• 05.03.2012, 17:48

Who are you?


De siste to månedene har lesertallet på bloggen min steget, noe som er ganske morsomt og spennende. Å vite at en del ulike mennesker stikker innom bloggen min hver dag gjør det selvfølgelig mer morsomt å blogge, men samtidig blir jeg mer og mer nysgjerrig på hvem dere som titter innom bloggen er? Enten om det er første, andre eller hundrede gangen du er innom: Hvor gammel er du og hvordan fant du frem til bloggen min?- Mona

Og dere latsabber som leser men som ikke orker å kommentere til vanlig. Mann dere opp og tren fingrene ved å kommentere på hvertfall dette innlegget dååå... :-)

 • 24.01.2012, 12:47

Min facebookside!


Da har jeg laget facebookside til bloggen min. Kommer til å legge ut innlegg fra bloggen der i stedet for rett på facebookprofilen min. Tror det blir litt bedre og enklere for både meg og dere. Trykk her for å komme til siden! 

Har også fikset den facebook-knappen på siden her, så det går an å trykke på den og komme direkte til facebooksiden min. Har du facebookside? Om du har så gjerne skriv den ned, så skal jeg like den!

- Mona

 • 13.12.2011, 08:20

Fargelinser


Slet noe sykt i starten med å ta på linsene. Jeg har jo aldri tatt på slike før, så var så komplisert å holde øyet oppe når jeg tok de på. Men fikk de på tilslutt. Var ikke så vanskelig som jeg skulle ha det til.. egentlig. 

uten:

med:

ble ikke såå stor forskjell


Skal bestille linser i brun farge herfra senere . Disse linsene over vant jeg på en konkurranse. De er fra ehm.. ja, nå glemte jeg det..

- Mona

 • 02.12.2011, 22:04

Si meg en ting, bare èn ting!


Okei. Nå skal jeg inkludere dere jaa, lesere. Jeg kjører jo på med mine ting her på bloggen. Ikke så rart ettersom det faktisk er min blogg, men jeg har et ønske. Kan dere si EN ting dere vil ha på bloggen min? En ting kan ikke være så vanskelig? SI EN TING dere vil lese om/ se her på bloggen! Grunnen til at jeg spør er bare fordi jeg vil inkludere dere på en slags måte. Eller få ideer fra dere. ( selv om jeg har noen fra før)Forresten, headeren min er bare midlertidig, til jeg får tatt et "julebilde". 

- Mona

 • 27.09.2011, 21:19

Nye planer for monablarsen


Hva handler bloggen min egentlig om? Et spørsmål jeg stilte meg selv da jeg planla å melde meg på ukens blogg på blogg.no i stad. Den påmeldingen ble ganske raskt avbrytet da jeg leste det spørsmålet. For hva handler egentlig bloggen monablarsen om? Hmm, der måtte jeg virkelig bruke hodet..  Veldig kort og tynt svar; Den handler om meg og mitt liv i denne store verden. Jeg er kanskje ikke flink til å legge ut innlegg om meninger og tanker, i stedet blir det skrevet om min hverdag. 

Jeg har sagt flere ganger at bloggen handler om mitt liv. Jeg er en helt vanlig ungdom som tenker og opplever mye rart. Selv syns jeg dette ikke har blitt vist ordentlig på bloggen. Hvem er jeg? Hvordan er hverdagen min i forhold til din? Hva tenker jeg om ting som skjer rundt meg?

Andre ting jeg har planer om å blogge om fremover:

Starter med denne; Lage flere innlegg om temaer jeg syns er viktige med mine meninger og tanker rundt. I tillegg der dere kan være med å dele deres meninger og tanker. 

Konkurranser! Herregud, dette er helt glemt. Kan ikke huske siste gangen jeg hadde en konkurranse på bloggen..

Anbefalinger av produkter jeg liker og ulike antrekk jeg bruker! Hvem liker ikke å lese om produktanbefalinger og " dagens antrekk"? Jeg liker hvertfall å lese om det, få tips til produkter jeg kan kjøpe som passer meg, og få inspirasjon og tips til klær jeg kan sette sammen.(ikke at jeg er noe særlig motete av meg, hehh) Helt til slutt. Jeg skal bli mye flinkere til å blogge om hverdagen min. Flere bilder og ordentlige innlegg. Dette er mine mål for bloggen monablarsen(Det er kanskje litt store mål i forhold til hvor mye tid jeg faktisk har til blogging, ettersom jeg går på skole og jobber. Fritid er oppskrytt i min verden til tider. Men det er verdt et forsøk, så får vi se hva som skjer!)

