• 08.02.2014, 18:08

Gratulerer lillebror!


Heisann! 

I dag har verdens beste lillebror bursdag! Gratulerer så mye med 13 årsdagen til han! Han fikk gave og kake på rommet i dag tidlig, og i gaven gjemte det seg en iphone 4s som han har ønsket seg lenge. For øyeblikket har han bursdagsselskap og ser på film, mens jeg har løpt frem og tilbake med påfyll av både pizza og godteri!


Lucky!

- Mona

 • 30.03.2013, 11:32

Sweet nineteen!!


I DAG ER JEG 19 ÅR! :-)

Våknet for rundt en time siden. Senere i dag skal jeg til maxi en tur. Fikk gavekort, så skal handle meg litt klær til i kveld, for da skal jeg ut å spise med familien. Det blir koselig! Denne dagen skal bare nytes, man fyller jo bare år èn gang i året, så i dag skal jeg kose meg masse! :-)


- Mona

 • 08.02.2013, 17:33

Lillebror har bursdag!


Lillebror fyller 12 år i dag! Ikke lenge til han blir tenåring. Jøss, tiden går så fort!( det sa jeg visst i fjor også..) Gratulerer så mye med dagen lillebror!( jeg vet du er innom bloggen min) Kos deg masse på dagen din! Veldig glad i deg  - Mona

 • 31.03.2012, 16:06

Bilder fra kvelden i går!


Bursdagen min i går ble veldig bra! Kommer nok aldri til å glemme 18 årsdagen min med lappen, bursdagsfeiring med jentene og alt! Hadde en veldig fin dag og natt i går! - Mona

 • 28.03.2012, 20:38

Bloggen fyller år!!


Tiden bare flyr avgårde og det har i dag gått hele tre år siden jeg ankom blogg.no for første gang og opprettet min egen blogg! I løpet av disse årene har jeg hatt dager hvor jeg har hatt veldig blogginspirasjon, og dager hvor bloggen har blitt lagt litt til side. Det er egentlig ganske spennende å se tilbake på gamle innlegg på bloggen, og se fremgangen og forandringene. Både bloggen og jeg har vokst, og det som er så fint med å ha en blogg er at man når som helst kan gå tilbake i arkivet og se på de gamle minnene man kanskje hadde glemt og bilder man ikke husker at man har tatt.

Et par av filmene gjennom tiden:
 

Gratulerer med 3 års-dagen, bloggen min!

- Mona

 • 08.02.2012, 11:02

Gratulerer verdens beste


Verdens beste lillebror har bursdag i dag. Gratulerer med 11 årsdagen søteste lillebroren min! Tiden går utrolig fort. Rart å tenke på at han begynner på ungdomsskolen om bare et par år! Gratuler han med dagen!


 

Litt kjipt at hele dagen min går til skole.Får jo nesten ikke sett lillebror.   Vi skal ha foreldremøte i kveld.  Klassen min har selv ansvaret for å arrangere det.. Har påtatt meg ansvaret for å rydde opp etter møtet med noen andre. Rydde, joaa.. Jeg hater jo å rydde opp etter arrangementer så hva jeg tenkte på når jeg påtok meg det ansvaret-  hvem vet. høhø. 

- Mona

 

 • 27.12.2011, 00:33

Bestejenta har bursdag i dag!


Heidi er her og gjett hva, både hun og mamma har bursdag i dag!(27.12) 

Gratulerer så mye med 17 årsdagen, Heidi! Du er ei utrolig herlig jente og bestevenn!  Du er alltid tilstede om det er noe, og blir med på det meste. Du skal vite at jeg er kjempeglad i deg, og er her for deg uansett hva. Du må kose deg massemasse i dag, for det fortjener du! Og husk; Nå er det bare ett år til du fyller atten! wii.Nå skal vi kose oss! Snakkkeees!!

                                                                                      Igjen, gratulerer med dagen!  

Gratuler dem med dagen!

- Mona

 • 17.04.2011, 22:53

Gratulerer STOREBROR!


Heihei!

Gårsdagen hos Abby var kjempekoselig! Vi koste oss masse og tok en god del bilder! Idag har det vært voksenbursdag i heimen. Broren min har  bursdag idag, 19 år! Gratulerer! Så det ble feiring for både han og meg ( som hadde bursdag for nøyaktig 18 dager siden) idag. Nå skal jeg straks legge meg for er ganske sliten. Orket såvidt å stå opp i dag tidlig.. men måtte bare opp for jeg skulle se tirsdagens one tree hill. Den var SYKT spennende, trist, tragisk og søt!


Abby, Emilie og meg ♥

Hva har du gjort i dag?

- Mona


 • 30.03.2011, 23:28

Min bursdag


Takk for alle gratulasjoner!

Idag har jeg vært i barnehagen på praksis hele dagen. Victoria startet hele gratulasjonsbomben ved å komme inn på avdelingen og si "Gratulerer med dagen! ". Etter det fikk jeg enda flere gratulasjoner og kake. Stas og være i barnehagen på bursdagen sin a gitt . Ellers idag har jeg vært på jobb. Har til og med blitt sunget for to ganger i dag, ikke verst.haha. I stad var jeg og familien ute å spiste og koste oss. Måtte jo feire litt!


Ha en fin kveld søtiser!

- Mona

 • 29.03.2011, 22:00

Om 2 timer er jeg 17 år


Nå er det min tur! Om to timer har jeg bursdag! Føles som bare noen uker siden jeg fylte 16 år. I morgen er jeg endelig 17 år, bare ett år til jeg er 18! 18 år altså, drøyt ! Jeg har en vane med å alltid fortelle at om så så mange dager har jeg bursdag. For meg er ikke bursdag bare en helt vanlig og daff dag. Det er  din egen dag. Dagen du skal kose deg ekstra mye og bare nyte!

Jeg kom med en tragisk kommentar på skolen i dag " Ja, siden det er siste dagen min som 16 åring, så må jeg jo få gjort det jeg ikke har fått gjort dette året,så da er det bare å kjøre på!! " ... Tonje tenkte koffert og braste ut i latter. Hun misforstod bokstavelig talt! Haha!
Nå skal jeg slappe av før jeg legger meg under den store dyna mi! 

Snakkes i morgen! :)

- Mona

 • 29.03.2011, 08:51

Gratulerer med dagen!


Bloggen min er 2 år idag ( 28.03.11). Tiden har gått utrolig fort, og dagen jeg startet å blogge, visste jeg ikke at jeg kom til å holde på så lenge! Så gratulerer med dagen, bloggen min! ♥(haha, ikke bra redigert i det hele tatt!)

- Mona

 

 • 08.02.2011, 13:10

Go'gutten har BURSDAG idag!


I dag har min søteste lillebror bursdag. Lille gutten er blitt 10 år! Han fikk penger, film, sim-kort og Thomas( bror) sin gamle sony ericsson, så nå blir han telefonvakt for både hustelefonen og mobilen sin, haah.

Såååe, Gratulerer med dagen, lillebror! ♥♥- Mona

 • 30.10.2010, 17:39

Bursdag, og hva skal du i kveld?


I kveld skal jeg på bursdag til søskenbarnet mitt. Han blir 7 år i morgen! Jeg har bakt sjokoladekake( Mona spesial) til han, og pyntet den med nonstop og seigmenn. En liten ekstra bursdagsgave fra meg, så da blir han nok glad.

Hva skal du kveld?

- Mona

 • 30.03.2010, 11:58

BURSDAG IDAG


Idag har jeg bursdag, utrolig nok! Så nå er jeg ikke lenger 15år, men 16! Da jeg logga på Facebook istad stod det 24 meldinger på veggen min. Jeg tror øynene mine var 1 mm unna å falle ut av hode. Jeg syns det var mange, jeg! Nå har jeg skrevet '' takk '' så mange ganger at jeg begynner å lure om '' takk'' skrives annerledes. Tenk om jeg har skrevet feil på alle! hoho.

Idag har jeg tenkt å bruke dagen på noe nyttig, men jeg vet ikke helt hva det skal være enda, så får prøve å finne på noe de neste timene. Kanskje jeg stikker på Hamar med mamma og tar ut noen bilder, så jeg får laget et søtt fotoalbum. Det har jeg ikke fått gjort enda, og kanskje jeg får med et par klesplagg av mamma i tillegg.

Gratulerer med dagen til meg selv! :)- Mona

 • 29.03.2010, 23:46

Bloggen er blitt 1 år!


Hah, jeg merket nettopp at mitt forrige innlegg har akkurat den samme tittelen som mitt første innlegg på bloggen '' TVkos''. Utrolig nok ble bloggen min 1 år i går ( 28.03), Gratulerer med dagen, monablarsen.blogg.no , haha! Dette året har gått utrolig fort, føltes ut som jeg starta bloggen i går!  Jeg ser at jeg har blitt flinkere til å blogge enn jeg var i begynnelsen( hoho) ,og jeg har fått flere lesere og mye koselige kommentarer i løpet av året, noe jeg setter stor pris på! Utrolig gøy å se at mange leser og liker bloggen min. : )

Jaja, jeg kunne ha skrevet så utrolig mye mer om at bloggen har fylt ett år, men hvis jeg skal klare å stå opp til min egen 16-årsdag i morgen, så bør jeg gå til sengs. Så vi snakkes i morgen, kjære lesere. Kanskje jeg ser ut som en gammel dame i morgen- jeg blir jo tross alt ett år eldre, haha. Neida, får nå ikke håpe det.

Nattaa!


Oi, dette bildet fant jeg igjen etter å ha lett gjennom hundervis av mapper.

Har din blogg hatt 1-årsdag enda?

- Mona

 • 20.01.2010, 13:33

Det er ei jente vi må gratulere idag!


Først vil jeg bare si at prøve-eksamen muntlig i engelsk idag gikk bedre enn forventet. Bare jeg fikk bedre enn 3'er som jeg ligger på muntlig, så var jeg fornøyd og det fikk jeg! Og for å gjøre alle de som er på skolen nå sjalu, så har jeg bare vært på skolen i èn time. Fra halv 12 til halv 1, hvor digg ekke det a?! 

Anyway, det er ei jente som har bursdag idag, og ikke hvilken som helst jente, men ANDREA! Gratulerer så mye med 16' årsdagen! Håper du fortsatt får en strålende fin dag, og håper du får en av hestene du ønsker deg på ridetimen idag! Ilu <3

Gratuler henne med dagen dere også! Besøk bloggen hennes >HER< ( bijbi94.blogg.no )

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits