• 15.09.2014, 20:38

Nye yndlinger


Heiaa

I dag har jeg blitt skjemt bort av kjæresten. Etter skole og jobb i dag, reiste vi til horze i elverum hvor jeg fikk mine første ordentlige ridestøvler. Fikk dem i 20 årsgave av snille, gode kjæresten min! Ser frem til å bruke dem allerede på torsdag. Har virkelig trengt nye sko lenge nå, så er veldig deilig og endelig ha det i boks! 

Jeg har ganske smale legger, så det har vært vanskelig å finne støvler som passer meg både i føttene og bredden på leggen, men jeg fant akkurat det paret som passet. Typen heter " Mountain Horse Supreme Rider". 

- Mona • 13.09.2014, 21:29

Ridetime 11.09.14
Heihei!

På torsdag var jeg i stallen og red. Spurte mamma om hun kunne være kameramann for meg og filme litt av ridetimen. Jeg prøver sakte men sikkert og venne henne med hest og stall igjen, hun har tross alt fått tre ridetimer i julegave av meg * kremt* i fjor, som hun enda ikke har fått tatt bruk for. Men nå skal hun snart få sitte på hesteryggen selv. 

Red en hest jeg kun bare har sittet litt på tidligere i vår, så det var veldig gøy og hoppe med henne, selv om jeg merket hvor uvant det var. Har satt sammen filmen så godt jeg klarte. Er enda ikke helt kjent med Imovie, selv om jeg har hatt mac'en i sju måneder allerede(!)

 

NB. Sett på HD 720 for best kvalitet på filmen. ( tannhjulet til høyre)

- Mona
 • 12.10.2013, 10:39

Oslo horse show


Heihei. Er akkurat fremme i oslo etter en to timer lang biltur. Skal tilbringe denne dagen på oslo horse show. Snakkes i natt, om ikke i morgen :-)

 • 29.09.2012, 22:39

Klipp fra sprangtreninga


 • 27.09.2012, 21:54

Sprangtrening


Hallo. Kan ikke huske sist gang jeg blogget om ridning. For holder fremdeles på med det, men har sjeldent med meg kamera. Men denne gangen var Kari-Anne med, så hun filmet og tok litt bilder med speilrefleksen min. For de som ikke vet så rir jeg en fast hest på Atlungstad hver uke, Albert. Har slått meg til ro med han og trives med det. 
Har liten film også, hvis dere vil se?

 • 22.03.2012, 22:38

Klipp fra treninga i dag


Fikk forespørsel på om jeg kunne blogge litt mer om hest og ridning. Her er noen korte klipp fra treninga i dag. Rir forresten Albert, hesten jeg som regel rir. Skal skrive et litt mer utfyllende innlegg senere om deeeet.  

- Mona

 • 22.12.2011, 22:31

Sprangtrening


Var på sprangtrening i dag, ikke store sprangtreninga, men greit. Red godgutten Albert. Rir han ganske ofte, og er fornøyd med han! Hadde forresten siste jobbdag idag før jul, og det føles herlig. Skal ikke jobbe før på dagen den 30. Ser frem til å slappe av og nyte jula og ferien litt.

et bittelite klipp fra det ene hinderet( han var ikke så glad i dette hinderet):

Første hesteinnlegget jeg har hatt på lenge! Utrolig.

- Mona

 • 13.05.2011, 19:36

Film- Mona og Albert


Gud så lenge siden jeg har lagt ut noe video fra en ridetime. I går hoppet vi litt ute, så derfor tok mamma film.. med mobilen min. Derfor er kvaliteten helt møkk. Men håper det går greit fordeeet!

- Mona

 

 • 12.03.2011, 19:55

Stevne 12.03.11- Alice og Uno


 Idag var jeg hestepasser for Alice. Hun og Uno deltok på sprangstevne i Elverum i 80 og 90 cm. Til tross for et par stopp, så var de veldig flinke sammen! :) Så en koselig/ fin start på lørdagen. Kvelden idag går ut på å slappe av og kose meg foran tv-en. Ha en fin lørdagskveld!

 


  

 

 

- Mona

 • 17.02.2011, 23:04

Dette er savn!


Tenk! Det er allerede 4 mnd siden jeg, Andrea, Maren og Kristine dro på sprangweekend på Lefdals! Tiden har gått kjempefort siden den gang, og jeg merker at jeg begynner å savne den helgen noe veldig nå når jeg ser på bilder vi tok derfra. Ikke minst savner jeg søte ponnien Wistaria som jeg red. Var ikke så glad i starten da jeg fant ut at jeg skulle ri en haflinger, altså ponni! Men etter å ha ridd henne ble jeg bare mer og mer glad i henne, søte klumpen!  Vi kom tross alt på 2.plass på stevnet, så bra match var vi nok!

Håper jeg og mine 3 søte venninner kan ta turen dit på sprangweekend en gang senere i år sammen alle 4, og ha det like artig og koselig som sist! Glad i dere jenter!


Se så fint ridehus!

Wistaria ♥

Vårt nydelige show/sang " bæ bæ lille lam- med en liten twist"

Stevnet


(Dårlig sits! )


Noe du savner?

