hits

Monas beste

- 2 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 29.08.2015
 • Når et forhold tar slutt

  Er det noe jeg virkelig har lært det siste året, så er det å tro på meg selv og stå på egne ben. For de som har fulgt bloggen min eller kjenner meg, så var jeg tidligere i et forhold som varte i over to år. To hele år av mitt liv. Når man har vært i et forhold i så lang tid ( og for min del mitt første) så merker man ikke hvor avhengig man er blitt av den andre personen før det tar slutt-  og det er her jeg fikk en oppvekker.

  En skulle tro kjærlighetssorg er helt forferdelig, og det er i grunn det...  men samtidig så er det utrolig lærerikt. Du må stå på dine egne ben, ta egne valg og fokusere på deg selv fremfor andre. Helt ærlig er jeg glad jeg fikk oppleve den følelsen, for jeg har vokst så utrolig mye på meg selv! En lærer utrolig mye i et forhold, både om forholdet er sunt for deg eller ikke. Jeg gikk selv i en liten felle, jeg ble mindre sosial. Jeg var med venner, men det ble veldig begrenset- ikke fordi jeg ikke fikk lov, men fordi jeg fokuserte for mye på forholdet og mindre på relasjonene rundt. På grunn av det har jeg mistet mye kontakt med nære venner. Jeg har fremdeles kontakt med svært mange av dem, men det er noen jeg nesten ikke ser lenger på grunn av hvordan jeg prioriterte. Heldigvis har jeg sett feilene mine, og føler selv at jeg har vokst veldig på det den siste tiden og blitt mer sosial. Dette har mange av mine venner også lagt merke til, og sier jeg har blitt en mer utadvent person, målbevisst, gladere og friere på livet. Det høres veldig metaforisk ut, men det er faktisk sant..

  Er det noe jeg anbefaler andre som har endt et forhold, så er det å ikke bli sittende inne og føle at livet er over. Bli med venner, gjør ting du aldri har rukket eller prøvd før og ha det gøy. Møt nye folk og skap nye relasjoner. Ikke tenk for mye på hvordan du hadde det før eller hva du ikke har lenger, men fokuser på hva som kommer og hva du ønsker i fremtiden!


   

  4 Kommentarer skjul

  alexandraiz

  29.08.2015 kl. 21:18
  Hei!

  Så fin/inspirerende blogg!

  Ha en fin kveld :)

  Klem

  May

  29.08.2015 kl. 21:23
  Jeg kjenner meg veldig igjen i dette! Har bare vært singel i to måneder de siste fire årene, og før det hadde jeg mange nære venner. Nå som jeg har flytta langt vekk fra alle kjente merker jeg at jeg har lent meg alt for mye på kjæresten min, og det er nå mye vanskeligere for meg å få meg nye venner. Det er viktig å ikke miste seg selv i et forhold, noe mange, inkludert meg, ofte gjør.

  Thea Mariel

  29.08.2015 kl. 21:25
  uten disse sorgene vi gjennomgår i livet ville vi aldri ha lært eller vokst. Vi lærer å ha empati for andre mennesker og blir rett og slett mer menneskelig. Det er derfor jeg tror så sterkt på at det er en grunn med alt som skjer!

  KostholdsBloggeren

  31.10.2017 kl. 10:04
  Enig i du skriver her.

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 24 år. Jeg kommer fra en liten bygd kalt Løten, som ligger litt utenfor Hamar. På denne bloggen deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no