hits

Monas beste

- 2 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 12.07.2015
 • Girls night

  God søndagskveld! 

  Håper alle har hatt en flott helg og nyter denne solfulle søndagen! Selv jobbet jeg lange vakter torsdag, fredag og lørdag, så denne fridagen skal virkelig nytes fra min side! I går kveld var jeg på jentekveld med tapas hos ei venninne. Vi var vel åtte stykker på det meste. Det er så koselig å samles slik! Det blir ofte mye skravling og latter, og mange artige minner! 

  Fra snapchat
  4 Kommentarer skjul

  Kan tenke meg det er deilig med en fridag når du har hatt arbeidshelg, Mona! Jentekveld er alltid koselig, spesielt med god mat og god drikke :-) Det ser i hvert fall ut som dere storkoste dere.

  Jeg har nettopp skrevet et innlegg som handler om kroppspresset i dagens samfunn og hvordan trening og sunt kosthold kan hjelpe et menneske til å få bedre syn på sin egen kropp. Jeg ønsker at innlegget skal nå ut til så mange som mulig slik at de som sliter kan få en liten positiv oppvekker og komme på riktig spor igjen. Jeg hadde satt stor pris på om du vil lese mitt nyeste innlegg (Lavest vekt = Tynnest kropp?) og delt det på din Facebook :-)

  Ha en fortsatt fin søndag!

  Anette

  12.07.2015 kl. 21:26
  Så koselige bilder!:)

  Ha en fin kveld <3

  Maren

  12.07.2015 kl. 21:30
  Kjempekoselige bilder av en, ser ut til å være super gjeng. Ønsker deg en fortsatt fin sommer. Ta gjerne en titt innom bloggen min også. Hadde blitt glad for en kommentar tilbake

  Caroline Nilsen

  12.07.2015 kl. 21:32
  Takk for en veldig koselig kveld :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 24 år. Jeg kommer fra en liten bygd kalt Løten, som ligger litt utenfor Hamar. På denne bloggen deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no