• 02.12.2011, 22:04

Si meg en ting, bare èn ting!


Okei. Nå skal jeg inkludere dere jaa, lesere. Jeg kjører jo på med mine ting her på bloggen. Ikke så rart ettersom det faktisk er min blogg, men jeg har et ønske. Kan dere si EN ting dere vil ha på bloggen min? En ting kan ikke være så vanskelig? SI EN TING dere vil lese om/ se her på bloggen! Grunnen til at jeg spør er bare fordi jeg vil inkludere dere på en slags måte. Eller få ideer fra dere. ( selv om jeg har noen fra før)Forresten, headeren min er bare midlertidig, til jeg får tatt et "julebilde". 

- Mona

 • 06.03.2011, 16:52

Hvor var du da Petter Northug vant 5 mila?


Jeg satt klistra foran tv-skjermen i stua og fulgte med fra start. Greit.. Jeg satt på facebook og blogg i tillegg, men fikk med meg hele 5 mila så og si.  Har fulgt med på VM og fått med meg nærmest alt. Hadde vært moro å vært der å sett det live. Så interessert har jeg blitt i VM!

 

Har du fulgt med på VM i Oslo?

 

- Mona

 • 01.03.2011, 20:53

OI, skulle ønske jeg var så flink!


Kom over denne videoen på youtube nettopp. Ei 10 år gammel jente som synger så bra? Trodde ikke det gikk an. Hun er jo kjempeflink!

 

 

Hørt henne før?

- Mona

 • 06.01.2011, 21:23

Jeg er sunn!


Nå ligger jeg faktisk i senga og ser på 7th heaven, øver til muntlig redegjørelse og spiser en skål med frukt. Hva skjer med meg? Frister mer med frukt enn potetgull. Eller, frister litt med maarud paprika potetgull da, men utenom det. Wow, jeg er sunn! Forresten, det blir en ganske så digg dag i morgen. Skal ikke på skolen før 12, noe som betyr at jeg kan sove til halv 11/ 11, ahh ♥

Nå skal jeg fortsette å se på 7th heaven og øve, så snakkes vi senere!Hva gjør du i kveld?

- Mona

 • 03.01.2011, 13:15

Ut for å kjøpe tv!


Heijaaah!

For ca èn time siden stod jeg opp, skulle egentlig opp kvart over 10! Men dette er tross alt siste fridagen min før skolen begynner igjen, så da gjorde det ingenting å stå opp to timer for sent.

Idag skal jeg på Hamar å kjøpe meg ny tv. Tror det trengs. Min gamle er bokstavelig talt en kasse uten tv-programmer med dårlig lyd og kvalitet.. Så idag blir det heeelt ny tv! Hvor stor og hvor dyr er enda usikkert, men det viktigste er at jeg blir fornøyd!

Ja, når jeg er inne på det med tv. Gjett hvem som har vunnet tv for en verdi av 3000,- på julekalender. Jo, Jonas!! Lille gutten på 9 år har vunnet tv ( på lille julaften,men ble ikke merket før nå!) , mens jeg må kjøpe selv! Heldig gutt!

 Hva skal du idag?

- Mona

 • 31.12.2010, 16:43

Godt nyttår!


Ville bare si GODT NYTTÅR  igjen jeg!

 Nytt år, nye muligheter,  eller hva?GODT NYTTÅR!! 


- Mona

 • 30.12.2010, 22:58

Bilder fra julen og godt nyttår!


Heiijaah!

Har ikke blogget noe de siste 5-6 dagene(?). Har egentlig ingen unnskylding, har bare ikke hatt noe blogglyst eller tid, hiih. Men nå kommer det jo et innlegg!

I morgen er det nyttårsaften, og det har skjedd en del siden julaften. Jeg har hatt en kjempekoselig julaften med slekta. Spist masse god julemat og fått mange fine gaver. I romjulen har jeg vært i stallen ( Berg) å ridd Uno, vært på slektstreff, feiret bursdagen til mamma, festa, shoppa og slappet av! ♥
Vet ikke om det blir noe blogging før neste år, men hvertfall..

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

- Mona

 • 24.12.2010, 14:12

Aviskjendiser på selveste julaften!


I dag våkna jeg med avisa i fanget. Mamma hadde nemlig funnet ut at vi hadde kommet med i dagens utgave av Hamar Arbeiderblad (HA). Det morsomste med det hele er at det kom ut på julaften, selveste julaften! Vanja var litt uheldig med navnet sitt; Hei Anja!  haha. Menmen, det var da gøy at vi faktisk kom i avisa, og at vi fikk hele Løten siden.

Blogger ikke før i morgen kveld/ overimorgen siden det er jul, så vi snakkes!

God jul alle sammen! 

- Mona

 • 23.12.2010, 21:36

Leo gleder seg tydeligvis til å åpne julegaver i morgen!


Leo er den mest nysgjerrige hunden jeg noen gang har møtt. Bare vi har vært på butikken og kommer hjem med poser, så er nesa hans i posene på et øyeblikk.

I går fikk han en gave fra Zorro, hunden til Kari-Anne. Da vi kom hjem og hadde lagt gava under treet, så var han der. Han snuste og gravet på gava, og da vi bad han om å gå unna, så satte han seg bare ned å så rart på oss. Søt voff altså! Gleder meg til å se han åpne julegavene sine i morgen. Han har tydeligvis blitt mer nysgjerrig på de enn han har vært tidligere, haha!

 


 
Nå skal jeg se på masse julefilmer på tv. Julefilmene kommer jo i et kjør!

- Mona

 • 23.12.2010, 00:12

Christmas riding


Hallo!

Idag har jeg vært med på juleridning med Uno. Vi ble til slutt åtte stk. med hester, og HA kom også på besøk. Juleridninga gikk veldig bra. Uno var flink og kjempegod å ri, så gleder meg til å ri han mer i julen! Mamma lekte også paparazzi og spratt frem hvertfall to/ tre ganger med kamera, haha! Mamma syntes også at Uno var så fin og minnet henne om den hvite hesten i askepott og de tre nøttene filmen.

 Alt i alt, det var en morsom dag og jeg storkoste meg!Ohh, blir litt kald av å se på bildet, tåkete( eller kuldetåke). Selv om det var kaldt ute, så frøs jeg faktisk ikke på verken beina eller hendene. Klarte å finne de varmeste klærne i skuffen denne gangen ja! Hihii, men om vi hadde ridd lenger, så tror jeg at jeg ville ha merket kulda på beina.

Hva har du gjort idag?

- Mona

 • 22.12.2010, 00:00

Pynta til jul!


Idag var vi ca 1 time på skolen før vi fikk ta juleferie. Endelig er det ferie, blir godt med to uker med fri!

Mens mamma var på Hamar idag fikk jeg et ryddekikk, så det gikk utover stua vår. Så nå er stua helt ren og julepynten og treet er satt på plass. Er nesten skummelt med det ryddekikket mitt. Plutselig får jeg en trang til å rydde, og da klarer jeg ikke å la være. Prøver jeg, så klarer jeg ikke å være i rommet jeg vil rydde, og blir en smule sur fordi det ikke er ryddig/ rent. Dette skjer selvsagt bare hjemme. Hhah, skulle tatt seg ut om jeg begynte å rydde og vaske hos venner og andre. Stakkars folk! Er det dette som kalles støv på hjernen?..

Men over til da vi pyntet juletreet. Vi pynter alltid juletreet 21. eller 22. desember, og alle i familien pleier som regel å delta. Jeg tok frem kameraet mens vi pyntet, så det ble en del bilder etter at brødrene fikk låne det!
Juletreet med noen av pakkene

Nå ser jeg på "den gyldne hale" ( julekalender) og spiser blomkålsuppe, lenge siden sist jeg gjorde det! I morgen skal jeg være med på juleridning med Berg- gjengen. Skal låne Uno av Alice! Har nemlig ikke vært med på det før, og har heller aldri prøvd Uno. Så ja, jeg gleder meg!

