hits

Monas beste

- 2 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 06.07.2015
 • Bildedryss fra bryllup

  Som denne dagen har flydd avgårde! Når man tilbringer sju timer på jobb, så går tiden utrolig fort når man først kommer hjem. Etter to blunk har klokken flyttet seg flere timer frem..

  Men til overskriften, siden jeg ikke har blogget på en god stund, så har jeg mange bilder jeg ikke har lagt ut. Blant annet var jeg i bryllup i slutten av juni, hvor jeg hoppet inn i en kjempeflott, lysblå pastellfarget kjole! Dagen var nydelig, bryllup er nydelig! Og her er et bildedryss fra den flotte dagen!

   

  4 Kommentarer skjul

  Marthe Sand

  07.07.2015 kl. 14:22
  Så fine bilder:) så kjempe koselig ut, og såå mange fine kjoler

  Mona BL

  07.07.2015 kl. 23:41
  Marthe Sand: Tusen takk! Det var det:)

  Maja Landstad

  08.07.2015 kl. 00:08
  Så fine bilder :)

  Mona BL

  09.07.2015 kl. 23:43
  Maja Landstad: Takk for det:)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 24 år. Jeg kommer fra en liten bygd kalt Løten, som ligger litt utenfor Hamar. På denne bloggen deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no