hits

Monas beste

- 2 ss kaker og fristelser / 1 ts interiør -
 • 05.07.2015
 • En sommerkveld i juli

  God kveld!

  Håper alle har hatt en fin kveld og at været har vært like flott hos dere som her! Denne kvelden har innehold en god dose sommeridyll. Terassebordet ble dekket med god grillmat, etterfulgt av jordbærsøll og yatsy i kveldssolen. Luften var akkurat i passe temperatur, så og si vindstille. Kan nok si det var norsk sommer på sitt beste!

  Vi hadde så mye grillmat at ingen hadde klart å gått sulten fra bordet. I tillegg grillet vi marshmallow, og hadde en stor bolle med jordbær klar til dessert. Må nevnes at det alltid blir så god stemning når bror og kjæresten kommer på besøk. Da blir det alltid enten yatsy eller kortspill- akkurat slik det var når vi var yngre..
   

  Nå skal det spilles mer kort her før sengen kaller, og turen bærer til jobb i morgen tidlig! 

  6 Kommentarer skjul

  Stine Tokle

  05.07.2015 kl. 23:52
  Virkelig nyydelige bilder :)
  Så koselig! Yatzy er jo kjempe gøy.:)

  Mona BL

  06.07.2015 kl. 10:55
  Maren Helgemo: Ja, det er det! :)

  Mona BL

  06.07.2015 kl. 10:55
  Stine Tokle: Tusen takk for det:)

  Iselin Renée

  06.07.2015 kl. 11:45
  Masse fine bilder :)

  Mona BL

  06.07.2015 kl. 22:46
  Iselin Renée: Tusen takk:)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Mona BL

  Jeg heter Mona og er 24 år. Jeg kommer fra en liten bygd kalt Løten, som ligger litt utenfor Hamar. På denne bloggen deles alt fra oppskrifter på kaker og matretter jeg liker, samt alt annet jeg holder nær hjertet; som interiør og spennende ting som skjer i livet mitt. For meg er det å være på kjøkkenet å lage kaker og mat en måte å koble av på fra hverdagen og min mulighet til å være kreativ. Her kan jeg utforske alle mulige smaker og sette sammen det jeg vil, om det så blir vellykket eller ikke. Fra kaos til suksess, sies det. Følg gjerne siden min på facebook : Monas beste

  Søk i bloggen

  Kategorier  Nyeste fra INSTAGRAM
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no