- Mona


 Minner om "spørsmålsrunden" min her! (Det er nå du kan spørre om ting du lurer på om bloggen/ meg)

 • 23.01.2011, 17:15

Film fra sprangtrening 23.01..11


Som jeg skrev i går så skulle jeg på sprangtrening med Albert idag. Det gikk egentlig veldig bra, men stakkars Albert ble helt utslitt tilslutt.. Vi øvde på skarpe svinger og tilridning til hinderene og ja, litt slikt. Mamma fikk filmet, men på slutten glemte hun å fokusere før hun filmet, så alt ble "duggete".. Jaja, ble da hvertfall litt film!Vinterbilder jeg tok på veien hjem:
- Mona

 • 19.12.2010, 14:46

Film fra ridetimen 16.12.10


På torsdag red jeg Friday. Det gikk litt fort i blant, men ellers gikk det ganske bra!- Mona

 • 04.12.2010, 20:06

Hopp sa jeg!


Idag har jeg vært på sprangtrening på Atlungstad med Roy sammen med Kristine på Shiba, Maren på Friday og Ida på Albert. Jeg var så ladd for å virkelig få Roy til å gjøre noe, og det gikk jo det med en del hjelp fra pisken og beina. Skal man hoppe med Roy, så kan man ikke være redd for å bruke pisken i blant siden han er utrolig sta! Jeg hadde også bestemt meg for at hvis noen skulle gi opp i løpet av denne timen, så måtte det bli Roy, for jeg skulle ikke gi meg med å få han over hinderene.

Alt i alt så gikk det egentlig veldig bra, med unntak av tjaa noen  vegringer. Men vi kom da over! hihii. Skulle egentlig ta film, men av en grunn så orket jeg ikke å sette opp kameraet.. Noe jeg angrer på i ettertid, for hadde vært gøy å sett hvordan det så ut på film!

Vi har heldigvis sprang siste gangen på Atlungstad før jul om to uker, og da er jeg ikke i tvil om jeg skal ha film, for det blir det. Hvilken hest jeg kommer til å ri vet jeg ikke, men moro blir det nok uansett!

 

Liker du sprang? ( har sikkert spurt om dette før, hahaa)

- Mona

 • 26.11.2010, 21:39

Video fra ridetimen


Her er filmen jeg sa jeg skulle legge ut! Hvis det ikke er noe lyd, så kan det hende det funker om du bytter nettleser. Sangen er gammel, men har man nesten ingen sanger så må man bruke det man man har. Eller hva?- Mona

 • 25.11.2010, 21:22

Ridetime: Bomarbeid/ sprang 25.11.10


På ridetimen idag stod bomarbeid/ sprang på planen! Jeg ønsket meg Albert, og fikk han. Har ikke hoppet med han siden jeg falt av på blåbærspranget, så gleder meg mye til å hoppe litt med han igjen.

Det gikk bra idag. Ikke KJEMPEbra og heller ikke dårlig. Men sånn litt under kjempebra, haha. Jeg klarte ikke hele tiden å få han til å lande i riktig gallopp etter hinderet, men jeg fikk det til et par ganger og det er bra nok for meg. Gleder meg til neste gang jeg skal ri han, for merker at jeg har savnet han! ♥Driver å redigerer en liten film som jeg kan legge ut i morgen!


- Mona

 • 05.11.2010, 14:02

FILM: Mona og Småen hopper


Nå er filmen fra meg og Småen hoppe ute på youtube, tok ikke all verdens tid å laste den opp faktisk.

Ridetimen gikk supert i går, og Småen var kjempeflink. Det var ganske uvant å ri han i starten siden han er såpass høy og har litt humpete galopp, men etterhvert fikk jeg teken på det. Han hoppet over hvert enkelt hinder, og han hoppet bra. Vi hoppet 85/ 90 cm på det høyeste idag. Kjempegøy!

Hva syns dere om filmen?
Liker du sprang?

- Mona

 • 20.10.2010, 16:32

BILDER og FILM: Oslo horse show 2010


Heijaa!

I helga var jeg og gjengen på Oslo horse show, og jeg angrer IKKE på at jeg dro. Det skjedde mye bra der. Det beste var familieshowet. Vi var helt med i ponnigalloppen og mounted games, synd Norge ikke vant mounted games. Det hadde vært artig. Hadde det supert på kohs i år, så er ikke i tvil på at jeg skal dit neste år også!

Har du vært på oslo horse show før?

- Mona

 • 16.10.2010, 17:14

nå er jeg, kristine, Maren og andrea på oslo horse show. Skikkelig bra stemning her. :-)


374411-1-1287242078155.jpg
nå er jeg, kristine, Maren og andrea på oslo horse show. Skikkelig bra stemning her. :-)

 • 15.10.2010, 23:48

Bilder fra stallen


 • 09.10.2010, 14:19

FILM: Ridetime 07.10.10 - Bomarbeid


På torsdag red jeg Friday i bomarbeid. Jeg kaller det bomarbeid siden vi mest red bommer og lave hinder(kavaletter). Friday gikk veldig bra, og neste gang vi skal hoppe håper jeg at jeg får henne, og at vi får ri litt mer sprang, så jeg få kjent hvordan hun er å hoppe med på høyere hindere. Her er bilder og film!


(bilder fra filmen)


(Hvis du rir) Hva liker du best av dressur og sprang?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits