for de som ikke fortjener oss.

  Vi bør alle ta et skritt tilbake i blant, se oss i speilet og tenke over hva vi driver med. Avslutte det som ikke er bra for oss, og fokusere på ting som er bra. Slutte å lete etter lykken i andre personer, men finne lykken i oss selv først.   Vi lar oss alt for lett forføre av de som ikke fortjener oss, og ender opp med ødelagt hjerte. Vi er nødt til å se på oss selv, tenke hva som er best for oss, og ikke la oss knekke av personer som vil gjøre oss vondt. Flere har antageligvis opplevd en gutt som har virket fantastisk, og har gitt oss følelsen av lykke, men som har latt oss sitte igjen med frustrasjon og tårer. Vi fortjener en som kan behandle oss riktig, som får oss til å slutte å drømme om det vi en gang hadde. For det er først når vi finner en som virkelig er verdt det, at vi kan føle ekte lykke i andre.

  ( litt av norsktentamen min)

  Hva mener du?

  - Mona

 • 30.11.2011
 • Bestod

  Jeg har sagt flere ganger, til og med til dere at jeg skal lese til teorien på bil. Fant ut på mandag at jeg måtte få ut fingeren å lese slik at jeg kunne prøve meg på teorien i dag.  Men starta ikke å  lese før i går kveld.  Leste raskt gjennom boka, tok tester på nettet, og dro til statens vegvesen i dag og bestod!! Er så utrolig glad! Bestod på første forsøk med kun 3 feil. Digg er ikke deet?

  Nå er det bare noe av det obligatoriske igjen,  så håper på å ta lappen på bursdagen min.:)

  - Mona

 • 27.11.2011
 • Kvalitetstid!

  Ja, jeg har ikke oppdatert dere de siste dagene. Hvorfor? i stedet for å å sitte på dataen og bruke opp livet på facebook og blogg, så har jeg prøvd å leve livet litt, he he hhe. Neida, eller joda. Har heller skapt litt nye minner med noen herlige venninner, og hatt litt kvalitetstid med lillebror. Trengs i blant. 

  Hva har du gjort i helga?

  - Mona

 • 13.11.2011
 • Det er farsdag i dag

  Har jobbet hele dagen i dag, men satt av litt tid til farsdagen. Kjøpte en fin rosebukett som jeg la på graven til pappa, og tente et par lys. Gratulerer med farsdageen


  Kjenner at jeg savner verdensbestepappaenmin! ♥

  - Mona

 • 07.11.2011
 • Jeg, tenåringsmor?

  Hadde verdens rareste drøm i natt!! Ble så påvirket av drømmen at jeg tenkte på den i flere timer etter at jeg hadde våknet. Den var så detaljert og virkelig at jeg nærmest ble skremt.. Jeg drømte om at jeg ble tenåringsmor til ei utrolig nydelig datter. Vi var hos bestemor og bestefar, og jeg bar henne på armen mens jeg så på hennes søte, myke ansikt og hennes klare og blå øyne.


  (meg og storebror)

  Utrolig nok var det så mange problemstillinger i løpet av tiden i drømmen. Hvordan skulle jeg klare å ha nok penger til både meg selv og barnet i fremtiden? Barnet var liksom en hemmelighet helt til hun ble født, så hvordan skulle jeg forklare venner og nære om henne? Hva skulle jeg gjøre videre med livet nå som jeg hadde et barn jeg måtte gi omsorg til i tillegg til mitt eget liv?

  Det var så mange urolige tanker at jeg ble rimelig lettet da jeg stod opp i morges og fant ut at dette bare var en drøm! Tror drømmen ble en smule påvirket av " mitt hemmelige tenåringsliv" som jeg så på her om dagen. Serien handler tross alt om tenåringer, tenåringsmødre osv.. 


  (the secret life of the american teenager/ mitt hemmelige tenåringsliv)

  Etter å ha hatt denne drømmen begynte jeg å tenke på det å få barn. Tenk den følelsen av å bære ditt eget barn. Ditt barn som tilhører deg! Må være en utrolig følelse som ikke kan beskrives. En dag skal jeg òg bli en lykkelig mor. Men det skal bli en god god stund til. Jeg har ikke planer om å bli tenåringsmor. Det er sikkert kjempefint og koselig, men jeg har bare ikke lyst til det. Det blir feil for meg. Jeg har så mye jeg skal gjøre og vil oppleve før den tid. Man er bare ungdom en gang, og det kan være synd om den tiden går fra deg.


   

  Har du noen gang hatt en utrolig rar drøm? 

  - Mona

 • 20.10.2011
 • sitte på trappa med pusen er jo kos det

  Kom hjem for omtrent 20 min siden og fant ut at her var det visst ingen hjemme. I tillegg var jeg så smart å la igjen husnøkkelen i den andre jakka mi.. heh. Er heldigvis fint vær ute, og reklamebladene for lefdal og expert har kommet i postkassa, så kan vel like så godt sitte her på trappa i sola og se gjennom de mens jeg venter. Har også trådløst nett og pc, så skal ikke bli noe problem å sitte her. Eneste er den kalde vinden som kommer i ny og ne.   - Mona

 • 15.10.2011
 • Dagens antrekk # 151011
  bukse og topp fra bikbok // sko fra økonomisko // cardigan og ring fra gina t // skjerf fra only

  - Mona

 • 10.10.2011
 • Kroppen min!

  Vi har vel alle noe vi ikke liker ved oss selv. Kanskje andre har kommentert hvordan du ser ut, hvordan kroppen din er bygd. Helt fra jeg var rundt fem år, har jeg hatt en ganske "spinkel"  kropp, og dette har jeg fått kommentarer på.

  Jeg har fått slengt til meg at jeg er så tynn, har så rare bein, tynne armer,spørsmål om jeg har spiseforstyrrelser( faktisk) etc. Kommentarer som innerst inne faktisk sårer. Selv om personene som har sagt det ikke mente det slemt, så får man et lite slag i fjeset av å høre det. Jeg vet at jeg har tynne armer, bein, at magen min ikke er supertynn i forhold til resten av kroppen, at jeg ikke eier "perfekt" rumpe og at jeg ikke har særlig store pupper.

  men det er desverre bare slik jeg er, og dette er faktisk noe som ingen andre har noe med. Hvordan jeg ser ut og vil se ut er vel opp til meg selv? Jeg kan også avkrefte at jeg har spiseforstyrrelser. Jeg spiser som bare det, kaster det ikke opp og sulter heller ikke ihjel.   Jeg får også høre " Jammen, du er jo så tynn", " du har ingen ting å klage over". Som jeg nevnte først, vi har alle noe vi ikke liker ved oss selv. Jeg er litt perfeksjonist, og dette også på utseendet mitt. Jeg ser de små tingene som er det siste folk tenker på når de ser på meg. Men når alt kommer til alt er jeg stolt over kroppen min. Jeg ville ikke byttet den ut for alt i verden, ikke engang til en " perfekt" modell/ kjendiskropp.(okeida, kanskje for en dag eller to men ikke lengre enn det)

  Jeg syns også at du der ute skal være fornøyd med kroppen din! Ingen er perfekte, ikke engang kjendiser. Vær fornøyd med deg selv, og ikke la deg påvirke av andres meninger og tanker om deg. Det er din kropp!


   

   - Mona

 • 09.10.2011
 • The dirty details

  Nå er jeg (Emilie) tilbake for å svare på spørsmålene om Mona:

  Hva er spesielt med henne som gjør at du liker henne?
  Mona er en veldig åpen person. Jeg kan stole 100% på henne og hun er alltid der når jeg trenger henne. Som jeg sa på spørsmålsrunde-innlegget, så kan jeg alltid ringe Mona hvis jeg trenger noen å snakke med, hvis jeg trenger å komme meg vekk litt, så kan jeg ringe Mona og jeg er alltid velkommen der.  

  Hva er hennes verste uvane?
  Mona er en somlepave! Hvis du vil at Mona skal komme klokken 7, så er det veldig lurt å si at hun skal komme halv 7 eller kvart på. Da kommer hun tidsnok :) 

  Hvor lenge har dere vært venner?
  Vi ble venner i 3/4 klasse via idrettskolen 


  Gammelt!
   

  Hvordan vil du beskrive henne? Fem setninger. 
  Mona er utadvent når hun føler for det. Hun liker ikke å ikke like folk og ser det beste i alle. Hun er gal! Mona er avhengig av french fries, noe man ikke kan se på henne. Hun er en fantastisk person med en utrolig personlighet og kul stil! 

  Hva er det beste dere har opplevd sammen?
  De beste stundene jeg har vært med Mona må nesten bli de gangene vi bare har vært hos henne og chillet, laget spontane kaker og bare tatt alt med ro. Mona er så lett å være med, så alt jeg gøy med henne. Alle festene vi har vært på sammen må jo også nevnes, skal ikke gå mer i detalj der. 

  Hva er det verste dere har opplevd sammen?
  Mona og jeg har egentlig ikke gått igjennom så mange forferdelige ting sammen. Mona har jo gått igjennom mye da hun mistet faren sin, men det var den tiden jeg og Mona ikke var så "close" som vi er nå, så jeg var ikke der da det skjedde. Jeg har gått igjennom noen ting mens Mona var en av mine beste venner, og hun var alltid der. Vi trengte ikke å snakke om det, men bare Mona i seg selv gjorde det bedre.    Hva er t
  ypisk Mona?
  Typisk Mona er å snakke mye, somler og  sier mye blondt. Aner ikke om Mona har fortalt dere om dette før, men jeg kommer aldri til å glemme det. Jeg, Mona og en hel gjeng av jenter skulle til meg på jentekveld, så vi var på butikken for å kjøpe inn ting. Helt random midt i butikken sier plutselig Mona ganske høyt:" Jeg tror jeg er den billigste av alle oss"  Mona mente selvfølgelig at hun ikke trengte å kjøpe så mye, men det var ikke sånn det hørtes ut for alle oss andre i butikken. Jeg måtte nesten legge meg ned på gulvet midt i Kiwi pga at jeg lo så mye. Gode minner <3

  Har hun kjæreste og hvordan oppfører de seg sammen?
  Jeg har jo ikke vært hjemme på 2 mnd nå, så hvordan ting er i Monas lovelife er jeg ikke helt sikker på. Jeg tror hun drev på med en fyr før jeg dro, men jeg har aldri møtt han, så jeg kan dessverre ikke  si hvordan de oppfører seg sammen.

  Hva er typisk Mona og si?
  "Vi er alle spesielle, noen litt mer enn andre" 

  Tar hun ofte bilder av seg selv?
  Mona tar bilder av seg selv til bloggen for det meste, men eller tar hun ikke så mye utenom det.  

  Det var alt for denne gang, hvis dere vil vite mere av meg og livet mitt i USA, så får dere stikke innom bloggen min. Ja, jeg reklamerer for min egen blogg på min venninnes blogg, men hun er jo awesome, så jeg vet hun har en del lesere :) So why not?

  Nå skal jeg lese til en stygg biologiprøve jeg har på tirsdag... Håper dere ble enda bedre kjent med Mona. 

  - Emilie

 • 08.10.2011
 • Dagens antrekk # 071011


  bukse fra vero moda // skjerfet er heidi sitt // Sko fra økonomisko // t-shorte og jakke fra bikbok


  - Mona

 • 06.10.2011
 • Me, myself and I

  Visste du at..

  ..Jeg hater planoverganger? Ser alltid for meg at det kommer et tog og kjører på meg fra siden hver gang jeg kjører over..

  .. Jeg er en utrolig pratsom person? Hvis jeg har noe å snakke om, så kan jeg snakke i evigheter. Selvfølgelig klarer jeg å holde kjeft, men hvorfor gjøre det når jeg ikke må?

  .. Jeg spiser for mye? Om jeg ikke har noe å gjøre, så finner jeg meg mat. Er litt for flink til å småspise( både sunn og usunn mat) tilogmed da jeg ikke er sulten!

  .. Jeg haaater å jogge ute? På tredemølle går det greit, for da vet jeg at om jeg ikke vil jogge mer, så er det bare å gå av tredemølla. Men om jeg er ute så må jeg jogge/ gå hele veien tilbake..

  ..jeg bruker penger med en gang jeg får de på konto? Om jeg har pengene i hånda, så er jeg litt mer kresen når det gjelder shopping siden jeg faktisk ser pengene. Men ellers flyr de avgårde..

  .. Jeg klarer såvidt ikke å la være å lage en grimase om noen tar bilder? Ender som regel opp med hvertfall et useriøst bilde.

  .. Jeg må ha hvertfall èn dag i uka hvor jeg ikke har planer som er planlagt på forhånd?

  .. Jeg elsker å sove? Jeg må ha hvertfall åtte timer med søvn for å fungere godt nok i hverdagen. Å sove i over 12 timer er lykke for meg. 

  .. Jeg hater å være usikker? Å gå rundt å være usikker over ting, sliter meg ut. Derfor er jeg selv en ganske ærlig person. Jeg forteller hva jeg tenker og føler, og om jeg er nødt til å være direkte, så er jeg det. 

  .. Jeg misliker sterkt å snakke foran et kamera til bloggen. 

  .. Jeg syns det er ganske artig å diskutere med læreren! Spesielt når jeg vinner diskusjonen.

   .. jeg til tider er ganske klønete? Faller ned fra senga, kræsjer hodet i alt mulig rart, slår hendene overalt så jeg skader meg.. Ikke godt..

  ..Jeg må innom facebook hvertfall 6 dager i uka?  Er du lik meg på noen av punktene?

  - Mona

   

 • 05.10.2011
 • Lørdag, Maria. Lørdag!!

  Spørsmålsrunde her. Din sjanse til å stille spørsmål!
  Og spørsmålsrunden hos Emilie her! 
  Du kan stille hva slags spørsmål du vil. Grav frem det mest kreative eller bare spør om ting du lurer på.


  Ser virkelig frem til lørdag etter jobb, for da kommer min aller kjæreste venninne fra Bergen på besøk. Okeida, hun er ikke bokstavelig talt fra Bergen. Egentlig Løten, men vi sier Drammen( der hun har bodd en stund før hun flyttet til Bergen i sommer..) Har ikke sett Maria siden den gangen jeg var hos henne i et par dager i sommer, så kan ikke beskrive hvor enormt mye jeg gleder meg til å få besøk av den lille, søte venninna mi igjen!


  Må si vi kler hverandre..


  Har du venner som bor langt unna?

   - Mona

 • 03.10.2011
 • Do you want all the dirty details?

  Alright, nå har jeg kontrollen over Monas blogg. You never know what happens then. For de som ikke vet hvem jeg er, så er jeg en god venn av Mona som valgte å forlate henne til fordel for varmen og livet i Texas, USA. Det var ett vanskelig valg å ta, samtidig som det var veldig lett. Som Mona også skrev på bloggen min >HER<, så synes jeg også at det er veldig rart å ikke kunne tekste Mona når som helst. Hun er den personen jeg kan ringe hvis jeg har ett problem, og jeg er alltid velkommen hos henne.   Dere lærte litt mer om Mona etter Heidi's innlegg om den lekre venninnen vår, men nå har du muligheten til å spørre meg om akkurat hva du vil om Mona. Jeg har brukernavn og passord til denne bloggen nå, og Mona har ingen kontroll over svarene som kommer ut. Inspirasjonen for denne spørsmålsrunden kom fra Tuvaw og Tcmn, mange bloggere som gjør det nå, så vi hiver oss på bølgen.   Husker da vi tok dette bildet, tungen min brant så lenge. Var liksom ikke meningen å faktisk steke den på lyspæra...

  Noen spørsmål om Mona? Nå har dere sjansen!

  - Emilie

  edit: Ikke skriv " fine bilder, søt blogg" etc. Koselig er det selvsagt, men det er det nest siste jeg ønsker i kommentarfeltet på dette innlegget. Still spørsmål om Mona i stedet.( om dere har noen)

 • 17.09.2011
 • Verdens beste Mona!

  Heihei alle Monas lesere!

  Som dere alle vet, skrives jo denne bloggen hovedsaklig kun av Mona. Nå er det min (Heidi) tur til å fortelle dere litt om mitt syn på henne. Mona er en veldig god venn, som alltid er ærlig, det samme har jeg tenkt å være nå, så hold fast. Nu kör vi!

  For det første må jeg bare si at jeg er veldig glad i Mona. Hun er en fantastisk person jeg kan snakke med om alt, noe jeg setter veldig stor pris på. Jeg har kjent Mona i ca 7 år. Vi ble kjent som 6.klassinger da vi begge red på en rideskole i Løten. Da vi også etterhvert begynte i samme klasse på ungdomsskolen, var vi mer og mer sammen. Vi har alltid vært venner, men det siste året, og spesielt sommeren, har vennskapet utviklet seg til noe mer. Vi var sammen omtrent vær dag i sommerferien, og denne søte jenta er nå en av mine aller beste venner. 


  Åh, du er herlig!!


  Mona har veldig mange positive egenskaper:

  ~ Snill og omtenksom. Mona er først og fremst veldig snill, og er ikke en person som kun tenker på seg selv. Haha, like søtt hver gang jeg kommer innenfor døren hos Mona og det første jeg hører er "Er du sulten?" eller "Vil du ligge her i natt?"

  ~ En god venn. Mona er en veldig god venn det virkelig er verdt å kjenne. Jeg elsker at det liksom aldri er kjedelig å være med henne. Vi finner alltid på et eller annet om vi ikke har noe å gjøre. Det kan være alt fra å lage mat til å sitte å synge karaoke på youtube eller spotify. Ehehe, ikke pent!

  ~ Hun er til å stole på. Jeg kan si alt mulig til Mona uten at det kommer ut til noen andre. Dessuten er hun veldig god til å lytte om jeg har noe på hjertet.

  ~ Inkluderende. Noe jeg liker veldig godt med Mona er at hun ikke er full av fordommer. Hun inkluderer alle, og vil oftest bli kjent med folk før hun dømmer dem. Det kan jo være personer hun ikke liker så godt, men det er som regel gode grunner til at disse blir mislikt. Alle kan jo ikke like alle, tross alt.

  ~ Personlig fotograf. Haha, om jeg trenger et nytt profilbilde, vet jeg hvem jeg skal spørre om råd. Hun er ikke bare superfotogen selv, men også flink til å ta bilder av andre. Og i og med at hun liker det så godt selv, kan jeg liksågodt bruke henne som personlig fotograf. 

  ~ Kokk. Mona er faktisk veldig flink til å lage mat, noe jeg av og til utnytter meg litt av. Heheheh.. Oooog hun lager verdens beste sjokoladekake da!!

   

  Mona har mange flere postive sider, men om jeg skal nevne alle, blir jeg sittende å skrive hele natten, og det går jo ikke an. Du er i allefall en herlig person Mona, og jeg er utrolig glad i deg! Mer enn du aner ♥


  Hihih, du er litt sånn supersøt!!
   

  Jaja, nå tenker dere sikkert at jeg bare skulle nevne positive ting om Mona, men der tar dere feil. Denne jenta har jo, som alle andre, noen negative sider også. Eller, vi trenger ikke kalle det negativt, men mindre bra. Hahah! Here we go!

  ~ SnakkeSnakkeSnakk! Altså, det er ikke det at Mona må holde kjeft hele tiden, men NOEN ganger, må jeg be henne om å gjøre det. Haha. Av og til snakker hun så mye, og ikke minst fort, at jeg faller helt ut og aner egentlig ikke hva hun har snakket om,.

  ~ Perfeksjonist til tusen. Å være perfektsjonist trenger jo ikke alltid være negativt, men av og til kan det være ganskeveldigkjempe irriterende. Noen ganger bruker Mona sinnsykt lang tid på småting som egentlig ikke er sånn kjempeviktig. I hvertfall ikke etter min mening da. 

  ~ Treig. Mona er sånn ca verdens treigeste person. Da vi gikk på ungdomsskolen og skulle på juleball, husker jeg det endte med at "datene" våre ringte å spurte om de kunne gå inn før vi kom, siden de holdt på å fryse ihjel. Dette var jo da fordi Mona begynte å dusje da vi andre var ferdig med alt annet. Typisk henne! Det at hun er treig, ender dessuten også ofte med stress, noe Mona også lider av. Hah, sorry Mona, but that's just the way it is.


  Gammel bilde? Ehm, ja.. Hih, du er grom!

  Tja, det var vel de jeg kom på i farten. Trenger ikke nevne at Mona er ganske lat, for vi vet jo begge hvordan det gikk på den joggeturen vår Mona!? Men, ja, som sagt, trenger ikke nevne det nå... Men, ja. Om dere da ikke har skjønt det, er jeg veldig glad i verdens beste Mona!

  Så da har dere fått høre hvordan det er å være denne bloggens eiers venn.

  Hva synes dere om Mona da?

  Heidi

 • 09.08.2011
 • Skjønner ikke hvordan noen kan gjøre slikt mot andre

  The world is a dangerous place. Not because of the people who are evil; but because of the people who don't do anything about it. 

  Hvem er det som, i uansett tilstand, slår ned en uskyldig småbarnsfar som bare vil ha ro i nabolaget slik at datteren hans får sove? Hvem er det som står å ser på at det ender galt, men ikke tilkaller hjelp? Hva skjer med folk? Vi er ikke skapt til å skade hverandre og skape bråk. Jeg håper virkelig de to som påførte den uskyldig mannen skade, får den straffen de fortjener. Antageligvis har de veldig dårlig samvittighet over det idiotiske de gjorde. Skade en stakkars mann livløs. En mann som har familie, og ei datter på kun noen år. Ei datter som har hele livet foran seg. Stakkars jente som mistet faren sin brått. Ingen fortjener det. Jeg vet hvor sterkt og vanskelig det er å fortelle et lite barn at de aldri vil få se eller møte pappaen sin igjen, og å bli fortalt det til. Jeg vet hvor fælt det å aldri få kunne sitte på fanget til pappaen sin eller å bli holdt hånden av store, sterke pappa som skal passe på deg.. 

  Tumblr_l9bccxvf1w1qag73jo1_500_largebilde fra weheartit.com

  Jeg er fremdeles i sjokk over det som skjedde i Askim lørdag natt. Når man ser slikt på tv, så tenker man som regel at man er glad for at det ikke skjedde med noen man selv kjenner. Men hva skal man tenke når det faktisk skjedde med noen man kjenner? For en sommer sier jeg bare. Først drapene på utøya og i Oslo, deretter volden i Askim. Hvil i fred, fetter. Uvirkelig det som skjedde! Tenker på deg og slekta i Askim. ♥ 

  edit. Innlegget er ikke laget for at dere skal syntes synd på meg. Måtte bare få ned tankene mine som jeg har holdt på det siste døgnet. Tankene som har gjort meg forvirret, sint, trist og fortvilet. Selv syns jeg mer, og da mener jeg mye mer synd på slekta nede i Askim. Kan ikke forestille meg hvordan tante og de har det akkurat nå.  

  - Mona

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10097505

   

 • 07.07.2011
 • Kommer til å savne deg!

  Akkurat nå sitter jeg i senga til Abby og ser på at hun pakker ned alle sakene sine. Hun reiser nemlig hjem til Madison, USA i morgen tidlig. Huff, kommer til å savne den jenta! Hun er en fantastisk herlig person. Herregud, hun smiler absolutt hele tiden og har så mye positiv energi! I'll miss you, Abigail! ♥


  madisooon

  Litt ekstra bilder
  
  love you!

   Jeg kommer å besøker deg i USA en dag og bor hos deg en uke! ihih

  - Monaa

 • 04.07.2011
 • Heidi er opptatt!

  Heidi er her. Bare sånn at alle vet det. Hun er opptatt i dag! Nå skal vi straks reise til Hamar en tur på scooooooter. Heidi sin scooter er forresten ganske smart, for hun kan lage bål langs veien i følge meg. Støtta på scooteren hennes gnistrer i asfalten hver gang hun svinger! haha, må le.

  I følge facebookoppdateringen min så skulle vi vel egentlig reist for 20 minutter siden, men jeg heter jo Mona B Larsen, så jeg er jo treig uansett hva. mehehheh.  
  Da fææær vi, snakkes sikkert etterpå!

  - Mona

 • 30.06.2011
 • Abigail


  I love you Abigail! Nå er Abby hos meg, eller hun har vel egentlig vært her hele kvelden.  Snakkes!
  
  - Mona

 • 23.06.2011
 • Morgenfugl....

  Shiit. Ja, jeg sier shiit. I natt har jeg nesten ikke sovet i det hele tatt. Er ikke så lett å sove når man har fire aper i huset. Kattungen og Leo er de verste. Midt på natten driver katten å  graver seg under pleddet( som ligger over dyna)  og klorer mens Leo står på pleddet og graver etter katten. Veldig koselig når jeg faktisk prøver å sove! Derfor ble det til at jeg stod opp klokka sju i dag. Halvtime før jeg faktisk skulle opp.


  Her har vi ungene selv
  samtidig går det ikke an å bli sure på disse to heller da..

  Jaajaaaa. Nå skal jeg en tur på badet og fikse håret, deretter spise enda mer frokost før jeg stikker på Joker for å møte Kari-Anne. Vi har planer om å ta oss en scootertur til stallen i dag for å møte noen jenter som er på rideleir, og som vi møtte i fjor da vi også var på rideleir på Atlungstad. Litt rart å tenke på at dette er det første året uten rideleir etter fire år med Roy. Har vel vokst litt fra rideleirukene på Atlungstad.

   Hva skal du i dag?

  - Mona

   

 • 06.06.2011
 • Min skrekk

  Vi har alle noe vi ikke liker/ er redd for. Det kan både være komiske og alvorlige ting. Noen er redd dukker, andre er redd begravelser. Det varierer fra person til person. Nå har jeg virkelig gravd langt inn i sjelen min for å komme på alle skrekkene mine. Har funnet ut at det er noen flere enn de jeg nevner her, men tror jeg skal spare dere for alle.

  Skrekk før: Høye tårn med røde lys på sykehus

  Når mamma skulle få lillebror, så måtte vi selvfølgelig på sykehuset til henne. Utenfor sykehuset i Elverum er det et høyt tårn med en stor stjerne(?) og to røde lys på. Av en merkelig grunn så har jeg aldri likt det tårnet. Hver gang vi kjørte til sykehuset på kvelden så holdt jeg meg for øynene og lot være å se på tårnet til jeg var inne på sykehuset. Jeg kan være glad vi flyttet fra Hamar da jeg var seks år, for etter at vi flyttet derfra så har de bygget/ satt opp et helt likt tårn utenfor den gamle leiligheten min. Hadde sikkert fått mareritt hver natt om vi fremdeles hadde bodd der!(haha)

  Elger og andre dyr i skogen

  Jeg misliker å møte på elger og andre store dyr i skogen. Å bare kjøre hjem på scooter fra tante og onkel eller bestefar i mørket gjennom skogen er et stort mareritt hver gang. Jeg hater det rett og slett!

  Døde dyr/ mennesker

  Uhh, er det noe jeg virkelig ikke tåler synet på så er det døde dyr/ mennesker. Bare å se et lik på tv er fælt nok. Hver gang jeg er alene og det kommer " reklame" for en serie med skyting, drap og blod så bytter jeg kanal med en gang. Tåler det ikke.

  Døde dyr som blir påkjørt langs veien er ekkelt. Stakkars dyr. Om jeg går langs veien og ser et dødt dyr, så går jeg lengst mulig unna dyret. Jeg har slike snodige tanker om at de plutselig spretter opp og angriper meg...  Utedoer

  Jeg har aldri likt utedoer. En gang da jeg var mindre (7-8 år) og var med ei gammel venninne på hytta, så begynte jeg å gråte fordi jeg ikke ville gå ut på do før vi skulle legge oss. Jeg bad om å bli kjørt hjem ved midnatt. Tragisk? Jeg vet, men jeg var sykt redd! I tillegg har jeg hørt mange skrekkhistorier om slanger og ekle krypdyr på utedoer. Er det rart jeg ikke liker dem?

  Vepsebol

  Stor, stor skrekk! Jeg går aldri i livet inn i rom hvor det er eller har vært vepsebol(altså der det er igjen rester). Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg er redd det. Må nok være fordi de er så runde og ekle! Veps generelt er jeg ikke særlig redd, med mindre de surrer rundt meg over lengre tid.

  Møll og andre stygge insekter

  Om det er en møll eller edderkopp på rommet mitt, så får jeg helt noia. Jeg går faktisk å henter støvsugeren og støvsuger de bort. Støvsugeren blir også lagt langt unna rommet mitt slik at krypene ikke kommer seg ut og tilbake til rommet mitt. Uhhg.

  Rusa rusmisbrukere

  Oslo, oslo, oslo. Hver gang jeg går der ser jeg rusmisbrukere. Det siste jeg har lyst til er å være i Oslo en sen kveld i mørket.. Jeg tror jeg hadde dødd om en rusa rusmisbruker hadde kommet bort til meg og køddet da. Jeg blir stressa av å bare gå til Oslo city og passere utsiden av oslo s. Om jeg nesten møter på en rusmisbruker der, går jeg heller over veien og langs gangveien på omvendt side for å unngå å møte på dem. Selv om de er mennesker, akkurat som deg og meg, så er de skumle når de er rusa.

  Store kjøretøy

  Det verste jeg kan møte på langs veien er trailere og lastebiler. Ikke bare er de store og skumle, men hver gang de kommer bak meg når jeg kjører, så blir jeg nærmest kjørt ned av de store monstrene! Og store traktorer med gigastore hjul og skuffe foran, guud. Skumle greier!

  Får vel avslutte med å si; Ja, jeg har mange tragisk og dumme skrekker, men vi er alle spesielle, remember!

  Hva er din skrekk?
  

  - Mona


  edit. Ikke bare skriv " fine bilder!" . Det har ingenting med selve innlegget og gjøre. :)

 • 27.05.2011
 • Say hello to Lissi


  Lissi, åtte uker gammel kattunge. Jonas sitt gull.

  Og Leo må jo også få være med. Leo, 5 år gammel hund, mitt gull!

  Har du dyr?

  - Mona

 • 17.05.2011
 • Bilder fra dagen
  toget

  Leo ble pyntet med sløyfe( som ikke syntes på bildet)

  noen fra klassen til lillebror+ han selv

  " åpningen" av russetoget
  bussss

  Nå er det kvelden for jeg er sykt sliten! Natta

  Hatt en fin 17 mai?

  
  - Mona
  

 • 17.05.2011
 • 17. mai

   

  Gratulerer med dagen alle sammen, og ha en fiiin 17. mai!

 • 29.04.2011
 • Jeg savner deg!

  I dag tidlig da jeg tok på radioen på badet, kom verdens søteste og tristeste sang, what are words av Chris Medina. Tilfeldig at den sangen skulle komme på akkurat i dag. For 7 år siden i dag, 29.04, skjedde det noe alle barn er redd for- Å miste foreldre. Jeg var 10 år gammel og kom hjem fra skolen. Jeg hadde malt et maleri av en båt på skolen. Jeg var så stolt over maleriet, og gledet meg til å vise den og gi den til mamma og pappa.

   Da jeg kom hjem stod det en sykebil hjemme og jeg ble møtt av mange ukjente fjes. Mer fra dagen ønsker jeg ikke å fortelle, men det var en av de verste dagene i livet mitt. Skulle ønske du fremdeles var her pappa! Jeg var en pappajente, og jeg var jenta di! Jeg savner deg!

  Edit. Etter at pappa ble borte, har jeg blitt sterkere. Denne dagen for 7 år siden fikk meg til å innse( som liten) at alt kan være supert en dag, og bli brått borte dagen etter. Så lev dagen som den er den siste, for du vet aldri om eller når noe brått skjer.
  Det funker ikke å høre på triste sanger når man tenker på triste minner..

  Jeg har ikke så mange bilder av meg og pappa alene, men disse to bildene er to av få jeg har fått over til pc-en.

  - Mona

 • 24.04.2011
 • Visste du dette ?

  - Jeg liker ikke å kalle oppveksten min for tøff. Den har vært vanskelig til tider, men jeg syns ordet tøff virker for deprimerende. Utenom det vanskelige så har jeg hatt en veldig god oppvekst. Jeg er glad for at jeg har den familien jeg har, og ville aldri i livet ha byttet dem ut! ♥  - Jeg har en tendens til å være kresen. Men det er bare sånn jeg er.

  - Jeg liker sportslige gutter. Har ikke noe imot ikke-sportslige gutter, men hallo? Sportslige gutter er litt tiltrekkende da!

  - Jeg tenker ganske mye. Ikke negativt ment. Men jeg er flink til tenke over ting jeg gjør og sier.

  - I blant føler jeg meg alene. Det har skjedd at jeg føler at jeg ikke har venn(er) som jeg kan stole på og snakke med om alt mulig. Eller at jeg blir femte mann på hjulet. Ikke alltid like gøy å være sistemann som får vite noe, og sistemann som blir spurt. Da kan man lett føle at de andre har hverandre og jeg er til overs. Men utenom det, så har jeg en del snille og herlige venner.


   
  - Jeg er en ganske glad og livlig person. Det har skjedd at folk har fått feil førsteinntrykk om at jeg bare er sur bare fordi jeg er sjenert og ikke snakker så lett med folk jeg ikke kjenner eller føler meg trygg på.  Men førsteinntrykket har fort endret seg så fort de har blitt kjent med meg. MEN, jeg elsker forresten å møte nye mennesker selv om jeg kan være litt sjenert. Alltid å gøy å se nye fjes!  

  - Jeg har aldri likt å gå med solbriller- før nå. Har alltid følt at jeg ser dum ut med det og ikke kler det, samme gjelder luer.    - Jeg er grådig sta. Hvis jeg vet at jeg har rett, så gir jeg meg ikke før jeg vinner. Så ikke diskuter med meg om du ikke er 100 % sikker, haha!

  - Jeg føler ikke at jeg helt har funnet meg selv enda. Hvem er jeg? Hva vil jeg gjøre med livet mitt? Tiden går og jeg står fremdeles på samme punkt.

  - Jeg har drevet med hest siden jeg var ca 9 år. Jeg elsker å være omkring hester. Men nå som jeg går på videregående, så har jeg ikke lenger så mye tid til det. Men jeg har ingen planer om å slutte på rideskolen. Går der tross alt bare èn gang i uka!  - Jeg syns ikkenoe om folk som bytter venner hele tiden. Gjør noen det med meg, så kan de bare glemme å komme tilbake! Gjort er gjort, deres feil.

  - Jeg elsker å synge, men synger ufattelig sjeldent blant folk. Og om jeg synger i nærheten av andre, så er det bare tullesynging. Et tegn på ikke fullt så høy selvtillit?

  - Jeg har verdens søteste og peneste hund, Leo. Han er min lille bebbis og jeg elsker han så sykt! ♥  - Hver gang jeg er hjemme og ikke har noe å gjøre, så går jeg automatisk til kjøleskapet å finner meg noe å tygge på. Jeg må ha noe å tygge på om jeg ikke har noe å gjøre. Uvane!

  - Jeg er den typen som tar dagene som de kommer.  Jeg liker ikke å ha fullbooka uke hvor jeg skal noe hver dag. Jeg liker å slappe av og slippe tanken på at jeg må dit og dit til den og den tiden. Tar heller livet og dagene i mitt tempo.

  - Jeg elsker sommeren. Om jeg skulle valgt mellom å fryse ihjel eller koke ihjel, så hadde jeg valgt å koke ihjel. Ikke noe jeg ønsker, men jeg syns det virker bedre enn å fryse ihjel. Misliker tanken på å fryse! Brrr. Så varme og sol= ♥

  - Jeg elsker og ta film og bilder. En dag skal jeg skaffe meg proff filmkamera og speilrefleks!

  - Jeg har konkurranseinnstinkt. Om jeg virkelig vil vinne i noe, så gir jeg virkelig alt. Og om jeg da taper, så selvfølgelig blir jeg litt småsur, men om jeg dermed vinner, da titter smilet frem fra øre til øre.

  - Jeg liker omsorgsfulle gutter. Gutter som virkelig bryr seg om deg. Litt sånn gentleman!

  - Visste dere at jeg elsker vann? Om jeg er tørst, så foretrekker jeg vann fremfor alt annet. Vann er den beste tørstedrikk! Ofte når jeg går forbi kjøkkenet, så tar jeg med meg et glass vann opp. Må ha det, bare må ha det!

  - Jeg liker ikke skrekkfilmer og triste filmer. Forstår ikke meninga med å se på slike filmer. Greit, skrekkfilmer kan være artig å se på i blant, men triste filmer er bare deprimerende. Jeg ser heller en morsom komedie enn en skrekkfilm/ trist film.


  Visste du noe av dette om meg?

  - Mona

 • 17.04.2011
 • Gratulerer STOREBROR!

  Heihei!

  Gårsdagen hos Abby var kjempekoselig! Vi koste oss masse og tok en god del bilder! Idag har det vært voksenbursdag i heimen. Broren min har  bursdag idag, 19 år! Gratulerer! Så det ble feiring for både han og meg ( som hadde bursdag for nøyaktig 18 dager siden) idag. Nå skal jeg straks legge meg for er ganske sliten. Orket såvidt å stå opp i dag tidlig.. men måtte bare opp for jeg skulle se tirsdagens one tree hill. Den var SYKT spennende, trist, tragisk og søt!


  Abby, Emilie og meg ♥

  Hva har du gjort i dag?

  - Mona
  

 • 24.03.2011
 • Vi møter alle en vegg i blant

  Har ikke hatt noe å blogge om de siste dagene, for det skjer ikke noe nytt i hverdagen min og jeg er ganske så tom når det gjelder ideèr. Eller, jeg driver å redigerer en film og har tenkt å lage en videoblogg i morgen/ lørdag, så vi får se hva som kommer de neste dagene!

  Dagen idag har vært helt ok. Jeg tror jeg har møtt en liten vegg. Jeg kjenner kroppen er tung og lei, ikke på grunn av influensa, men etter alt stress med skole og alt som har skjedd det siste året. Jeg har ikke orket å være kjempeblid på skolen idag,( som jeg ellers er). Jeg merker at jeg fort har gitt opp om jeg ikke har fått til noe denne dagen, og jeg blir sur på meg selv.. Jeg er rett og slett sliten..

  Men heldigvis så er jeg den typen som fort blir " bra" igjen, så får håpe jeg har nok energi og lyst til skolen i morgen, og at humøret er på topp igjen! :)


   

  Snakkes i morgen!

  - Mona

 • 18.03.2011
 • Ommøblert

  Helt siden jeg kom hjem fra skolen har jeg tuklet med rommet mitt. Bestemte meg for å ommøblere rommet litt, siden det begynner å bli noen år siden sist. Senga, sofaen, tv-en og skapet har rett og slett vært litt overalt.. men tilsutt fant jeg en løsning som passet, så nå står TV-en der sofaen stod før, mens pulten bare er snudd litt. Syns det ble ganske bra jeg!

   


  Før og etter

  Før og etter

  Egen liten sofakrok!..

     ...and I like it!

   

  Syntes?
  Ommøblerer du ofte rommet ditt?

   

  - Mona

 • 08.02.2011
 • Go'gutten har BURSDAG idag!

  I dag har min søteste lillebror bursdag. Lille gutten er blitt 10 år! Han fikk penger, film, sim-kort og Thomas( bror) sin gamle sony ericsson, så nå blir han telefonvakt for både hustelefonen og mobilen sin, haah.

  Såååe, Gratulerer med dagen, lillebror! ♥♥  - Mona

 • 12.01.2011
 • Åh, gleder meg til å dra tilbake til Kreta i sommer!

  I sommer reiser jeg og slekten på mamma sin side til Kreta. Vi var der sist gang vi dro til syden som var for to år siden. Siden vi likte oss der den gangen, så tar vi sjansen å reiser dit igjen. Siden turen ikke er før i starten av August, så blir det lenge å vente. Men i mellomtiden, så har jeg masse av tid til å shoppe sommerklær og kanskje solen gir oss et lite underlag før vi reiser!
   
  Gleder meg veldig til å slappe av og bade, ligge på stranden og sole meg, og ikke minst å kose meg sammen med familien! ♥

  Kreta'09

  Kreta'09


  Kreta'09
  Film fra hele Kreta:


   ( fra startour.no)
   
  Skal du til syden i sommer?
   
  - Mona
 • 03.01.2011
 • Ut for å kjøpe tv!

  Heijaaah!

  For ca èn time siden stod jeg opp, skulle egentlig opp kvart over 10! Men dette er tross alt siste fridagen min før skolen begynner igjen, så da gjorde det ingenting å stå opp to timer for sent.

  Idag skal jeg på Hamar å kjøpe meg ny tv. Tror det trengs. Min gamle er bokstavelig talt en kasse uten tv-programmer med dårlig lyd og kvalitet.. Så idag blir det heeelt ny tv! Hvor stor og hvor dyr er enda usikkert, men det viktigste er at jeg blir fornøyd!

  Ja, når jeg er inne på det med tv. Gjett hvem som har vunnet tv for en verdi av 3000,- på julekalender. Jo, Jonas!! Lille gutten på 9 år har vunnet tv ( på lille julaften,men ble ikke merket før nå!) , mens jeg må kjøpe selv! Heldig gutt!

     Hva skal du idag?

  - Mona

 • 31.12.2010
 • Godt nyttår!

  Ville bare si GODT NYTTÅR  igjen jeg!

   Nytt år, nye muligheter,  eller hva?  GODT NYTTÅR!! 


  - Mona

 • 30.12.2010
 • Bilder fra julen og godt nyttår!

  Heiijaah!

  Har ikke blogget noe de siste 5-6 dagene(?). Har egentlig ingen unnskylding, har bare ikke hatt noe blogglyst eller tid, hiih. Men nå kommer det jo et innlegg!

  I morgen er det nyttårsaften, og det har skjedd en del siden julaften. Jeg har hatt en kjempekoselig julaften med slekta. Spist masse god julemat og fått mange fine gaver. I romjulen har jeg vært i stallen ( Berg) å ridd Uno, vært på slektstreff, feiret bursdagen til mamma, festa, shoppa og slappet av! ♥
  Vet ikke om det blir noe blogging før neste år, men hvertfall..

  GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

  - Mona

 • 24.12.2010
 • Aviskjendiser på selveste julaften!

  I dag våkna jeg med avisa i fanget. Mamma hadde nemlig funnet ut at vi hadde kommet med i dagens utgave av Hamar Arbeiderblad (HA). Det morsomste med det hele er at det kom ut på julaften, selveste julaften! Vanja var litt uheldig med navnet sitt; Hei Anja!  haha. Menmen, det var da gøy at vi faktisk kom i avisa, og at vi fikk hele Løten siden.

  Blogger ikke før i morgen kveld/ overimorgen siden det er jul, så vi snakkes!

  God jul alle sammen! 

  - Mona

 • 23.12.2010
 • Leo gleder seg tydeligvis til å åpne julegaver i morgen!

  Leo er den mest nysgjerrige hunden jeg noen gang har møtt. Bare vi har vært på butikken og kommer hjem med poser, så er nesa hans i posene på et øyeblikk.

  I går fikk han en gave fra Zorro, hunden til Kari-Anne. Da vi kom hjem og hadde lagt gava under treet, så var han der. Han snuste og gravet på gava, og da vi bad han om å gå unna, så satte han seg bare ned å så rart på oss. Søt voff altså! Gleder meg til å se han åpne julegavene sine i morgen. Han har tydeligvis blitt mer nysgjerrig på de enn han har vært tidligere, haha!

   


   
  Nå skal jeg se på masse julefilmer på tv. Julefilmene kommer jo i et kjør!

  - Mona

 • 23.12.2010
 • Christmas riding

  Hallo!

  Idag har jeg vært med på juleridning med Uno. Vi ble til slutt åtte stk. med hester, og HA kom også på besøk. Juleridninga gikk veldig bra. Uno var flink og kjempegod å ri, så gleder meg til å ri han mer i julen! Mamma lekte også paparazzi og spratt frem hvertfall to/ tre ganger med kamera, haha! Mamma syntes også at Uno var så fin og minnet henne om den hvite hesten i askepott og de tre nøttene filmen.

   Alt i alt, det var en morsom dag og jeg storkoste meg!  Ohh, blir litt kald av å se på bildet, tåkete( eller kuldetåke). Selv om det var kaldt ute, så frøs jeg faktisk ikke på verken beina eller hendene. Klarte å finne de varmeste klærne i skuffen denne gangen ja! Hihii, men om vi hadde ridd lenger, så tror jeg at jeg ville ha merket kulda på beina.

  Hva har du gjort idag?

  - Mona

 • 22.12.2010
 • Pynta til jul!

  Idag var vi ca 1 time på skolen før vi fikk ta juleferie. Endelig er det ferie, blir godt med to uker med fri!

  Mens mamma var på Hamar idag fikk jeg et ryddekikk, så det gikk utover stua vår. Så nå er stua helt ren og julepynten og treet er satt på plass. Er nesten skummelt med det ryddekikket mitt. Plutselig får jeg en trang til å rydde, og da klarer jeg ikke å la være. Prøver jeg, så klarer jeg ikke å være i rommet jeg vil rydde, og blir en smule sur fordi det ikke er ryddig/ rent. Dette skjer selvsagt bare hjemme. Hhah, skulle tatt seg ut om jeg begynte å rydde og vaske hos venner og andre. Stakkars folk! Er det dette som kalles støv på hjernen?..

  Men over til da vi pyntet juletreet. Vi pynter alltid juletreet 21. eller 22. desember, og alle i familien pleier som regel å delta. Jeg tok frem kameraet mens vi pyntet, så det ble en del bilder etter at brødrene fikk låne det!
  Juletreet med noen av pakkene

  Nå ser jeg på "den gyldne hale" ( julekalender) og spiser blomkålsuppe, lenge siden sist jeg gjorde det! I morgen skal jeg være med på juleridning med Berg- gjengen. Skal låne Uno av Alice! Har nemlig ikke vært med på det før, og har heller aldri prøvd Uno. Så ja, jeg gleder meg!

  Har du pyntet til jul?

  - Mona

 • 16.12.2010
 • Kakebaking

  Idag var Trine med meg hjem etter skolen. Vi lagde to sjokoladekaker, èn hver. ( men bare den ene var til oss selv). Kakene ble vellykka, og jeg rakk akkurat ridninga idag.

  Så i morgen blir det kakespising på meg og Trine, for skal ha med 8 søte små biter på skolen. Kanskje noen får smake, men det blir ikke mye, hah!

  Liker du sjokoladekake?

  - Mona

 • 01.12.2010
 • Nå er det ikke bare jeg som har en søt julekalender!

  Idag er det 1 desember, som betyr at alle julekalenderene på tv'en starter og det er bare 23 dager igjen til julaften!

  I dag har jeg vært på maxi og funnet utrolig mye fint!.. Men kjøpte ikke så mye idag, men noe jeg skulle ha var julekalender til Leo! Det er litt søtt da.

  Selv om en hunder er hunder, så fortjener de å få en søt julekalender de òg. Da jeg kom hjem idag ble Leo grådig nysgjerrig på hva som var i posen, så da jeg kom på rommet, kunne jeg ikke la være å ta noen søte bilder av han.


  Så stolt da!
  Spennende..

  Jaaee, her vet jeg egentlig ikke hva han holder på med. Kanskje han prøver å vise" Se! Nå gjør jeg et triks!.. Godbit?"  eller" yeey, julekalender til meg!"

  Leo og min sine julekalendere. Søte ikkesant?

  I morgen er det mattetentamen.. Jeg har ikke øvd så mye, så nå er det natta for meg slik at hjernen er i toppform til i morgen. Hahhh

  Har du julekalender?

  - Mona

 • 07.08.2010
 • Rips, solbær og bringebær

  Nå har jeg og lillebror nettopp vært ute å plukket litt bær. Vi har 7 solbærbusker, 3 ripsbusker og en lang rekke langs gjerde med bringebær. Så da var det bare å plukke i vei. Idag fikk vi plukket alt fra èn ripsbusk,  èn kvart solbærbusk og halve rekka med bringebær, så da får vi ta resten i morgen eller en annen dag i løpet av de neste dagene.

   Jeg syns vi har litt overdrevent med bærbusker. Og hvor skal vi gjøre av alt? Før pleide vi faktisk å ta med et plastikkbord, noen campingstoler og en del bokser med bær til en butikk for å selge. Vi dro på morgen, spurte selvsagt om det var greit at vi satt utenfor butikken å solgte, gjorde klart alt og skrev  prisen på hver kurv på et ark og solgte i vei bærene vi hadde med. Så da tjente vi litt penger.
  Nam!  Så nå skal jeg spise kvikk lunsj og antageligvis se en film. Snakkes!

  Har dere bær i hagen?

  - Mona

 • 01.04.2010
 • Bildeserie: Leo

  Nå har jeg rotet gjennom en del mapper og funnet masse søte bilder av hunden min Leo. Tenkte det ville være litt kos å vise dere noen bilder av gullet mitt. Han heter Leo og er en liten shetland sheepdog på 4 år. Mitt lille gull!

  <3

  Har du hund?

  -Mona
 • 03.03.2010
 • ''Hester er et kjøretøy''

  Hesten er et kjøretøy

  Hester er forbudt på fortau og gangveier. Tallrike ryttere er åpenbart helt uvitende om at de skal oppføre seg som kjørende i trafikken, og skal benytte kjørebanen.

   

  - Hest og rytter har ingenting å gjøre på områder som er beregnet for fotgjengere. Det gjelder også om rytteren leier hesten, sier politibetjent Håvard Tømmervold i seksjon for trafikk ved Sentrum politistasjon i Trondheim.

  Han mener at utvitenheten er stor både blant hestfolk og andre trafikanter omkring regelverket for bruk av hest i trafikken. Derfor reageres det ikke på helt åpenbare brudd på trafikkreglene.

  Uberegnelig

  - Men det skulle ikke være så vanskelig å forstå at en syvåring på sykkel ikke bør møte en hest på et halvt tonn når syvåringen egentlig skulle føle seg trygg på sykkelbanen. Enda farligere blir situasjonen om rytteren er en urutinert ungdom. En hest er ikke et stabilt kjøretøy, men kan reagere helt uberegnelig, sier Tømmervold.

  - En kan forstå at rytterne helst ikke vil være ute i kjørebanen midt blant bilene?

  Kan bli straffet

  - De skal likevel ikke overføre problemet til gående og syklende, men finne mer egnede småveier eller utmark. Under ingen omstendighet er det akseptabelt at hester befinner seg på områder som er beregnet for fotgjengere og syklister. Det er brudd på trafikkreglene og kan straffes deretter, sier Tømmervold, og refererer til uheldige episoder og ulykker på grunn av uvettige og uerfarne ryttere.

  Det finnes ingen nedre aldersgrense for å kunne ri i trafikken. Men Tømmervold mener at det kreves at en rytter må ha et minste erfaringsgrunnlag både med hest og trafikk.

  Minst 15 år

  - Rytteren bør minst være 15-16 år og være vant med hesten slik at man vet hvordan hesten reagerer. Hesten oppfatter omgivelsene helt annerledes enn mennesker, og den kan lett bli skremt av en blafrende plastpose i veikanten. Dette må rytteren være forberedt på og i stand til å takle, sier Tømmervold, som mener at det må være triveligere å bruke hesten andre steder enn i trafikken.

  Kilder: http://www.adressa.no/forbruker/bil/article868969.ece


  Det er litt tragisk!  Må vi leke bil og sjåfør og få tak i førerkort på hest for å ri gatelangs? Skulle tatt seg ut om jeg måtte ha førerkort på å ri Roy langs veien. Jeg forstår at vi ikke skal ri rett på folk eller ri midt i veien, men hallo? En hest er ikke et kjøretøy og må vi oppholde oss i veien blant bilene for å ikke bli straffet? Jeg syns vi skal få ri langs veikanten på høyre side som vanlig.

  Hva mener du?

  - Mona

 • 24.12.2009
 • Noen julebilder før julen er her for fullt

  Om en halvtime begynner den offisielle julaften, eller er da på en måte julaften starter. Hvertfall- her er noen bilder jeg tok med kameraet i stad ( kameraet har bestemt seg for å funke i dag! :D 

  God jul!

  Nå skal familien og jeg en tur på kirkegården å tenne lys, deretter drar vi til bestemor og bestefar- tant og onkel og feirer jul! Kan hende jeg blogger senere i kveld, eller kanskje på dagen i morgen :)

  - moonaa :)

  Btw, jeg er med på blogg VS blogg HER :)

 • 24.12.2009
 • Juletradisjon

  Først vil jeg ønske alle sammen en riktig GOD JUL!

  Nå ser jeg på ''3 nøtter til askepott''  og etterpå skal jeg se '' reisen til julestjernen''. Det er en tradisjon og se de to juleklassikerne på nrk1. Etterpå skal jeg dra rundt å levere julegaver- jeg henger litt etter. Deretter skal jeg skifte og antageligvis dra på julegudstjeneste i kirka, hvis jeg rekker. Og i ettermiddag skal jeg til tante og onkel hvor bestemor og bestefar også kommer, for der skal vi spise deilig julemat, åpne julegaver og kose oss! :)


  Voffen foran juletreet med 1/3  av pakkene :)

  Hva skal du idag?

  - Moona: )

  GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL GOD JUL!

 • 23.12.2009
 • Nøkkelen til julestemning

  Søker du etter den kjære julestemningen? -Rart spørsmål, men hvertfall så har jeg en idè som funket for meg. Jeg var på butikken i dag og kjøpte P4 julestemings-cd, og den funket. Jeg pakket inn noen julegaver i stad mens jeg hørte på alle de tusen sangene som var på cd'n- jeg har faktisk over halvparten igjen å høre, men jeg kom faktisk i julesteming

  I stad så jeg også på Grevinnen og hovmesteren(?), og den gir julesteming og er like morsom hvert år! Etterpå skal jeg se hjemme alene 2 - skal du?


  (google)


  Har du julestemning?


  -Moonaa

 • 22.12.2009
 • Julepynt er litt søtt da!

  Yeah, kameraet mitt funka i hvertfall over 2 minutter uten å klikke i stad, woow - ny rekord! Ikveld har jeg brukt tiden på å pynte juletreet og pynte og vaske rommet mitt. Jeg så også gjennom all julepynten min og gjett hva jeg så? Jo, en søt gris med nisselue og julepresang i munnen! Den var så søt at jeg måtte ta bilde av den + at jeg tok et søtt bilde av en sånn hjerte-pyntegreie jeg også fant.

  Har du begynt å pynte til jul?

  - Moona :)

 • 14.12.2009
 • Det snør, det snør!

  Etter maaange dager med glattis og kjedelig vær har det endelig kommet snø igjen! Jeg så bare såvidt ut istad da jeg plutselig merket at bilen var helt snølagt. Håper snøen holder seg denne gangen og ikke blir borte til jul.
  SNØ, SNØ, SNØ! <3
  Bildene er fra forrige gang det var masse snø her: )

  Nå skal jeg straks på Hamar og kjøpe inn flere julegaver, så kommer kanskje et innlegg om det senere i kveld. :)

  Er det snø hos deg?


  - Moonaa : )

 • 25.11.2009
 • Hospitering- matfag

  Idag har jeg vært på hospitering på matfag på storhamar, Hamar. Jeg forestilte meg på forhånd at en eller annen gang i løpet av dagen ville jeg rote meg bort eller gå feil, og selvfølgelig skjedde det.
   
  Jeg satt på med Anita med Kristin og Liv Kristin. Vi ble visst sluppet av på ''gamle'' stohamar. Det var visst ikke der vi skulle møte opp, som vi først fant ut når en taxi kom bort til oss og spurte om vi skulle til storhamar. Vi sa ja, og deretter sa han '' hopp inn! '' Og der var vi på vei til storhamar. Det var visst flere som hadde gått feil, for noen kom for sent, og andre ble henta ( som oss).

  Dagen gikk ganske greit. Vi ble delt opp i to grupper. Min gruppe skulle lage en tre-retters middag, noe jeg hvertfall ikke har vært med på før.

  '' Menyen'' var:
  Forrett: blomkålsuppe
  Hovedrett: Svinekoteletter(?) med pommes frites, bernaise(? hvertfall saus) og sånn blanding av paprika,gulrot osv..
  Dessert: Is og brunost, blandet. Husker ikke hva det het, men smakte hvertfall prim. + solbærgreier.


   Jeg, Linda og Marthe lagde rundstykker( hver vår deig). Når vi var ferdig med deigene, merket vi at vi hadde glemt å ta oppi et egg, så Marthe tok et egg, klekka egget og smæsha egget rett i deigen. Den ble veldig gul, haha! Like etter kom ''kjøkkendama'' bortom for å se hvordan det gikk. både jeg og Linda hadde gadd ikke å ta oppi egg, mens Marthe fikk panikk når ''kjøkkendama'' kom og strevde for harde livet med å få egget blandet inn i deigen. Jeg og Linda klarte selvsagt ikke å holde oss, så vi lo, lo og lo. hahaa. Like etterpå sa ''kjøkkendama'' at vi ikke trengte å ha oppi egg, så der var Marthe's panikk og strev bortkasta, men moro var det.

  Når all maten var ferdig, fikk vi spise det. Det meste var godt, men fy søren å mett jeg ble. Alt i alt var det en kjempemoro dag. Kanskje jeg søker på noe innen mat, vi får se. Foreløpig er jeg usikker. : p

  hellskitchenwallpaperhellskitchen4011484102
  Store drømmer, haha!
  Så flink jeg er til å redigere(ironi), blidet ble visst litt dratt så jeg ble litt smal, og herlige flekker rundt meg. hmf. : p


  Har du vært på hospitering før?
  Hvis ja, På hva? Var det gøy?


  - Moonaaa : )

 • 10.11.2009
 • Hvor er du blitt av ''matlyst''?

  Hva skjer med at matlysten min bare gå sakte men sikkert bort? Jeg har såvidt spist litt idag og når jeg bare lukter mat så blir jeg bare kvalm. Jeg kommer til å sulte hjel! Så da er det store spørsmålet '' Hvor har det blitt av matlysten '' min? Jeg savner den veldig, for vi hadde et veldig godt forhold, Hhaaha! Herregud, matlyst er ikke et levende vesen da.
  matlyst
  Som dere ser så tror jeg at matlysten min har dratt fra hedmark, gjennom og over hordaland, gjennom sogn og fjordane(?) videre opp til trøndelag og ned til oppland, så jeg finner vel igjen matlysten min i oppland.
  Jeg er fantasifull ass!

  menmen..


  - Moonaaa

 • 09.10.2009
 • ukas høydepunkt OSLOTUR

  Som overskrifta sier så har jeg vært i Oslo idag med Live og Kristin og shoppet! Jeg har aldri vært på shopping i Oslo før så gledet meg utrolig mye. Vi tok toget i dag tidlig der vi blant annet ble kjent med et gammelt ektepar som satt ved oss , koselige folk.
   
  Vi kjørte elverums-bussen hjem med >Emilie< og gjengen. På veien hjem i bussen skulle jeg bare skru på lyset der jeg satt og like ved ''lysknappen'' var ''stoppknappen'', å gjett hva jeg klarte å gjøre? Jo selvfølgelig så trykket jeg feil så den stoppgreia lyste. Jeg fikk helt panik, tenk om jeg ble kastet ut og måtte gå hjem hele veien til Løten, tragisk tenkt men er da sånn jeg tenker. Buss-sjåføren var heldigvis koselig og sa at jeg ikke måtte trykke på den rød knappen igjen og smilte. : )   

  dscf7336
  sjekk så mye vi har shoppa foreløpig aa

  fiks6
  Støtt brystkampanjen og kjøp en rosa sløyfe

  fiks2

  dscf7379
  Jeg har shoppet

  fiks3

   2 topper ( en svart og en brunaktig) fra BikBok

  fiks4
  Belte fra Vero Moda
  Bluse fra Vero Moda

  fiks5
  Lue fra Gina Tricot
  dscf7403
  Sminke fra H&m og Vita

  dscf7396
  Bluse fra Gina Tricot
  Belte fra Vero Moda

  Hva syns du om innkjøpet mitt?

  - Moonaa : D

 • 06.10.2009
 • Det snør det snør tiddelibom

  I stad så begynte det å snø noe skikkelig og det la seg som et stort teppe overalt. Fikk vinterfølelse, men er det ikke litt tidlig at det snør nå? Det skal vel egentlig ikke snø før slutten av oktober. Uheldigvis begynte det å regne i stad, så nå er det bare bløtt og kjedelig ute. :  /

  dscf7296

  dscf7301

  Har det snødd hos deg idag?

  - Moonaaa

 • 23.09.2009
 • BURSDAG - voffen min

  Min søte voff, altså Leo hadde bursdag i går, han ble 4 år : o tida går fort, haha.  Husker så godt da vi fikk ham. Den søte lille valpen. :' )
  dyr3

  fotomontasjer


  - Moonaaa

 • 20.09.2009
 • TEGNSPRÅK - framlegg

  Alle i klassen skal skrive om et fordypningsemne til den 2.oktober og jeg skal ha om tegnspråk. Jeg valgte å ha det muntlig, så nå forventer vel alle spesielt læreren at jeg skal si noe på tegnspråk, men det kan de bare glemme. : o Men hvertfall, mamma var på sånn døvegreier i går og fikk med seg noen lapper med tegnspråkets alfabete på som resten av klassen min kanskje får : )
  dscf7011

  dscf7018

  - Moonaaa

 • 14.09.2009
 • Hva skal du bli når du blir stor ?

  Jeg har egentlig litt lyst til å bli konditor siden jeg elsker å lage mat og kaker+ at det er så utrolig mye forskjellige kaker man kan lage : ) Men har egentlig også litt lyst til å bli førskolelærer. Elsker barn, er så morsomt å lære de nye ting og se at de mestrer det. Eller kanskje jeg skal bli fotograf siden jeg elsker å ta bilder, eller kanskje interiørarkitekt. Hmm , har visst ikke bestemt meg enda, men tror det blir konditor. : D  - Moonaaa : )

 • 28.03.2009
 • TVkos

  Jeg ser på film og passer lillebroren min Jonas ;D
  Ser på '' The perfect man'' på tv3 (dansk) hehha.

  blogg1

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 23 år. På denne siden deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier


  INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no