Har du pyntet til jul?

- Mona

 • 13.10.2010, 22:59

Friendship


Venner er de som er der for deg, aksepterer deg slik du er, gleder deg og som du kan stole på. Venner er de som hjelper deg da du ikke har det bra. Kanskje bare ved å bare si '' jeg er glad i deg! ". Venner er de du kan krangle med og likevel være like glad i.

Jeg vet ikke hvordan livet mitt ville vært uten vennene mine. Om jeg ikke hadde hatt en eneste venn,  hvem skulle jeg da ha fortalt alt jeg bærer inni meg til? Ville jeg noen gang få høre " Det går bra, jeg er her for deg."? , og hvem skulle jeg da ha hatt en real jentekveld med?  Livet ville kanskje blitt kjedelig, trist og ensomt?

Så jeg er glad jeg har de vennene jeg har. De herlige menneskene som bryr seg om meg og som er her for meg, og som jeg kan ha det gøy og koselig med! Ja, venner er herlige skapninger!

"En venn er en som forstår din fortid, tror på din fremtid, og aksepterer deg akkurat slik du er."

 


- Mona

 • 01.10.2010, 13:27

Da åker vi till Lefdals!


Nå er jeg hos Maren. Vi skal straks spise, så reiser vi! Blogger kanskje i morgen via mobil, men hvis ikke så kommer det bilder og slikt på søndag for vi har med hvertfall 5 kameraer! - Snakkes!- Mona

 • 18.09.2010, 18:23

Blåbærsprang og boller!


Da jeg våkna i dag tidlig fikk jeg veldig lyst på boller av en merkelig grunn. Så derfor fikk jeg med meg lillebror på å lage det, og vettu'hva? De ble faktisk IKKE steinharde og uspiselige! Endelig klarer jeg også å bake boller, haha!

I morgen er det blåbærsprang på Atlungstad. Det er et lite "treningssprangstevne" for rideskole-elever og andre som vil være med for moro skyld. Jeg har meldt meg på med to hester, Roy og Albert. Det som blir mest spennende er om jeg klarer bana feilfritt med Roy siden han er flink til å løpe på siden. Mens Albert blir det spennende å bare hoppe med.  Husker ikke sist jeg hoppet med han, men sist jeg red han var før sommerferien, så dette kan bli gøy! Jeg har meldt meg på 50 med Roy og 60 med Albert.

Skal prøve å få lagt ut bilder og film fra stevnet i morgen, så skal dere få se hvordan det går.

- Mona

 • 07.08.2010, 20:21

Rips, solbær og bringebær


Nå har jeg og lillebror nettopp vært ute å plukket litt bær. Vi har 7 solbærbusker, 3 ripsbusker og en lang rekke langs gjerde med bringebær. Så da var det bare å plukke i vei. Idag fikk vi plukket alt fra èn ripsbusk,  èn kvart solbærbusk og halve rekka med bringebær, så da får vi ta resten i morgen eller en annen dag i løpet av de neste dagene.

 Jeg syns vi har litt overdrevent med bærbusker. Og hvor skal vi gjøre av alt? Før pleide vi faktisk å ta med et plastikkbord, noen campingstoler og en del bokser med bær til en butikk for å selge. Vi dro på morgen, spurte selvsagt om det var greit at vi satt utenfor butikken å solgte, gjorde klart alt og skrev  prisen på hver kurv på et ark og solgte i vei bærene vi hadde med. Så da tjente vi litt penger.
Nam!Så nå skal jeg spise kvikk lunsj og antageligvis se en film. Snakkes!

Har dere bær i hagen?