Hva syns du om mine mål og planer for bloggen?

- Mona

 • 29.05.2011, 16:57

Dette kommer på bloggen i nærmeste fremtid


Heihei.
Tenkte jeg kunne fortelle dere hva som kommer til å komme på bloggen fremover.

* Spørsmålsrunde
* Konkurranse
* Fortsettelse av mine topp 5 yndlingsplagg
* Anbefaling av produkt

 Helt random rekkefølge, men nå vet dere hvertfall noe av det som kommer til å komme.
 

- Mona

 • 22.03.2011, 22:50

Sommeerrr


- Kort innlegg-

Jeg gleder meg til sommeren! Gjør du?- Mona

 • 21.03.2011, 20:37

Kjøpt sminke ++ og videoblogg


Obs, null blogging i går. Gikk faktisk rundt å lurte på hva jeg skulle blogge om, men kom ikke på noe så derfor ble det visst ikke noe innlegg . Men idag er jeg her igjen!

For noen dager siden bestilte jeg sminke, shampoo og slikt på nettet. Sminken er fra e.l.f, ca 6(?) produkter for rundt 150 kr! Utrolig billig! Resten ble på rundt 300 med frakt, men sparte 300 på å bestille på nett enn å kjøpe i butikken. Kan vel si at jeg er så godt som blakk nå, så får nok lure meg til noen småjobber så jeg tjener opp igjen pengene jeg har brukt, slik at jeg overlever til neste gang jeg får stipend, hih.

Vurderer forresten å lage en videoblogg snart siden det er èn måned siden sist(?), så nå er det snart på tide igjen eller hva?

  

- Mona

 • 11.03.2011, 20:56

Stian er litt genial da!


 

 "Stine er en person som.... ingen kjenner..!" haha, trenger jeg å si mer?

 

- Mona

 • 10.03.2011, 21:19

Jeg liker når vi får fri.


I morgen har lærerne på Helse og sosial på Storhamar VGS planleggingsdag som betyr at vi elever har fri. Derfor har jeg " langhelg", èn dag ekstra med fri!- åhh, digg! Så i morgen skal jeg sove ekstra lenge, slappe av og kanskje dra en tur på Hamar om jeg orker, haha.

 

Webcam ♥ ......Jaddaa

 

- Mona

 • 07.03.2011, 21:30

Welcome to paradise!


Om bare noen sekunder starter paradise hotel. En ganske teit serie i grunn, men underholdene. Haha, så nå skal jeg grave meg ned i sofaen å følge med på årets første episode av paradise hotel.

 

 

Ser du på paradise hotel?

 • 06.03.2011, 16:52

Hvor var du da Petter Northug vant 5 mila?


Jeg satt klistra foran tv-skjermen i stua og fulgte med fra start. Greit.. Jeg satt på facebook og blogg i tillegg, men fikk med meg hele 5 mila så og si.  Har fulgt med på VM og fått med meg nærmest alt. Hadde vært moro å vært der å sett det live. Så interessert har jeg blitt i VM!

 

Har du fulgt med på VM i Oslo?

 

- Mona

 • 04.03.2011, 21:42

Er du en aktiv leser?


Tenkte å vise dere mine topp 5( ble 6) aktive lesere! ( inspirasjon herfra) Nå har jeg sett igjennom mine ti siste innlegg, og sett hvem som har kommentert flest av flest innlegg. Dette gjør jeg bare for moro skyld, men er vel litt gøy å se om du ligger på en plass av mine aktive lesere etter de 10 siste innleggene mine?

 

 4/ 10( kommentert av 10 innlegg)

 

http://ssiljehagen.blogg.no/

 

http://oliviagt.blogg.no/

 

5/ 10

 


http://soinytherese.blogg.no/

 


http://jjj0.blogg.no/

 

http://kristineb95.blogg.no/

 

7/ 10

 

http://maren93.blogg.no/

 

Leser du noen av disse bloggene?

 

- Mona

 

 • 01.03.2011, 20:53

OI, skulle ønske jeg var så flink!


Kom over denne videoen på youtube nettopp. Ei 10 år gammel jente som synger så bra? Trodde ikke det gikk an. Hun er jo kjempeflink!

 

 

Hørt henne før?

- Mona

 • 28.02.2011, 13:18

Klipp klipp


På onsdag skal jeg og Trine klyppe oss. Vi har bestilt time på madonna kl 14:30. Endelig sier jeg bare! Et år siden sist jeg klyppet meg.. Men jeg har et lite problem. Hvordan skal jeg klyppe meg? Jeg er ganske kresen og har bestemt at jeg skal beholde lengden men klyppe tuppene, og jeg skal ikke ha veldig kort pannelugg. Har søkt på nettet etter ulike frisyrer, men har foreløpig bare funnet ett jeg likte litt.

 


(til høyre) Kanskje jeg skal klyppe meg slikt?


Noen som har tips til side med ulike frisyrer?( langt hår)

 

- Mona

 • 26.02.2011, 18:37

Hoho, dette kommer snart


Lørdagskvelden min går til redigering av film og tvkos. På mandag er det skole.. noe jeg ikke ser frem til i det hele tatt.. Jeg vil ha enda en uke med fri!

 

Jam, nå har jeg nettopp svart på spørsmålene jeg fikk til spørsmålsrunden min. Brukte kameraet på skolepc'en, så håper det går greit? Filmen kommer i løpet av kvelden så stay tuned!

 


Hva skal du i kveld?

 

- Mona

 • 25.02.2011, 15:20

Jeg er glad jeg blogger


Mange syns blogging er teit. Hvorfor vet jeg ikke. Men kanskje siden de fleste blogger om livet sitt, det som skjer i hverdagen sin, mote og slikt? " Bortkastet tid" mener noen, men hva er facebook da? De fleste sitter der opptil flere timer hver dag, så kaller heller det dårlig bruk av dagen. Blogg er faktisk en ganske så kjekk side. Du lager din egen blogg og blogger om det som skjer rundt deg og kanskje du får inspirasjon fra andre bloggere.

 

Jeg har blogget i snart to år, og når jeg ser tilbake på arkivet mitt, finner jeg igjen gamle bilder og minner fra fortiden. Episoder jeg har helt glemt at jeg har opplevd.. Så jeg er glad jeg blogger, for da kan jeg se tilbake på gamle minner, få tilbakemeldinger på ting jeg kjøper meg, outfits og alt mulig annet. Blogging kan ha negative sider, men når vi tenker på alt det positive med blogging, så slår det alt det negative!

 

Alt i alt, blogging er faktisk interessant og gøy, så jeg har ingen planer om å slutte med det første! ( selv om jeg ikke alltid er like flink til å blogge. Tid er unnskyldningen.)

 

 
2009, pc'n min døde litt..

2009- leste masse bøker!

Lånepc

Første oufit

En annen outfit

Blogg vs blogg en gang..

 

Hadde det ikke vært for bloggen , så hadde jeg ikke funnet igjen disse gamle bildene.


- Mona

 • 23.02.2011, 01:15

i morgen


Nå er jeg hos Trine. Skal overnatte her til i morgen, så drar vi til Oslo en tur i morgen tidlig! Shoppiiing! ♥♥ - Snakkes!Hva skal du i morgen/ idag?

- Mona

 • 16.02.2011, 17:18

Kan ikke vente lenger!


I morgen etter skolen starter jeg vinterferien, og det skal bli så digg! Har jo studiedag på fredag, men siden jeg ikke har noe lekser, så skal jeg bruke dagen på å shoppe litt, fikse gaven til Maria, pakke litt klær for èn natt og ta toget til Drammen for å feire bursdagen til Maria fredag-lørdag! åh, Lenge siden jeg har vært hos henne. Var hos henne noen dager i høstferien'08 som er to år siden!♥  ( men hun har vært hos meg mange ganger etter 08, ahah)


Konfirmasjon'09!

Budor, vinter'10

Hva skal du de neste dagene?

- Mona


Minner om "spørsmålsrunden" min her! (Det er nå du kan spørre om ting du lurer på om bloggen/ meg)

 • 13.02.2011, 21:03

Weheartit// Weheartit

Hva syns du?

- Mona

Mona BL

21 år Hamar

Search

Bloggdesign

hits