- Mona

 • 18.06.2010, 17:30

Skoleavslutning ( sketsj, video)


I går var det skoleavslutning for 10.klasse. Det var mange folk der, god mat og bra underholdning! Heidi, Lena og Andrea hadde også en sketsj hvor jeg var en av statistene. Sketsjen gikk kjempebra! Folk lo og koste seg.

Senere på kvelden var det fest på flishuset. Der var det liv. Maren klarte også å slå til meg rett i fjeset- Herlig!.. Jeg storkoste meg og hadde det veeldig gøy!


Lena og Heidi synger
Statistene til sketsjen. Fremst: Kari-Anne, meg og Emilie. Bak: Maren, Silje og Martine

Blid er forno?


Lena starter med å snakke helt til venstre, men der filmet ikke mamma. Man ser ikke Heidi der da hun snakker. Andrea er kledd ut som mann og Heidi som prest.

Hva syns du om sketsjen?

- Mona
 • 13.06.2010, 15:20

Dette blir en herlig uke!


Overskriften sier ganske mye, for denne uka blir nok den beste.

Mandag skal jeg og Andrea på mopedkurs hele dagen, så da slipper jeg skolen.  På tirsdag har vi fri fra skolen siden halve 10.klasse har eksamen,så da stikker jeg og Karri på horze for å kjøpe litt rideutstyr. Deretter er det jobb og få penger! På onsdag skal jeg på skolen, for da skal vi fikse litt til avslutninga på torsdag. Senere på dagen skal jeg kaaanskje på mopedkurs(siste) og deretter skal jeg være med Kari-Anne og Andrea på Atlungstad for å se på de ri. På torsdag vet jeg ikke om vi skal på skolen, men tror ikke det. Hvertfall så er det 10.klasse avslutning. Helga skal jeg pakke, slappe av og hamstre inn alt jeg skal ha til rideleiren som er på søndag! Så dette blir en herlig uke!


Kari-Anne og Mona

Hva skal du til uka?

- Mona
 • 10.06.2010, 15:00

Muntlig eksamen er over og jeg er fornøyd!


Da var endelig muntlig eksamen over og jeg er straks ferdig på ungdomsskolen. Ikke noe lekser, ingen eksamen og tentamen å grue seg til. Jeg er ferdig!!

Jeg og Andrea kom jo opp i samfunnsfag: kjærlighet og seksualitet i lys av kulturelle normer. Framlegget vårt gikk kjempebra, med unntak av litt rot i blant, men vi var faktisk ikke nervøse under framlegget. Vi storkoste oss,  var ikke knyttet til manus og vi svarte på spørsmålene. Og gjett hva vi fikk?-Jo,  6' er. Da han sa '' .. så vi gir dere begge en 6'er!'' var jeg i sjokk og sa'' kødder du??? seriøst?!'' mens Andrea hoppet av glede ved siden av. Med èn gang vi kom ut av klasserommet, hoppet vi som noen tullinger bortover gangen, mens vi smilte for fullt!! Åhh, jeg er så glad! Kjekt å få 6'er som siste karakter på ungdomsskolen, og på eksamen i tillegg!

Jo, forresten. Endelig har jeg fått av reguleringa. Fikk den av på tirsdag. Det er fortsatt litt uvant, men utrolig godt å endelig få den av etter hvertfall 2 år!Har du eksamen for tiden?

- Mona
 • 08.06.2010, 17:33

Jeg kom opp i..


..samfunnsfag!  Temaet er Kjærlighet og seksuell debut. Wohoo, øh.. Jeg og Andrea er jo par, så dette skal vi nok klare! Nå stikker jeg på jobb, så snakkes!- Mona
 • 07.06.2010, 22:21

muntlig eksamen..


I morgen får vi vite hva vi kommer opp i på muntlig eksamen.. Ønsk meg lykke til og si at jeg ikke kommer opp i spansk, for det vil jeg absolutt ikke opp i! -Natta- Mona
Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits